Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tapasztalat szerint közepes
itt kezdõdik az ér is vmit cucc: chieftech-coolink
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Mi a véleményetek egy Coolink CP5012P 500Watt táprol?
De ha nem lesz Corsair, akkor ez a Chieftech is elbírja majd a gépet, ugye? (mármint húzva magas Vcoreval nagy FSB-n...)
de a legjobb ezek közül az enermax csak nem éppen olcsó
azt mikor játszok tisztára az az érzésem van hogy mintha reflektorral jönne vki szembe(ez ám a szimulátor érzés)
most fogtam és az összes ledet leragasztottam szigszallaggal:-)
de nekem nagyon tetszet a régi bluestorm aminek a ventije világított
Nem, nem a tuning miatt áll le, a táp miatt, ez ki lett próbálgatva, PCI-os VGA-val megy a CPU magas FSB-n félóra ORTHOS-t is, ahogy nagyon alacsony FSB-n is bírja sokáig a túlhúzott VGA az ATI-tool 3D stresszelõ ablakocskáját, de magas FSB-n már alap VGA órajellel is elszáll a gép 3D-ben)
Szóval új táp vásárlásra szorulok és azt mondták bõven elég lesz 400W is, csak többet bírjon 12V-ból. (legyen 2db 18A-es ága is) De ha már cserélek csak rákérdek itt is szerintetek az alábbi 3 táp közül melyiket vegyem:
Chieftec 400W ATX GPS-400AA-101A
Corsair VX 450W
Enermax Liberty ELT400AWT
Az elsõ olcsó, és elvileg elég bõven lesz, a 2. kimondottan új gyártmány, direkt a 12V-ra gyúrja rá azt a 450W-ját ami ugye még biztos elég is, a 3. meg moduláris kábelezésû, de drága (de nem sokkal mint a 2. ami 450W és új kivitel...) A gond az lehet a 2.-al hogy nem tudom majd beszerezni.
Javallat?
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Heh, nem mindenki örül neki, hogy karácsonyfa lesz a gépébõl.
Nekem ha bekapcsolva hagyom éjjelre a gépet, így is vagy tucat led villog a pofámba, még az hiányzik, hogy a ventik is világítsanak benne.
A modolós arcoknak meg minden tiszteletem, de néhány ritka kivételtõl a modolt házak rondák és giccsesek. (Persze van kivétel, ahola tulajnak van érzéke hozzá, vagy hónapokig dolgozott a házon.)
Ráadásul világítós bizbaszok nélkül is lehet szép moddingot csinálni.
Ezt csak azért , mert itthon abból áll sokaknak a téma, hogy valami kínai gagyiházra rávágnak egy plexis oldallapot, és telepakolják mindenféle világító izével.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
ajándékba kapsz asszem 1 fsp matricát meg 230V tápkábelt
a régi fsp-k ventije is világított most az újaká miért nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
szar biztos nem lehet de jó sem
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Szerintetek ezt a gépet vinni fogja egy 380 Wattos (Spire) táp ?
Gigabyte GA-M57-SLI-S4
Athlon X2 5000+
2*1 GB Geil (800 Mhz) RAM
Asus Radeon x1950pro
SB Live! 5.1
250 Gb Samsung winyó
NEC 3540A DVD-RW
acorp gembird codegen vargáné és TSA tápokat ne vegyetet!!!!!!44
úgy látszik nem figyelnek rám az emberek
Mivel tölt a gép, az alaplap sztem jó. Próbáld ki másik VGA-val. Reméljük más nem purcant ki.
Ha kodegen házatok van hasonló nevû táppal, mielöbb küldjétek a szemétbe a <#violent>#violent>tápegységet! Ilyen márkájú tápot ne vegyetek!!!!
Ha tönkrevágta a táp az intel gyári alaplapomat(intel 865perl) akkor kb 100ft kárt okozott ez a minõségtelen vacak: KODEGÁNY!!!
Az ár azért ennyi, mert ha új gépbe ruházok bele, akkor vehetek új memoriát, videókártyát(mert ugye AGP-s nem megy bele a PCI expreszbe, na meg kitudja még mit tett tönkre ez a vacak)
Egy elkeseredett géproncs tulajdonos!
Chieftec GPS-450AA-101A Dobozos 450W ATX
Miután beszereltem a tápegységet, rá kötöttem az alaplapra és a többi eszközre, indítom a gépet, látszik a ledeken, hogy tölt a gép, de se kép se hang<#szomoru1>#szomoru1>
ebbõl derült ki, hogy mi nem mûködik a gépben. ebben az esetben a videó kártya, de az is lehet, hogy az alaplap agp-s kimenetele mondta be a szolgálatot.
Az alaplap nem veszi fel az áramot(nem mûködik a hûtõventilátora sem)
Egyenlõre még nem viszem be a gépet vizsgálgatni egy szervízbe (mert drága), hanem van otthon egy geforce mx400-as videókártyám ezt is ki próbálom.
Elképzelhetõ hogy az alaplap sérült a geforce 6600gt video kártya meg nem, vagy lehet hogy az alaplap sérülése nélkül csak a videó kártya mondta fel a szolgálatot?<#help>#help>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most akarok venni egy új gépet….csak tápot nem tudom,hogy milyen kellene bele!
A gép valahogy így nézne ki: Gigabyte P35C-DS3R alaplap, intel Core2Duo E6750 2.66GHz, FSB1333/4MBc Box vagy intel Core2Duo E6850 3.00GHz, FSB1333/4MBc Box proci, pontosan mégnem tudom, hogy melyik lesz, Geforce 8800GTS 320MB PCIe Gigabyte GV-NX88S320H-B-RH videókártya, 1024 MB DDR2-1066 Kingmax memória (késõbb kerülne bele mégegy ugyanilyen), 200 GB-os Samsung SATA-s HDD (de ez gondolom nem lényeg). Na valahogy így nézne ki a gép, ide kellene vmi jó kis táp ami nem túl drága!
majd elfüstõl a táp és fingik a ram+vga+alaplap
értsd már meg
rakás szar a trafód
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egy Mercury/Acorp/Codegen/Q-Tec... nem minõség, tipikusan maximum a kétharmadát adja le a ráírtnak, de sokszor még a felét sem, fõleg a kor elõrehaladtával, ahogy száradnak az elkok.
Egyáltalán mit kellene ellátnia energiával? Annál kicsit bõvebben érdekelne, hogy számítógépet.
kéken világít a kapcsoló rajta és 85% a hatásfoka minimum
azt jelenti ugyanaazl a géppel jóval kevesebett fogyaszt mint mondjuk 1 350W-os deer