6979
Melyik tápot?
-
#3259 őőő.. nincs.
Mérgemben kib@sztam a kukába -
#3258 van képed a tápod belsejéről? -
#3257 Gondolkodtam, lehet hogy a Hyper tápom nem egy kondenzátor miatt sz@rt be, hanem a szünetmentestől... Sajna ez a két szerkentyű nem komálja egymást. -
#3256 Az az igazság 2évvel ezelött kinéztem Coolink 500W halk passzív pfc
nem volt rá pénzem és szereztem 1 olcsó Antec SmartPower 350W tápot amit megjavítottam elötte DTK 200W gond nélkül vitte és halkan a Sempron64bit2800+@3700+ 2hdd x700Pro stb aztán szereztem 1 német Linkworld 420W tápot evvel is elvoltam de én már 1 éve kinéztem az FSP BlueStrom2 500W tápot amire valahogy sose jött össze a pénz
azt közbe egyre csak olvasgattam utána morgósFSP ventije közbe olvastam valahol régebben a halk Corsairrről és kezdtek megtetszeni
azt a ph teszt meggyőzőtt de csak most vettem 1 hónapja kb
amit a ph tesztbe irtak erről a tápról az teljes mértékba igaz
semmi hangja - nem is értem
nem bántam meg hogy megvettem
amúgy a netezős gépembe FSP 235W noise killer van amit szintén megjavítottam így olcsó volt, mert ingyért kaptam(kondicsere)
Chieftec-et én nem vennék sok ember rossz tapasztalatai miatt
de azért azokból is van jó típus
régebben pedig sokan a Delta belsejüt favorizálták, úgy látszik ez megváltozott
szóval ha újra tápot vennék csakis Corsair jöhetne számításba vagy passzív FSP
-
#3255 Nem tartozik ide, de Corsair RAM-jaim vannak..
jóók -
#3254 Ki mondta hogy gagyi? -
Inquisitor #3253 Vagy ott vannak a ThermalTake tápok, pár éve azokat is ajánlgatták szépen, aztán egy éve már köpködtek rájuk amikor érdeklődtem felőlük. Mondjuk akkoriban olcsó is volt valamiért 400-as Chieftec árában volt 500-as tápjuk. Lehet akármilyen márkás, a minősége hullámzó lesz elöbb vagy utóbb. -
Inquisitor #3252 Azért mostanság a Chieftec tápok se akkora májerek, mint ahogy hypolva vannak. A Delta bélésű 12-es ventis Chieftec/Asus tápokról elég rossz a véleménye pár arcnak aki ért hozzá és adok a szavukra. (Mondom ezt úgy, hogy nekem is Chieftec van.)
A Corsair meg mitől lenne gagyi??? -
ROBBENGECI #3251 hi! nincs valakinek tápokról prezentációja??(at atx btx pfc) előre is köszönöm!!! -
#3250 Maszka de béna vagy, képes voltál egy sokkal drágább Corsairt venni... -
#3249 Jah, Chieftecemnek is 5 év a gari. Ezekbe jobb minőségű kondenzátorokat tesznek, kihúzzák öt évig . Meg is kérik az árát. -
#3248 nekem a Corsair 5évig tutti nem szárad ki -
#3247 Van 8 usb kivez. tápjuk.. De zsír... -
#3246 Ált.ban ennyi idő múlva valamelyik kondenzátor kiszárad. -
#3245 Volt ilyen tápom (470 W), super silent (13dBA). 2 évig bírta & kaputt. -
Passy #3244 Hali!
1 kérdésem lenne: amd 4200 dual core, 2 giga ram, ati x1950 pro agp-s kártya, ennek a konfignak elég-e 1 chieftc 410W-os táp?
Nem az igazi a rendszer valamiért.
Fontos lenne.
