Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az elsõ Radeon-om lenne ez a HD3870x2, s már annyi jót hallottam a HD szériáról, hogy remélhetõleg csalódni azt nem fogok benne. Maximum majd még egy kis sz.gépfejlesztés jól jönne hozzá, de nem is folytatnám tovább az off-ot (bocs érte! :-) ).
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Az 500-60 GLN lead a 12V-os again 18-18A-t, tobb mint 400W-ot. Jo lesz. Jo arban van, jo teljesitmenyu, 80+ -os, jo erzekkel valasztottad...
<#eljen>#eljen> <#smile>#smile>
Saor Alba
Mármint a táp árára vagy kíváncsi? (bocs ha valamit elértek, de legyen a mentségem, hogy már igen fáradt vagyok!) Ha igen, akkor ahogy az ipon is írja 14863Ft lenne. Az az igazság, hogy nem tudom mennyi plusz van a FSP400-60GLN-hez képest, s hogy megéri-e az árát arra is kíváncsi lennék, mert elsõre én azt mondanám, hogy igen, de ha te jobban "szak-értesz" úgymond hozzá, akkor meghallgatnám a véleményedet! :-)
(Elnézést, ha egy kicsit hosszabbra sikeredett a mondandóm! 😊 )
Errõl a tápegységrõl milyen véleménnyel vagytok?
FSP500-60GLN Elvileg van róla a hivatalos teszt is (ha ez az persze, de mindenesetre nagyon úgy tûnik).ITT
Köszönöm elõre is a véleményetek! :-)
FSP 400-60GLN a belseje, az pedig teljen terhelesen 80.05% hatasfoku, 50%-on: 83.63%.
Saor Alba
olvasd el a logoutos tesztemet róla
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://goo.gl/gd6Zi5
és? watt fogyasztáskor annyi?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Saor Alba
"Itt jegyezném meg, hogy a címbéli tápegység a kimeneti teljesítmény-mérés 2.fázisában 2perc nyaggatás után az örök vadászmezõkre költözött!"
<#hehe>#hehe> Hulladek.
Saor Alba
corsair CX400W
gigabyte superb 460W
ha ezek nem viszik akkor ott más gond van
most adtam el egy 4890oc-t, és 400-as Chieftec-el fagytak a játékok a srácnál, most néz nagyobb táp után😊
nem elég neki a 350-es táp, talán egy 4850-et elbírna, talán.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Saor Alba
Rendelkezik egy Chieftec GPS 400AA 400W os táppal.
Jelenleg egy amd athlon x2 4200+ 2.20Ghz procija van.
szokásos 1 vinyó 1 író, semmi extra.
Szeretné a HD2600 as videókártyáját lecserélni egy SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 TOXIC-ra. A procit majd késõbb, ha lesz péz, meg továbbra sem szaladnak kellöképpen a kedvenc játékai.
Táp bírni fogja az új kártyát, vagy kell nagyobb?
Dübörög a 965ös x4
ott vettük mi 8500ft-ért 1éve
van többféle
de mi egy marhanagy táblát vettünk ami 2 gépre elég volt 😛
talán az nincs jól
nálam kizárt hogy rezegjen, mikor nem volt benne zajszigetelõ akkor se
de minden patentra meg van húzva és a ház most talán 15-20kg is van
nekem van bent hangelnyelõ szivacs
80+-os táp? 😮OO
#5736: Nekem giga superb 460W + Giga gz-x1, tökéletesen megvagyok elégedve vele. Bár valamit rosszul rakhattam be mert a ház zizeg, de majd, ha nem leszek ilyen lusta szétszedem és újra összerakom. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
FSP ATX-400W PNF 7000Ft
FSP Saga+ 400W 8000Ft
FSP Saga+ 450W 9000Ft
Corsair 400W 12500Ft
OCZ 400W 12500Ft