6979
Melyik tápot?
-
tmisi #5619 Ja nekem sem volt jobb P4-gyel, de nem elégedtem meg a "tűrhető" futással, sokkal jobb ha simán rohangászik 50+ fps-sel és egyszer sem röccen be. Persze rosszul optimalizált játéknál bármi megeshet... :) -
#5618 császtok,szerintetek ez jó??? -
vachel #5617 Hát mindegy is ez van. Cerka is eléggé levan harcolva,egy darabig próbálgattam tuningal,mondhatni majdnem szénné lett égetve(még egy ok az új gépre),azóta elég instabil. Majd egyszer újitok egy teljes gépet,de erre semmikép nem akarok már költeni -
#5616 Pedig a Warhead elvileg mar "optimalizalt", magyaran nem annyira gepgyilkos mint az alap krajzisz (laptopomon siman eljatszogattam vele), -
vachel #5615 HD 3650 is hirtelenjébe jött..GDDR3-mas 6600GT-t használtam,de véletlen kinyírtam,így hát a HD3650 is csak szükség állapot volt,és úgy voltam vele ha már veszek,akkor mért ne legyen ez :D
Amugy fizika és árnyék nélkül minden magasra van állítva és ahoz képest "tűrhetően" fut :D Warheadről ez már nem mondható el :P
Amúgy nem nagyon játszok .. -
tmisi #5614 Azt a gyengusz gépet meg csak elviszi.
Cerka 2.4 + HD3650 512MB ??? Igazi crysisozó gép. -
#5613 Hello. LC-Power ugyonanolyan kukaba valo prodoktum mint a kodegany. -
vachel #5612 Sziasztok.Tegnap este bekakált a 400W-os Codegen tápom xD Csoda hogy 5évet bírt :O Ma reggel krízis állapot lépett fel,és hirtelenjébe kellet vennem egy elfogadható tápot.Valaki használ ilyet,vagy hallott róla már valamit?(észrevételek?) LC-Power LC420H-12. Nem tűnik rossznak és hangja sincs.
Ezt hajtotta a codegen,és az új is:
Intel cerka2,4ghz 1,5gb ram HD 3650 512 1db sata2-es sasmung hdd 2db optikai meghajto + egy külső eszközt hajt+ledes hátsó ventillátor.A Codegen bírta plus külső eszközzel másfél évig :D -
#5611 Hello: link. Ha olcsobban szeretned meguszni: link -
#5610 Hali!
Ez a táp mennyire csendes ha nincs terhelve? FSP Everest 400W
Köszi a választ! -
csekovics #5609 Sziasztok.Van egy configom:asus p5q pro,intel quad q8200 kingston hyperx 4 gb-1066MHz,WD 500 gb-sata2 msi R4850-1 gb(később majd szeretnék még 1 videókártyát).Az lenne a kérdésem,hogy milyen tápot vegyek,ami azért bírja a gyűrődést,és elhajt kettő videókártyát.köszi -
tmisi #5608 Chicony mióta gyárt tápot? :S
Egerük nálam három hónap alatt beszart. -
#5607 Nem hiszem. -
#5606 Chicony táp Codegen szint..
Vegyél: Gigabyte Superb 460W (550est ne!), FSP, Chieftec, Enermax, Delta, Seasonic, Corsair. Nagyjából ezek a jó márkák. -
#5605 nem valószínű... -
#5604 volt egyszer egy chicony billentyűzetem, fasza volt még mindig bírja, hát nemtom chicony tápot nem vennék...:/ -
T0NI #5603 Hali!
A konfig, 160 GB maxtor, E5200 alap órajelen, gigabyte p43 ds3l MB, geil kit 2*1024 800mhz RAM, gigabyte HD4850 VGA. Ezt egy 400W FSP tápról hajtom; FSP 400W (ATX-400PNF)
A táp miatt lehet instabil a rendszer? -
VénJoe #5602 Sziasztok! Van valakinek CHICONY Hipro 400W-os tápegysége tapasztalatok, vélemények? Köszönöm! -
#5601 igen ha ingadozik a feszkó elfüstölhet a config, de olyan nincs, hogy most szar tápod van és 2 év múlva amikor má 1000 éve másik táp van benne emiatt elfüstöl...
