Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy 350W-os FSP használtan tökéletes. PH-n keress.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Ehhez a kofighoz keresek tápot olcsót és jót : Asus lap, Intel E5200, 2GB RAM, Nvidia 8800GT, 2db HDD, DVD író, TV kártya. A gép sokat megy! Most van benne no-name 400W-os.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Lteebee
Az 348W.
Elindul annyival egy autó?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

duracellmumus
üdv! parasztvakítás kérem szépen! 29A leadása 12v-on...nevetséges!

Apunak mindig igaza van! Most is.

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

* Csak saját felelõsségre! <#felkialtas><#mf1>

Solten
LC-Power LPG12-550W tartósteszt <#idiota>

Kulonosen nem ajanlott... <#hehe>

Saor Alba

gordon 24
😄 igen! Nekem is ezt mondták😄 De igazából nincsenek rajta nagy dolgok! Zenék amiket lehet pótolni, egy két verseny (nascar, BTCC stb) ezek is ujra lestölthetõek.
Szóval nem ér nagy kár ha mondjuk vesznek az adatok..

Downhill!!

Gyöször
Én ilyen hangok után szoktam lázas archiválásba fogni 😄

Dübörög a 965ös x4

gordon 24
Igen többen erre tippelnek! Voltam bent egy pc boltba õk is azt mondták vinyó lesz ez..

Megnézem a csatit hátha ténleg csak lecsúszott.

De mondjuk ha esetleg beszarik az sem nagy gáz.. Nem drága pótolni és ráadásul nem tesz tönkre semmit.

Köszi egyébként mindenkinek!

Downhill!!

A vinyó lesz az. Próbáld meg a vinyó tápcsatlakozóját megbirizgálni, a csatlakozó érintkezõit összébb nyomni, hogy nehogy kontakt hibás legyen. Nekem egy noname Y elosztó csinált ilyet régen, azt hittem a vinyóm döglik meg, de lekopogom azóta is jól van, csak évente a tápcsatit meg kell igazítani. Elenged néha az anyaga.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

gordon 24
Igen! Nem véletlenül agódom😄

Downhill!!

gordon 24
Passz! Igazából nem tudom mi adja ezt a hangot amikor ki és be kaspcsol..
Azért gondoltam a tápra mert olyan mintha háturloj jött volna..
De igazából azt kéne tudni mi adja ezt a hangot, mert 100% ra ugyan az a hang volt mint amikor kikapcsol.
Csak ugye most üzemben adta ezt a hangot.. Nem fagyott le meg semmi egyszerüen katt katt katt😄
Nem értem.. Azóta meg kuss van..

Downhill!!

Nem vinyó a gond? Némelyik kattan egyet, amikor leparkolja a fejet (nekem indításkor szokott egyett halkan kattani, de állítólag ez normális).

tápon nem érdemes agyalni sokat, vidd el szervízbe szerintem, jobb félni mint megijedni, minthogy az egész gép rámenjen!

amúgy nekem meg a napokban ment "tönkre" az 560as csíftekem...
elkezdett sisteregni, ilyen elektromos sistergés féleséget adott ki magából, majd kikapcsoltam, és kurvameleg volt a háta...
gordon 24
Hali!

Egy kérdésem lenne! Most éjjel😄 Letöltögetés közben a gépem elkezdett kattogni!
Biztos tudjátok van egy ilyen hangja amikor megáll mikor kikapcsolod.. Nahh ezt a hangot adta, sürün egymás után! (fel is ébresztett!😄)
Ujrainditottam, most csöndben van, de nem értem mi lehetett ez! Van valami ötletetek??

A Táp egy Chieftech 550wattos asszem.. Kb 1-2 éves...

Downhill!!

Solten

Saor Alba

guruzone
én is kérnék segítséget:

Fórumkörökben ipari hulladéknak nevezett 550W-os HKC tápomat cserélném le, no de mire? ehhez kérném a segítségetek.

Asus P5NQ-L
Intel Core2Quad Q8200 & Scythe Ninja Rev.B
3db SATA2 ~1,5TB HDD
Zotac GeForce 9800GTX AMP
4x1GB DDR2
LG DVD_RW H10N

ár: 20 alatt van ilyen ???? 😄

köszi

Solten
"és az amelyiket külön nem jelzik ezzel az lehet hogy ugyanez?"

Uhum... 😊 Power Supply Unit (ipon...) 😉

Saor Alba

ez a PSU jelzés ez mi benne? 😛 és az amelyiket külön nem jelzik ezzel az lehet hogy ugyanez? ^^ késõvan, de remélem érted
zooleeh
ok koszi megfontolom!

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Solten
Eleg sokat kernek erte. Ha nem tervezel ketkartyas rendszert boven eleg az 520-as is belole pl. (~16k HUF), vagy link Meg egy quad rendszer a 4870X2-vel se ker 500W-ot sem.

Ez is szuper: link

Saor Alba

zooleeh
Eggyelore igen ,tudom hogy gyenge gep de viszont a pentium d830 nagyon sokat fogyaszt,es ha sikerul eladnom ezt a gepet ,ezt a tapegyseget ugyis megtartanam.mert sztem eleg komoly (tap)(na igy akartam bocs)

zooleeh
eggyelore igen ,tudom hogy gyenge gep de viszont a pentium d830 nagyon sokat fogyaszt,es ha sikerul eladnom ezt a gepet ,ezt a tapegyseget ugyis megtartanam.mert sztem eleg komoly (tap)

Solten
Eleg sok, az alairasodban levo gephez kell?

