Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
é pl addig játszatom õket, amíg a válogatottban is játszanak. utána max még 1 évet is játszatom õket, ha jó játékosok még, aztán ingyen elengedem õket. pontosabban nem hosszabítom meg a szerzõdésüket. kivételes eset, a saját nevelésû játékosok. pl nálam totti, vagy de rossi (õ is már 35, de nagyon jó még, 94X válogatott, talán meg lesz a 100 is, sõt biztos)

zaki
1ébként nálam most egy 20 éves brazil kapus véd, nem rossz a srác, és eddig elég jól teljesít. a 2. számú kapusom meg az olasz válogatott 1. számú kapusa, de eléggé bénán kezdte a szezont, ezért csak csere

robotnyk
nekem meg az a bajom, hogy más sztár játékosok 34-35 évesen visszavonultak, nálam meg még játszanának. nincs szívem elhajtani õket (pl Zidane)
zaki
nálam egyébként Pelizzoli visszavonult 37 évesen, más még 4-5 év múlva is játszik

zaki
pl Buffon is 40 már a Juventusban, de állítom, hogy még mindig a legjobb kapus olaszországban

zaki
hát igem, én errõl tudnék beszélni. csomó csapatban 40-41 éves kapusok vannak, és védenek(!)

robotnyk
a gépi csapatok nagyon nehezen cserélik le a kiöregedett kapusokat
zaki
a Genoát különben már nyáron nagyon elvertem egy barátságos meccsen, asszem 12-0-ra nyertem, írtam is asszem, Abbiati nagyon béna lett vén korára, minden kapuralövés szinte gól...

zaki
ilyen nincs... folytattam az as roma-s elmentésemet. lenyomtam 5-6 bajnokit, meg 2 bl meccset, egész jól jöttem fel, mert nagyon rosszul kezdtem a bajnokságot, vmi 15. voltam 5 foruló után 5 ponttal. szóval már 7-1(!)-re vezettem félidõben a Genoa ellen a 11. fordulóban, ezzel 5. lettem volna a táblázaton (igaz 1 meccsel többet játszva) 5 pontra az 1. helytõl, és kilépett csak úgy a játék magától... ilyen nincs bazze, most rohadtul ideges vagyok...

DONGUBA
Nekem egy 14 eves magyar csatart generalt a manutd-be hogy csak na.Megneztem cmscouttal es 200 as a volt az ability-je a ptemtionalja meg 140.Eleg szepen nez ki csak nem rakom be nehogy leszoljon valaki.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
hát egy 29 éves játékosnak max szép múltja és jelene lehet, jövõje nem sok, fõleg ha támadó 😄
akoska
Basszus Király-t nem generálták újra!!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

akoska
Ahogy látom ö szép jövö elött áll:

robotnyk
nem kell ennyi kép, sok helyre az eredetik játékosok alapján generál fiktíveket. de nem feltétlen lesznek olyan jók.
akoska
Naháááát micsoda véletlenek eszembe jutott hogy az MU-ba játszik egy fél-magyar Howard hát utána kerestem és hát mit találtam:

akoska
De arra rájöttem hogy nem sok klubnál generálja más nemzetsiségre a játékosokat pl.Spanyoloknál a Real-ba is megvan a 2 brazil az egyik csatár a másik balbekk hát...

akoska
Na guba kipróbáltam a generálást.Hát nem mondom a törököknek hatalmas szerepet szánnak bár a magyarok is jó helyen vannak.

Matthewpamer
valaki!#5948

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Mirol kirol?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
rakj be egy képet!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Nahat gyerekek egy erdekes elmennyel lettem gazdagabb.Mondom magamnak mar unalmas egy kicsit hogy mindig nyerek ezert haver tanacsara elkezdtem egy magyar bajnoksagot de nem igazi nevekkel!!!!Hat aszittem leesek a szekrol amikor meglattam a csapatomat.Olyan jatekosok voltak hogy csak na.De mas csapatoknal is voltak.Pl volt a juveban egy 15 eves torok srac aki tiszta zidane volt.Persze baszott eljonni a fradiba.De az is jo volt hogy egy csomo csapatban es nagycsapatban is volt magyar jatekos pl a realban volt egy magyar csatar 30 millat ert es nagyon cooooool volt.Ajanlanam mindenkinek hogy probalja ki mert igy ismeretlen nevekkel jatszhat es nincs az hogy mindig ugyanazt igazolja le.Mert pl supat rugratsame sem volt ott meg tsigalko meg cerci se szoval kurva jo volt jaccani.

Érdekes, amióta játszok a CM sorozattal olyan még sosem volt, hogy a vezetõség a kérésemre megemelte volna a fizetési sapkát. Nohát most megtette! Igaz nem sokkal, de azért 1000 euro is sokat számíthat.

