6979
Melyik tápot?
-
tomi04 #6019 De az volt az üzemanyaguk.(Nekem is az jutott eszembe)
Csak azért kérdeztem, mert olcsó volt és hogy van-e valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban, mert másik forumba segítettek összerakni egy gépet de most van egy (codegen 300w-om) és azt javasolták hogy vegyek egy gigabytot de nem a legolcsóbb.És ezért kérdeztem.
Esetleg tudnátok ajánlani egy viszonylag olcsó de jó minőségü tápot? -
krisz940122 #6018 az alaplapon lévő elem?amit ki akartam venni és véletlenül letörtem a tartójával együtt?:D hoppá új alaplap kell? nem hátrány csak az lenne a lényeg h mi lehet a baj h azt cseréljük ki ami hibás nem azt amit jó. -
#6017 Nem hinnem hogy tapegyseg, inkabb BIOS-Cmos-problema. Talan kifingott az elem. -
#6016 Sinan? WTF? :)
#6013: Energon-rol a Transformers jut eszembe, energon kockakkal mukodtek nem?! Vagyis az volt az uzemanyaguk. -
krisz940122 #6015 lenne egy kérdésem táppal kapcsolatban. van egy kb 5 éves gépem.azt csinálja hogy megnyomom a bekapcsológombot és még mielőtt betöltené az op rendszert megáll minden.csak fekete képernyő van.megnyomom az ujraindítás gombot onnantól kezdve magától mindig ujraindul ismét még mielőtt betöltené az op rendszert.tehát nem kapcsol be a gép.ez táp lehet?táphiba? előre is köszi a választ -
#6014 Akkor rosszul emlékeztem. :)
USB, IDE 5V az igaz. :) -
tomi04 #6013 Vagy esetleg erről?
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekek&fokat_id=1&kat_id=12&gyarto_id=315 -
tomi04 #6012 Nemtom hallott valaki a sinan tápokról?
Ha igen akkor szerintetek milyenek? -
#6011 Asszem' az AGP a 3.3V-rol kapta a naftat, ugy mint a PCI bovitokartyak, az 5V-rol pedig az IDE, USB-s cuccok. -
#6010 Régen azért csinálták így mert ha jól tudom, akkor nem csak a 12V-on mentek a cuccok hanem 5V-n is (pl. AGP-s vidkari, de lehet hogy rosszul emlékszem) -
#6009 Egy ilyet szeretnek majd...
-
#6008 Meg hozzatennem hogy a 12V-os agon leadott teljesitmenyt erdemes (sot kotelezo) nezegetni, mert arrol megy a donto fogyasztas egy mai konfignal. Regebbi tapoknal elofordul hogy pl. 500W-os teljesitmenyu (lattam ilyen FSP-t) de 12V-os agakon lead kemeny 250W-ot... -
#6007 mondjuk leakasztasz vele 400Wot
namost ebből 72W megy el hőbe és 328Wot használsz arra amit akarsz...
A régieknél meg 150 megy el hőbe és 250et használsz arra amit akarsz...
Szóval hiába van rajt a tápon ha szr, hogy 500 W az csak 300at tud leadni, mert rossz a hatásfoka
Egy rossz 500Wos táp el se hajtja a rendszert, ezen felül még el is füstöl:D
Legalábbis én így tudom...
De majd jön SOLTEN mester és megmondja a frankót:P -
#6006 82%-os kihasználtság ilyent nemondj mert hülyének néznek:D
82%os hatásfok felett teljesít a táp 100%os terhelés mellett, ergo legfeljebb a teljesítmény 18%a disszipál el hő formában,
A szar Mercuryknak meg ilyeneknek 55-65%os a hatásfokuk.
85+ os tápnál jobb nagyon nincs is...
Szóval a 82+ az nagyon jó -
#6005 regisztrálj itt, de nem ám linkké tenné az itt et...:D
Ha legalább spammels, akkor annak is add meg a címét, hogy mit kell megnéznünk:D -
PunkZoli #6004 kösz a választ,
egy dolog érdekelne még, hogy mit jelent az ,hogy 82+ ?
82% os a kihasználtsága? azaz, maximum 18 % os lesz a felesleges energia fogyasztása, és a többi a ténylegesen használt fogyasztása a gépnek?
Régi tápoknak mennyi volt? lehet sokat ezzel spórolni az áramszámlán?:D -
#6003 -
#6002 -
#6001 sóhaj... -
#6000 bocs de egy kis off
eMagyarország: Előre Erdélyért!
Hazánk hadserege támadásba lendült, átléptük a román gúnyhatár és jelenleg is harcolunk Erdély megszállóival. A hadművelet célja Románia eltörlése, Magyarország szempontjából pedig egyértelműen Erdély hazatérésének kivívása.
Ma reggel 9 óra előtt néhány perccel csapataink megkezdték az előrenyomulást Romániában, a Kőrösök partjainál ütköztünk nagyobb ellenállásba, itt folyik éppen nagy csata. Ha itt megállítana Románia azzal elbukna egész hadjáratunk, ez a támadás olyan, mint a II. világháborúban az Ardenneki áttörés. Ha ez sikerül, azzal megtörhetjük ellenfelünket és egy hídfőbázist alakíthatunk ki, országunk területét növelhetjük, mely egyelőre még csak hadi célokat szolgálna, de később szerves részévé válhat Magyarországnak, a magyar gazdaságnak.
