143
LOTR:War of the ring
  • Sephi
    A fene... akko' ez szar vagy jo?
  • Coco
    asszem nem, talán az a Battle of MiddleEarth...nem biztos :)
  • Sephi
    Emmos az a gem amit a Generals keszitoi csinaltak ?
  • Coco
    nah...csak jönnek a LOTR gémek
  • Bandew
    Le lehet már tölteni???
  • [Jakuza]
    2003-11-05 PC Game ISOs Lord of the Rings: War of the Ring (c) Vivendi Universal 65x15 MB FAIRLIGHT

ÚÄÄÄÄ In Their 17th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
    ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
    ÚÙ Lord of the Rings: War of the Ring (c) Vivendi Universal ÚÙ
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
    : Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 11/05/03 :
    ³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Strategy ³
    ³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
    ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
    ³ CDS: 2 ³ ³ Protection: SecuRom ³
    ³ CD1 archives: 45 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-wor1.001 --> flt-wor1.045 ³
    ³ CD2 archives: 20 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-wor2.001 --> flt-wor2.020 ³
    ³ ³ ³ ³
    ³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
    ³ System Requirements: Computer, Windows ³
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

Game information:
    =================

The quest to destroy the One Ring continues in the first Real-Time
    Strategy game based on The Lord of the Rings saga. Massive battles will
    erupt as the peoples of Middle-earth fight for control of Tolkien's World.
    Play as the forces of good and valiantly fight for The One Ring’s
    destruction or play as the forces of evil to claim control over
    Middle-earth forever.

- Play as the forces of Good or Evil using multiple types of character
    units.

- Single or Multi-player campaigns

- Character units gain experience and visual enhancements as they destroy
    enemy units - strategic use of units is key to success.

- Real world environment and terrain effects alter the outcome of
    skirmishes and battles.

- Some hero units will aid other units’ morale, increasing the chances for
    victory in battle.

Installation Information:
    =========================

Just extract the archives and burn the .cue file with your favorite
    CD-Recording software. The crack is already integrated into the install.
    When asks for CD-key type:
    Enjoy!
    /Team FairLight
  • zaki
    na, már ez is aranyon van!
  • Hmuda
    Szerintem zsákmányotl strikerrel. Vagy egy tank véletlenül megküldött, nemtom már. Asszem akkorra a LÉasher már ki lett javítva. Csak nagy robbanás annyit láttam, hogy a karakterem hátraesik. :-)
  • Braveheart
    Mivel? :) Lasher, sniper? Én arra a híostromra emlékszem, amit vagy 1 órán át védtünk, és hátbatámadtak az nc-k... pedig nyertünk volna :)
  • Hmuda
    Én inkább arra a nevezetes szürkületi hídostromra emlékszek, mikor egy hülye vanu 500 méterröl egyetlen lövéssel leszedte a fullos MAXomat. :PPP
  • Braveheart
    Nekem is... főleg mikor egy maroknyi csapattal védtük a vanuk ellen a bázisainkat :)
  • Hmuda
    Bandev: lol :D

Bravehearth: Nem, sajna megszünt a trial. Pedig úgy nyomattam volna még. De vannak akik megvették. Olyan kellemes emlékeim vannak.
  • Bandew

Háááát...Pedig nekem Bandi a nevem.
  • Braveheart
    :D
    tényleg Hmuda, szoktatok még Planetsideozni? :)
  • Hmuda
    Attól, hogy Hmuda a nevem én se vagyok drén főnemes és még Drénia királya se voltam. :DDDDDDDDDD
  • Braveheart
    Nemtom, már régebben is beszólt a nevem miatt, meg azt híresztelte a többi topicban hogy mekkora egy barom vagyok... és mindezt azért mert nem tetszett neki a nevem, meg az osztálykirándulás topicom, amit ha egyszer végigolvasok, mindig szarrá röhögöm magam :)
    De nem is tudom kit minősít az ilyen stílusú hozzászólásaival...
    Ha már itt tartunk: neki miért Ranger a neve ennyi erővel? Eh mik vannak....
  • Bandew
    A War of the ring elmegy, de a ROTK nem igazán.

