Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
támadjunk mint állat, gung ho rulez, igaz, az aranycsapat is így játszott, a lényeg, hogy legalább eggyel több gólt rúgjunk az ellenfélnél 😊)
de magyarázd meg szerinted miért jó 😊
ezek amiket letöltöttél még a cm3hoz vannak, a cm4ben szerintem nem sok hasznát veszed, max annyit, ha megnézed cm3ban hogy milyen volt a taktika és átviszed a cm4be amennyire lehetséges. az edzéssel viszont nem tudod megcsinálni mivel az teljesen más rendszerû 😊

Let\'s go Hawks!!!

"Vagy ne is kommentaljam?"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
hát majd egyszer kipróbálom. köszi
a 3. évem óta használom azt a taktikát, amit mondtam már. meg is látszik a rúgott gólok számán (sajnos a kapott góloknál is...)
a középsõ a kapus elõtti, plusz ketten közrefogják
erre a kettõre gondoltam
hanem a két DC-re a középsõ mellett
a két szélsõ eggyel feljebb van ott tolva
szóval zaki te fogsz velük embert?
na és te használsz emberfogást a középsõvédõkkel?
én is használtam cm3ban ezt a formációt, akkor a középsõ zonal volt, a két mellette lévõ meg emberfogó.
nade egy olyan fasza csapattal lehet is ilyen támadójátékkal jól szerepelni, de olyan középcsapat mint a derby azért nem erre van kitalálva.
pláne idegenben...irreálisnak tartom az ilyen taktikákat 😊)
ja, két középsõ nálam is embert fog.
kösz az infót.
derby countyval nyomulok néha angol div 1-ben, 4-4-2, normal mentality, mixed passing más nem. ha van vmi tuti nyerõ minden szinten akkor osszátok meg velem.
a második szezonban vagyok, elég jól állunk.
ja és az nektek is feltûnt már, hogy a csatársor akkor jó igazán, ha legalább egy jól ugró srác van benne? nálam egy ilyen van, de õ meg 18 éves és nem hiszem, hogy túl nagy tehetség, de ha nem játszik akkor meg elég gyenge szokott lenni a támadójáték.
a másik: nálam a két középsõ védõ embert fog, úgy tûnik érdemes használni.
ha meccs után a physio szerint a játékosnak pihennie kell, akkor mi a megoldás? kell vele foglalkozni? azt vettem észre, hogy ugyan 100%os lesz a köv meccsig, de utána megint fáradt sõt mi több szarabbul is játszik. próbáltam kihagyni két-három meccs erejéig, de utána megint rögtön "fáradt" lett.
a másik: használtok emberfogást a középsõ védõkkel? érdemes? cm3ban muszály volt, különben az ellenfél csatárai túl sok gólt lõttek, de ez akkor is igaz volt, ha az én csatáraimat nem fogták.
remélem tudtok vmi segítséget nyújtani, kösz, csá
blackhawks: jóhogy többet kérnek, ha fejlõdnek értékesebbek lesznek és többet kell értük fizetned, ha megakarod tartani õket. ez a pláne a focimenedzserben 😊
1kérdés: nálatok is gyakori jelenség, hogy leigazolok 1 játékost a heti fizetése 475 euro/hét,mikor lejár a szerzõdése, és újat akarok kötni, közli, hogy õ bizony 3700 euro/hét alatt nem hajlandó maradni (nagy nehezen sikerült lealkudni 3400-ra).Most épp a Pórarinn közölte, hogy a 2900-as fizetése helyett, 4700-at kér, de sajna nem tudok annyit adni, így valszeg elmegy. Van valakinek valami 5lete?
Let\'s go Hawks!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ugyis mindegyik kep ott is csalas.
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Nem is tudtam, hogy Zaki képe is animál....
Bakker....

nemtudom, most megint rákaptam a mentésemre, meg Maddenezek, Silent Stormozok mellette.
Amugy mikor folytatjuk?