6979
Melyik tápot?
-
vachel #5699 Az hadján de a démász milyen aranyos csekkekkel bombázna :D -
#5698 2KW az nem 2LE... -
#5697 2.68 LE... ;) -
#5696 gyerekek bazzeg ez 2 lóerő:D
2KILOWATT
Gondoljatok bele aztakurva -
#5695 Az keves... -
tmisi #5694 Kíváncsi lennék amúgy mekkora minimum teljesítményfelvétel kell neki, amivel elindul. :D Lehet egy Quad SLI rendszer? -
#5693 Hát ez kurvajó :D Rákötöm a porszívót! -
tmisi #5692 Na akkor ezt már ráköthetem a fűnyíróra is. -
#5691 4 gepet is siman elvisz... -
vachel #5690 -
#5689 Ajánlott
ThermalTake Toughpower 2000W
-
vachel #5688 Találtam egy környezet barát pc házikót is.
http://www.pto.hu/post/1/859
Hód Mod rulz -
tmisi #5687 Ha ezt a PETA meglátja... -
#5686 AeroEngine II - SSP (Plastic door)
AeroEngine II - SSA (Aluminum door)
AeroEngine II - BBP (Plastic door)
AeroEngine II - BBA (Aluminum door)
:)
Vs Full alu:
Azért van egy kis külömbség XD
-
#5685 -
vachel #5684 BRUTALITI!XDDDDDDD
http://www.instructables.com/id/Mouse-Mouse!/
Dobtam egy hátast amikor megláttam. -
#5683 a táp nélküli házról beszélünk ugye??? -
#5682 az alumínium nem rozsdásodik, van egy ilyen fura szokása :)
Az a ház meg nem volt alu sose, legfeljebb a későbbieknek az ajtaja, a full alu házak nem 17k-ba kerülnek hanem kb 2x annyiba. -
vachel #5681 tényleg az oldaláról jut eszembe,nekem volt egy codegen házam,annak a bal oldala alig jön le,a jobb alig rakható vissza :D Tényleg nem passzolnak az illesztések,és a az oldalát fogó csavaroknak a menet is megszakadt 2 szétszedés után,gyorsan meg is szabadultam attól a háztól,arról nem is beszélve hogy ha lemezt raktam a gépbe úgy zörgött mint valami 2 ütemű trabant -
#5680 amióta alunak gyártották -
#5679 Nekem a régi gépem egy Codegen házban van. Nem ajánlom senkinek(legalábbis a Briza modelleket). A tápot lecseréltem alapból. A házra alig lehet visszarakni az oldalait, és azok sem passzolnak ugy ahogy kellene., igy mindenhol van egy kis rés rajta, aminek az eredménye, hogy pucolhatom majd minden hónapban a portól. Az Antec házamban ellenben egy csipetnyi port sem találtam az elmult 5 hónap használat után, pedig elég "lukacsos". -
#5678 De amúgy a Aerocool Aeroengine II mióta alu ház?
Ezenfelül meg hogy a rákban rozsdásodhat egy pc ház? Slaggal mosod v mi? -
#5677 Jaja, foleg ha alu... :DDD -
#5676 Egy ALUMINIUM PC KUCKONÁL amin az egyetlen nem ALUMINIUM az a MŰANYAG ajtó rajt:D meg a PLEXI:D -
#5675 "rozsdásodás elleni gari"
Na igen, az igen fontos egy pc kuckonal... -
#5674 2008as Deluxom volt Qrva jó ház csak az Érzékeny kijelzője szar Gyári deluxe táp miatt megégett szal házcsere....S: -
#5673 Az enyim arról kapja amiről a sima IDE vinyó meg a CD-meghajtó szal a sima 12Voltos dugaszróül belül a kapcsolót meg hátlapra lehet kivezetni
De nekem pl már gyorsötözővel van fenn
PLEXIRE SOSE RAGASZDD A RAGADÓS IZÉJÉT!!!!(Csak a saját érdekedben mondom) -
#5672 Mi én 1 év rozsdásodás elleni garit kaptam a táp nélküli Aerocool Aeroengine II Házamra műanyag azon meg csak a 2 ajtó mert ez a régebbi
Szal 1 év rozsdagari egy alu házra meg a ventire meg az előlapi panelre
De megérte mert marhajóház
Q.va jól néz ki meg minden
A hátránya h 17k de megérte:D -
vachel #5671 Akkor nem veszünk kodegány házat sem,látom nagyon megoszlanak a vélemények :D Inkább mélyebben a zsebbe nyúlok és majd egy Sharkoonal vagy valami jó minőségűvel meglepem magam :D -
tmisi #5670 Számomra nagy. Viszonyítás kérdése. Növéremék Codegenje kisebb, zömökebb, tehát a vinyó és alaplap között nincs akkora hely, pedig az még egy fokkal keskenyebb alaplap. -
#5669 valaki help?? -
#5668 Nekem is volt Deluxom (feher-fekete) Ahogy irtad massziv es dognagy. -
#5667 Most ne nézzetek hülyének,de ezeket a neoncsöveket amiket a boltban lehet kapni,azokat hogy kell beleszerelni a gépbe???Vmi ragasztó van rajta vagy mi?És honnan kapja az áramot,a molexböl??? -
tmisi #5666 Nem rosszak annyira a Codegen házak sem, az én Deluxom viszont még masszívabb típus. És tágas is. 2005-ben vettem az akkori géppel.
Ezért nem akarom lecserélni egy új, de egyszerűbb típusra.
(Bocs a telós képekért) -
#5665 Asus házzal még nem találkoztam, de codegennel igen. :D Nekem is volt sajnos. -
#5664 Jo, hat belulrol nem vizslattam meg, e kulso elegge lekerekitett. Mondjuk egy Anus haz is szet tudja vagni a kezedet -
#5663 Tűrhetőtől azért messze vannak, minden felület éles, gömbölyű felületről nem hallottak. Rosszul szerelsz, kegyetlenül szét tudja b*szni a kezed. :D -
#5662 Eleg turhetoek, nem papirfecni vastagsaguak mint pl a JNC. -
vachel #5661 Hamár így házaknál tartotok,megkérdezném hogy a kodegány házak szint úgy gagyi kakitalicskák mint a tápjaik ?Kodegány házzal még nem találkoztam,csak táppal :D
Gondolkodom én is egy új házban,mert a jelenlegi ritka gagyi meg már sok lanparti megviselte :D (Előlap tetőtöl talpig keresztbe szétrepedve :D) -
#5660 Akk ok:)
Amm mien az a csavarmentes előlapleszedés????????