Írtam privátot, de leírom ide is, hogy próbáltam, de nem ment el arra a címre amit megadtál.

ICQ-d van?

Hú, ha a Hali edzõje lennék asszem lecseszném a srácokat 😄

please
figyu donpedro... nem tudnád elküldeni az edzéstaktikádat?
A CM3-ban is követtem a játékosaim fejlõdését, csak akkor még úgy, hogy papírra jegyzeteltem. Ezt váltja ki nálam a CMScout.

De nem a leigazolásuk elõtt néztem meg, hanem utána. Így semmi elõnyöm nem származik belõle, hisz a játékosok fejlõdése a játékból is kiderül, csak nem összevonva, hanem lebontva.

ez is egy érv, de akkor már a potential abilityjét is látod nem? és akkor tudod, hogy mi lehet belõle, és akkor eltudod dönteni, hogy kell e vagy sem és így a téves döntések kiküszöbölhetõek.
Még annyit akartam írni, hogy a CMScoutot tegnap töltöttem le, hogy megnézzem mennyi az ability-jük, a játékhoz én sem használom.

Arra viszont jó, hogy követni tudjam a játékosaim fejlõdését. Ugyanis ha csinálsz egy screenshotot a játékosaidról, majd összehasonlítod ezt a 3 hónappal késõbbi képpel, akkor fel lehet mérni, hogy ki fejlõdik és ki nem. Erre csak most jöttem rá, de hasznos, mert a játékban ez szerintem elég hülyén van megoldva. Márpedig az a valóságban is szemmel látható, ha egy játékos fejlõdik (gyorsabb, erõsebb, magasabbra ugrik, biztosabban kezeli a labdát, stb.)

Matthewpamer
valaki rakott a játékosokhoz képeket?hogy kell berakni?

Ödön, természetesen nem veszem személyeskedésnek, hisz nem az én hibám, hogy Gillich szórja a gólokat. Az viszont (úgy érzem) az én érdemem, hogy rábukkantam, és nyilván nem az értékei alapján igazoltam le. Plusz, ha megnézed pl Supat összability-jét, a játék elején az is csak kb. 90 lehet, hiszen most, amikor megnéztem, akkor 106, és folyamatosan fejlõdik.

Megjegyzem, hogy épp ezért nem szoktam foglalkozni az összesített ability-kkel, mert nincs sok értelme. Van a csapatomban jónéhány olyan védekezõ középpályás, akik az értékeik alapján jobbak, mint a veterán (ex-gyõri) Aranitovic, mégis inkább õt játszatom, mert vele jobban megy a csapatnak.

CM01-02-ben is volt jónéhány ilyen ember, pl Thorhallsson, hogy a legismeretebb példát mondjam, de ott volt még Okereke, James Glenn Brown, és hosszan lehetne sorolni.

Matthewpamer

Rudee
Ékezetes betûvel nem megy...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthewpamer
na,sikerült

Jarjal utana.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Matthewpamer
A Backgrounds-okat hova kell rakni???

Rudee
Akkor ott nézz körül ahonnan leszedted.

Matthewpamer
nincs

Rudee
Biztos van egy readme.

Matthewpamer
hova kell bemásolni a png fájlt?töltöttem ilyen logot az interhez!meg minden hülyeséget,mit hova kell berakni?

Matthewpamer
amúgy van jelszó a hdchez ha valakit érdekel,ricsi érdeme.a jelszó:cuxido

Matthewpamer
na mivan?írjon már valaki!

donpedro: Elõször is gratula a BL-hez, nagy élmény lehetett 2.küldd már el lécci az edzéstervedet és a taktikádat lécci. Szeretném kielemezni, fõleg az edzéstervet, mert saját taktikám az van. Elõre is köszi!!!
ricsi1
elsõdlegesen TE

robotnyk
ja, az idõ megszépíti a dolgokat :-)) voltak ilyenek bõven
hát nemtom, nem úgy maradt meg bennem, hogy sok ilyen lett volna

mondjuk én nemszoktam utánanézni mennyi az ability/potential editorral.

rábízom a scoutokra
ha aszongya excellent, meg good, vagy a player with hot future
akkor esélyes hogy megpróbálom leigazolni
robotnyk
a szmájli lemaradt a végérõl. amúgy egyátalán nem erõs, van ez így, volt ez így minden részben.
én nem dícsérem, de ha összehasonlítod hogy mondjuk mennyi az abilityje egy nistelrooynak, meg egy gillichnek, akkor azért kicsit erõs a 3 gól a döntõben, nem?
robotnyk
hát ezt nemtudom pontosan, de csak így van értelme...

a cm0102ben is voltak ilyen játékosok, annyira nem kéne már azt az õskövületet dícsérni, a 0304 kenterbe veri minden tekintetben