LOTR:War of the ring

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Szvsz a WotR-ról, mivel a RotK-ban nincs zoom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Most melyik játékról beszélsz?
Csak mert Hmuda nem a War of the ring-rõl beszélt, hanem a ROTK-ról.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szerintem meg tök jó a gamma. Csak a zoomolással vannak gondjaim. Az options-ban van hogy forgatni a kamerát a 6 és a 4-es gomb ami mûxik is, de a 8 és a 2 zoomolásra nem pedig arra van írva. Csak dönteni tudom a kamerát.
Hmuda
Bandew: lol. Én is kiprószáltam, és nekem se jött be tulságosan. Unalmas rókabõr, újabb égés Tolkien apánk világának, hogy vannak akik képesek bemocskolni ilyen sz*rokkal.

A filmtrélert meg direkt nem nézem meg. Nekem már alap, hogy nem nézek meg egyet se és élvezem a filmet. Így jött az, hogy nekem kimondottan tettszett a Matrix Reloaded és valszeg így leszek aROTK-el is.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

HuAn82
Ez nem a játék,hanem a film.Valakit talán érdekel...végleges Lord of the Rings: The Return of The King mozitrailer

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Ja és azért ide írtam, mert ennek a játéknak nem való külön topic.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Innen az SG-rõl le lehet töleni a ROTK nevû játék demoját ami a film alapján készült és hentelõs. Gandalffal vagyunk Minas Tirithben. Elég unalmas egy idõ után, meg az irányítás is sz@r, ráadásúl elég nehéz is, mivel több percen keresztûl kell harcolni vagy 100 orkkal, aztán meg jön 3 troll is. Amugy egy ilyen játéknak az a lényege, hogy sok jó kombó legyen benne, meg a harc látványos legyen, és összetett. De itt sajna nem az. Van kb. 3 támadás, meg lehet lõni a botunkkal, meg beledöfni a földbe. Szal nem a legjobb. A menün is látszik, hogy nem tököltek vele sokat a készítõk, de azért az a kép Minas tirithrõl szép. Meg jó a zene ami alatta megy. De ennyi.

Bandew
Nem baj, másoknak tálalva van. 😄

Hmuda
Ja akkor mindegy. 😄

Bandew
Már megvan. 😛

Hmuda

Bandew
Ott néztem, de akkor úgy látszik vak vagyok.

Hmuda
A HW-n fent van.

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
Vagy ez egy és ugyanaz? 😄DDDDDDDDD

Bandew
Honnan lehet ezt a demot letölteni. Én csak a ROTK-ot találtam. Vagy ze gey és ugyanaz?

Hustler_hu
😉 Amen 😉
Hmuda
Kipróbáltam és hatlamas csalódás. A grafika nem vmi fényes, de nem is rossz, de igazából a teljes LOTR feeling hiányzik. Elvégre mit keres Gimli a Gyûrû Háború idején távol a szövettségtõl? Újabb rókabõr, ami csak a GyU fényét homályosítja.

mellesleg a te igen magas szintü megnyilvánulásodbol kitünik hogy ha Braveheart 6 éves is lene akor is fényévekel megelõzné az értelmi szintedet...
faszért kel egybõl flamelni ha valaki feltesz egy normális kérdést...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jah ilyen név alat bármit is kiadhatnak rtstõl kezdve kalandig bármit, még akár fps-t is 😛P
szal jogos a kérdés 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Gondolom úgy értette, hogy milyen stílusú. Volt régen tudtommal egy ugyanilyen címû játék, ami stratégia volt, de lehet akár hack and slash is.

RangeR
Ilyen ember benéz olyan fórumba,ami a címében hordozza a Gyûrûk Urát? És ilyet kérdez,hogy : -ez milyen játék???

Hány éves vagy te,braveheart? Egyáltalán,hogy lehet,hogy nem változtattad már meg a beceneved? Honnan veszed,hogy ez rád illik?

Bandew
Most ez a Return of the king, vagy egy másik játék?

Terra
Eddig csak demo van de az elég feelinges.

A grafika nem rossz, de szerintem kicsit kidolgozatlan, bár ez még a végleges verzióig sokat változhat.
Az irányítás kicsit furcsa, de meg lehet szokni.
Ami kicsit zavaró volt a kameraszög döntésénél az átmenetek hiánya, a nézetek csak úgy egymás után "kattannak" be.

A LotR feeling viszont megvan, mivel ennek hiányától sokan tartottak, végül is kellemeset csalódtunk.

Már várom a full verziót.

What I do, and what I listen.That defines me.

Bandew
Ez eddig nem csak konzolra jött ki?

lwb
Kijött ez már egyáltalán? Nem csak a demo van még?

Ez milyen játék?

War. War never changes.

Nekem nagyon bejött a gamma. Vagy 10x végignyomtam Gimlivel. De az elfekkel nem találom Gollamot aztán vége is a pályának. Merre kell menni?
← ElőzőOldal 3 / 3