Saor Alba

zooleeh
forintba nem tudom ,kb 24 es 27 -ert lattam magyar site-okon

Solten
Eleg jo. Mennyiert vesztegetik?

Saor Alba

zooleeh

duracellmumus
ha kijön a 5870x2 és belerakok kettõt a gépbe akkor sem fog 700w-nál többet enni. de 1700w???

duracellmumus

kissé bizarr ez a zacskós megoldás...
kísértetiesen hasonlít a vx1000-sem belére...

Solten
Kicsi és nagy Corsair táp

A HX 450 kb. 20k korul kaphato.

Saor Alba

Solten
Hello. Channel Well, nem rossz. Engem ez az 1300/1700W "remitett meg", feleslegesen nagy tap.

teszt

Saor Alba

duracellmumus
Üdv.

szép!

lehet tudni hogy ki gyártotta a belét?

Solten
Koolance 1300/1700W Liquid-Cooled Power Supply

<#ijedt> <#ijedt> <#zavart1>

Saor Alba

Solten
Tutibizti, Acbel-Politech beles. Minosegi tap.

Saor Alba

táp vásárlásnál mindíg óckodok, mert ugye azon állhat vagy bukhat egy teljes rendszer! corsairrõl hallottam sok jót mostanában, bár nekem az a legfontosabb, hogy megbízható legyen, még is 20 alatt azt hittem nem úszom meg.
Ilyen tutibizti nem romló táp ez is?
Na meg kösz
Solten
400W-os is boven. Ez meg total jo arban van: link

Saor Alba

hi, segítsetek fasza moduláris tápot választani!

amit meg kell hajtson:
C2D e 6400
2 giga ram-->4 giga lesz nemsokára
3 satás vinyó
8800gt videokari

480 w elég ennek?? mert mostanában olvastam valami jó kis corsair moduláris tápról, ami nagyon fasza visszhangot kapott
Morphin
csak 2drótos...fail <#zavart2> sebaj, eddig jó volt...nem basztatom.vízhûtést régóta szeretnék,a hang miatt,de érzem elbasznék valamit,és baxhatnám az egész rendszert.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Gyöször
arra gondoltam, hogyha megnézed hány drót jön ki a videókártyád ventillátorából, és arra a megállapításra jutsz, hogy kettõ: egy fekete és egy piros, akkor igen valószínû, hogy nem lehet állítani a fordulatát, mivel a 3adik drót lenne a fordulatszám jel a ventibõl vissza a kártyára. Ha van 3adik és a kártyán is fogadja 3 tüske, akkor még bármi lehet belõle.

Nekem Silent hûtõs 8600GT-m van, tettem rá egy 8 centis ventit 5 Volton forgatva. Elviekben venti nélkül is elég lenne a hûtése, de így meg aztán nagyon extra. Hangja gyakorlatilag nincs. Ha esetleg borzasztó nagy hûtõ van a tiéden és nem sikerül rájönni a fordulatszám szabályzásra, akkor ezt a megoldást tudom javasolni.

Dübörög a 965ös x4

Morphin
ja de nem bizti h lehet is lejjebb venni.legalábbis még nem sikerült,nem is írja mennyivel forog most.(rivatuner)speedfan-t még kipróbálom azért.

Az semmi nekem 6 órán ment a gép úgy hogy nem volt bedugva a prociventi. Vagyis félredugtam egy lyukkal. <#idiota> És le se fagyott még játék közben sem. Hát igen. 45nm az 45nm. Megérte leváltani a prescott fûtõrendszert. <#smile>

Venti sebesség csökkentés: Rivatuner, Speedfan.

Morphin
Sikerült^^ kerestem képeket a neten,hogy merre kell állnia, mert ugye így nem nagyon látom h fejjel lefelé van a kártya<#zavart2>...ha lesz idõm cserélem ezt a kis ventit is(pöppet hangos,valahogy le lehet venni az rpm-jét? geforce 8600GT)...inno3d elég kis fos kreálmány,viszont a bordája elég Zalman-os^^

Morphin
Bakker, én meg nem dugtam vissza a VGA ventijének csatlakozóját...a gépet meg már nem kapcsolhatom ki! Megpróbálom vhogy így megoldani,csak nem fagy meg a gép :S (meleg nagyon a borda rajta,muszáj lesz bekapcsolni a ventijét)

Valóban csöndes. Nekem a VGA leghangosabb benne (pedig rivával már szabályozva van). A Chieftec 9cm-es ventim is kezd hátul csapágyas lenni szerintem mintha kerregne. Ha ezt a kettõt megoldanám alig lehetne hallani a gépet (a gyári intel procihûtõ is csak valami 800RPM-mel megy).

Morphin
Igen a Superb-t vettem meg.

Gyöször
Mit újítottál be? Superb? Én is így voltam vele, tök csendes lett 😊

Dübörög a 965ös x4

Morphin
Uhh nagyon jó ez az új táp, iszonyatosan halk...azt hittem eddig a két 12es ház venti a ludas,de nem.Most nincs hangja szal a régi csöves táp volt a zaj nagyobb forrása...darabokra szedtem a gépet,porszívó,újrapasztáztam mindent...mára ennyi. Köszönöm a segítségeket!

Gyöször
Naja. Megtehettem volna, hogy sorra veszem a tápokat, és akkor lett volna itthon 10 APFC-s, mire rászánom magam egy PPFCre, dehát ehhez nem volt kedvem 😊

Dübörög a 965ös x4

Lteebee
Néhányat kipróbáltunk.
Ugyanakkor a tutibiztos az, ha adott ups-t adott táppal kipróbálsz.
Erre azonban belátható módon viszonylag kevés embernek van lehetõsége.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.