143
LOTR:War of the ring
  • gazo
    Szerintem nem rossz, de nem is kiemelkedő. A good-ot végigvittem, nem is volt nehéz, csak a végén szívtam a balroggal egy kicsit. Szóval nagy taktika nem kell hozzá szerintem.
    Kiváncsi leszek az evil-re, nagyobb lesz-e a kihívás.
  • mukika
    most szadem le! remélem megéri a várakozást... :P
  • Kandurex
    Ezt a ki hány éves dolgot, ne nagyon hozogasd fel, pláne ne kapaszkodj bele, azt, hogy nem szalonképes metaforát használt attól még igaza van.
  • HuAn82
    Ma sikerült közelebbről megismernem a játékot és nekem nagyon bejött! Sirály!
  • Davidsned
    Biztos hülyeséget kérdezek, de mit kell csinálni Good campaign második pályán? Nekem nem ír ki semmilyen Objective-et. Miért?
  • Gandibá
    Jaja, én is úgy vártam hogy külön fajok, pl. emberek, tündék, törpök, orkok. Kicsit furcsa hogy csak jó meg rossz, de ettől eltekintve faszás a game
  • Bandew
    Tényleg jó ez a játék.
    Csak azt sajnálom, hogy csak good és evil csapat van. Azt hittem külön-külön lesznek a rohaniak a gondoriak, tündék törpök stb. De ehelyett egybekutyulták az egészet. Bár a campaignban azért úgy ahogy elválasztották őket, de még itt is lehet az első gondori küldetésben kószákat és rohani íjászokat találni. De ezektől eltekintve tök jó.
  • G_ArchAngel #91
    Bandew,

Képezz ki rangereket (Ranger's Post) ők felfedezik a láthatatlan egységeket...

Nagyon jó a single campaign érdemes végignyomni!
  • Gandibá
    Szerintem nagyon jó a game, csak 700 mhz-s gépemen kicsikét akad, és inkább nem játszok vele.. spannál 2,3 ghz-es gépen próbáltuk és nagyon jó volt. Ahogy a vízre ráviszed a kurzort és hullámzik, az tök jo.
  • Bandew
    Na, akkor egy kérdés:
    Skirmisht játszottam az imént és a jókkal voltam. De vesztettem ugyanis jött (vagy jöttek?) valamilyen láthatatlan egységek, amik ellen egyszerűen nem tudtam mit csinálni. Mik azok? Mit kell ellenük csinálni?
  • Dns5000
    teljesen erthto a hack vegen jon a slash :P
  • Bandew
    "hack end slash" :D

Inkább and kellett volna.
  • Dns5000
    szoval ez olyan diablos?
  • Dns5000
    na epp erre vagyok kivancsi hogy mi a kulonbseg, kifejtened kicsit bovebbem meg legyszi :D
  • Bandew
    Ez hülye kérdés, mert ez stratégia az meg hack end slash.
  • Dns5000
    ez a jobb vagy a masik lotr gama???
  • Braveheart
    Ha tetszik akkor majd a gamespyon multizhatnánk a teljessel.
  • Braveheart
    Na letöltöm a demot, kíváncsi vagyok, milyen.
  • antijedi
    jol mondod a warcraft stilustermető, első kető nekem is nagyon bejött de wc3 a warcraft sorozat szégyene..., szal inkább zolival értek egyet mint a nagy wc3fanokal ;P
  • G_ArchAngel #75
    Oké megoldva, nem termelni kell:)))
    A support támaszt/pillért is jelent - nem lövöm le a poént, aki itt elakad, privát üzenetben segítek:)
  • G_ArchAngel #74
    Ha vki eljutott Osgilath Hídjáig, akkor segíthetne:

Mit jelent az, hogy semmisítsem meg a munkásokkal a híd utánpótlásást/támogatását (support)?
    Bányásszam ki az összes ásványt?

