11900
-
#5918 vazz,1,2 millió van az internek átigazolásra,igaz a 3.liga,de akkor is... -
donpedro #5917 Fogalmam sincs, sosem töltöttem le skineket.
Közben felvettem Lisztest Assistant Managernek. Nagyon jók az értékei :) -
#5916 én most fogok elkezdeni egy szuper ligát!guba féle szuperligát!:D
valaki!skineket honnét?? -
#5915 skineket honnét lehet letölteni??? -
donpedro #5914 Bazzeg, hogy ez a klub milyen sóher. 250 000 euro-val vagyok a fizetési sapka alatt, és így is csak max 10750-et engednek egy játékosra. Mire számítanak ezek, hogy veszek 20 embert??? (Már így is tele van a keret) Ráadásul kiszúrják a szemem rongyos 7 millióval, amikor van a számlán majdnem 40... -
donpedro #5913 Na itt van Supat:
-
#5912 4.1.3ra mondták először :) -
#5911 Honnét lehet skineket leszedni?
nekem INTER skin kéne! -
#5910 nema 4.14-nél? -
#5909 "The news currently is that a new CM patch v4.1.5 is in the making. It has been circulated among the testers and might be on the NET soon enough. It is to fix a serious 'JOBS BUG'. CM players can't get a job at a well supported club. Plus some minor fix included in the patch. Watch this space soon enough for updates on the patch!"
Elindult a 4.15 patch is pedig ha jól emlékszek a 4.13-nál azt mondták hogy az az utolsó!!
-
#5908 tedd fel ide -
donpedro #5907 Sajnos nem tudok, valamiért most nem enged bejelentkezni a tárhelyemre.
-
#5906 donpedro:supatról beraknál egy képet? -
donpedro #5905 A korábbi két szezonban kiestem a csoportkörben, valszeg ezért volt 200-1. -
donpedro #5904 Álljon itt a teljes eredménysor, először mindig a hazai eredmény:
Selejtező:
Panathinaikos 2-1, 5-2
Csoportmeccsek:
Sporting 0-0, 3-1
Shakhtar 5-3, 5-3
Man Utd 1-0, 2-3
Nyolcaddöntő:
Real Madrid 5-0, 2-2
Negyeddöntő:
Juventus 1-2, 6-4
Elődöntő:
Olympiakos 3-1, 0-1
Döntő:
Bayern München 3-0
Érdekes, hogy idegenben semmivel nem voltam rosszabb, mint otthon. -
#5903 200-1? lol, gondolom neked volt ezek szerint a legkisebb esélyed a fogadóirodákban :) -
donpedro #5902 A keretben már sokszor volt, de egyszer sem lépett pályára. Kb. 10 játékosom tagja a magyar keretnek :)
Lol, a szurkolók szobrot akarnak nekem állítani :) Megjegyzem az oddsom 200-1 volt :) -
#5901 na most már ok. technikailag nem valami fejlett a srác, de ha így ontja a gólokat, akkor kit érdekel. csodálkozom, hogy a válogatottban még nem játszott -
donpedro #5900 Akkor azt megpróbálom mégegyszer:
-
#5899 grat még1X. Gillich-es kép sajna nem jön be :( -
donpedro #5898 Remélem lehet látni mindet. -
donpedro #5897 Tehát a képek:
A sorozat legjobbjai:
Végül maga a hős:
-
#5896 ok. jöhetnek a képek a fórumba, úgy se ment nagyon a topic az utóbbi időben, legalább kicsit feldobja a hangulatot -
donpedro #5895 Most gyártom a képeket, de csodálkozni fogsz, mert nagyon nullák az értékei. Egyszer megnéztem az editorban 72 a max ability-je, szóval nem tud fejlődni. Ja, és persze kösz -
#5894 grat :) mutathatnál 1 képet erről a Gillich srácról :)
bár ha jól emléxem régebben már benyomtál 1et róla, de azóta biztos sokat fejlődött -
donpedro #5893 MEGVAAAAAAAAAAAN!!!!!!!! :)))))))))))))))))))) 3-0 ide, Gillich mesterhármas!!!!!! -
#5892 sok szerencsét :) -
donpedro #5891 Bajnoki cím megvan, jön a BL-döntő. Basszus, rohadtul izgulok :) -
#5890 De jo nektek.En megyek holnap reggelig dolgozni.Ti meg itt jatszotok majd egesz nap. -
#5889 tök ideg vagyok, hogy mind a 6 játékosfigyelőmet elküldtem hogy nézzenek utána 1-2 országban jó játékosokra, erre a brazíliába kiküldött csávó 1 hét alatt kemény 2 játékost talált, mind2 játékos jóval 30 felett van, a fiataloknak utána néző csávó talált 1 mindennek, de tehetségesnek nem mond6ó játékost, szóval nem tudom mi lehet a baj, szarul végzik a dolgukat a játékosfigyelők, pedig értékeik alapján nem ennek kellene történnie -
donpedro #5888 Na kérem szépen, döntősök vagyunk! Idegenben kikaptunk 1-0-ra a görögöktől, bár sokkal többet támadtunk, de csak kapufákig jutottunk. Ráadásul a végén űriási mázlink volt, mert Henriquez, a kapusom 11-est fogott a 90. percben.
