Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Jojjon csak.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
NEMÁ:03/18/2004. Brazilian sensation Diego looks set to join AC Milan after obtaining an Italian passport.

The teenager had been expected to join Tottenham after paperwork problems halted a proposed move to White Hart Lane last year.

However, now that he is free to join the Londoners he is tipped to join Milan after his father and agent, Djair da Cunha, revealed he'd rented a flat near to the Italian city.
Rob Hogley
diego is a milanba megy?mert akkor beszarok,az interbe mennyen.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
az szar lehet,de jobbulást.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gazo
jobbulást

DONGUBA
ok.

Csacsi
Ma lesz kész az autóm, ha este összetöröm magam, és otthonmaradhatok, akkor megyek 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
áááá azt nem lehet überelni.amugy meg egyedul szar mar jaccani.......valaki johetne

Szerintem most kezdj el egy játékot a Romával és hagyd le zaki 50 éves munkáját :-)))))))

DONGUBA
Jaja es koszi.

Akkor most lesz idõd játszani :-)))

yobbulást
DONGUBA
Hat majdnem robo...koszi..egy het fekves aztan majd eldol.

robotnyk
kellemetlen. nem szartál be? 😊
jobbulást.
DONGUBA
Fociztam es szetszakadtak a szalagok a bal bokamban elkezdtuk a meccset csinaltam egy jobbrapasszt azt hello,Itthon szenvedek.

Rudee
Te lettél az SG CM topicjának õre

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthewpamer
na mi a hányoinger van?
én tartom a fórumot?

Matthewpamer
takezó:mi ujs a fiorentinával?

Matthewpamer
valaki írjon,nehogy kihaljon a fórum

zaki
gratula 😊

2.-ként jutottunk fel, most pedig az UEFÁ-ban induló Laziot 5:1-re, a szhintén UEFA-kupában induló Parmát pedig 3:0-ra vertük, szal jó felkészülés idáig 😊
Pazzini: 44/33
Suazo a Perugiaban jaccik és ott 27 meccsen rúgott 17-et
Matthewpamer
atalantába pazzini hány gólt lõtt hány meccsbõl?illetve suazo a cagliariban.

1. Atalanta
2. Vicenza
3. Fiorentina
4. Napoli
5. Palermo
5+1: Livorno
38 forduló után
Mihelyt letöltötted a kívánt mérkõzést, indítsd el a CM03/04-et! Mikor a program betöltõdött, kattints a "Korábban elmentett játékok megtekintése" gombra és válaszd ki a meccset!
Matthewpamer
uefába a debrecent kaptam 😊
idegenben 1:3 nekem.adu 2õt vállalt.lehet hogy mindig kezdõ lesz.

zaki
ki az elsõ 3? 😊

Matthewpamer
😄DDDD

amúgy valaki tudja hogy ez mit jelent?:
Once you have downloaded your desired match you need to run CM 03/04. Once the program has loaded click on the view previous save games option and pick a match..

"csak" 1 miller... még nem voltam olyan csapattal, akinek 1 millerje lett volna 😄
Matthewpamer
most elkezdtem a manchester cityvel.1 millerjük van csak 😞
de jó a keret.

mellesleg má 36 forduló után vagyok 4.
zaki
nincs mit

amúgy köszi
jah így má értem... ezek a barmok is átszervezik az osztályokat 😄
zaki
a játék kezdetén a serie a 18 , de a következõ évben már 20 csapatos lesz. persze ez így van igaziból is. az utolsó 3 helyezett kiesik az elsõosztályból, a másodosztályból meg az elsõ 5 helyezett jut fel. az A liga 15. helyezettje meg játszik a B osztály 6.-jával egy meccset a bentmaradásért/feljutásért. asszem így van

Igen... nem tudja valaki hogy lesz a rájátszás? Csak mert a Serie A-ban 3+1, nálunk meg 5+1 van kijelölve, ha értitek mire gondolok
zaki
akkor olyan sz*rul nem állsz, hiszen feljutást érõ helyen állsz 😊

pár napja kezdtem egy gémet a Fiorentinával, mivel Fradival nem tudtam bl-t nyerni 8 év alatt...
Ezeket igazoltam, egyelõre pedig (26 f. után) 4. vok, bár eleinte nagyon durván xarul jáccottunk
DONGUBA
Na a ket haver.Gondolom jol megertitek egymast.

Matthewpamer
ok.

DONGUBA
Ezt kinek irtad?

Csa Ficege. Figy holnap akkor latjuk egymast? Mert nem vagy icqn ircet meg nem tok hasznalni tudod, majd gyere mar fel es akkor megbeszeljuk.
Matthewpamer
csáo

DONGUBA
Na ilyenkor hol vagy zaki?

Sziasztok!
robotnyk
lehet, bár szerintem akkor el sem indulna
Rudee
Vagy nem eredeti, és rossz a crack

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
nem lehet hogy fent volt a demo és nem jól szedted le? (futtass egy regcleanert) melyik patch van fent?
Matthewpamer
😊
van egy progi,#6821-ben,amit felraksz,és felülírod a db könyvtárat,és új játékot indítasz,akkor benne lesznek az új átigazolásokpl.:adriano interbe,davids barcába,saha mu-ba stb.
és nálam egy csomó játékos jobb lett számokba is.cruznak pl a távoli lövése meg a pontrúgása sokkal jobb lett,mert igazábol is kibaszott jól lõ.
és adu is jó lett számokba.#6825 ezért kérdezte zaki,hogy bennt van-e smallon.érted? 😊

nah most mirõl van szó? nem értem :S