Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
ICQ-d van?

Arra viszont jó, hogy követni tudjam a játékosaim fejlõdését. Ugyanis ha csinálsz egy screenshotot a játékosaidról, majd összehasonlítod ezt a 3 hónappal késõbbi képpel, akkor fel lehet mérni, hogy ki fejlõdik és ki nem. Erre csak most jöttem rá, de hasznos, mert a játékban ez szerintem elég hülyén van megoldva. Márpedig az a valóságban is szemmel látható, ha egy játékos fejlõdik (gyorsabb, erõsebb, magasabbra ugrik, biztosabban kezeli a labdát, stb.)
Megjegyzem, hogy épp ezért nem szoktam foglalkozni az összesített ability-kkel, mert nincs sok értelme. Van a csapatomban jónéhány olyan védekezõ középpályás, akik az értékeik alapján jobbak, mint a veterán (ex-gyõri) Aranitovic, mégis inkább õt játszatom, mert vele jobban megy a csapatnak.
CM01-02-ben is volt jónéhány ilyen ember, pl Thorhallsson, hogy a legismeretebb példát mondjam, de ott volt még Okereke, James Glenn Brown, és hosszan lehetne sorolni.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
2.küldd már el lécci az edzéstervedet és a taktikádat lécci. Szeretném kielemezni
, fõleg az edzéstervet, mert saját taktikám az van. Elõre is köszi!!!mondjuk én nemszoktam utánanézni mennyi az ability/potential editorral.
rábízom a scoutokra
ha aszongya excellent, meg good, vagy a player with hot future
akkor esélyes hogy megpróbálom leigazolni