Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazo
Az akkor mák...

ja megvettem Édersont itt olvastam vhol róla nálam elég yol játszik
Tono34
Nem tudom ki volt, de én is inkább otthon volnék.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ki volt az az örült aki feltalálta a munkát? milyen yo lenne most otthon a gép elött és nyomni a cm0304-t hmmm ja és közben egy-két sört kortyolgatni
Azt írják hogy majd dec 12-töl jöhet
gazo
Hát igen az megeshet, próbáld majd 2004 májustól

jaj ez lemaradt
Szép yo reggelt Tegnap este megpróbáltam megvenni Bergmann Balázs (DC) nevû játékost de elöször nem kapta meg a munkaválalási engedélyt így kénytelen voltam fellebezni. Majd vasárnap ha hazaértem folytatom a játékot. Eddig 4 bajnokiból 3 gyõzelem 1 vereség. Az itteni taktikákat alkalmaztam úgy néz ki bejön
DONGUBA
Vajon miert nem kommentalod oket?
Mert szerinted biztos õ is csalt azert.Mert szerinted mindenki csal.CSAK TE NEM.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
"érdekes" képek. inkább nem kommentálom õket

micsoda hajrá!!!

komoly!!!

robotnyk
nem
Matthewpamer
lesz még új peccs?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Sebok joco szegeny mar (csatarokhoz merten) kisse oreg (31), nem igazan tud kibontakozni, de neha-neha azert meg betalal 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

ehhez gratuláljak? 😄
Terminátor14
A játékhoz letölthetõ a legfrissebb (84%-os) honosítás innen

CSAK a Fradi

robotnyk
anyád hogy van?
Beallitottam minden jatekosomat 20as kepessegekre minden vonalukat es most probakent elkezdtem a Leccevel a Serie Abol es 15 meccsbol 15 gyozelem 82 - 5 golaranyom van, cool.
zaki
sebõk jocóval mi van?

Török Tibort is ajanlani tudom a BKV Elõre-bõl, nalam a premier ligaban (Sheffield Wednesday) egesz jol muzsikal.

igen-igen
esetleg ha vki tud középpályára de ott is inkább "balos" játékost légyszi írjon
gazo
szintén work-net?

Köszike majd este ha hazaértem megnézem.
gazo
Bergmann Balázs (DC) az Újpestben, bár Angliában nem t'om milyen lenne. Majd ki is próbálom este a Pool-al.

Rudee
Hát nálam biztos gólerõsebb.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Szerb csapat, Hajduk Kula néven is szerepelnek.

2 nap alatt sikerült az eddigieket elolvasnom, ill "jegyzetelnem" kölönbözõ taktikákat illetve egyéneket. Esetleg ha vki tud olcsó és yo hátvédeket kérem segítsen ill a középpályám is gyengécske.
zaki
neked is jó reggelt. sok szerencsét a játékhoz. ha gondod, bajod, problémád van, akkor kérdezz

DONGUBA
Tök jo lehet neked zaki.....es meg elvezed?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Szép yo reggelt Szintén a fórumnak köszönhetõ, hogy én is leszedtem a játékot és elkezdtem egy menetet (Nottingham Forest) szerencsés vagy szerencsétlen csapatát választva Div 1. Remélem hogy a segítségetekkel vagy nélküle de vmilyen eredményt sikerül elérnem. :-))) További kellemes napot. Legyetek yok és vigyázzatok magatokra.
zaki
most egy kicit ideges vagyok: egy kisebb kihagyás után újra játszom a játékkal, folytatom a Roma-s elmentésemet: most a 13. évet taposom, 40 meccs óta veretlen voltam (ez rekord) erre kikaptam Vicenzában (olasz kupa 2. meccs volt, az 1. meccset 6-0-ra nyertem, szal nagy jelentõsége nem volt), aztán otthon 1-1 a Napolival, aztán idegenben 2-1-es vereség a bl nyolcaddöntõjében a Litex-tõl (1. meccset 5-2-re nyertem), aztán 2 gyõzelem, és utána pedig otthon 1-0-ra kaptam ki a Torino-tól, és így mexakadt egy 30 meccsen át tartó veretlenségi sorozatom (ez rekordbeállítás lett volna, az Inter tartja a rekordot), szal most ideges vagyok... 1ébként ez lesz a 9. bajnoki aranyom zsinórban, 8 fordulóval a vége elõtt 19 ponttal vezetek

zaki
😄DDDDDDDDDDDD

hadd osszam meg veletek azt az nb1.hu-s mondatot, amint ma beröhögtem kurvara:
" Az FTC elsõ csapata legközelebb szombaton 14 órakor az FC Kula ellen lép pályára a Chinoin pályán."
FC Kula 😄DD
hol vannak ok cm-ben? kellenek nekem 😄

zaki

robotnyk
Mi vaaan? Rudee, az 5137es hozzászólásban te dinnye, nem Reyes!

A másik hogy lerajzoljam? Reyes NEM kö-zép-csa-tár. érted, vagy mutogassam el? balszélsõ támadó, aki mélységbõl feljöhet a középcsatár mellé, emellett kurva jól cselez, és remekül ad be.
Matthewpamer
adriano gólerõsebb mint rudee!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
látom nem vágod a lényeget. Rudee igen, bár nem csodálkozom.
Rudee
Egy csatárt meg egy középpályást elég nagy hülyeség ilyen alapon összehasonlítani.

Matthewpamer
reyes vagy adriano?

ricsi1
és nálad bejön?

Matthewpamer
mer?Adriano 1 vérbeli csatár!Minden adottsága megvan,Magas,Erõs,Jól cselez,Jól lõ távolról..Reyes miben jobb?

Terminátor14
Nem csak hallottuk, már láttuk is, mivel játszott az elõzõ meccsen! 😊

CSAK a Fradi

robotnyk
egyrészt nem egy poszton játszanak, meg amúgy sem értek ezzel egyet
Matthewpamer
adriano jobb,az a lényeg!

robotnyk
jóvanna, nem én kételkedtem abban hogy a man city ellen is játszott már 😄
Rudee
Jáccott hát, volt tvbe is a meccs, a liga-kupába az elsõ olyan meccse volt amin kezdõ volt.

zaki
dehogy fogja... wiltord-ot úgyis eladják, vagy max nyárig marad, a helyére vették. wenger ezt nagyon jól tudja. meg bergkamp is lassan abbahagyja, kanu az egy kalap fos, jeffers sem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, szal jó dolga lesz ott Reyesnek

DONGUBA
Ja csak szegeny ongolt lott.