Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó magyarosan beszéljünk:"21 tehetséges olasz éves válogatottjátékosom"
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
fenébe, mostanában igen sok a sérültem. a kapusom Palizzoli 2 hónapra sérült +, egy 17 éves fiatal csóka helyettesíti most, az elõzõ meccsemen meg egy 21 tehetséges olasz éves válogatottjátékosom sérült le 7 hónapra
. elõzõ szezonban nagyon rossz volt a helyzet ebben a szempontból, vagy 5 játékosom dõlt ki hónapokra...
. elõzõ szezonban nagyon rossz volt a helyzet ebben a szempontból, vagy 5 játékosom dõlt ki hónapokra...
bazz!eddig lõttek kapura vagy 100* és nem ment be egy se most hogy segített vki egybõl bemennek!(emúgymeg vkik berakhatnak egy akás ilyesmi képet mint ez akkor..)
Hát ilyet még nem láttam... 1. csoportmeccsem: Pécs - Dortmund 4-0
A 3. gól volt a legjobb, dortmundi szöglet után kifejelte az egyik védõ, Sow fölívelte saját térfelem közepérõl Rácz felé, a kapus kijött de elszállt a labda fölötte és gól
A 3. gól volt a legjobb, dortmundi szöglet után kifejelte az egyik védõ, Sow fölívelte saját térfelem közepérõl Rácz felé, a kapus kijött de elszállt a labda fölötte és gól

Szar Bayern, szar Bayern :)
nem is értem, hogy hogy lehet az Interbe még mindig egy 4 éves Toldo kezdõ kapus, Milanban 40 éves Dida, stb. Kahn is 40 éves koráig volt a Bayernben, 42 évesen vonult vissza az 1860-ban. nem is az a baj, hogy öregek, de annyi gólt kapnak, hogy az félelmetes. amikor az Inter 2 éve kiesett 100 gólt kaptak. otthon 9-et rúgtam nekik (be is raktam a képet). szóval nem értem, miért nem igazolnak egy kapust
gyenge középcsapat. gyakorlatilag nincs ellenfelem olaszországban. az utóbbi 4-5 évben 25-30 ponttal nyertem bajnokságot 1 kivételével, amikor talán 4-5 ponttal lettem gyõztes.
Es ilyenkor a milan milyen csapat lett???????
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mármint ánglius font
2,7 milla font a bekerülésért nem?
Ezt a qrva simonettat nem akarjak eladni nekem.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Péccsel bejutottam a BL-be
Ráadásul nincs 1 ismert játékosom se, akiket mindenki elsõként venne meg. 5 szezon után meglett tehát a bajnoki cím, a selejtezõbe a Barry Town ellen 4-0 és 0-0, a Maribor ellen 2-0 és 3-1 majd az Olympiakosz ellen 4-4 és 3-0. A csoportomba került a MU, a Genk és a Dortmund, esélyem nincs, de a bekerülésért kapott 1 milliárd forintért máris megérte idáig küzdeni. Van 2 nigériai játékosom, akik 2 év alatt bekerültek a válogatottba is, a Mihalecz meg 34 évesen lõtt 4et az Olympiakosz ellen idegenbe 
Ráadásul nincs 1 ismert játékosom se, akiket mindenki elsõként venne meg. 5 szezon után meglett tehát a bajnoki cím, a selejtezõbe a Barry Town ellen 4-0 és 0-0, a Maribor ellen 2-0 és 3-1 majd az Olympiakosz ellen 4-4 és 3-0. A csoportomba került a MU, a Genk és a Dortmund, esélyem nincs, de a bekerülésért kapott 1 milliárd forintért máris megérte idáig küzdeni. Van 2 nigériai játékosom, akik 2 év alatt bekerültek a válogatottba is, a Mihalecz meg 34 évesen lõtt 4et az Olympiakosz ellen idegenbe 
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezen most mi az izgi?
AKOSKA en tok ircezni.De a mig nem vagy bent addig legalabb nem bannolnak mindenhonnan😊)))))))))))
Hülye mallorca el akarja vinni éderson na apátoknak a ...
ha adtok érte 10,000,000M-t akkor elvihetitek
ha adtok érte 10,000,000M-t akkor elvihetitek
Ja és a fizikai tulajdonsgáian kivül (gondolom a kora miatt)
minden fejlõdik a fizikai tulajdonságai romlanak technikailag fejlõdik
minden fejlõdik a fizikai tulajdonságai romlanak technikailag fejlõdik
Egy 33 éves csatár mivel köv.hónapba lesz több gól mint ahány meccs nem rossz teljesítmény