LOTR:War of the ring

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen erthto a hack vegen jon a slash 😛

May the force serve you well!

Bandew
"hack end slash" 😄

Inkább and kellett volna.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

szoval ez olyan diablos?

na epp erre vagyok kivancsi hogy mi a kulonbseg, kifejtened kicsit bovebbem meg legyszi 😄

Bandew
Ez hülye kérdés, mert ez stratégia az meg hack end slash.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ez a jobb vagy a masik lotr gama???

Ha tetszik akkor majd a gamespyon multizhatnánk a teljessel.

War. War never changes.

Na letöltöm a demot, kíváncsi vagyok, milyen.

War. War never changes.

jol mondod a warcraft stilustermetõ, elsõ ketõ nekem is nagyon bejött de wc3 a warcraft sorozat szégyene..., szal inkább zolival értek egyet mint a nagy wc3fanokal ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Oké megoldva, nem termelni kell😊))
A support támaszt/pillért is jelent - nem lövöm le a poént, aki itt elakad, privát üzenetben segítek😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ha vki eljutott Osgilath Hídjáig, akkor segíthetne:

Mit jelent az, hogy semmisítsem meg a munkásokkal a híd utánpótlásást/támogatását (support)?
Bányásszam ki az összes ásványt?

Ja, és idézzetek Ent-et, nagyon frankó😊))

lentebb olvashatnád -ha visszaolvasnál-, hogy semmi köze a warcraft 3-hoz, mivel a battle realms engine-jét használja, olyannyira, hogy akár mod-nak is lehetne tekinteni. Azt meg aligha, hiszem, hogy nyílvánosan bevállalnának ilyesmit a készítõk, mivel azt is meg lehetne nézni, hogy ki koppinthatott kirõl, ui. annak idején a battle realms jóval a warcraft 3 elõtt jött ki, de mivel kisebb projekt volt, meg nem volt mögötte nagy név, így a kutya se foglalkozott vele. Habár a warcraft 3-nak egész más a játékrendszere, grsfikailag viszont zavarba ejtõ volt a hasonlóság, ezt igazolja az is, hogy a war of the ring-rõl neked is a warcraft 3 ugrott be elsõre.
Mayday
Huhh, mi nem elindult itt! Nekem Warcraft3 nagy favoritom, bar bevallom, sajnos nem sokat multiztam vele. A kampanyt vegigvittem, es ennyi, de imadtam. Szoval, ha ez fele olyan jo, akkor mar az is nagyon jo, en igy erzem! Mert azert szamomra a Warcraft stilusteremto. Nyugodtan cafoljatok meg, meg hogy mas esetleg elobb volt (C&C alap elobb volt?), de nekem az akkor is nagyon ott van, elso szamu az rts-ben. Persze ezt a War of The Ring-et mindenkeppen kiprobalom, de a masik Gyuruk Ura rts-tol varok tobbet, az az elozetes hirek alapjan szazszor utosebb lesz! Persze utalok ugy nyilatkozni jatekokrol, hogy nem is ismerem, de akkor is! 😊 C&C Generals felfejlesztett motorja, Peter Jackson szemelyes segitsege, a fejlesztok ott voltak a forgatasokon, helyzsineken, a megvalositast a film keszitoi biraltak, stb, szoval, igeretes!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

insp
A Warrior Kings (fõleg a Battles) egy elég okosan megcsinált játék. Néha kicsit nehézkes, de szerintem is sokkal nagyobb taktikai szabadságot adott, mint pl a Warcraft. (amit szintén kedvelek) Szal ne fikázd má léci. Köszike

Egyébként meg mi az sg-hez képest is tirpák stílus itt?!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zoli80
játékokról folyt a vita ne keménykedj fölöslegesen!föleg 30évesen ranger néven ne!

zoli80
tyüha!silány meg gyerek😊
te aztán nagy gyökér bazeg!

RangeR
Na ja, a warrior kings az aztán komoly,kb.annyira,mint ahogy a neve sem érdemli meg a nagybetûs kezdést.Nem lennék a helyedben,silány gyerek,amikor ilyenek vannak a gépen és az elõtt kell ücsörögni! De hát vannak még ilyen gyerekek😊))Azért egyszer hagynám,hogy gyárts,ölj,meg ilyeneket csinálj a Warcraftban,aztán úgy elvernélek,mint buzi a faszát,és életed végéig nem lenne pofád többé pc játékot elindítani,mert belátnád,hogy készség híján nem kell az neked.Érted,koma?

zoli80
pfff!😊végignyomtam sajnos,szörnyü nagy baromsag véleményem szerint de nagy a neve!hogy miért,hmmm...?

zoli80
imádom az rts-eket de csak az olyanokat ahol van esélye és tere kibontakozni az embernek,itt meg a w3ban mintha szük kis folyosokra lennél korlátozva,semmi taktikai lehetöség,csapat megy vág,a létszám a fontos.a tereptárgyak ugy vannak elhelyezve hogy az beszarás.ennyi!pl ami nekem nagyon bejött az a warrior kings!ott aztán van tér,kiélheted magad.

Mayday
Nagy RTS-fan vagy, mi? 😊
Warcraft 3 is szar szerinted? Mert en meg ezt nem probaltam, de ha neked az se tetszik, akkor ez meg lehet egy nagyon jo jatek... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zoli80
ezmegmiez de öszintén?hogy néz ki?wórkráft 3?gyártani,vinni,ölni,lerombolni,ennyi.oriáskakimaki!!!!!