Romániát csatlósai segítik a harcokban, országunk szövetségesei pedig más frontokon harcolnak, így egyedül kell szembenéznünk a román-horvát-jenki- lengyel főseregekkel. Ellenségeink beásták magukat, de hazánk hős katonái haladnak előre, lövészároktól lövészárokig harcolnak és szorítják vissza őket a Havasalföldi kifli irányába.
Csakhogy közben a bolgár hadsereg is támadásba lendült, ellentámadásba, hisz Románia néhány hete megtámadta Bulgáriát, de onnan sikerült szövetségünknek kivernie a román haderőket, de most a bolgár hadsereg indult meg, hogy ők is kivegyék a részüket a megsemmisítésre ítélt országból.
Sajnos ez nem a valóság, "csak" egy internetes szoci-stratégiai játék, az erepublik, de én amondó vagyok, hogyha már a valós életben ezt nem tehetjük meg, akkor tegyük meg ebben a játékban és bizonyítsuk be a több ezer fős román játékosgárdának, hogy igenis Magyarország része Erdély.
Regisztrálj most és vegyél részt Erdély visszacsatolásában, majd később segítsd hazánkat, hogy egy esetleges román ellentámadást könnyűszerrel kivédjünk, hogy Erdély ismét Magyarország szerves rész legyen.
Regisztrálj ITT és segítsd hazádat!
Tisztelettel:
raszta,
eMagyarország ex-elnöke -
#5999 hát akkor inkább enermax:)
nem szeretem az oda égett nyák szagát:) -
#5998 Hi.
"enermaxok felé húzok"
"ennyire megbízhatóak?"
Ennyire es szinte a legminosegibb cucc. Modu 82+: link
Olcsobb alternativa a Seasonic beles Corsair HX520: link -
PunkZoli #5997 Sziasztok!
Szeretnék egy nagyon halk, megbízható tápot az alábbi konfighoz:
x945 AM3 (3000ghz*4mag)
4giga ram(1333/2giga*2)
1satás vinyó
8800Gt
Mindenképpen moduláris tápot szeretnék. 500W környékén, lehet bővíteni fogom pár éven belül a videokártya részleget.
Ár mondjuk 30 alatt, dizájn nem fontos, bár én is az enermaxok felé húzok, azok nekem irreálisan drágának tűnnek-- miért van ez? ennyire megbízhatóak?
Jó lenne, ha több alternatívát mondanátok, hogy utána olvasással dönteni tudjak. :)
kösz -
#5996 FSP BlueStorm Pro 500
-
#5995 -
#5994 Mibe fogadunk hogy hamisítvány, és nem aranyból vannak a lapátok -
Szerelem volt elso latasra:
-
#5992 Hi. El. Amugy meg 5770-et vegyel, ne az antik GTX 260-at... ;) -
#5991 Sziasztok! Meghalt a videókártyám és most kinéztem egy újat, XFX GTX260 896MB Core Edition PCIE , ezt elbírná a jelenlegi 500W-os Chieftec GPS-500AB-A tápom, vagy feltétlen kell egy újat vásárolnom? -
#5990 Másold ki a kép linkjét és illeszd be egy új fülre. :) -
tmisi #5989 Hát ez a kép nem műxik. Pedig kíváncsi lettem volna, most mibe szerettél bele. -
-
#5987 kösz a válaszokat. -
#5986 Tudom, hogy nem ide tartozik de:
Milyen videókártyát tud max teljesen kihajtani az AMD X2 4200+ processzorom kihajt?
És klasszisokkal jobb mint a mostani X1950GTm?
Köszi
SrAta
(a configom az aláírásban) -
#5985 Kimondottan szam.tech-re hajazo bolt/aruhaz a PC World UK (gondolom ismered). Az arakkal tobbnyire el vannak szallva, az arukeszlet se tul boseges, de neha vannak eleg ertelmes cuccaik, olcson relative. -
#5984 Dabs.com-rol rendeltem mar merevlemezt, memoriat, pontosak, jok. Amazon UK szinten.
ipon.hu-hoz hasonlo UK-valtozat: scan.co.uk
Szinten viszonylag bovebb valasztek: overclockers.co.uk
Erdemes meg megtekintened az ebuyer.com-ot.
Comet - "hulyeazertnemvagyok-szeru" elektronikai aruhaz, laptopok szoktak jo aron lenni, valamint egyeb periferiak, az online shopjuk se rossz: comet.co.uk. Currys hasonlo (currys.co.uk). -
#5983 te is nagy-britanniában élsz, ugye ? ha rosszul rémlik, sry.
honnan szoktál rendelni ?
itt worcesterben nem sok igazi pc-s bolt létezik, így marad az online vásárlás, ebay-en tudsz valami normális boltot mondani, ami tisztességes kínálattal rendelkezik ?
vagy ha van valamelyikkel tapasztalatod, az is érdekelne.
thx. -
#5982 Akár HD5870et is, máskérdés hogy a procid nem hajtja ki. -
SzocsA #5981 E4500 @3223 GHz, 8600 GTS, 2×1 gb ram, 1 vinyó, 1 hálókártya, 1 optikai meghajtó asus p5b
ha azt a tápot venném meg akkor milyen VGAt tudnék beletenni max? -
#5980 Ha leírnád a configod biztosan megmondom hogy elég e.