Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
En most vagyok milannal 2010-ben
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Abit St6
Intel 800 Celeron
GF FX5200 128MB DDR
512MB SDRAM
a konfigom.
Taktika saját fejlesztés😊 Azaz eddig ezzel nyomtam, de lehet 03/04 kedvéért át kell állnom másikra

itt találsz egy traininget, nekem ez bevállt (nem saját), felelõsséget nem vállalok érte 😄
CM03-04 azért tûnik nehéznek, mert nagyon taktika függõ a csapat teljesítménye.
Na végre elszántam én is magam arra, hogy irjak a fórumba.Én is egy "nagy" CMesnek vallom magam. Eddig a 2001-2002es CMel nyomtam, kerek 61 év a játékban, egy azon csapattal Iszonyatosan jó játék! Megvolt a CM4is, azt most tettem fel, de nekem picit lassúnak tûnik (lehethogy a gép miatt van )Szóval egy tanácsot kérnék tõletek:a CM4ben vagy a CM2003/2004ben az adatbázis méretét mire állitsátok? (Kicsi,normál,nagy) Mi a különbség? Nem fog olyan sok játékost megjeleniteni a játékban?És egyébként is mennyi bajnokságot ajánlotok kiválasztásra (és mi az, hogy teljes a bajnokság kiválasztásánál), hogy a játék sebessége ne nagyon csökkenjen le. Másik probléma: nekem iszonyat nehéznek tünik a CM03/04. Magyar bajnokságot nyomok. De valószinü azért, mert rossz edzéseket alkalmazok. Szóval szeretnék kérni tõletek valamilyen edzséstervet, hogy a játékosaim a lehetõ legjobban fejlõdhessenek. A taktikám: 4-1-3-2 a két szélsõ védõ felfutó, +3 középpályás is. Passz:rövid,Szerelés:Kemény,Mentalitás:Támadó.. A 2001/2002esben 61évig nem tudtak kirúgni😊Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv Csomi

Inter
Arsenal
Benfica
Na itt sem a pontokért kapott pénzen gazdagszom meg
Ha valaki kispénzû csapattal kezd, és jó támadó középpályást keres:
Zoran Pavlovic
másodosztályból igazoltam külföldrõl, kemény 3e euro-ért, azóta a vállára vette a csapatot, ja és kemény 1.200 euro/hét a fizetése.
Na yoccakát!
Let\'s go Hawks!!!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Ingyen jön hozzám jövõre Tacchinardi úgyhogy a védekezõ közép kicsit megerõsödik, de igazából nem tudom min javítsak most... talán Terry helyett kéne egy megbízhatóbb belsõ védõ... kit javasoltok Lucio mellé?
Amúgy érdekesség képpen...
Én most nyomom a második szezont a Chelsea-vel...
4-4-2 VA-ban nyomulok a következõ felállásban:
Cudicini - Gallas, Lúcio, Terry, Babayaro - Gronkjaer, Verón, Geremi, Duff - Mutu, Henry.... cserék: J.Cole, Crespo, Melchiot...
Nem mellékesen Henryt tök ingyen szereztem meg, mert lejárt a szerzõdése.... most 40 millát ajánlanak érte... 😊))
Ez a megoldás nálam az esetek 90%-ában bevált, szóval érdemes megpróbálni, ráadásul van egy plusz elõnye is. Ilyen vásárlásnál csak a készpénzben megadott összeget vonják le azonnal a játékosvásárlásra szánt keretbõl, a többit csak részletekben, így az átigazolási idõszakban akár 3-4-szer annyit is el lehet költeni, mint amennyit megadnak.
régen én is használtam hasonlót, de meguntam mert úgy nem volt kihívás...rábízom a rendes scoutokra meg a megérzésemre, hogy kit igazolok, meg persze arra hogy milyen volt az átlaga 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Hat kosz.
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Let\'s go Hawks!!!

valaki tudna a dc++-hoz 1 leírást?hogy hogy kell beállítani!köszi
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!