Sephi
Lehet megint codek hiba ami monstanban egyre gyakoribb 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Faterx
szintén
magus
hát, egy ilyen strategiai jatek, nagyot csak a multibal uthet, a war3-at meg az aom-ot meg nem lehet csak ugy kiutni a nyeregbol...

Honnét lehet leszedni?
Tehát ez a game nem csalódás?

War. War never changes.

jaja aranyos kis jatek 😄

Gimlivel sziklákat gördítettem az ork táborra...
de nem lövöm le a poénokat...

Nah, megnéztem, elsõ küldetésen túl vagyok: addig nyomom ma, míg csak bírom😊

Tehát ez a játék: NAGYON JÓ!

Sephi
Jonak neznek ki a kepek... letoltjuk es meglassuk...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a képek alapján olyan warcraft 3 koppintásnak tûnt, de ettõl még lehet jó, de szerintem a nagy durranás az elõbb említett Battle of MiddleEarth-t lesz ui. õk kapták meg a film jogokat
Sephi
A fene... akko' ez szar vagy jo?

asszem nem, talán az a Battle of MiddleEarth...nem biztos 😊

Sephi
Emmos az a gem amit a Generals keszitoi csinaltak ?

nah...csak jönnek a LOTR gémek

Bandew
Le lehet már tölteni???

[Jakuza]
2003-11-05 PC Game ISOs Lord of the Rings: War of the Ring (c) Vivendi Universal 65x15 MB FAIRLIGHT

ÚÄÄÄÄ In Their 17th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Lord of the Rings: War of the Ring (c) Vivendi Universal ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 11/05/03 :
³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Strategy ³
³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 2 ³ ³ Protection: SecuRom ³
³ CD1 archives: 45 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-wor1.001 --> flt-wor1.045 ³
³ CD2 archives: 20 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-wor2.001 --> flt-wor2.020 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: Computer, Windows ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

Game information:
=================

The quest to destroy the One Ring continues in the first Real-Time
Strategy game based on The Lord of the Rings saga. Massive battles will
erupt as the peoples of Middle-earth fight for control of Tolkien's World.
Play as the forces of good and valiantly fight for The One Ring’s
destruction or play as the forces of evil to claim control over
Middle-earth forever.

- Play as the forces of Good or Evil using multiple types of character
units.

- Single or Multi-player campaigns

- Character units gain experience and visual enhancements as they destroy
enemy units - strategic use of units is key to success.

- Real world environment and terrain effects alter the outcome of
skirmishes and battles.

- Some hero units will aid other units’ morale, increasing the chances for
victory in battle.

Installation Information:
=========================

Just extract the archives and burn the .cue file with your favorite
CD-Recording software. The crack is already integrated into the install.
When asks for CD-key type:
Enjoy!
/Team FairLight

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zaki
na, már ez is aranyon van!

Hmuda
Szerintem zsákmányotl strikerrel. Vagy egy tank véletlenül megküldött, nemtom már. Asszem akkorra a LÉasher már ki lett javítva. Csak nagy robbanás annyit láttam, hogy a karakterem hátraesik. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mivel? 😊 Lasher, sniper? Én arra a híostromra emlékszem, amit vagy 1 órán át védtünk, és hátbatámadtak az nc-k... pedig nyertünk volna 😊

War. War never changes.

Hmuda
Én inkább arra a nevezetes szürkületi hídostromra emlékszek, mikor egy hülye vanu 500 méterröl egyetlen lövéssel leszedte a fullos MAXomat. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nekem is... fõleg mikor egy maroknyi csapattal védtük a vanuk ellen a bázisainkat 😊

War. War never changes.

Hmuda
Bandev: lol 😄

Bravehearth: Nem, sajna megszünt a trial. Pedig úgy nyomattam volna még. De vannak akik megvették. Olyan kellemes emlékeim vannak.

Bandew

Háááát...Pedig nekem Bandi a nevem.

😄
tényleg Hmuda, szoktatok még Planetsideozni? 😊

War. War never changes.

Hmuda
Attól, hogy Hmuda a nevem én se vagyok drén fõnemes és még Drénia királya se voltam. 😄DDDDDDDDD

Nemtom, már régebben is beszólt a nevem miatt, meg azt híresztelte a többi topicban hogy mekkora egy barom vagyok... és mindezt azért mert nem tetszett neki a nevem, meg az osztálykirándulás topicom, amit ha egyszer végigolvasok, mindig szarrá röhögöm magam 😊
De nem is tudom kit minõsít az ilyen stílusú hozzászólásaival...
Ha már itt tartunk: neki miért Ranger a neve ennyi erõvel? Eh mik vannak....

War. War never changes.

Bandew
A War of the ring elmegy, de a ROTK nem igazán.

Ez a Ranger ilyen hülye? Miért ugatott le? Csak mert nem tetszett neki a neved?

Eh csak most vettem észre, miket irogat Ranger... emlékszem, egyszer már bezsólt a nevem miatt (nem tökmind1, kinek mi a neve-egyébként nagyon tetszett a film, aztán ez lett végül) meg egyszer rajtakaptam hogy a gumiszobában mindenféle baromságot ír rólam, hogy engem lejárasson, de a szemembe nem mondta volna meg...
A játékot meg még nem nézte meg, de lehet hogy m,egfogom. Megéri? 😊

War. War never changes.

Miért, neked miért Ranger a neved? Erdõjáró vagy vagy mi baz? És a kérdés a játék stílusára vonatkozik! Emlékszem már régebben is beszóltál egyszer, már nagyon teli van veled a tököm, úgyhogy álljál le!

War. War never changes.

Bandew
Ja, csak ott is gáz a kameranézet. 😄