Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindennapra raktok edzést? vagy vasárnap szabad?
berakjátok hogy train on match day? tehhát a meccs napján is van edzés?
szünetet adtok nekik a nyáron?

én mindennapra raktam edzést, meccs napján nincs, szünet eddig volt a nyáron, de most már nem akarok...nemtom milyen hatása lesz.
de szerintem ezek kihathatnak a fáradtságukra
zaki
nekem ez a legnagyonn bajom. a bl csoportmeccseken pl a simonetta-cerci kettõst nem is játszatom, csak ha helyzet van. eleinte képesek lenyomni 55-60 meccset is, de már évek óta max 45 meccset tudnak lejátszani...ha 95% alatti a kondíciója, azzal már nem nagyon lehet végigjátszatni 1 meccsen, mert 3 nap múlva már 90%-os sem lesz 😞

Jut eszembe, az miért van, hogy még csak a 12. fordulónál jártunk, amikor a physio sorra kezdi írogatni, hogy ennek, meg annak pihenésre van szüksége? Még csak a szezon felénél se járunk! Próbáltam pihentetni õket, variáltam az edzést, meg mindent, de semmi változás, a két legjobb DMC-m folyton pihenni szeretne.

zaki
én ilyenkor kapok idegbajt

Tényleg tiszta röhej, 15 bajnoki meccsen idén volt 5 kiállításom, rúgtunk 6 tizenegyest, amibõl 5!! kimaradt, és az utóbbi három meccsen 42 lövésbõl 4 gólt szereztünk, ugyanakkor 21 lövésbõl 8-at kaptunk, noha a kapusom elvileg a legjobb a bajnokságban... Ja, és így is vezetünk 12 pont elõnnyel.

Viszont a BL csoportunkban 4-ek lettünk, köszönhetõen annak, hogy a Marseille-tõl két gólzáporos meccsen oda-vissza kikaptunk egy góllal. Természetesen ott is õk lõttek kevesebbet kapura...

Amúgy a csapatkapitány nálam is problémás, mert nincs olyan ember, aki igazán jó lenne, mindig kényszermegoldások vannak...

biztos te is rossz csapatkapitányt választottál, mint én 😊)

vagy nagyon félvállról vették a játékosok a meccset, a két nagy gyõzelem után 😛
a gép néha olyat választ ki aki nagyon nem fasza, én is azzal szoktam ügyeskedni, hogy a gép válasszon, de vmiért nem jól választ 😊

igen, az tény hogy felülbírálja, ezt majd még kikísérletezem hogyan a legjobb/leghatásosabb 😊
Bazzeg, ezt nem hiszem el... Lefutbalozzuk a pályáról a Juve-t, megverjük idegenben a Schalke-t, és utána kikapunk 3-0-ra otthon a KAPOSVÁRTÓL!!! Már nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, akkor a marhaság ez az egész.

zaki
õ egy qrva jó játékos, és fiatal, kítûnõ védõ. csak nagyon nehéz leigazolni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom

zaki
na neee... ez a kovács olyan gyenge volt, mint az algopirin...szabics-tököli, vagy szabics-kenesei csatársorral jók lehetünk sztem

elsõ kérdésre: nagyon fontos, egy befolyásos játékos vezérletével akár meg is táltosodhat egy csapat, bár én általában rábízom a gépre a kiválasztását 😊
második kérdés: en szemely szerint nem hasznalom, hiszen a legtobb specifikus utasitas felulbiralja a csapatutasitast, igy kisse nehezkes valtozatni a taktikan menet kozben...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

kevin hofland, nem hofman, bocs 😊)
psv
védõk?
hát nemtom nálad hogy van, de én tomas hübschmann-t meg kevin hofman-t kipróbálnám, ha lenne rájuk pénzem 😊)

egy kérdés: mennyire fontos a csapatkapitány választása?
nem igazán volt állandó csapatkapitányom az elõzõ szezonban sérülés, meg egyebek miatt, több játékosomat is kipróbáltam (mind 15ös, vagy alatti), de nem volt egyik sem meggyõzõ. lehet, hogy a rossz választás miatt volt annyira gyenge a csapat némelyik idegenbeli meccsünkön?

másik kérdés: használjátok a különbözõ posztokra elõre beállított cuccokat a játékosoknál? tactics menüben, mikor a játékos taktikáját állíthatjuk, és van egy olyan legördülõ menü, hogy set to preset: és van majdnem minden posztra egy alap. én ezeket használom, apróbb módosításokkal.

