11900
-
donpedro #5798 Hoppá, Usherwood lemaradt:
-
donpedro #5797 Lol ,az UEFA kupában megint a Parma és a CSKA Sofia került a döntőbe, de most a Sofia nyert. :)
Megvan a kupa is, itthon tehát megint mindent megnyertünk, amit lehet. Ami igazán nagy poén, hogy a másodosztályból!! idén kiesett a Vasas, a Balaton FC és a ZTE... :)
Íme a szezon képekben:
A legjobb játékosok:
Usherwood, a gólkirály:
-
donpedro #5796 Hát, Supat nálam sose lesz ilyen, ahhoz nem elég jók az edzőim. Na mindegy. Jó éjt! -
#5795 na, közben vége a 2018-as vb-nek :)
olaszország nyert a hazai pályán megrendezett tornán, elég simán:
Olaszország - Marokkó 3-0
Olaszország - Ausztria 3-0
Olaszország - Ukrajna 2-1
Olaszország - Elefántcsontpart 6-0
Olaszország - Paraguay 2-1
Olaszország - Magyarország 3-0
Olaszország - Ausztrália 2-1
a magyarok a negyedikek lettek, angolok a harmadikok (tizenegyesekkel nyertek)
én léptem aludni, jó 8 -
#5794 hmmm, ezt elrontottam, na majd mindjárt kijavítom -
#5793 hmmm, gratula :) itt egy kép Rungratsamee-ról 2018-ból:
-
donpedro #5792 Megvan a harmadik :) 5 fordulóval a vége előtt 17 pont az előnyünk, ergo a REAC sorozatban harmadszor lett bajnok Magyarországon. A fölényünket talán jellemzi a következő kép:
Nem tudom, hogy ez az Usherwood vajon generált, vagy létező játékos, mindenesetre középpályásként nem semmi, amit produkált ebben a szezonban.
Már csak a kupát kell megnyerni, a döntőben a Szeged lesz az ellenfél. -
#5791 lol, 2018-as vb elődöntőben tudjátok kivel játszik az olasz válogatott? A MAGYAROKKAL majd beszámolok az eredményről :) -
#5790 hmm, nálam is volt olyan időszak, amikor elég gyakran kaptam piros lapot, de pl az utóbbi 3-4 évben alig kaptam párat... -
donpedro #5789 Ami még érdekes, hogy idén nagyjából minden második meccsen kiállítják valamelyik védőmet, viszont a kiállítás után szinte mindig azonnal gólt lóttünk, például most a rivális Pécs ellen mindjárt kettőt is, így a vége 5-2 lett ide. És ez rendszeresen így megy, lehet, hogy már eleve 10 emberrel kéne kiállnom. :) -
#5788 jó 8 -
donpedro #5787 Ja, azt is akartam írni, hogy 2008 március van, tehát ez az ötödik szezonom. De úgy látszik elkéstem. :) Jó éjt Takezó! -
donpedro #5786 21 forduló után vezetünk 8 ponttal, de ugye vezettünk már 15-el is. Az eddigi mérleg itthon 2 bajnoki cím, 1 ezüst, 1 kupagyőzelem, két szuperkupa győzelem. A nemzetközi porondon sokat még nem produkáltunk, egy UEFA-kupás negyeddöntő a csúcs, a BL-ben mindkétszer kiestünk a csoportból.
Jelenleg még a kupában is versenyben vagyunk, a Békéscsabával játszunk majd elődöntöt.
Ami érdekes, hogy az UEFA-kupában nagyon megy a magyaroknak, az én negyeddöntőm mellett a Videotonnak volt tavaly egy elődöntője, idén meg az MTK menetel, már a 16 között vannak, és most verték idegenben a Bordeaux-t... -
Takezó #5785 ok mind1, viszont én lassan £,m mert még suliba is kell mennem... :S na császtok -
#5784 azt már nem vágom :) -
Takezó #5783 az ok, és hányadik, hány forduló,ilyesmi :D -
#5782 reac-cal van mindig a don :) -
Takezó #5781 kivel vagy? hányadik? -
donpedro #5780 Nekem nincs annyi játékosom, hogy okay-nál kivegyem őket :)
Viszont kezd alakulni, a kupában nyertünk az Újpest ellen, és végre egy bajnokit is sikerült nyerni, bár csak a harmatos Diósgyőrrel szemben, de azért már ez is valami. :) -
Takezó #5779 Legnépszerűbb témák: 9.helyezett :)) -
Takezó #5778 hmmmm nem tom nekem ez mindig bejön. Neki milyen a morálja? "OK"nál már kiveszek bárkit... -
Takezó #5777 jah :) -
donpedro #5776 3-0 lett, kezd idegesíteni a dolog, mert még sok van hátra, és már "csak" 8 pont az előnyöm. (volt 15 is) -
#5775 nem rossz, szódával elmegy :) -
donpedro #5774 Pedig ez már a másik kapus -
donpedro #5773 Meglesz a negyedik zakó is, 3 lövésből 2 góllal a szünetben 2-0 a Haladásnak. Mi 8 lövésnél járunk :( -
Takezó #5772 eccsém, végre kirakták a nevem a főlapra :D -
Takezó #5771 -
Takezó #5770 akkor azon segítsé, szedd ki a kapuból, de sürgősen! az ő morálja pl kurva fontos -
#5769 büntesd meg -
donpedro #5768 A moráljukkal nincs különösebb gond, leszámítva a kapust. Viszont hogy neki mi a gondja, arról fogalmam sincs... -
Rudee #5767 1-2 napra tedd az összes játékost a tartalék csapatba, nekem eccer má bejött -
Takezó #5766 ok pill csak épp telik a téli holtidő :S -
#5765 semmit
nemrég én is sszenvedtem 6-8 meccsen keresztül, de aztán kilábaltam a gödörből vhogy -
donpedro #5764 Nekem 5 játékosomat hívják folyton a keretbe, ebből összesen egy (lenne) fix kezdő (ha nem lenne folyton fáradt). -
Takezó #5763 nézd meg a moráljukat... nem számít, hogy ki mennyire jó: ha xar a morálja, akkor 1 nagy 0, szal rakjál be helyettük "gyengébb", de jobb morálú játékosokat! -
#5762 nem baj az -
donpedro #5761 Boldog születésnapot!!
Mellesleg meg HELP!! Sorozatban veszítjük a meccseket, már a 3. bajnoki ment el egymás után. Egyszerűen nem tudom, hogy mit lehetne csinálni. -
Takezó #5760 jah, de nem nagy szám: 1 pill -
#5759 képet benyomsz róla?