11900
-
Takezó #5758 Bergmann Balázst 20 évesen beválogatták tőlem a nagyválogatottba, pedig nálam nem is jáccik :D -
Takezó #5757 amúgy Fradival továbbjutottam a BL-csoportból és a Basellel kell majd küzdenünk :D -
Takezó #5756 jaja bnő majd megkapja szülinapján ;) -
#5755 ez van azé qrva jó -
Takezó #5754 ma kiszámoltam, ha átlagosan sikerül az érettségim, akkor 93 pontom lesz, szal GDFre felvesznek :D -
Takezó #5753 lol, de inkább kihagynám ezt az ajándékot :D -
#5752 BOLDOG SZÜLINAPOT -
Rudee #5751 Grat meg minden -
Takezó #5750 ajajjj, vagy az ő órájuk jár rosszul, vagy én vagyok hülye :D mindenesetre 20-a van beállítva a beállításoknál :D szal 18 éves vagyok... úhj eee -
Takezó #5749 lassan nézzétek meg a szülinaposok listáját! :D -
Rudee #5748 Nekem azt Kamerun nyerte, a magyarok a negyeddöntőig jutottak. A gólkirály pedig magyar volt. -
bödön ödön #5747 nem mondod komolyan, hogy 10akárhány szezon után még nem küldtél egy játékost sem operációra, rehabilitációra meg ilyesmi? egy roncs lehet az összes játékosod már kb :)))
amúgy az az érdekes, hogy egy damaged cruciate ligament után ami 8 hónap kb, ha operációra küldöd, 2 hónap és fitt.
bug, vagy tényleg így kell lennie?
-
#5746 közben nálam most zajlik a 2018-as vb, olaszország a házigazda, 12 játékosom szerepel a válogatottban :) 13 lenne, de sajna kidőlt az 1ik védőm 1 hónapra, és csak a 2. meccsre épült volna fel, de nem hívták be a keretbe... ez kicsit idegesítő, na mind1 -
#5745 hmmm, mondasz valamit :) -
#5744 nektek már sikerült rábeszélni egy visszavonulást fontolgató játékost, hogy maradjon? Pelizzoli abba akarja hagyni a játékot nálam, pedig még "csak" 37 éves... csomó kapus 40 évesen is játszik még -
bödön ödön #5743 de kérsz róla reportot? mer amúgy nem mondja a physio, kérdezni kell :) -
#5742 hmmm, még nem küldtem el, de a köv. hosszabb sérüléskor elküldöm -
#5741 nem -
Takezó #5740 rehabilitáció -
bödön ödön #5739 ? physio nemmondja, hogy mennie kéne? -
#5738 ha lehetne el is küldeném -
bödön ödön #5737 ha megnézed, mindig knee, meg groin injury...elég gyanús, hogy operáció köll :) -
bödön ödön #5736 talán elkéne küldeni operációra :P -
donpedro #5735 Nálam azért nincs rotációs rendszer, mert a két azonos poszton játszó ember közül az egyik tutira sérült, vagy eltiltott, így azt játszatom, akit lehet.
Egyébként sikerült megszereznem Tsigalko-t!!! Illetve majd csak a szezon végén jön, Supat-tal király támadókettősöm lehet. :) -
#5734 nem semmi ez a játékos, csóró többet sérült, mint egészséges
-
#5733 de nekem van :)
hát igen, kisebb csapatokban, ahol nincs pénz, ott nagyon nehezek az első évek -
bödön ödön #5732 ha nincs minden posztra két jó játkosod akkor ezt elég nehéz kivitelezni :)
kisebb csapatokban gondolkozom, mivel azokat menedzselek :)
ott meg nem mindig van pénz -
#5731 rotációs rendszer. ez a megoldás :) -
bödön ödön #5730 hja értem
hát úgy nehéz megoldani az ilyen problémákat:) -
#5729 nálam az edzést az assistant manager vezeti, szal nem nagyon foglalkozok ezzel, mert közöm sincs hozzá... -
bödön ödön #5728 mindennapra raktok edzést? vagy vasárnap szabad?
berakjátok hogy train on match day? tehhát a meccs napján is van edzés?
szünetet adtok nekik a nyáron?
én mindennapra raktam edzést, meccs napján nincs, szünet eddig volt a nyáron, de most már nem akarok...nemtom milyen hatása lesz.
de szerintem ezek kihathatnak a fáradtságukra -
#5727 nekem ez a legnagyonn bajom. a bl csoportmeccseken pl a simonetta-cerci kettőst nem is játszatom, csak ha helyzet van. eleinte képesek lenyomni 55-60 meccset is, de már évek óta max 45 meccset tudnak lejátszani...ha 95% alatti a kondíciója, azzal már nem nagyon lehet végigjátszatni 1 meccsen, mert 3 nap múlva már 90%-os sem lesz :( -
donpedro #5726 Jut eszembe, az miért van, hogy még csak a 12. fordulónál jártunk, amikor a physio sorra kezdi írogatni, hogy ennek, meg annak pihenésre van szüksége? Még csak a szezon felénél se járunk! Próbáltam pihentetni őket, variáltam az edzést, meg mindent, de semmi változás, a két legjobb DMC-m folyton pihenni szeretne. -
#5725 én ilyenkor kapok idegbajt -
donpedro #5724 Tényleg tiszta röhej, 15 bajnoki meccsen idén volt 5 kiállításom, rúgtunk 6 tizenegyest, amiből 5!! kimaradt, és az utóbbi három meccsen 42 lövésből 4 gólt szereztünk, ugyanakkor 21 lövésből 8-at kaptunk, noha a kapusom elvileg a legjobb a bajnokságban... Ja, és így is vezetünk 12 pont előnnyel.
Viszont a BL csoportunkban 4-ek lettünk, köszönhetően annak, hogy a Marseille-től két gólzáporos meccsen oda-vissza kikaptunk egy góllal. Természetesen ott is ők lőttek kevesebbet kapura...
Amúgy a csapatkapitány nálam is problémás, mert nincs olyan ember, aki igazán jó lenne, mindig kényszermegoldások vannak... -
bödön ödön #5723 biztos te is rossz csapatkapitányt választottál, mint én :))
vagy nagyon félvállról vették a játékosok a meccset, a két nagy győzelem után :P -
bödön ödön #5722 a gép néha olyat választ ki aki nagyon nem fasza, én is azzal szoktam ügyeskedni, hogy a gép válasszon, de vmiért nem jól választ :)
igen, az tény hogy felülbírálja, ezt majd még kikísérletezem hogyan a legjobb/leghatásosabb :) -
donpedro #5721 Bazzeg, ezt nem hiszem el... Lefutbalozzuk a pályáról a Juve-t, megverjük idegenben a Schalke-t, és utána kikapunk 3-0-ra otthon a KAPOSVÁRTÓL!!! Már nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, akkor a marhaság ez az egész. -
#5720 ő egy qrva jó játékos, és fiatal, kítűnő védő. csak nagyon nehéz leigazolni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom -
#5719 na neee... ez a kovács olyan gyenge volt, mint az algopirin...szabics-tököli, vagy szabics-kenesei csatársorral jók lehetünk sztem