edzést felbontottam védekezõ és támadó játékosokra. szóval a támadóknál pl nincs védekezõ pontrúgás, ill. fordítva, vagy több lövõ gyakorlat van, meg a letámadásnál értelemszerûen ugyanúgy mint a pontrúgásoknál.
bocs a magyar meg angol keveréséért, mindig is az angol verióval játszottam és nemtom az összes magyar kifejezést 😊
akoska
Én ismerem daley-t játszott nálam is csak vmi nagy klub ingyen elvitte😞 de nincs rá szükségem mert nekem csak védõ poszton vannak problémáim

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

ez a magyar bajnokság sztárolása kicsit irreális nem? meg tele vagytok idegenlégiósokkal, nincsen limit az nb1ben? 😊

lenyomtam 2 szezont a derby az angol másodosztályban, mindkétszer harmadikak lettünk és a playoff döntõben buktunk el. 😞
elsõ alkalommal 46 meccsen 65 rúgott, 41 kapott gól, másodikon 104 rúgott, 6x kapott.
idegenben nagyon nem ment, bár volt egy sorozat amikor egymás után 3-4-5 gólokat lõttünk idegenben, ill otthon volt egy 8-1 az ipswich ellen.

alkalmaztam a gung ho-t amit két hete javasoltatok, szélsõ középpályásokon, meg az egyik középsõn, meg a két támadón is. 4-4-2-t játszatok.

azt vettem észre, hogy a középpályán mindig fölényben van az ellenfél, ez kicsit zavar, mi lehet a gond? van tippetek?

ismeri vki omar daley-t? nálam jobb szélen játszik, ingyér szereztem, és most 5.5 millió fontot ér. szerencsére sikerült hosszabítani vele, de a kért 20ezres fizetésbõl, csak 11ezret tudtam adni neki, mert nincs keret egyelõre magasabb bérekre 😊
lionel morgan a bal szélen játszott és húzóember volt, csak õ nem akart hosszabítani és eladtam a rangersnek. a wimbledonból szereztem ingyér szintén 😊
marcin kus-t láttam vkinél õt én is megvettem, elég jó
továbbá találtam egy olyan védõt angol harmadosztályból, hogy nicky fenton, aszittem csak vmi középszerû játékos, de nagyon sok 8as értékelést kapott az elsõ szezonjában is már. és az összes játékosom asozngya, hogy szerintük milyen jó a fenton 😊
bocs ha sok volt, de talán hasznos infók voltak a játékosokról 😊
megyek is es leigazolom bodnar lacit 😊

akoska
De azért már kicsit az is feltünõ hogy kiüt egy kis magyar csapat amit nem én irányítok A világ élvonalába tartozó csapatokat

akoska
Ezzel én is így voltam a Newcastle élére nem választottak meg pedig a kijelölt managernél sokkal jobb voltam és most a newcastle egy nagy *** annak a managernek az írányításával mondjuk az elõzõ manageris jól elbaszta mer tele van a squad 36 éves játékosokkal.

Idõvel lehet, hogy megunom, de mivel a játékban is még csak 29 éves vagyok, még ráérek. Ráadásul van olyan magyar edzõ, aki a nemzetközi porondon többet mutatott, mint én, hisz Csank UEFA elõdöntõbe vezérelte a Videotont. (Ráadásul ugyanúgy kétszeres bajnokok, mint mi)

persze, en is ezt gondoltam, aztan amikor azutan sem valtottak le gelleit, hogy 10 meccsen zsinorban kikaptunk (ilyenektol hogy luxemburg meg albania), akkor untam meg...

Dehogy nyomok, azt ki kell érdemelni (Mármint nem a nyomást...) 😊)

akoska
Sehogy vagy te leváltod(add manager) vagy szenvedsz míg vissza nem vonul(10 év)...

Ha nyomsz egy Add Managert, valaszthatod a valogatottat is irányításra 😊

Megértelek, én csak azt akartam elkerülni, hogy folyamatosan nyitva legyen a bicska, mert kezdett nagyon úgy kinézni a topic. 😊

Visszatérve a CM-re, mi kell ahhoz, hogy ezt az átokverte Gelleit végre elzavarják a válogatott élérõl??? Már lassan 2008 van, a csapat sosem jutott ki sehova, mégse akarják leváltani. Legalább ne 57 éves lenne, hanem 67, akkor talán lenne remény arra, hogy visszavonul.

Ja, telleg jobb volt, az "A" valogatottba nem kene ilyen, hogy Dardai vagy Komlósi, helyükre Stark vagy Böõr tökéletes, Bodnár pedig egyenesen kihagyhatatlan! Milyen keresztlabdakat adott mar? ;]
Remelem, Nemeth Norbi helyén Gera lesz a selejtezõkön, ha pedig a Szabics-Kovács duónak nem megy, jöhet Tökszi és Kenõ. Jut is eszembe, Tökszi milyen gólpasszt adott, jóég!!

