Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 köff, most szerkesztgetem, ez még nem az utsó... kár, hogy 8kB a max méret 😞
zaki
zsír az új logo 😊

Ödön: tényleg így van. Gung-ho, 3 védõ a nyerõ...
de lehet épp az a baj, hogy túl sokat gondolkodom ezeken és nem is olyan okos a program, hogy ezeknek érvényesülniük kéne és nektek van igazatok 😊
támadjunk mint állat, gung ho rulez, igaz, az aranycsapat is így játszott, a lényeg, hogy legalább eggyel több gólt rúgjunk az ellenfélnél 😊)
hogy lehet egy darab középsõvédõvel embert fogni? általában két csatár áll szemben a védelemmel, nem? akkor két védõ kell a két csatárra
de magyarázd meg szerinted miért jó 😊
erre igen egyszerû a magyarázat
ezek amiket letöltöttél még a cm3hoz vannak, a cm4ben szerintem nem sok hasznát veszed, max annyit, ha megnézed cm3ban hogy milyen volt a taktika és átviszed a cm4be amennyire lehetséges. az edzéssel viszont nem tudod megcsinálni mivel az teljesen más rendszerû 😊
zaki
Supat Rungratsamee a pontos neve 😊

Hahó mindenki! Szeretném a tanácsotokat kérni a CM 2003/2004-el kapcsolatban. Az a helyzet, hogy a www.cmhungary oldalról letöltöttem néhány taktikát és traininget. Bemásoltam õket a megfelelõ könyvtárba, de a program egyszerûen nem hajlandó látni õket. Lehet, hogy az a probléma: míg a játék tactics fájlai tac. a trainingek pedig tat. ill. tsc. kiterjesztésûek, addig a netrõl leszedett fájlok kiterjesztése tct. ill. tsh. .Lehetséges volna, hogy ezért nem látja? És ha igen akkor mit tehetnék? Köszi a segítséget!
Én a Videotonnál a köv. taktikát alkalmazom, 4-4-2 Attack, az 1. középsõ védõ embert fog, a többi hátvéd defaulton, a szélsõ középpályások felfutás+kereszpasszok, a középsõk, kiugratások+távoli lövések (igazoltam két olyan középpályást, akik 14-el cseleznek,18-al rúgnak messzirõl, elõl megtámogatva a Pórarinn+Supat Rungst. vazzeg nem tudom, hogy írják, kezdéskor 16 éves és valamelyik angol klubban játszik, ráment az elsõ évemben az összes zsém,mire megvettem, a Pórarinn ingyen gyütt, szal evvel a felállással már a 4. bajnoki címet gyûjtöttem be, a mostani bajnokságból lement 11 meccs, melyet simán nyertem a gólarány +31. A BL-ben idegenben a 4-4-2 DEF. default beállítással, így a kis csapatokat ütöm, a nagyoktól max 1-2 góllal kapok ki (pl. most mielõtt kiléptem kaptam ki a Juventustól idegenben 2-1-re). Na enny jóccakát, megyek bulizni!!!!!!!

Let\'s go Hawks!!!

zaki
beállt, mint az agyhalál. nézem én is a meccset

Reyes beállt!
DONGUBA
Ez a kép kamu.
"Vagy ne is kommentaljam?"

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
nicns mit. nem mernék rá megesküdni, hogy ez mûködik egy alacsonyabb osztályú, vagy kisebb klubnál, de elitcsapatoknál ez beválik 😊

aham, tényleg meglátszik 😊)
hát majd egyszer kipróbálom. köszi
zaki
akarom mondani a 4. évem óta

zaki
itt van 1 kép a bajnoki végeredményeimrõl...

a 3. évem óta használom azt a taktikát, amit mondtam már. meg is látszik a rúgott gólok számán (sajnos a kapott góloknál is...)

õõõõ..inkább azt írd le, hogy mondjuk az elõzõ szezonban a bajnokságban milyen volt a gólarányod 😊
zaki
hááát, az a gáz, hogy a 3.-4. évem körül tettem fel a patchet, és az addigi statisztikim lenullázódtak, így most pontos adatokat nem tudok mondani. az utolsó 454 meccsemen 1084-et rúgtam, és 396-ot kaptam. aszem ez nem rossz mutató. ezeket a lent említett taktikával értem el

nem, azon már túlléptünk😛
aham, és mennyi gólt kapsz? 😊)
robotnyk
jaaa, már arról van szó? én még a 4 védõs felállásnál tartok 😄
nézd meg az 5106ban mire gondolok
a középsõ a kapus elõtti, plusz ketten közrefogják
erre a kettõre gondoltam
zaki
ja, elfelejtettem erre válaszolni... szóval én nem

nem a felfutó védõkre gondoltam
hanem a két DC-re a középsõ mellett
a két szélsõ eggyel feljebb van ott tolva
szóval zaki te fogsz velük embert?
robotnyk
szélsõ bekkeket szerintem nem érdemes emberfogásra "elpazarolni", támadásban keresztlabdákkal, beívelésekkel több hasznuk van
zaki
én ezzel játszom mindenhol, de amint te mondtad ezt egy kiscsapattal lehet, hogy nem kéne eröltetni

zaki
hááát, otthon jó ez a taktika szerintem, idegenben meg ki kell találni valami jót 😊

kösz 😊
na és te használsz emberfogást a középsõvédõkkel?
én is használtam cm3ban ezt a formációt, akkor a középsõ zonal volt, a két mellette lévõ meg emberfogó.
nade egy olyan fasza csapattal lehet is ilyen támadójátékkal jól szerepelni, de olyan középcsapat mint a derby azért nem erre van kitalálva.
pláne idegenben...irreálisnak tartom az ilyen taktikákat 😊)
zaki
ja, és cool a nickked 😊

zaki
hello! 5106-ban van az én taktikám, nálam bevált 😊

2-3 nap pihenõ? asszem azt is próbáltam, de lehet nem elég ideig
ja, két középsõ nálam is embert fog.
kösz az infót.