A visszavágón megint mi domináltunk, ám a görögök az első (és egyben utolsó) lövésükből betaláltak, így nekünk már hármat kellett lőni, ami szerencsére összejött, Usherwood, Supat és Gillich révén.
Kellemetlen hír azonban, hogy a döntőben két meghatározó emberem is hiányzik majd, a grúz Amisulashvili és a veterán szerb csapatkapitány, Aranitovic sem lehet ott sárga lapok miatt.
Az ellenfél egyébként a Bayern lesz, de addig még néhány bajnoki meccset le kell nyomni. -
donpedro #5887 Amit még nem mondtam, a Juve viszont egyáltalán nem volt tartalékos, a legerősebb csapattal álltak fel.
Közben a játékosaim alapos fejlődésnek indultak, Usherwood elképesztő sokat fejlődött, kezd működni az edzésmunka. -
donpedro #5886 Nem tudom, mert csak nemrég igazoltam, de eddig nem rossz, bár van nála jobb emberem is csatárposzton. A tulajdonságai érdekesek, mert a lényegben nagyon tuti - finishing 18, pace 20, acceleration 18 - viszont a kevésbbé fontos értékei elég gyengék.
Közben a BL-negyeddöntőben idegenben 6-4-re vertük a Juve-t :))) Otthon kikaptunk 2-1-re, de a továbbjutás megvan. Jöhet az elődöntő az Olympiakos ellen. (A másik ágon Bayern-Milan)
A bajnokságban 8 pont az előnyünk, 7 forduló van hátra, viszont a kupában kiestünk a 8 között a Videoton ellen. (A Vidi igazi mumusunk lett, 4 meccsen nem tudtuk őket megverni, mire végre sikerült 2-0-ra, igaz, ez könnyen bajnoki címet hozhat, hisz ők a másodikak.) -
#5885 na, megsérült újra 1 hónapra, megint groin injury, elküldtem rehabilitációra, szevasz fél évig . nagyon nem fog hiányozni, mert van 5-6 jó játékos a középpályámra -
#5884 ez a 4 gólt szerző csatár jó játékos? -
#5883 gratula, attól még az 5-0, az 5-0 :) -
donpedro #5882 Hát bazzeg, utána meg kikaptam a Pécstől... :))) -
donpedro #5881 Egyébként BL-nyolcaddöntő első meccse volt, a visszavágó még hátra van.
A Real részben tartalékos volt, de azért volt Zidane, Cambiasso, Portillo, Raul Bravo, Michel Salgado, Guti és néhány fiatal generált (spanyol U21-es válogatott) játékos. -
donpedro #5880 EMBEREK!!! Tessék kapaszkodni, mert olyan kép jön, hogy még mindig nem hiszem el :)))))))))))
-
#5879 igaz barátságos meccs, de 12-0(!)-ra nyertem a Genoa ellen. 15 lövés ment kapura, abból 12 gól talán itt lenne az ideje visszavonulnia a 41 éves Abbiati-nak