Hmmmm, a mai csapat jobb volt mint a tegnapi! Matthaeus a kira 😉
robotnyk
neeem, én nem az itteni lincshangulat miatt értettem félre, csak úgy alapból. ez a mostani megfogalmazás már tisztábban érthetõ számomra 😊 ezután kerülni fogom a válaszokat bizonyos irányokba, ebben igazad van. eddig is szerettem volna ezt tenni sokszor, csak vannak olyan helyzetek, (mint nálad is) amikor kinyílik a bicska a zsebemben, és akkor kaszálok.
Ja és még annyit akartam mondani, hogy GERAPPPA! 😊) (Megjegyzem nem vagyok Fradi-drukker, sõt, semmilyen drukker, mielõtt leordítja valaki a fejemet...) 😊

Te totál félreértesz, én egyrészt nem vagyok rád kibukva, másrészt nem védem õket. Én azt mondom, hogy attól, hogy folyton lecsalózunk mindenkit, attól az illetõ nem fog megváltozni, nem is a mi felelõsségünk, hogy megváltoztassuk, viszont a topicot teljesen elcseszi a sok anyázás.

Gondolj bele, Ficege beírja az eredményeit, te, én, zaki, mindenki sejti, hogy csal, de ha egyikünk se teszi szóvá, akkor nem kezdõdik el a cseszegetés. Te azt mondod, hogy csaló, õ erre berág, pont azért mert tudja, hogy igazat mondasz, és csak azért is visszadumál, arra te reagálsz, és így tovább. Ez többféleképpen is elkerülhetõ lenne, pl, hogy Ficege nem ír ide, de ezt ugye nem tilthajuk meg neki. Viszont úgy is el lehet kerülni, hogy te nem "szólsz be" neki.

Az a gond, hogy lassan olyan lincshangulat alakul itt ki, hogy én beírok valamit, amiben történetesen igazam van, ezt te is tudod, és mégis úgy válaszolsz, mintha személyedben sértettelek volna meg.

Itt van alattam Ficege Interes eredménye, és írhatnám rá, hogy hülye kis csaló, meg ilyesmi, de minek? Engem abszolut nem zavar. Megbánt engem azzal, hogy beírja az "eredményeit"? Ha meg nem bánt, akkor én miért bántsam? Ez az én véleményem.

zaki
thx

Rudee
Szombat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
románokkal mikor játszunk?

TÖ-KI
TÖ-KI
2-1 ide ;]]

zaki

robotnyk
😊
...

Matthewpamer
2. meccsemen siena-inter 0:7
😄D jól nyomom

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
akkor van.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
van közöm hozzá, én is ezt a fórumot olvasom. amit beírsz azt nem magadnak írod be, hanem a többieknek, tehát van közöm hozzá. amúgy ez a "semmi közöd hozzá" szófordulat nagyjából mutatja, hogy a közösségi érettséged körülbelül egy átlagos alsó tagozatos szintjét üti csak meg.
akoska
Tudod ha "semmi közöd hozzá" szavakat használod akkor elõször ne tedd be a dicsekvéseid hogy mien jól kezdted a szezont

Matthewpamer
és akkor mivan ha beállítottam hogy lejárjon a szerzõdésük?ez van,semmi közöd hozzá.lehet hogy is csalsz csak nem vallod be.de az kit érdekel???

Off: eskuszom, ez a valogatott keret erosebb, mint a tegnapi 😄

robotnyk
én nem láttam, hogy az elsõ beírásában írt volna errõl, késõbb írt róla valóban, mikor én tippeltem hogyan csalt. annyira meg nem válallja, mert az add managerezést sem vállalta anno.
én bár abszolút elfogadom hogy ez a véleményed, de akkor sem értem, hogy miért kell védeni az ilyen embereket, és azt meg pláne nem, hogy miért énrám vagy kibukva, azt hiszem nem én csináltam játszóteret ebbõl a topicból.
zaki
hát igen 😊

én csak ezzel a Roma-s mentéssel játszom már a játék megjelenése óta, azért tartok ott, ahol

A Celeron nem szereti az 50°-ot, bár valszeg kibírja, de az AMD-nek tutira meg se kottyan. (Az enyém néha 60 fölé is felkúszik)

se csaj, se homo, ez csak ugy jott ;D nade mostmar aztan hagyjuk az offolast ;]

na tényleg csá, szorri a sok hozzászólásé, lépek én is... "puszi 😉"
Grusi: hmmmmmmm, sztem ott msá gond lesz, de utánajárok, mert érdekel
Te csaj vagy, vagy homo? 😄
Ok, én nagyon remélem, hogy neked lesz igazad 😊 nah huzok, puszi ;]