Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skinem neve TerHand
Boldog szüliiinaapot! Boldog szüliiinaapot! Boldog szülinapot Zaki! Boldog szüliiinaapot!
heehee.
amúgy a sociedad ellenei meccs kicsit kárpótolt, le is mentettem és asszem be is linkelem, mert az elsõ gól elég érdekes körülmények között született.
amúgy a sociedad ellenei meccs kicsit kárpótolt, le is mentettem és asszem be is linkelem, mert az elsõ gól elég érdekes körülmények között született.
hát a phasz ki van. Mexés szinte folyamatosan játszik, nem is rosszul. igaz most nem megy olyan könnyedén a szezon, vannak szoros meccsek, de bajnokságban vezetünk, blben már 4 forduló után továbbmentünk. erre very poor a morale. de méééééééér könyörgöm mééééér???? mi a bánata? semmi panasza nincs akkor meg mér? gyilkolni tudnék... 

Most csökkentem a fizetéseket és kirugom a felesleges jatekosokat!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
😊 Velem is kb így van, nálam vissza is vonul a szezon végén 😊 Bár engem nem utál....
CSAK a Fradi
Szegény nem játszhat,nem kell senkinek és 31 megismétlem 31 évesen számolgatja a visszavonulásáig a napokat 😞((
amikor a játékban látod, hogy kirúgták vmelyik nemzet szövetsgi kapitányát )ált. világversenyek után), akkor a bal alsó sarokban lévõ ikonra kattintasz, és vársz, hátha felvesznek
Én mentem aludni, holnap majd jól leverjük a Bayern-t... Vagy nem.
Eddig 2 volt, Aranitovic a Gyõrbõl jött, Jean Dika meg a szabadlistáról (bár õ eddig inkább csere volt, csak mostanában raktam a kezdõbe), illetve a cserepadon van még 2, Drobnjak a Honvédból, illetve Medved a Videotonból, viszont most igazoltam még kettõt szabadlistáról, akik még nem játszhatnak a BL-ben, de egyébként kezdõk lesznek: Kotev, egy bolgár védõ, illetve Ponomarenko, egy fiatal ukrán támadó középpályás. Kotev valszeg épp Dikát fogja kiszorítani.
Mellesleg megkérdeztem az edzõimet Gillichrõl, és mindegyik azt mondja, hogy túl gyenge képességû ahhoz, hogy beférjen a kezdõbe... 😊))))) Azért Telek Mancitól többet vártam.
Mellesleg megkérdeztem az edzõimet Gillichrõl, és mindegyik azt mondja, hogy túl gyenge képességû ahhoz, hogy beférjen a kezdõbe... 😊))))) Azért Telek Mancitól többet vártam.
Mellesleg talán emlékszel még Gillich Ákosra, akirõl írtam, hogy 11 egymást követõ meccsen nem volt 9-esnél rosszabb az értékelése, és te a statjait látva írtad, hogy a Románál a keretbe sem férne be. Nos a következõ 5 meccsen 10 gól, 4 gólpassz, 4 MOM, az értékelése pedig 10-9-10-10-10... Igaz, többek közt csak a Fradi, meg a Grasshoppers ellen, de azért nem rossz.
Mivel mostanában nem volt idõm játszani, ráadásul már megint elõrõl kezdtem nemrég, mivel egy WINXP-reinstallal elszállt a korábbi mentésem, így még csak a 4. szezont gyûröm.
Elsõ szezonban feljutottunk, aztán újoncként a 2. helyet csíptük el, majd a 3. szezonban már összejött a bajnoki cím. Sajna az UEFA-kupában hamar elszálltunk, a Panathinaikos 4-3-al kivert minket a 2. körben. Most az Olympiakoson álltunk bosszút.
Ja, és közben idén megnyertük a Szuperkupát, szóval belföldrõl már csak a Magyar Kupa hiányzik, és aztán irány a nemzetközi porond.
Érdekesség, hogy a nézõszám nálam nagyon hamar felment 10000 fölé, pedig nem volt stadionbõvítés, és most végre már van némi pénz is a kasszában, bár még annyira nem sok.
Elsõ szezonban feljutottunk, aztán újoncként a 2. helyet csíptük el, majd a 3. szezonban már összejött a bajnoki cím. Sajna az UEFA-kupában hamar elszálltunk, a Panathinaikos 4-3-al kivert minket a 2. körben. Most az Olympiakoson álltunk bosszút.
Ja, és közben idén megnyertük a Szuperkupát, szóval belföldrõl már csak a Magyar Kupa hiányzik, és aztán irány a nemzetközi porond.
Érdekesség, hogy a nézõszám nálam nagyon hamar felment 10000 fölé, pedig nem volt stadionbõvítés, és most végre már van némi pénz is a kasszában, bár még annyira nem sok.
ja tényleg, sorry... jó gyerek lesz belõle, csak gondolom nem lesz könnyû megtartani... hányadik szezont gyûröd le éppen?
Már volt: #3658 - Tóth András
Ja, még annyit tennék hozzá, hogy bájos kis sorozat következik, sorrendben a Videoton (eddigi helyezéseik a 3 év alatt 1., 1., 2., jelenleg veretlenül állnak az élen), az MTK (õket nem kell reklámozni
), végül a Bayern München. Persze mindhárom meccs idegenben... De már csak holnap.
), végül a Bayern München. Persze mindhárom meccs idegenben... De már csak holnap.
Ez csak egy sima BL-meccs, de azért szerintem figyelemre méltó: (megérdemlik a fiúk a képet, különösen a 16 éves Tóth Andris, aki a meccs legjobbja volt)

felraktam 4.1.4-et, erre 2. meccsemen 2 félpályán túlról lõtt gólunk isv olt 😊)
Mostanában az database kicsin van. P3-as gépem van! De jól lehet játszani vele! Imádom ezt a managert!!!!!!
ez sok mindentõl függ. milyen géped van, hány bajnoksággal játszol (ez nem olyan fontos végülis), database-t mire állítod, stb. nyáron a leglassabb a játék, meg télen is belassul 1 kicsit
köszi. Azt hittem csak nekem lassú!
Nektek mennyi idõ alatt megy le egy szezon??
nekem a cm4-ben volt Mcmanaman volt kb annyi idõs, mint Southall, sõt még több is ha jól emléxem... igaz 1 meccset nem játszott, játékosedzõ volt, de akkoris 😊 nem siette el a visszavonulást 😛
Üdv! Nektek ki volt alegidõsebb a játékban eddig?

Hello Mit frissit az 4.1.4-es patch??
ezeket a buzi vezetõséget sose váltják le ???????????????
bazz a lazio ellen 2-0 semmi
bazz a sopron ellen 6-0 el vannak ragadtatva
hát apátoknak a ***** lazio még mindíg jobb csapt
sztem qrvára taktika függõ a cm0304 mer azerbajdzsán ellen 3-4
ell nyertem de nagyon megszenvedtem!!Belgium ellen meg uraltam a meccset igaz másik taktikával!!Levagyunk maradva 3ponntal anglia mögött de kiütjük angliát!!!
bazz a lazio ellen 2-0 semmi
bazz a sopron ellen 6-0 el vannak ragadtatva
hát apátoknak a ***** lazio még mindíg jobb csapt
sztem qrvára taktika függõ a cm0304 mer azerbajdzsán ellen 3-4
ell nyertem de nagyon megszenvedtem!!Belgium ellen meg uraltam a meccset igaz másik taktikával!!Levagyunk maradva 3ponntal anglia mögött de kiütjük angliát!!!