derby countyval nyomulok néha angol div 1-ben, 4-4-2, normal mentality, mixed passing más nem. ha van vmi tuti nyerõ minden szinten akkor osszátok meg velem.
a második szezonban vagyok, elég jól állunk.
ja és az nektek is feltûnt már, hogy a csatársor akkor jó igazán, ha legalább egy jól ugró srác van benne? nálam egy ilyen van, de õ meg 18 éves és nem hiszem, hogy túl nagy tehetség, de ha nem játszik akkor meg elég gyenge szokott lenni a támadójáték.
robotnyk
az elsõ: eleve ezt ki kell kerülni. a kevésbe fontosabb meccseken ki kell hagyni õket, nem szabad végkimerülésig játszatni õket. igaz, valaki érzékeny erre, mert három meccsre kihagytam pl a balbekkemet, aztán unsettled lett, hogy miért nem kezdõ 😄 igaz hamar megbékült. azok akik minden meccs után ott vannak a fáradtak között, vedd ki trainingbõl 2-3 napra õket (tovább ne, mert lezuhannak az értékeik)
a másik: nálam a két középsõ védõ embert fog, úgy tûnik érdemes használni.
na azt akartam kérdezni, hogy:
ha meccs után a physio szerint a játékosnak pihennie kell, akkor mi a megoldás? kell vele foglalkozni? azt vettem észre, hogy ugyan 100%os lesz a köv meccsig, de utána megint fáradt sõt mi több szarabbul is játszik. próbáltam kihagyni két-három meccs erejéig, de utána megint rögtön "fáradt" lett.
a másik: használtok emberfogást a középsõ védõkkel? érdemes? cm3ban muszály volt, különben az ellenfél csatárai túl sok gólt lõttek, de ez akkor is igaz volt, ha az én csatáraimat nem fogták.
remélem tudtok vmi segítséget nyújtani, kösz, csá
hurrá mûködik 😊

blackhawks: jóhogy többet kérnek, ha fejlõdnek értékesebbek lesznek és többet kell értük fizetned, ha megakarod tartani õket. ez a pláne a focimenedzserben 😊
sziasztok, ez csak egy próba, hogy aktív e már végre a regisztrációm, mert reggel írtam jó sokat aztán baszhattam mert nem írta be 😊
Szerintem tényleg nem kéne ez a cseszegetés, mert így csak a semmitmondó hozzászólásokkal telik a fórum, igaz legalább telik 😊
1kérdés: nálatok is gyakori jelenség, hogy leigazolok 1 játékost a heti fizetése 475 euro/hét,mikor lejár a szerzõdése, és újat akarok kötni, közli, hogy õ bizony 3700 euro/hét alatt nem hajlandó maradni (nagy nehezen sikerült lealkudni 3400-ra).Most épp a Pórarinn közölte, hogy a 2900-as fizetése helyett, 4700-at kér, de sajna nem tudok annyit adni, így valszeg elmegy. Van valakinek valami 5lete?

Let\'s go Hawks!!!

zaki
itt nem baszogat senki senkit

DONGUBA
En nem baszogatom csak ha valaki mutat 1 kepet akkor zaki nem kommentalja mert szerinte csalas.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Istenem, ne baszogassátok már egymást!
DONGUBA
Maszkalj otthon a szonyegen.
Ugyis mindegyik kep ott is csalas.

zaki
colomano: mi a címe a weblapnak, ahonnan a képek vannak? szívesen mászkálnék a rekordok között 😊

akoska
Én játszatom Éderson-t a Fradinák sztem nagy játékos 22 évesen nagyon állat

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

Befejeztem elso szezonomat a Leccevel, a kisse atalakitott csapatommal, a bajnoki cim es olasz kupa meglett sajnos 1 X becsuszott a perugia ellen, de jovore aszem retteghet europa mert megyek a BLben.
zaki
add managernél rámész a válogatottra amelyet irányítani akarod, majd a jobb alsó sarokban lévõ take control-ra rányomsz.

gerg82
Hello!Valaki tudna segíteni?Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy lehet egy válogatottat irányítani??

gazo
Bakker, asszony gépérõl látom, minden képet. még jó, hogy egy cégnél dolgozunk, meg egy hálózaton, meg egyenértékû gépeink vannak....
Nem is tudtam, hogy Zaki képe is animál....
Bakker....

DONGUBA
A masik kepen egy csatar kb annyi golt lott mint brown vulcanal.Csak akko minek kezdtuk el?

robotnyk
én csak a fenti képet látom, a 6-3asat
nemtudom, most megint rákaptam a mentésemre, meg Maddenezek, Silent Stormozok mellette.
DONGUBA
Melyik robot?
Amugy mikor folytatjuk?

robotnyk
most miért? ez például tényleg kurva jó kép. 😊