Köszi -
#3243 elfogadnám az tutti, tetszik a W kijelző
-
#3242 nem rossz a cucc -
#3241 Mit gondoltok erről a gyártoról? -
dara #3240 Tök zsír, a gyártó oldalán ott van a PH! teszt eredménye. Cool Product -
#3239 Corsair VX450W teszt német
-
#3238 Ebben van valami. A Chieftec tápomhoz 5év (!) a garancia... -
#3237 ezért elég 1 komoly táp ez is örülnék 1 ilyennek
régebben olvastam róla
-
dara #3236 Nem teljesen csak matricázásról van szó. Lévén ugyan ezeket a beleket mások is használják. Viszont hogy konkrétan milyen gyártmányú alkatrészekből épülnek fel, az a megrendelő döntésén múlik. Márpedig egy kondenzátor minőségén nagyon sok múlik egy tápegység esetében. A Chieftec ezen nem spórol, ellenben pl a Yesico-val. -
#3235 A helyes válasz: nem csak a Sirtec tápokat matricázza... -
dara #3234 A Chieftec nem a Sirtec tápokat matricázza. Több beszállítójuk is van, pl Delta, AcBel Polytech, Enhance és a Sirtec. -
#3233 lehetséges ha közelvan hozzá és crt a moncsi
de inkább hangszórót lehet azt raktad közel (minimum 1méterre ajánlott) -
#3232 esetleg ilyen interferencia csíkokat okozhat a monitoron egy ilyen zizegős táp? -
#3231 jó döntés de +3000ft-ért már 500W-osat kapsz -
#3230 Nagyon gondolkodom, holnap itt vannak az új cuccok, proci, memó, lap, vga.
Ez a táp meg már 3.5 éves, azt kell nézni hogy mekkora értéket szolgál ki/véd. Lehet inkább még 13-ért rakok bele egy 400Wattos bluestorm-ot. -
#3229 ha minden igaz csak zizeregni fog
valami tápszerelőhőz el kőne vinned annak van ilyen ragasztója
de más hiba is lehet
a tekercsek gerjedése adja ezt a hangot általában -
#3228 És ebböl most lehet probléma?
Mert én tökönszúrom magam, ha megsül az e6550 stb. -
#3227 venti vagy a tekercsekre nem raktak elég lakkot vagy ragasztót -
#3226 Van egy chieftec 420Wattos, aktív PFC-s tápom(dual fan). problémám az az, hogy valami cicereg benne halkan, szakaszosan, ez mi lehet? -
#3225 Nekem egy Hiper Power tápom volt 12 db-s... Most 450-es Chieftec van még halkabb. :) Jó még a Sirtec (Chieftec ezeket matricázza sajátként hehhe, FSP...
Fontos hogy aktív PFC-s tápot válassz mert az képes elviselni a hálózati feszültség kisebb ingadozásait és a hosszabb ideig tartó kisebb túlfeszültségeket. -
#3224 Codegentől jobb. :P
De 100x inkább FSP-t, mint ezt! -
#3223 Tehát a mérete két AA-s ceruzaelem + egy 12V-os AC adapter. -
#3222 http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=05663
egyik ismerősőm azt akarja bemesélni hogy ez márkás táp
nem mondtam a szemébe de ez 1 szar
képes volt ezért kidobni 10eft-ot mikor mondtam neki FSP-t vegyen
-
dara #3221 FSP Zen 400 -
#3220 A világ legkisebb tápegysége
picoPSU-120 12V DC-DC ATX PSU: a világ legkisebb tápegysége 120W-os, és elsősorban mini-ITX alaplap és VIA C3 vagy C7 processzor alapú konfigurációk ideális áramellátó-eszköze lehet.
Mérete - 31×45×20 mm - ez megközelítőleg két darab AA-s ceruzaelem nagyságának felel meg. Az ATX-kompatibilis apró tápegység nem igényel semmiféle hűtést, így működtetése teljesen hangtalan. Rendkívül hatékonyan látja el feladatát, maximum 96 százalékos hatásfokkal dolgozik. Kábelkötegről a picoPSU-120 esetén nem beszélhetünk, de így is két merevlemez és egy kislemez vagy optikai meghajtó áramellátására képes. Használatához mindenképpen szükséges egy 12V-os AC-adapter. Megvásárolható kicsivel erősebb, 200 W-os formában is.
Forrás: HardwareOC
Corsair VX450W a leghalkabb 18000ft alatti tápegység jelenleg 450W-os