Szal az élettartam marad ugyanannyi vagy egybőlé meghal vagy nem -
#5600 hát ha ingadozik a feszkó amit ad akkor simán kinyírja a cuccokat. -
gregtom6 #5599 Üdv. Tudom, szar minőségű a Linkworld táp. DE...
Előfordulhat az, h nekem ez gyilkolja a hardverek élettartamát is? Nem csak kifüstölne vmi, ha nem működne/elromlana a táp? -
Visszamennyé' :D -
#5597 ne lopod a szövegem -
#5596 Bőven. -
#5595 bőven -
DDE #5594 Sziasztok!
Chieftec 550W (GPS-550AB) megfelelő a köv. konfighoz : Asus P5Q3, E8400, Sapphire 4870, 4 sata vinyó + sata DVD?
A válaszokat előre is köszi! -
tmisi #5593 Hehe jók ezek a példák. :D Én ezt a csöveset a nagy memória/kis sávszél (pl. DDR2) esetén szoktam mondani, növeled a tartályt (videómemória), de a cső marad ugyanakkora (sávszél). -
#5592 Cseréld le mert eldurran az egész config. Gigabyte Superb 460 / FSP 400-PNF -
Ari18 #5591 elég bőven. -
#5590 Sziasztok!
Szerintetek megfelelő egy Gigabyte Superb 460-as táp ilyen géphez?
Intel Pentium E6300, 2*2 GB RAM, ATI Radeon HD4850 1 GB -
#5589 Hi. Gigabyte Superb 460/FSP PNF-400. -
#5588 a proci kezeli a videókarit, szal ha kicsi a proci(ami jelen esetben az) akkor tökmindegy, hogymilyen a videókártya egy bizonyos pont után
Tudod ha szélesebb a cső de ugyanaz a csap van ugyanannyira megnyitva, akkor nem fog több víz folyni... pedig folyhatna... -
#5587 hat hogy semmi valtozast nem veszek majd eszre az kicsit erös szerintem... -
#5586 kül sztem nem ölöd meg a mostani konfigodat (a tápodat) ha nem veszel új tápot, mert ez a kari nem fog ott 100%os teljesítményt (és ezzel együtt áramfelvételt) produkálni... mivel nemtod kihasználni
Javítsatok ki ha tévedek -
#5585 Akartam írni, hogy semmi változást nem veszel majd észre az új kártyával...
Azt a karit az én gépem se hajtaná ki pedig kicsit nagyobb a procim:D
Ugyanolyan kártyám van mint neked volt:D
550Wos chieftec AB-A ez egy nagyon jó táp nekem ez a gép már megölt egy 400Wos deluxe tápot meg egy 580Wos Black tápot de ez a Chieftec megse nyikkan...:D
Arra figyelj, hogy az Ati karik nagyon nagy áramokat vesznek fel (20-35 Amper nemvicc!)
ű
És hogy a 12 Voltos ágon tudja ezt a táp meg ha emellett AMD procid van akkormeg főleg nem árt a jó táp (TAPASZTALAT!) -
#5584 golyofogu tony nalam etalon.
a tap:lc power lc 350 (asszem jot neztem)max 350w ilyet is ir.
cpu csere is tervbe van az alalplappal eggyütt de ez most nem fert bele a keretbe -
#5583 De egyébként remélem, hogy CPU csere be van tervezve, mert közel sem fogja kihajtani az új kártyát, már a mostanid is enyhén CPU limites. -
#5582 400W márkás (FSP, Chieftec, Seasonic, Enermax, Gigabyte stb.), nézd meg milyen márkájú táp van a kuckóban és hány wattos. -
#5581 Az mekkora, hogy egy filmből, egy embertől idéztünk az aláírásba :D (legalábbis szerintem)
Nézz bele a kuckóba, hátha jó táp van benne. A codegen, LC power és társai nem játszik..
A srácok majd megmondják a célszámot wattban, de azt márkás tápból kellene beszerezni. -
#5580 sziasztok.
jelenlegi konfigom:
intel p4 3ghz
2x2gb ddr2
x1950pro 256mb
most vettem egy hd 4850 512mb videokartyat es haverom szerint tapot kell cserelnem ha be akarom rakni.a mostani tapot nem ismerem.mien tap kell ehez a kartyahoz?