Ja, és idézzetek Ent-et, nagyon frankó:)))
  • ceas
    lentebb olvashatnád -ha visszaolvasnál-, hogy semmi köze a warcraft 3-hoz, mivel a battle realms engine-jét használja, olyannyira, hogy akár mod-nak is lehetne tekinteni. Azt meg aligha, hiszem, hogy nyílvánosan bevállalnának ilyesmit a készítők, mivel azt is meg lehetne nézni, hogy ki koppinthatott kiről, ui. annak idején a battle realms jóval a warcraft 3 előtt jött ki, de mivel kisebb projekt volt, meg nem volt mögötte nagy név, így a kutya se foglalkozott vele. Habár a warcraft 3-nak egész más a játékrendszere, grsfikailag viszont zavarba ejtő volt a hasonlóság, ezt igazolja az is, hogy a war of the ring-ről neked is a warcraft 3 ugrott be elsőre.
  • Mayday
    Huhh, mi nem elindult itt! Nekem Warcraft3 nagy favoritom, bar bevallom, sajnos nem sokat multiztam vele. A kampanyt vegigvittem, es ennyi, de imadtam. Szoval, ha ez fele olyan jo, akkor mar az is nagyon jo, en igy erzem! Mert azert szamomra a Warcraft stilusteremto. Nyugodtan cafoljatok meg, meg hogy mas esetleg elobb volt (C&C alap elobb volt?), de nekem az akkor is nagyon ott van, elso szamu az rts-ben. Persze ezt a War of The Ring-et mindenkeppen kiprobalom, de a masik Gyuruk Ura rts-tol varok tobbet, az az elozetes hirek alapjan szazszor utosebb lesz! Persze utalok ugy nyilatkozni jatekokrol, hogy nem is ismerem, de akkor is! :) C&C Generals felfejlesztett motorja, Peter Jackson szemelyes segitsege, a fejlesztok ott voltak a forgatasokon, helyzsineken, a megvalositast a film keszitoi biraltak, stb, szoval, igeretes!
  • insp
    A Warrior Kings (főleg a Battles) egy elég okosan megcsinált játék. Néha kicsit nehézkes, de szerintem is sokkal nagyobb taktikai szabadságot adott, mint pl a Warcraft. (amit szintén kedvelek) Szal ne fikázd má léci. Köszike

Egyébként meg mi az sg-hez képest is tirpák stílus itt?!
  • zoli80
    játékokról folyt a vita ne keménykedj fölöslegesen!föleg 30évesen ranger néven ne!
  • zoli80
    tyüha!silány meg gyerek:)
    te aztán nagy gyökér bazeg!
  • RangeR
    Na ja, a warrior kings az aztán komoly,kb.annyira,mint ahogy a neve sem érdemli meg a nagybetűs kezdést.Nem lennék a helyedben,silány gyerek,amikor ilyenek vannak a gépen és az előtt kell ücsörögni! De hát vannak még ilyen gyerekek:)))Azért egyszer hagynám,hogy gyárts,ölj,meg ilyeneket csinálj a Warcraftban,aztán úgy elvernélek,mint buzi a faszát,és életed végéig nem lenne pofád többé pc játékot elindítani,mert belátnád,hogy készség híján nem kell az neked.Érted,koma?
  • zoli80
    pfff!:)végignyomtam sajnos,szörnyü nagy baromsag véleményem szerint de nagy a neve!hogy miért,hmmm...?
  • zoli80
    imádom az rts-eket de csak az olyanokat ahol van esélye és tere kibontakozni az embernek,itt meg a w3ban mintha szük kis folyosokra lennél korlátozva,semmi taktikai lehetöség,csapat megy vág,a létszám a fontos.a tereptárgyak ugy vannak elhelyezve hogy az beszarás.ennyi!pl ami nekem nagyon bejött az a warrior kings!ott aztán van tér,kiélheted magad.
  • Mayday
    Nagy RTS-fan vagy, mi? :)
    Warcraft 3 is szar szerinted? Mert en meg ezt nem probaltam, de ha neked az se tetszik, akkor ez meg lehet egy nagyon jo jatek... :)
  • zoli80
    ezmegmiez de öszintén?hogy néz ki?wórkráft 3?gyártani,vinni,ölni,lerombolni,ennyi.oriáskakimaki!!!!!
  • Sephi
    Lehet megint codek hiba ami monstanban egyre gyakoribb :)
  • Faterx
    szintén
  • magus
    hát, egy ilyen strategiai jatek, nagyot csak a multibal uthet, a war3-at meg az aom-ot meg nem lehet csak ugy kiutni a nyeregbol...
  • Braveheart
    Honnét lehet leszedni?
    Tehát ez a game nem csalódás?
  • ucu
    jaja aranyos kis jatek :D
  • G_ArchAngel #54
    Gimlivel sziklákat gördítettem az ork táborra...
    de nem lövöm le a poénokat...
  • G_ArchAngel #53
    Nah, megnéztem, első küldetésen túl vagyok: addig nyomom ma, míg csak bírom:)

Tehát ez a játék: NAGYON JÓ!
  • Sephi
    Jonak neznek ki a kepek... letoltjuk es meglassuk...
  • ceas
    a képek alapján olyan warcraft 3 koppintásnak tűnt, de ettől még lehet jó, de szerintem a nagy durranás az előbb említett Battle of MiddleEarth-t lesz ui. ők kapták meg a film jogokat