11900
-
#6318 R9 a legjobb. bajnokságban simán meglövi a 30-at -
#6317 szerintem idén pont nem -
#6316 Lajos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6315 mi ebben a szmájli? valóban az... -
#6314 istnem de jó lenne. annyira mozgássérült lett az utóbbi időben Figo, hogy rossz nézni a buzi átlépős cseleit. ha hozzáérnek, akkor meg már fexik, mint vmi fürdősqrva -
#6313 ez szar mert én szeretném ha jönne Joaquín, de nem akarom hogy elmenjen a Lajos. még legalább 1 évet maradhatna :( én bízom benne. -
#6312 Hoákin nagyon jo jatekos:)))))))))) -
#6311 Jaja. -
Rudee #6310 Hajnalba olvastam egyik fórumon, hogy Figo lehet megy el tőlünk, helyére meg jön Joaquín. -
#6309 dagadt marad, a dagit szeretjük, a dagi nem megy sehova, és a dagi az isten :) -
Rudee #6308 Azért Mutu, Crespo, Hasselbaink, Duff és Gudjohnsen a jobbak közé tartozik. Gronkjaer már jóval gyengébb. Oliveira meg a jövő reménysége. -
#6307 Rivaldot kellene leigazolniuk. most úgyis otthagyta a Cruzeirot -
#6306 Allitolag capello-ranieri csere lesz ev vegen.A masik amit nem ertek hogy minek vettek ev elejen 2 szar kapust meg??? -
#6305 na meg Forssell :) -
Rudee #6304 Verónt tuti megvenné vmelyik arab olajbuzi. -
#6303 jaja, és még ott van Cole is -
#6302 De nem minosegi csatarok.Ez a baj manchesterben is van 2 jo csatar meg solkskjaer meg a forlan gyerek. -
#6301 ja és az első aki év végén repülni fog, az Ranieri :) -
#6300 Geremi sztem marad. a többiek mennek, és még Ambrosio is menni fog -
#6299 Hat robot cole biztos nem repul erre a fejemet teszem Ő a jovo jatekosa.Veront meg a kutya se veszi majd meg akarcsak a cm-ben. -
Rudee #6298 Van 7 csatár a keretükbe, elég az. -
#6297 ja és Crespo tűnt a legnagyobb vásárnak, de ő is elég halovány -
#6296 akik nem elég jól játszanak :) eddig Veronra, Joe Colera nem lehet azt mondani pl hogy tartósan jól játszanának. -
Rudee #6295 Stanic, Geremi, Petit, Babayaro, Melchiot, Cudicini. -
#6294 Meg azert kellene egy jo csatar nekik mert crespo hol serult vagy szarul jaccik.Mehetne oda a dagadt.Csak kar hogy hosszabitott. -
#6293 De vajon ki repul?????????? -
#6292 szerintem még épül ez a csapat. idén év elején vásároltak közül szerintem páran rövidesen repülnek. -
#6291 Ja a parker gyerek se rossz.A chelsea most azt csinalja amit en csinaltam egy idoben a cm-ben.Minden nagy nevet felvasaroltam aztan meg lazadoztak. -
#6290 Gronkjaer jobb balszelso is. -
#6289 igen, és most vették meg pár hete Parker-t -
#6288 veron nem fiatal, most van egy komoly sérülése, ráadásul nem volt jó irányítónak. joe cole meg hol játszik, hol nem, és csak ritkán jól. a középpályán a két jó és biztos játékosuk szvsz Lampard és Makelele.
Gronkjaer szerintem jobbszél, nem? -
#6287 Vennenek normalis kozepso vedot ezek is mint a menchester.Marmint nekik is kellene. -
#6286 Ja de gronkjaer jobbszelso is. -
#6285 A masik meg hogy minek meg iranyito oda????Veron joe cole cole raadasul egy isten. -
#6284 sztem jó gyerek. ott van Gronkjear balszélsőnek még -
#6283 De ugyse fog elmenni nedved. -
#6282 Zenden amúgy sem egy nagy éresztés szvsz -
#6281 Nedvedre azt mondta Abramovics, hogy ad 30at, mire a Juve azt mondta 40ért viheti -
#6280 Aszittem nem tudod bocsanat. -
Rudee #6279 Zenden a Middlesbrough-ba jáccik.