6979
Melyik tápot?
  • mrzoltan
    Lehet csak bezúzták felbújtásért."Tudományosan alátámasztotta by Maszka"
  • Solten
    Hol van ehhez képest Ady? :)
  • mrzoltan
    pulti is benne van.Úgy néz ki naon powerkodik.
  • Solten
    Vagy idézet a világ legrövidebb könyvei sorozatból:

Maszka: gondolataim a chieftecről
  • V43 1105
    XD
  • Solten
  • mrzoltan
    Magán beszélgetés a baráti körrel MFC:Maszka Fan Club
  • Solten
    DeadMeat biztos Didy ivócimborája.
  • MaSzKa
    "A corsair vx450.tenyleg annyira csendes???
    terhelésnél nem hangos??
    nekem egy chieftec 450es van és ellég hangos
    várnám véleményeteket" tibi.szabo

"en is egy ilyen vacak cserejen gondolkodom" DeadMeat
  • Solten
    Úristen, 400W-on a Corsair 44 dbA. Ennyire kell elszállni az Adda-tól? Az már qrvahangos.
  • mrzoltan
    Ők a PR-osok.
  • V43 1105
    Didyman biztos
    Maszka egy jó barátja
    Együtt mennek a Chieftech agyára ..
  • mrzoltan
    Lehet a NFF-ből van.A jelentést inkább nem írom,mert még megjárom.
  • MaSzKa
    halk aktívhűtéses tápegységek grafikonjai
  • mrzoltan
    Jó oldal az.
  • Solten
    Ki a f@szom az a didyman? Maszka egyik jóképességű cimborája??
  • Solten
    Jajj baz+ hány ph-s oldalról idecopyzott sz@rt kell még olvasnunk. Ez az sg, nem a logout fórum...
  • MaSzKa
    didyman veszélyes táp listája:
    Nem ajánlott, veszélyes tápok, pár példa:

Chieftec 410-212 (szériahibás készenléti kör, gépre nem veszélyes)
    Coolink APxxxX széria (gyenge készenléti kör, kondenzátorok)
    Thermaltake sorozat sok, korábbi tagja
    Chieftec régi (HPC főleg) szériái, ahol meleg környezetben vannak
    Azona (''pille'' széria)
  • Solten
  • V43 1105
    Maszka vagyok
    Szép és laza
    Chiftechet nem veszek
    Mert az a vacak Corsair a fasza ..
  • MaSzKa
    A kvázi-szinusz kimenetű szünetmentesek nem működnek együtt az aktív PFC-s Delta belsős tápokkal (pl Chieftec GPS), ezt számos fórumos hsz és az APC válasza is bizonyítja, ezért ha valakinek olcsóbb szünetmentes tápja van, kerülje ezt a típust, mivel nagyon valószínű az inkompatibilitás. Többi aktív PFC-s tápnál valószínű a rendeltetésszerű együttműködés, de nem 100%-os. Aktív PFC-s táphoz szinuszos kimenő jelet támogató UPS az egyetlen teljes mértékben ajánlható párosítás.
  • MaSzKa
    Ventis tápok halksági rangsora (adott kategórián belül a sorrend ABC-szerinti)
    1) Corsair HX 520/620, Corsair VX 450, Seasonic M12, Seasonic S12 sorozat, Zalman 360/460B-APS.
    2) FSP GreenPower, FSP BlueStormII.
    3) Enermax Liberty 400, FSP PNF.
    4) Chieftec GPS.
  • mrzoltan
  • Solten
    Emberek, hinni lehet egy olyan gyökérnek, aki Chieftec tápot max képen látott? 25 éve a haverjánál lehet hogy köze volt egy 410-hez. A korrekt tájékoztatás és objektivitás érdekében megkérem maszka usert hogy fejezze be a hülyeségek írkálását :) FSP-t kérem hogy ne ilyen szánalmat használjon fel az ingyenreklámra :D
  • MaSzKa
    akkor vegyétek solten szerinte a gyári hibás az@r deltás Chieftec-eket amik ugyan olcsóbbak, mint a Corsair pár ezer forintal, de ne csodákozzatók ha UPS vagy APC-tekkel szeretnétek üzemeltetni és nem indul el a kicsike. A hangos brummogós ventiről már ne is beszéljük ami a hőmérséklett emelkedésével még hangosabbá válik. Tartozékokra nem is számítsatok, mert nem jár hozzá még 1 alap dolognak számító 230V-os táp kábel se. A Chieftec cég maga soha nem gyártótt tápegységet, mindig beszállítótól vette meg, de ez nem is lenne baj ha ebbe a kategóriába, ennyi pénzért legalább 70% feletti hatásfokot teljesítene, mint példál a konkurens FSP aki akár 75%-ot is tud, de tápegységeit olcsobban adja mint a Chieftec. Minőségbe egyértelműen az FSP/Forton Source a jobb mivel minden egyes tápot leellenőriznek gyáron belül.
    És 1 ilyen nagy cégnél, mint a Chieftec olyan orbitális hiba becsúszik, hogy hibás 410W-os szériát beszállítói minőségellenőrzés nélkül piac-ra dobják.... No Comment!
  • mrzoltan
    Itt
    Gyilkoljátok egymást.CSak nektek csak most.
  • mrzoltan
    Elég legyen,már.Intézétek el vhogy ne offoljátok szét a topicot,bár úgy se nézi senki.Nem úgy mint az enyimét.
  • MaSzKa
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1039649210&no=2402
  • Solten
    Még a magyar nyelvtannal is hadilábon állsz te überszerencsétlen. Mind1, kár rád az idő...
  • Solten
    Ja ez azt jelenti? Csak láttam valahol hogy kikandikál a kancsóból és megtetszett..
  • MaSzKa
    akkor ezt mondom

nekem más elveim vannak

és ezekbe még nem csalodtam nagyon

szar cuccokat ha 1 mód van rá nem veszek, főleg akkor nem mikor a jobb alig kerül többe
  • mrzoltan
    Nem köcsög láma Fasz
  • Solten
    Maszka te nem számítasz, ostoba hozzászólásaid az élettel összeegyeztethetetlenek...

• MaSzKa
    én meg szűkítettem a kört
  • Solten
    Thx!
  • mrzoltan
    Jó mestereim voltak
    Egyébként jó lett a review-d a logout-on,grat.
  • Solten
    Végre valaki értelmesen összefoglalta...
  • MaSzKa
    "Nah, közben beszéltem az APC supporttal, megkérdeztem az ő véleményüket is, ők azt mondták működik aktív pfc-s táppal is, kivéve a Delta és Chieftec tápokat (gondolom a delta belsős). Mindegy, lényeg, hogy rendelhetem a VX tápomat. "

http://prohardver.hu/tema/re_teszt_corsair_vx450_tapos_telitalalat/hsz_118-118.html
  • MaSzKa
    elöbb kiszáradhatnak

kis terhelésen némelyik nem indul el
  • MaSzKa
    Tehát aki minőséget akar olcsón csak! FSP