11900
-
#6518 jaja, emléxem, amikor írtad :) -
#6517 mi az összesített statod? úgy értem hány meccset játszottál, hány gólt lőttél, és kaptál, győzelmek, döntetlenek, vereségek száma... -
Takezó #6516 nigériának én is voltam, de nem volt kapusunk :DDD -
#6515 áááá nem, egyszer voltam a törököknél egy fél évet, de vmi bibi volt a gépnél, nem tudtam folytatni a játékot, csak úgy, hogy lemondtam. azóta nem voltam, és nem is leszek szövetségi kapitány, pedig hívtak elég sok helyre (portugália, nigéria, stb...) -
#6514 hát ja, ez a 17. szezonom (13 arany, 1 ezüst, és 1 bronz ) -
Takezó #6513 te vagy szövkap? -
Takezó #6512 amúgy Szerbia és Montenegrót is igazgatom :D kijutottunk a VB-re, ott asszem Francia, Uruguay és mégvalaki csoportba kerültnk :D kíváncsi leszek -
Takezó #6511 édersonnak mondd :D -
#6510 aztaqrva
gratula -
Takezó #6509 :D jah vazz, nálad már qrva sok év eltelt... -
#6508 valahogy úgy rémlik, mintha a juve, és a milan (és talán egy 3. csapat) az, aki még sosem esett ki az elsőosztályból. nálam a játékba a juve még nem, de pl az Inter is kiesett, ott is rohadtak 2-3 évet a b osztályba -
Takezó #6507 mondjuk amíg volt fiorentina a-ban, addig nekik szurkoltam... -
Takezó #6506 -
#6505 na azé -
Takezó #6504 jah, sejtem :D huh, irl nagyon utálom a milant... romaszurkoló vagyok :D -
#6503 LOOOL, azt elfelejtettem mondani, hogy kiesett a Milan nálam a bajnokságba, pedig előző évben ők lettek az ezüstérmesek (nem mondom ki nyerte meg a bajnokságot, úgyis kitalálod :P) -
Takezó #6502 :DDD télleg csak beugrott, és nem voltam benne biztos -
#6501 akkor miért kérdezted, hogy nagy fps-es vagyok-e? :) -
Takezó #6500 tom, én 1* átváltottam forintra, de annyira szokatlan volt, hogy nem bírtam :S -
Takezó #6499 nem igazán, régebben CS-ztem 2 évet, de nem FPSezem -
Takezó #6498 jah, ez is lehet, de nem is kéne... ÉDerson helyére :D -
#6497 én márkával nyomom, mióta a 3-mal elkezdtem játszani azóta, már megszoktam :) -
#6496 neem, még csak nem is játszottam vele... én CoD-os vagyok. játszotál már vele? -
#6495 Boa Morte nem hinném, hogy jött volna játszani magyarországra, akármilyen jó a fradi... -
Takezó #6494 mind1, azé így is fejlődött eleget :D -
Takezó #6493 font -
#6492 milyen pénznemet használsz? -
#6491 nekem is elő fordul, hogy egy tehetséges fiatal loan list-en van, de nem kell senkinek... -
Takezó #6490 semmi, csak úgy emlékeztem, gondoltam, megkérdem... CS-t nyomsz? -
Takezó #6489 nem tervezem, bár bejelentkeztek már érte néhányan... Édersonért már 10 milkát + Luis Boa Mortet adnák, de lófaszt :DDD -
Takezó #6488 loan listen volt, de nem kellett senkinek, ezért B-ben nyomult :D -
#6487 jaja, mond6juk. miért kérded? -
#6486 jó lesz ez... én a helyedben nem nagyon adnám el -
#6485 kölcsön kellett volna adnod, nem? -
Takezó #6484 pirulpirul :D elég jól... te egyébként nagy FPSes vagy, nem? -
Takezó #6483 -
Takezó #6482 igen, de nagyon sokáig tarcsiban edződött :D -
#6481 az igen, akkor gondolom elég jól nyomod az angolt... -
Takezó #6480 jah igen, én jó korán leigazoltam :D -
#6479 benyomsz a history-járól te is egy képet?