Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát van egy ilyesmi gép:
asus a7v600-x alaplap, ati radeon 9600xt vga, 512+1024mb ddr1 400mhz ram, leadtek tuner, 120gb és 160gb ata, 12agb sata vincsik és egy nec dvd-író
két évig volt benne egy 400w-s táp, aztán elkezdett olyasmit csinálni, hogy hozzáértél épp csak egy kicsit a tápkábelekhez, az egyik vagy több vincsi egy pillanatra kikapcsolt, hallottad hogy leáll aztán újra felpörög, windows dobta a disc errorokat. szervízbe volt, kapott új tápot. 450w-s mercuryt. ezzel ment fél évig egészen mostanáig, most annyival rosszabb, hogy magától kapcsolódnak ki és vissza a dolgok benne, kétszer meghalasztotta az xp-t (reinstall szinten). hozzátartozik, hogy vmi nagyon occsó táp volt asszem 6-8e volt, holott neten ekkorák mind 10e fölött vannak. lehet hogy ennek ennyi volt?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egy 500-as ups jó esetben 350W-ot tud és ez a bibi alapvetõen.
A négyszögjeles kimenetnél nem árt a túlméretezés.
Ha a gép ~220W-ot vesz fel max, akkor egy 650VA/420W-os UPS bõven elég.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
LoL
A tápos elméleted is vicces volt, de ezzel most keményen felraktad az i-re a pontot 😄😄
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
teszt
Na ez a konfig evett teljes terhelés alatt 270W-ot, és ha a tied 220W-ot fogyaszt, akkor valami hasonló géped kell hogy legyen<#alien2>#alien2>
2. Én inkább nem mondanám el senkinek, hogy netes wattkalkulátorokat nézegetek<#vigyor4>#vigyor4>
3.Ki akart itt 5600+-t venni? Kezdesz szenilis lenni<#hehe>#hehe>vagy még aludnod kellett volna...
4.Aki aztmondja hogy a Codegen jó táp, az nem is tudom mit keres a tápos topicban...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha ilyen sokat szánsz tápra, akkor ne Coolink-et vegyél, hanem ezt:
FSP BlueStorm II. 350W - ez most 11.000Ft, ugyan nem 400W-os, de bõven elviszi majd a gépedet késõbb is, akármit fejlesztesz benne(és mellékesen tök dizájnos is. márha ez számít 😊)
Van sokkal olcsóbb megoldás is: FSP ATX-350PNF - 6500Ft, én úgy tudom hogy 300W-ot ad le minimum, nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom, nagyon halk és megbízható, stabil feszültségértékeket ad le<#kacsint>#kacsint>
Hocza
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ezzel ellenben a Chieftec egy komoly múltú és presztizsû cég, jóval komolyabb termékekkel. Nem egy kategória. Egy komolabb gépbe tegyél bele egy Codegent, és nézd meg hogy ingedoznak össze-vissza feszültségek, aztán sírjál mikor a félmillás géped buktad egy háromezres tápon. Az instabil feszkó lassan gyilkolja szét az egész gépet.
Nekem ez nem elég jó.
Én jó lengéscsillapítót veszek az autómba és igyekszem nem bolyhosodó pamut ruhákat vásárolni.
Ezek magasabb áron ugyanazokkal a paraméterekkel jelennek meg, mint a silány kínai szirszarok.
Nem fogom kimondani, hogy jó döntés egy PCM, mert szvsz nem az.
Spóroltál párezer forintot, ez fontos szempont lehet kétségtelenül.
Valaki nyugtasson meg abban a tudatban,hogy egy 2800 -as sempron proci,egy x-700-as ati,2 x512-es ram (400mhz) egy dvd író,dvd olvasó,sata 2-es és egy sima ata-s vinyó+4 usb-és cucc mellé elég egy 400-as coolink táp?
Volt olyan aki azt mondta nem,de szerintem ez hülyeség.
Szóljatok ha én gondolom rosszul.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
már csak abban kéne segítenetek hogy szinuszos vagy négyzetes cuccokat hogyan lehet összeegyeztetni
Az a polifoam-jellegû U-alakú tappancs a bekapcs gomb körül viszont LOL.
Látszik, utólag vették észre, hogy védeni kell a gombot, mert véletlenül is könnyen kapcsolható.
Nálam az olcsóság bizalmatlanságot szül.
DTK WT-GD07-4007 ATX midi ház, 400W amúgy egy gigabyte 945p-s3, és egy e4400 2ghz lenne + vmi vga-hoz amit még nem néztem ki de nagy esélye van a galaxy GF7600GS 256mb ddr3 zalman hûtés-nek
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
3 márka közül melyik a legjobb?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A tulaj valszeg tegnap szedetett szét egy pfc-s tápot az UPS-szervizeseivel, pnnan tudja!
😉
Mindig mindenbõl a legolcsóbbat választja (szerelõkbõl is...).
A PC Planet 650VA/400W 18.200.- + ÁFA körül mozog.
2 év gar, chip magazin tesztgyõztes, AVR...
A túlfeszvédõ csak a túlfesz ellen véd, amennyiben az aljzatod rendelkezik földeléssel.
Az áramszünetek, feszültségingadozások is tehetnek kárt a hardveredben, de nem annyira valószínû, mint egy nagyfeszültségû tüskénél.
Mindenesetre elképzelhetõ, hogy egy 400W-os UPS is elegendõ már, ezeket olyan 20-22000-ért már megkaphatod.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Az, hogy 550W-os a tápod, nem jelenti, hogy 200-250W-nál többet vesz fel.
200W-nál meg még egy 800-as is elég lehet esetleg.
Az aktív PFC miatt kell túlméretezni a szünetmentest.
Szeretnék egy szünetmentes tápegységet nézni ehhez a konfighoz. Mit ajánlanátok? APC Black esek között nézegettem, de az hogy 700VA nekem nem mond semmit.
CHIEFTEC GPS-550AB
GIGABYTE Triton Silver
SEAGATE 250GB 7200rpm 16MB SATA2
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
INTEL Core2 Duo E6420 1,86GHz 775 BOX
ABIT AB9 PRO
GALAXY GF8800GTS 320MB HTD PCIE
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Arra kell vigyázni, hogy ha aktív PFC-s a tápd, méretezd túl az UPS teljesítményét kábé duplájára a tápod teljesítményének.
Tehát egy 1000VA-es szünetmentes AVR-rel jó választás lehet.
Pl. ez:
PC Planet
Vagy ez:
Syncro

Egyik táp sem jobb a másiknál. A Liberty moduláris, a Bluestorm nem.
Persze csak akkor ha van rá elegendõ pénzed ! De ha nincs annyi akkor jó lesz a FSP Bluestorm is !!!
Vagy ha esetleg nem az lesz,akkor melyik a jobb?
Enermax Liberty vs. FSP Blue Storm?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol