Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ezzel lõ 3 gólt a bl döntõben???
ez nagyon irreális...
cm0102ben ennyi tehetséggel az angol div 3ban is csak középszerû játékos lett volna!!
ne vedd személyeskedésnek donpedro, nem te tehetsz róla, de ezt nemtom felfogni
mi változott a cm4ben ennyit, hogy ilyen nulla játékosok is ennyire jók?
persze fizetned kell valamennyit
én még nem próbáltam sosem
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Közben felvettem Lisztest Assistant Managernek. Nagyon jók az értékei 😊
valaki!skineket honnét??
nekem INTER skin kéne!
Elindult a 4.15 patch is pedig ha jól emlékszek a 4.13-nál azt mondták hogy az az utolsó!!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Selejtezõ:
Panathinaikos 2-1, 5-2
Csoportmeccsek:
Sporting 0-0, 3-1
Shakhtar 5-3, 5-3
Man Utd 1-0, 2-3
Nyolcaddöntõ:
Real Madrid 5-0, 2-2
Negyeddöntõ:
Juventus 1-2, 6-4
Elõdöntõ:
Olympiakos 3-1, 0-1
Döntõ:
Bayern München 3-0
Érdekes, hogy idegenben semmivel nem voltam rosszabb, mint otthon.
Lol, a szurkolók szobrot akarnak nekem állítani 😊 Megjegyzem az oddsom 200-1 volt 😊
A sorozat legjobbjai:
Végül maga a hõs:

bár ha jól emléxem régebben már benyomtál 1et róla, de azóta biztos sokat fejlõdött

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A visszavágón megint mi domináltunk, ám a görögök az elsõ (és egyben utolsó) lövésükbõl betaláltak, így nekünk már hármat kellett lõni, ami szerencsére összejött, Usherwood, Supat és Gillich révén.
Kellemetlen hír azonban, hogy a döntõben két meghatározó emberem is hiányzik majd, a grúz Amisulashvili és a veterán szerb csapatkapitány, Aranitovic sem lehet ott sárga lapok miatt.
Az ellenfél egyébként a Bayern lesz, de addig még néhány bajnoki meccset le kell nyomni.
Közben a játékosaim alapos fejlõdésnek indultak, Usherwood elképesztõ sokat fejlõdött, kezd mûködni az edzésmunka.
Közben a BL-negyeddöntõben idegenben 6-4-re vertük a Juve-t 😊)) Otthon kikaptunk 2-1-re, de a továbbjutás megvan. Jöhet az elõdöntõ az Olympiakos ellen. (A másik ágon Bayern-Milan)
A bajnokságban 8 pont az elõnyünk, 7 forduló van hátra, viszont a kupában kiestünk a 8 között a Videoton ellen. (A Vidi igazi mumusunk lett, 4 meccsen nem tudtuk õket megverni, mire végre sikerült 2-0-ra, igaz, ez könnyen bajnoki címet hozhat, hisz õk a másodikak.)
. nagyon nem fog hiányozni, mert van 5-6 jó játékos a középpályámra
A Real részben tartalékos volt, de azért volt Zidane, Cambiasso, Portillo, Raul Bravo, Michel Salgado, Guti és néhány fiatal generált (spanyol U21-es válogatott) játékos.

talán itt lenne az ideje visszavonulnia a 41 éves Abbiati-nak