Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
De a tesztekben általában le szokták írni, hogy melyik drót milyen hosszú, meg a gyártó oldalán is nézegettem ezeket más tápoknál is. Szóval max megnézed, de énszerintem ha nem egy szobamagasságú szerver házad van ilyenen nem nagyok köll aggodalmaskodni..
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
dõl a lé^^ veszek egy szaros tápot mostmá...vagy közeljövõben esik a dollár vajon? (nemhiszem amúgy)
áhh eladom az xbox-ot is, egyszerûen nincs idõm játszani vele.<#szomoru1>#szomoru1>
tudom nem ide kéne, de hátha ide is jár vki akinek kell 1box...3hónapos nagyon keveset használt,premium(60gb-os winchester),50k HUF+adom hozzá a pandás-legojones-os szart,meg a GTA4et...elég reális ár,fõleg h ha a játékidõt nézzük még 1 hetet sem játszottam vele...jah természetesen xbox360ról van szó!<#integet2>#integet2>
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
van pénzem, csak sajnálok ennyit kiadni rá, amikor fél évvel ezelõtt cirka 20-30%al olcsóbb volt minden...
Dübörög a 965ös x4
tetszik ez is. bár szerintem nekem a 400as simán elég lenne, de ki tudja mit hoz a jövõ! nem várható hogy drasztikusan csökken a dollár mi? mert ezek az árak felháborítóak...
Van mellette egy szünetmentes tápom, aminek a monitorozó proggija a régi noname táppal olyan 36-40%-os UPS kihasználtságot írt, az új táppal meg 15-18%. Szóval nem kicsit eszik kevesebb áramot. Jelenleg C2D E6320 konfig van, elõttte egy Amd Sempron 3300+ konfig volt, az egy deer ""márkájú"" táppal 22-25% ra terhelte a szünetmentest... Szóval nó komment.
Ja és a régi gagyi táp után annyira csendes lett a gép, hogy reggel mikor felkelek, fülelni kell, hogy na most akkor zúg a gép, vagy végzett a videókonvertálás és leállt. Ehhez persze a ház ventiknek is csendesen kell járni.
Dübörög a 965ös x4
Saor Alba
valaki mond egy tápot amit érdemes most megvenni? azért kéne, mert a gépemet kicsit többet használnám, mint eddig(18-20óra/nap) és nem akarom kockáztatni,a mostani noname táp kb 2 és fél éves,nem rossz,de azért nem bíznám a véletlenre...
jah és 350-400as táp kell!
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Dübörög a 965ös x4
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A konfiguráció:
Alaplap: Gigabyte IPE1000
Proci: Intel P4 2.8 Ghz
VGA: Sapphire Ati Radeon X1600Pro
Optikai: 2 drb. LG DVD-RW
Merevlemez: 1 Maxtor 80 GB ata / 1 Maxtor 500 GB Sata / 1 WD Mybook Essential Edition 500 GB külsõ
PCI slot: Creative Sound Blaster Live 5.1
Memory: 4 x 512 Kingston DDR
Maximum 40 eurot dobnák rá ki, de inkább kevesebbet. Találtam pl. olcsón ThermalTake 400W Lite Power 12cm fan PSU-t, 28 euro, de nem tudom meg-e ér, vagy inkább vegyek Cooler MAstert illetve Chieftecet 40-ért?
Ott van még a Gigabyte SuperB Power is, de az áramkábel(?) amit csatlakoztatok az alaplaphoz nem megy bele a foglalatba, és levágni azta részt meg nincs kedvem, mert úszik a garancia...
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Dübörög a 965ös x4
LC Power tápos és házas újdonságok
Az 550-es amper adatait érdekes módon hozza az én 460-asra dedikált de eredetileg 400W-os tápom.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Dübörög a 965ös x4
Hát nemrég kellett cserélni a gépben nagyobbra, de akkor még nem voltak ilyen gondjaim...csak mostanában. :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
Már régebben vettem egy szünetmentes tápot, de az a baj vele, hogy már egy kis áramingadozásnál is kikapcsol a gép (az elején még nem nagyon csinált ilyet)... :S
Kellene valahogy tölteni, vagy már hibás lenne?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
9600GT helyett 4830.
Ram-ból meg csapjál mellé 2GB-ot.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Egy új gépet szeretnék összerakni, a régi gépben van egy FSP400-60GLN 400W-os táp, asszem. Szerintetek elég, nem kell cserélnem ugye?
konfig:
alaplap: gigabyte ep 45 ds3
proci: Intel Core2 Duo 2,8GHz 7400
vga: Galaxy Geforce 9600GT
ram: 2GB
maradna egyenlõre a régi dvd író, és az IDE-s 80 GB-os vinyó, de késõbb a winchestert is cserélném kb 300-500GB-osra.
Ja és szerintetek jó választás a konfig? 1-2 évre szeretnék egy közepes gépet!
Köszi elõre is!
"Elmondható, hogy alacsony, nem kellõ terhelésnél, rosszabb a hatásfok, mint optimális kihasználtságnál, tehát feleslegesen nagy, túlméretezett, 500+ wattos tápoknál fajlagosan többet fizetsz ugyanannyi energia elõállításáért, mintha optimálisan kihasználnál egy kisebb (de minõségi!!!) tápot."
Meg a 450-est se hasznalja ki a geped, boven jo hozza. Meg olcsobb is. GPS szeria meg jo kis delta beles Yate Loon ventivel.
Saor Alba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |