Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazo
R.I.P.

Elhunyt Fehér Miklós

Lisszabon, január 26., 0.40 Üvöltöttek a fájdalomtól Miki csapattársai.

Ezekben a percekben is megrázó képeket közöl a portugál RTP televízió (Astra1 mûholdvevõ) a ma esti - immáron sajnos drámáról: a guimaraesi kórházban (ahol hatalmas tömeg várta a játékosrül érkezõ híreket) elhunyt Fehér Miklós, a magyar válogatott - volt - csatára.
Az RTP egyre-másra játssza vissza a dráma pillanatait, Miki elõbb rámosolygott a neki sárga lapot adó bíróra, majd kétrét görnyedt, és ziháló mellkassal összeesett. Több csapattársa - mint például Sokota - a fejét a két kezébe fogva ordította fájdalomtól, a szakadó esõben magyar zászlót is lobogtató szurkolók pedig döbbenten nézték az eseményeket.,
A 24 éves játékos emlékét kegyelettel megõrizzük, családja gyászában honlapunk minden Olvasója és munkatársa nevében osztozunk.

(nb1.hu)

Nem találok szavakat. Ez borzalom, 24 éves volt.

Borzasztó hírem van!! Fehér Miklós összeesett a Benfica mai bajnokiján, egyelõre semmi biztosat nem tudni, de valószínûleg szívinfarktust kapott. Az elsõ hírek szerint sikerült újraéleszteni. Egyelõre ennyit tudunk.
TARTS KI MIKI!!

robotnyk
hát ja 😊 a groin injuryval már rég elküldhették volna rehabra.
zaki
akkor biztos. én viszont megyek aludni. jó éjt

ricsi1
vki aztmondta

enyhén
zaki
kicsit sérülékeny a srác

zaki
a válaszom: nem

ricsi1
mér nem válaszolsz sese a privimre?

ricsi1
bakker!bezsart a forum,legalábbis nálam...mintha visszament volnaaz idõben,mert az egyévvel ezelõtti topicokkat rakja be legfrissebnek,de ez mással is így van!

zaki
talán Ronaldo

ricsi1
jóvan bazz RONALDÓ gonloltam...

zaki
brazil, R-rel kezdõdik a neve, és onaldo-val végzõdik, és 9-es számú mezben játszik 😛

Segíts neki annyit, hogy a 9-est a hátán hordja 😊

zaki
lol... találgassál

ricsi1
ki azaaz R9?

zaki
láttam 😊 20-ról ballal, nem volt rossz 😊

ricsi1
cm2004...
nálam veron lõ akkoraákat..

robotnyk
hogy maradjak a kaptafánál, a tegnapi R9 gólt láttad? 😊
szokásával ellentétben a 16oson kívülrõl csavarta be...
zaki
1 Robert gólra emléxem, vmi 30-ról megküldte izomból. de amit tegnp lõtt az sem volt semmi, bár Dudek szépen melléütött, de attól még hatalmas gól volt

ricsi1
nem hátrafle?(a sarkával)

Robert elmult fordulobeli golja benne volt? az valami elkepeszto talalat volt, csukabicikli ;]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
nem tudom látta-e valaki, most volt a sport1-en egy kis összeállítás angliából, az idei legszebb gólokból. vagy negyed órán át ment, olyan gólok voltak, úristen... iszonyat komoly volt

zaki
de ha jól látom, akkor õ sincs benne small database-n 😞

robotnyk
olyasmi mint Tsigalko, csak középpályásba 😊
zaki
"CM4 egyik legnagyobb csítjátékosa"

ezt most nem vágom

zaki
hát igen. meg is lehet nézni, hány dél-amerikai játékos van a ligában. hát nem sok

angol ligaban elkepeszto buzi dolog ez a munkavallalasi engedely... ;] ha van penzed, csak csorgathatod a nyaladat a Santos-os, Riveres vagy Cruzeiros vadallatokra, de szinte semmi esely, hogy az a mocsok hivatal adjon nekik engedelyt...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
lúvió meg ortega biztos volt, hogy le tudod igazolni, mert játszott a válogatott meccsek 75%-kain az elõzõ 1, vagy 2 évben. csak azokkal van gáz, aki nem válogatott

robotnyk
ja, és angliába 10% hogy kap work permitet 😊
Matthewpamer
most a liverpoolla nyomom,kapsából 10 millió font volt átigazolásra,eladtam heskeyt az m.u.-nak 6,5 millióért,diaot is eladtam 1,9-ért,leigazoltam cercit,meg még jön ortega,meg lúcio.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
vazze...

amúgy ismert csávó, a CM4 egyik legnagyobb csítjátékosa 😊
Matthewpamer
hoppá 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer

Matthewpamer
ok

akoska
Én ezt használom : irc.de.quakenet.org

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

akoska
quakenet-et keresd meg és random quakenet

Matthewpamer
bazz,asszed nemtudom.
MIRCEN beállításoknál az irchez mit kell bírni?
mer a trefortnál irc.trefort.net
ÉS ITT?

akoska
ÁÁÁÁ
ez hülye vagy mibaja van
Tod van egy program aminek az a neve hogy MIRC
Ott a hálózat a quakenet és a szoba pedig a CMHungary

Matthewpamer
irc.speciel.hu?

akoska
Nekem Kristjánson 8 hónap kulcsjátékos volt az év játékosa és talán gólkirály is volt

robotnyk
reyes 2hét, cavenaghi 1hét, farnerud 1 nap
DONGUBA
Mi speciel mircen szoktunkcsetelni.Ott a #cmhungary nevu csatin ami quakeneten van.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
hol szoktatok csetelni???
irc.trefort.net ?
én ott szoktam.Mi a címetek?

akoska
ÓÓÓÓÓ
Nem baj az a baj inkább hogy a Real M. A Real S. és a Xerex és érdeklõdik iránta adja úr isten hogy ne ajánlanak neki szerzõdést

zaki
nem

akoska
Ha egy csávó ISKOLAI VÁLOGATOTT AKKO AZ MÁR NEM KAPHAT MÁSODIK NEMZETISÉGET???
ISKOLAI VÁLOGATOTT:

zaki
legalább jó hosszú idõre sérültek le?

Matthewpamer
hol szoktatok csetelni???
irc.trefort.net ?
én ott szoktam.Mi a címetek?