Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
több támadásom volt és egy meccsen annyi potyagólt sztem még nem láttál
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
thetséges a csávó
a leichester elen(chealse)
elsõ 30 percben már volt 6 szögletem,vagy 10 helyzetem,és a végén kikaptam 1:0-ra otthon...mutu,inzhagi volt a csatárkettõs...
ebben az idényben ez már vagy 4-szerre fordu lelõ.mit kéne csinálni ,hoyg belõjék a helyzetekeT?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
éderson meg általában gólt lõ minden meccsen tsigalko játszott a bl-ben éderson eltiltása miatt nem bizonyított és így míg vissza nem vonul amoah baszhatja!
amúgy Figonak év végén lejár a szerzõdése, haza akar menni Portugáliába hogy ott fejezhesse be a karrierjét. megjelent egy opció, amivel hazaküldtem hadd menjen haza, hátha jobb lesz. de visszajött, és mindig el akar menni, ráadásul nem szeret. hm.... elengedni nem fogom, mert már játsza ki ezt a cca. 3 hónapot a szerzõdésébõl, iránta érdeklõdõ csapat nincs, szal nem megy sehova. pedig szeretném az öregeket végig megtartani, utána meg valami melót adni még nekik edzõként, de hát ez ellenkezik itt nekem...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
21 kapuralövésem volt, abból 15 ment kapura. az ellenfélnek 2 volt, abból szokás szerint be is ment az összes
1ébként 10 meccs óta õ védi a kapumat, és még kb 2-3 hétig õs is fogja:
szezon végére sztem legalább 14-es lesz a handling-je, legalábbis nagyon remélem

A FASZOMAT LEHET ÍGY JÁTSZANI
1.gól(chelsea)Verón cselezget 4 VÉDÕT HÚZ MAGÁRA persze Mutu üresen elõrepasszol és gól
2.gól(fradi)jön a szélrõl a labda fejesgól amoahtól
3.gól(chelsea)szinte ugyanaz mint az elsõ gól
4.gól(chelsea)bedobás a fradinak bedobják a chelsea védõ elé az kibikázza a picsába és pont del piero elé pattan 3-1
5.gól(chelsea)szöglet a cselzinek... kifejelik érkezik a védekezõ középállyás 60M-rõl gól😞(
Nem hogy nem volt szerencsém még jobban is játszottam csakhát a játékhibák meg a szokásos bedobásos gólok háát kieestem pedig sztem gyõzelmet érdemeltem volna
itt egy kép a meccsrõl
nekem az idény 1.meccse elõtt sérûlt le3 csatárom(mutu crespo peralta)2középpájásom,1hátvédem(mind meghatározó...