11900
-
#7849 vaok magic....ne add fel lesz ez meg jobb is.......valtsal csapatot gyere az eésp osztalyba. -
#7848 Jatszunk magicboy?????? -
Grusi #7847 Bár nem engem kérdeztél, elmondom, hogy büszke vagyok a srácokra, ennyi tellett, de még ez is több volt, mint amit a legtöbben vártak.
Csak ilyen mentalitással és lelkesen tovább, lehet ebből akár VB is! -
#7846 hello,hogy vagy?
Hogy tetszett a tegnapi meccs? -
#7845 hello -
#7844 Van benne valami! -
SmallGreenET #7843 El kell hogy keserítselek, de a valóságban nem így van. Nemtom, hogy te hányszor koptattad stadionjaink nézőterét, de én 1néhány meccset végigszurkoltam a győri B-középben. Ha van foci vagy eredmény, akkor Mo-on is kimennek a n ézők, mert eredendően a magyar nép is szereti a focit. Nemtom te hogy vagy vele, de ha egy magyar csapat éveken keresztül Bl csoportkörből továbbjutna és megnyerné az UEFA kupát, akkor megtelne szeritented egy 28ezres stadion egy Bayern, Inter vagy Newcastle meccsre? Választ kapsz a kérdésre a májusi győri ETO - Bayern München barátságos meccsen, amikor a magyar 10. györi meccsére minden jegy el fog kelni. A játékban is ellentmondást látok, mert az én hazai meccseimmel ellentétben 4 csapatnak nagyobb az átlagnézőszáma, holott 5 évben zsinórban magyar bajnok voltam, közben 4 kupagyőzelem, s a magyar kupa vagy szuperkupa döntőben (ált Puskás vagy Diósgyőri Stadionban) mindig teltház van. -
#7842 Ja-ja,mint az életban! -
#7841 Ha magyar csapattal vagy, akkor ez normális...egyszerűen nem jönnek ki többen.. -
#7840 Játszhatunk! -
#7839 magic vagyok jatszhatunk? -
#7838 Ha gondoljátok a meccs előtt játszhatünk! -
#7837 na nemsokár indulok pestre -
SmallGreenET #7836 Szerintetek az lehet esetleg progihibától, hogy a 28 ezres stadionomban nnincs soha 16 ezernél több néző? (fantasztikus meccseken sem) amikor először bővítettem, akkor kb ennyire volt lekorlátozva... Talán nem irta vissza a korlátozást. Lehetséges ez? A másik kérdésem, hogy 1 szuper játékost, akit 1szer 2 figyelmeztetés után megbüntettem ,nem akar semmi áron hosszabbítani. mit kezdjek vele? -
#7835 nem sokat vesztettel alig lehetett latni valamit -
#7834 Sajna nem voltam. -
#7833 Ja en is voltam es telthaz volt -
#7832 Ennél egy picit többen voltak :) -
#7831 johettek...pamer gyere mircre -
#7830 megy priviben -
#7829 Ip? -
#7828 itt vok ujra......eljen zaki sokaig. -
Grusi #7827 Remenykedni szabad :)
Hajrá magyarz! ;] -
#7826 Nélküle is szarávernes szarrávernek minket,ha akarnak! -
#7825 jaja :( -
#7824 Adriano nem jön holnap -
#7823 Hát az edzés előtt már nemlessz belölle semmi,de az edzés után,ha szólsz jázótszhatunk! -
csomi83 #7822 Ja-ja 17-kor kezdődik és kb.10 000 embert várnak, ha többen lesznek, akkor további szektorokat nyitnak meg:) -
#7821 A kérdésemre miért nem válaszolsz? -
Grusi #7820 Enis kilatogatok brazilok edzesere, remelem beengednek ennyi embert... Ugye ötkor kezdodik Puskasban? -
#7819 Oké majd küldj privit! -
#7818 Figyi kozbejott valami be kell ugranom a varosba de amint visszajottem mehet du-ig mert du megyek a brazilok edzesere:)))))))) -
#7817 Én benne vagyok,de palmer most suliba van! -
#7816 Magic jatszhatunk? -
#7815 Hat en tudom......grusinak zakinak meg a szerintuk ertelmeseknek. -
#7814 Akkor szerinted minek van helye itt,ha a CM onlinejáték megbeszélésének és az irreális eredmények megvitatásának nincs? -
#7813 lehet hogy rákattintottál hogy megnézd a meccset. -
csomi83 #7812 Srácok ez miért lehet. Behivták az egyik játékosomat az U21es keretbe. Erre elkezdődik a meccs és nekem végig kell néznem az egész meccset, pedig nem én vagyok a kapitány... -
Grusi #7811 Igy van, ez az én kis személyes perverzióm :) -