6979
Melyik tápot?
  • vachel
    Az hadján de a démász milyen aranyos csekkekkel bombázna :D
  • [HUN]FaTaL
    2KW az nem 2LE...
  • Solten
    2.68 LE... ;)
  • SrAta
    gyerekek bazzeg ez 2 lóerő:D
    2KILOWATT
    Gondoljatok bele aztakurva
  • Solten
    Az keves...
  • tmisi
    Kíváncsi lennék amúgy mekkora minimum teljesítményfelvétel kell neki, amivel elindul. :D Lehet egy Quad SLI rendszer?
  • [HUN]FaTaL
    Hát ez kurvajó :D Rákötöm a porszívót!
  • tmisi
    Na akkor ezt már ráköthetem a fűnyíróra is.
  • Solten
    4 gepet is siman elvisz...
  • vachel
  •  Evil
    Ajánlott
    ThermalTake Toughpower 2000W

• vachel
    Találtam egy környezet barát pc házikót is.
    http://www.pto.hu/post/1/859
    Hód Mod rulz
  • tmisi
    Ha ezt a PETA meglátja...
  •  Evil
    AeroEngine II - SSP (Plastic door)
    AeroEngine II - SSA (Aluminum door)
    AeroEngine II - BBP (Plastic door)
    AeroEngine II - BBA (Aluminum door)

:)

Vs Full alu:

Azért van egy kis külömbség XD

• Solten
  • vachel
    BRUTALITI!XDDDDDDD
    http://www.instructables.com/id/Mouse-Mouse!/

Dobtam egy hátast amikor megláttam.
  • SrAta
    a táp nélküli házról beszélünk ugye???
  • Hecker007
    az alumínium nem rozsdásodik, van egy ilyen fura szokása :)
    Az a ház meg nem volt alu sose, legfeljebb a későbbieknek az ajtaja, a full alu házak nem 17k-ba kerülnek hanem kb 2x annyiba.
  • vachel
    tényleg az oldaláról jut eszembe,nekem volt egy codegen házam,annak a bal oldala alig jön le,a jobb alig rakható vissza :D Tényleg nem passzolnak az illesztések,és a az oldalát fogó csavaroknak a menet is megszakadt 2 szétszedés után,gyorsan meg is szabadultam attól a háztól,arról nem is beszélve hogy ha lemezt raktam a gépbe úgy zörgött mint valami 2 ütemű trabant
  • SrAta
    amióta alunak gyártották
  • Arnold12
    Nekem a régi gépem egy Codegen házban van. Nem ajánlom senkinek(legalábbis a Briza modelleket). A tápot lecseréltem alapból. A házra alig lehet visszarakni az oldalait, és azok sem passzolnak ugy ahogy kellene., igy mindenhol van egy kis rés rajta, aminek az eredménye, hogy pucolhatom majd minden hónapban a portól. Az Antec házamban ellenben egy csipetnyi port sem találtam az elmult 5 hónap használat után, pedig elég "lukacsos".
  •  Evil
    De amúgy a Aerocool Aeroengine II mióta alu ház?
    Ezenfelül meg hogy a rákban rozsdásodhat egy pc ház? Slaggal mosod v mi?
  • Solten
    Jaja, foleg ha alu... :DDD
  • SrAta
    Egy ALUMINIUM PC KUCKONÁL amin az egyetlen nem ALUMINIUM az a MŰANYAG ajtó rajt:D meg a PLEXI:D
  • Solten
    "rozsdásodás elleni gari"

Na igen, az igen fontos egy pc kuckonal...
  • SrAta
    2008as Deluxom volt Qrva jó ház csak az Érzékeny kijelzője szar Gyári deluxe táp miatt megégett szal házcsere....S:
  • SrAta
    Az enyim arról kapja amiről a sima IDE vinyó meg a CD-meghajtó szal a sima 12Voltos dugaszróül belül a kapcsolót meg hátlapra lehet kivezetni
    De nekem pl már gyorsötözővel van fenn
    PLEXIRE SOSE RAGASZDD A RAGADÓS IZÉJÉT!!!!(Csak a saját érdekedben mondom)
  • SrAta
    Mi én 1 év rozsdásodás elleni garit kaptam a táp nélküli Aerocool Aeroengine II Házamra műanyag azon meg csak a 2 ajtó mert ez a régebbi
    Szal 1 év rozsdagari egy alu házra meg a ventire meg az előlapi panelre
    De megérte mert marhajóház
    Q.va jól néz ki meg minden
    A hátránya h 17k de megérte:D
  • vachel
    Akkor nem veszünk kodegány házat sem,látom nagyon megoszlanak a vélemények :D Inkább mélyebben a zsebbe nyúlok és majd egy Sharkoonal vagy valami jó minőségűvel meglepem magam :D
  • tmisi
    Számomra nagy. Viszonyítás kérdése. Növéremék Codegenje kisebb, zömökebb, tehát a vinyó és alaplap között nincs akkora hely, pedig az még egy fokkal keskenyebb alaplap.
    valaki help??
  • Solten
    Nekem is volt Deluxom (feher-fekete) Ahogy irtad massziv es dognagy.
    Most ne nézzetek hülyének,de ezeket a neoncsöveket amiket a boltban lehet kapni,azokat hogy kell beleszerelni a gépbe???Vmi ragasztó van rajta vagy mi?És honnan kapja az áramot,a molexböl???
  • tmisi
    Nem rosszak annyira a Codegen házak sem, az én Deluxom viszont még masszívabb típus. És tágas is. 2005-ben vettem az akkori géppel.
    Ezért nem akarom lecserélni egy új, de egyszerűbb típusra.

(Bocs a telós képekért)
  • [HUN]FaTaL
    Asus házzal még nem találkoztam, de codegennel igen. :D Nekem is volt sajnos.
  • Solten
    Jo, hat belulrol nem vizslattam meg, e kulso elegge lekerekitett. Mondjuk egy Anus haz is szet tudja vagni a kezedet
  • [HUN]FaTaL
    Tűrhetőtől azért messze vannak, minden felület éles, gömbölyű felületről nem hallottak. Rosszul szerelsz, kegyetlenül szét tudja b*szni a kezed. :D
  • Solten
    Eleg turhetoek, nem papirfecni vastagsaguak mint pl a JNC.
  • vachel
    Hamár így házaknál tartotok,megkérdezném hogy a kodegány házak szint úgy gagyi kakitalicskák mint a tápjaik ?Kodegány házzal még nem találkoztam,csak táppal :D
    Gondolkodom én is egy új házban,mert a jelenlegi ritka gagyi meg már sok lanparti megviselte :D (Előlap tetőtöl talpig keresztbe szétrepedve :D)
    Akk ok:)
    Amm mien az a csavarmentes előlapleszedés????????