Ez a Ranger ilyen hülye? Miért ugatott le? Csak mert nem tetszett neki a neved?
  • Braveheart
    Eh csak most vettem észre, miket irogat Ranger... emlékszem, egyszer már bezsólt a nevem miatt (nem tökmind1, kinek mi a neve-egyébként nagyon tetszett a film, aztán ez lett végül) meg egyszer rajtakaptam hogy a gumiszobában mindenféle baromságot ír rólam, hogy engem lejárasson, de a szemembe nem mondta volna meg...
    A játékot meg még nem nézte meg, de lehet hogy m,egfogom. Megéri? :)
  • Braveheart
    Miért, neked miért Ranger a neved? Erdőjáró vagy vagy mi baz? És a kérdés a játék stílusára vonatkozik! Emlékszem már régebben is beszóltál egyszer, már nagyon teli van veled a tököm, úgyhogy álljál le!
  • Bandew
    Ja, csak ott is gáz a kameranézet. :D
  • Hmuda
    Szvsz a WotR-ról, mivel a RotK-ban nincs zoom.
  • Bandew
    Most melyik játékról beszélsz?
    Csak mert Hmuda nem a War of the ring-ről beszélt, hanem a ROTK-ról.
  • maniac001
    Szerintem meg tök jó a gamma. Csak a zoomolással vannak gondjaim. Az options-ban van hogy forgatni a kamerát a 6 és a 4-es gomb ami műxik is, de a 8 és a 2 zoomolásra nem pedig arra van írva. Csak dönteni tudom a kamerát.
  • Hmuda
    Bandew: lol. Én is kiprószáltam, és nekem se jött be tulságosan. Unalmas rókabőr, újabb égés Tolkien apánk világának, hogy vannak akik képesek bemocskolni ilyen sz*rokkal.

A filmtrélert meg direkt nem nézem meg. Nekem már alap, hogy nem nézek meg egyet se és élvezem a filmet. Így jött az, hogy nekem kimondottan tettszett a Matrix Reloaded és valszeg így leszek aROTK-el is.
  • HuAn82
    Ez nem a játék,hanem a film.Valakit talán érdekel...végleges Lord of the Rings: The Return of The King mozitrailer
  • Bandew
    Ja és azért ide írtam, mert ennek a játéknak nem való külön topic.
  • Bandew
    Innen az SG-ről le lehet töleni a ROTK nevű játék demoját ami a film alapján készült és hentelős. Gandalffal vagyunk Minas Tirithben. Elég unalmas egy idő után, meg az irányítás is sz@r, ráadásúl elég nehéz is, mivel több percen keresztűl kell harcolni vagy 100 orkkal, aztán meg jön 3 troll is. Amugy egy ilyen játéknak az a lényege, hogy sok jó kombó legyen benne, meg a harc látványos legyen, és összetett. De itt sajna nem az. Van kb. 3 támadás, meg lehet lőni a botunkkal, meg beledöfni a földbe. Szal nem a legjobb. A menün is látszik, hogy nem tököltek vele sokat a készítők, de azért az a kép Minas tirithről szép. Meg jó a zene ami alatta megy. De ennyi.
  • Bandew
    Nem baj, másoknak tálalva van. :D
  • Hmuda
    Ja akkor mindegy. :D
  • Bandew
    Már megvan. :P
  • Hmuda
    Tessék, it van. :-)
  • Bandew
    Ott néztem, de akkor úgy látszik vak vagyok.
  • Hmuda
    A HW-n fent van.
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
    Vagy ez egy és ugyanaz? :DDDDDDDDDD
  • Bandew
    Honnan lehet ezt a demot letölteni. Én csak a ROTK-ot találtam. Vagy ze gey és ugyanaz?
  • Hustler_hu
    ;) Amen ;)
  • Hmuda
    Kipróbáltam és hatlamas csalódás. A grafika nem vmi fényes, de nem is rossz, de igazából a teljes LOTR feeling hiányzik. Elvégre mit keres Gimli a Gyűrű Háború idején távol a szövettségtől? Újabb rókabőr, ami csak a GyU fényét homályosítja.
  • antijedi
    mellesleg a te igen magas szintü megnyilvánulásodbol kitünik hogy ha Braveheart 6 éves is lene akor is fényévekel megelőzné az értelmi szintedet...
    faszért kel egyből flamelni ha valaki feltesz egy normális kérdést...
  • antijedi
    jah ilyen név alat bármit is kiadhatnak rtstől kezdve kalandig bármit, még akár fps-t is :PP
    szal jogos a kérdés :PP
  • Bandew
    Gondolom úgy értette, hogy milyen stílusú. Volt régen tudtommal egy ugyanilyen című játék, ami stratégia volt, de lehet akár hack and slash is.