Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akoska
Tessék

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

ricsi1
ok de hogy kell kicsinyíteni?

akoska
én amikor a chelseavel nyomom 4-3-3 játszok

ricsi1
mé nm rakjod be??

akoska
bazzeg chelsea 4-1 ferencváros
több támadásom volt és egy meccsen annyi potyagólt sztem még nem láttál

akoska
ha arra gondolsu(NE TEGYÉL BE ILYEN QRVA NAGY KÉPEKET)
thetséges a csávó

ricsi1
bazzeg!
a leichester elen(chealse)
elsõ 30 percben már volt 6 szögletem,vagy 10 helyzetem,és a végén kikaptam 1:0-ra otthon...mutu,inzhagi volt a csatárkettõs...
ebben az idényben ez már vagy 4-szerre fordu lelõ.mit kéne csinálni ,hoyg belõjék a helyzetekeT?

akoska
bazz ez nem generált

ricsi1
ez ugye nagy tehetség?

akoska
kristjánsson nagyon jól játszik amc-t

zaki
éderson játszon AMC-t, a feka srác meg tsigalko legyen a 2 csatár

Matthewpamer
miavn,ennyil logo változás? :Ð

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
na vazzeeee, most ilyen egyen nevek lesznek
akoska
hát igen csak az a különbség hogy:

DONGUBA
Hmmmmmmmmm ez nem rossz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akoska
nekem meg jött a fradiba tsigalko és nem fééér be eltudjátok képzelni!!amoah nagyon állatul játszik 33 évesen
éderson meg általában gólt lõ minden meccsen tsigalko játszott a bl-ben éderson eltiltása miatt nem bizonyított és így míg vissza nem vonul amoah baszhatja!

robotnyk
hát, idén a kelleténél többször futottam össze a Barcelonával, de jól jöttem ki belõle mindig. még az év elején idegenben vertem õket 3-1re. aztán januárban összekerültünk a kupa elõdöntõben (4-0 itthon, igenben 1-0), aztán a kupa visszavágója után jött a bajnokságbeli második meccs, ezt is 4-0val abszolváltam

amúgy Figonak év végén lejár a szerzõdése, haza akar menni Portugáliába hogy ott fejezhesse be a karrierjét. megjelent egy opció, amivel hazaküldtem hadd menjen haza, hátha jobb lesz. de visszajött, és mindig el akar menni, ráadásul nem szeret. hm.... elengedni nem fogom, mert már játsza ki ezt a cca. 3 hónapot a szerzõdésébõl, iránta érdeklõdõ csapat nincs, szal nem megy sehova. pedig szeretném az öregeket végig megtartani, utána meg valami melót adni még nekik edzõként, de hát ez ellenkezik itt nekem...
DONGUBA
Elvettem szegenyek kedvet a bl-tol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
akkó azért volt ilyen ismerõs ez a betûtípus, olyan CM-es 😊

zaki
ki hol tart a játékban? én ma nyomtam egy kicsit lenyomtad fél szezont, de eléggé gyér vótam. 4 ponttal kiestem a bl-bõl negyedikként, bajnokságban ugyan 1. vagyok, de egyenlõ pontszámmal, de legalább megvan az európai szuper, és a világkupa is

robotnyk
jah, ugyanott készült. egy játékosnak beírtam a neveket nicknek, aztán méretre szabtam. nem akartam hogy tök ugyanaz legyen a kettõ, ezért gubáét másik skinnél csináltam
DONGUBA
Nekem pl nadjon teccik az enyim.Roboté is teccik csak a szine nem.

zaki
nem azt mondtam, hogy nem jó

zaki
váó, micsoda logo, tetszik 😊

DONGUBA
Miert nem jo zaki?

robotnyk
jah, semmi különös, csak a CMben csináltam logot, mert már hiányérzetem volt
zaki
az túlzás, hoy jó, de jobb mint a régi volt

DONGUBA
Baratomnak hala jo kis logom lett😊))))))))))))

zaki
ott van a jobb felsõ sarokban a szótár

DONGUBA
Na vegre.

DONGUBA
Most mi van?

akoska
mit jelent a handling?

ricsi1
ez nálam is így van..

zaki
jéé, regisztrálta magát a Grusi 😊

10-0-0 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
jó reggelt! nézd meg a gamecopyworld.com-on, ott biztos megvan!

gerg82
Sziasztok!a 4.1.3-as patch no cd-jét honnan tudnám letölteni??Vagy ha valakinek megvan el tudná küldeni [email protected]!elõre is köszi

zaki
na, rekordot döntöttem: ezen a meccsen esett a legtöbb gól

21 kapuralövésem volt, abból 15 ment kapura. az ellenfélnek 2 volt, abból szokás szerint be is ment az összes 1ébként 10 meccs óta õ védi a kapumat, és még kb 2-3 hétig õs is fogja:

szezon végére sztem legalább 14-es lesz a handling-je, legalábbis nagyon remélem

zaki
ne üvöltözz légyszíves, thx

zaki
60 méterrõl... lol

DONGUBA
Jatszottunk egy kupameccset a juveval.

akoska
BEDOBÁSOK ÉS SÁRGÁKON KÍVÜL MINDENBE JÓVAGYOK
A FASZOMAT LEHET ÍGY JÁTSZANI

akoska
ezen most nagyon felidegesítettem magamat
1.gól(chelsea)Verón cselezget 4 VÉDÕT HÚZ MAGÁRA persze Mutu üresen elõrepasszol és gól
2.gól(fradi)jön a szélrõl a labda fejesgól amoahtól
3.gól(chelsea)szinte ugyanaz mint az elsõ gól
4.gól(chelsea)bedobás a fradinak bedobják a chelsea védõ elé az kibikázza a picsába és pont del piero elé pattan 3-1
5.gól(chelsea)szöglet a cselzinek... kifejelik érkezik a védekezõ középállyás 60M-rõl gól😞(
Nem hogy nem volt szerencsém még jobban is játszottam csakhát a játékhibák meg a szokásos bedobásos gólok háát kieestem pedig sztem gyõzelmet érdemeltem volna
itt egy kép a meccsrõl

robotnyk
persze egyik sem nálam szerencsére
zaki
az igen...

robotnyk
én olvasgatom a híreket, egy héten sérült le Kluivert 11, Valeron 6 hónapra.
ricsi1
ehhe...
nekem az idény 1.meccse elõtt sérûlt le3 csatárom(mutu crespo peralta)2középpájásom,1hátvédem(mind meghatározó...

robotnyk
nem tud csatlakozni a szerverhez
akoska
valaki válaszolna?

akoska
Unable to resolve server
Ez mia joisten ... jelent?