Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna Éderson már játszott az U19-be és a felnõttbe is 😞((
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Bocs angliába a kezdõbe számít de angliába is csak akkor kaphat munkavállalásit ha meg van az elegendõ válogatottság
Spanyol:ott csak 4 légiós lehet
Italy:max.1 légiós igazolás évente (NON_EU)
Spanyol:ott csak 4 légiós lehet
Italy:max.1 légiós igazolás évente (NON_EU)
elsõ számú nemzetisége jó, hogy nem változik meg. de kaphat attól még magyar másodállampolgárságot. és ha netán te lennél a magyar szövetségi kapitány, és még nem játszott volna Éderson egyik korosztályos válogatottban sem, akkor meghívhatod a magyar válogatottban. pont agy van ez a való életben is
megcsinálom Édersont a PES3-ba van olyan progi amivel át lehet konvertálni a stat-jait
Nálam Éderson 5 éve játszik
Amúgy egy brazil soha nem lesz magyar
elsõ számú nemzetisége ugye sose változik
Amúgy egy brazil soha nem lesz magyar
elsõ számú nemzetisége ugye sose változik
de az tökmindegy hogy mi a nemzetisége nem?legalábbis én úgy vettem észre hogy sehol sem számít ,hogy EU-s vagy sem
nálam 7 évet játszott Kerlon, és már van olasz útlevele is. de nem tudom mikor kapta meg az oalsz állampolgárságot, nem figyeltem, csak most néztem meg
nem tudom. sztem biztos, ha egy ideje már nálad játszik (mittudomén 6-7 év után sztem megkapják)
Ha igazolok egy brazilt aki akkor 17 éves!
Kaphat második nemzetiséget ami nálam a magyar lenne?
Kaphat második nemzetiséget ami nálam a magyar lenne?
hmmm...
és az miért van,hogy ELVILEG a másodedzõ irányítja a tartalákokat,d eha vki sérûl nem veszi ki?
és az hogy az edzéstervet sosem változtatja?
és az miért van,hogy ELVILEG a másodedzõ irányítja a tartalákokat,d eha vki sérûl nem veszi ki?
és az hogy az edzéstervet sosem változtatja?
azért mert lesz*rod õket, és gondolom nem kötöttél velük még anno szerzõdést, amikor felkerültek a keretbe.
Amúgy hogyha igazolok egy 17 éves játékost az kap valamikor magyar nemzetiséget másodikat valaha kaphat most 22 éves
nem tudom emléxem-e arra a gólra, amit a spanyolok ellen lõtt a 98-as vb-n? mert én igen, nem volt csúnya 😊
jééé, enis leigazoltam Sunday Olisehet, igaz, a Sheffield-hez ;]
Igencsak termékeny játékos, eredeti posztja ellenére a támadó középpályán játszatom, s igencsak gólerõs egy ember...
Igencsak termékeny játékos, eredeti posztja ellenére a támadó középpályán játszatom, s igencsak gólerõs egy ember...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Olisehet mindig a 2. év elején lehet leszerzõdtetni és Fradiba mindig jön!

Ez az Ronaldo sztem csak 1 támadóként tudja rugni a gólokat 4-4-2 nél becsõdöl.Legalábis nekem!Cavenaghi jó játékos és még fiatal is de sztem robinho jobb
nem volt könnyû döntés. 😊 tavaly nagyon gyengén muzsikált, pedig Tsigalko most az elõzõ évinél kevesebbet játszott, sokat volt fáradt, ezért r9 is sok lehetõséget kapott, de még a kevesebb meccset játszó portillo is több gólt lõtt nála.
Ronaldo ment Cavenaghi jött, és játszatni akartam az elsõ meccsen. a másodikon Tsigalko-Cavenaghi csatárpáros volt speciel.
Zaki: nem rossz játékos, mondjuk Puentének a nyomába nem ér, de elsõsorban kiegészítõ ember, és annak tökéletes.
Zaki: nem rossz játékos, mondjuk Puentének a nyomába nem ér, de elsõsorban kiegészítõ ember, és annak tökéletes.
A keret 2007/08-as szezonra 😊
bammeg!!
ilyen csapatoktól kapok ki a chelsea-vel mint:Macabi Tel-Aviv W.B.A!!!!
tök A kerettel!már mindent kipróbáltam,de kidolgozok 13 100%-os helyzetet :kihagyom,a gép persze hogy ahány helyzete van annyi gólja...
-------------
robotnyk:az üzenetemet ne írja,be legalábbis nálam,NÁlatok ez sosem jelentkezik???
ilyen csapatoktól kapok ki a chelsea-vel mint:Macabi Tel-Aviv W.B.A!!!!
tök A kerettel!már mindent kipróbáltam,de kidolgozok 13 100%-os helyzetet :kihagyom,a gép persze hogy ahány helyzete van annyi gólja...
-------------
robotnyk:az üzenetemet ne írja,be legalábbis nálam,NÁlatok ez sosem jelentkezik???