Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Gigabyte Odin Pro GE-M550A-D1
Sharkoon Silentstrom CM 460W
ezekrõl mit lehet tudni, nagyon gagyik?
Core2Q9650, HD4890Toxic, 3 HDD, 1 ODD ennyi lesz egyébként kb a gépben..bár késõbb még 1-2 HDD bejöhet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
arra meg bõven elég az 5év gari
ez meg szürke importból lehet és a tulajdonosa nem ismert elõélettel vette olcsó a bolhán
ki tudja mit csináltak vele elõtte
megbízható helyen kell venni
http://logout.hu/tema/re_mi_lessz_veled_foldbolygo/hsz_64-64.html
Saor Alba
vannak jó corsair termékek is, és ez a többi gyártóra ugyanúgy igaz...
Apunak mindig igaza van! Most is.
Saor Alba
link
Bar abban egyetertunk, csucskategorias CF-hez en is a 620-ast valasztanam, de a kerdes nem erre vonatkozott.
Saor Alba
bocsi hogy belepofázok de szerintem inkább 620...nem azért mert nem bírná el az 520-as csak nagyon le van tekerve a ventilátor fordulatszáma, és ezért 400W-terhelésnél is szabályosan túlmelegszik...
még egyszer bocs.
még 1 kérdés: az 520as elbírna adott esetben egy crossfire-t is?
corsair hx450w
corsair hx520w
Egy Core2Quad Q9650 és mellé valószínûsíthetõen egy 4870X2, plusz 3-4 hdd és optikai meghajtó, ezek alá mien táp kellene kb?
Legyen mindenképpen minõségi, megbízható, de árban max 20-25...
Köszi!
Saor Alba
Árban elfogatható ha lehetne!
Viszont nekem egy márkátlan(Black) tápomnak még volt néhány napja hátra aztmondták a szervízbe...
Szal még idõbe megfogtam és azis csak sípolt...
Túlterhelés miatt is sípolhat, de sztem neked nem azért lesz...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Saor Alba
FSP-ATX400PNF 8eft
gigabyte superb 460w 9eft
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
És akkor a többi hõformában eldisszipálódik? Vagy ilyen szar trafó van benn aminek ekkora az ellenállása?
(Elektrós vok csak ezért nemértem)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
fél év múlva meg 5xxx
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Meg kell mondjam, hogy igazad lehet, én is ezen agyaltam, hogy akkor mindenképp drágább táp kell, s akkor lehet, hogy meglenne az 18e FT-is akár. Mindenesetre megint csak akkor a Ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy Szerintetek korrekt vga-e a 4870, bár azt nagy vonalakban én is tudom, hogy nem komolytalan. Csak ugye pont most jönnek az 5xxx-es kártyák is, melyek még drágák most, de ugye mi lesz március/áprilisban. S mindenképp jól szeretnék kijönni ebbõl a szerencsétlen helyzetbõl. Normális tápegységre mondjuk mindenképp szükségem van, de addig nem érdemes vennem, míg nincs vga-m. Hát ezen dilemmázok már majd egy hete. Azt tudom, hogy bizonyosan elég lehetne nekem még jó darabig ez a HD4870-es, legalább is remélem. :-) 1440-900-as felbontást jó bírná szerintetek? S véleményetek szerint akár a 6xxx-es szériáig, vagy 7xxx-ig jó lehetne? Mindenképp hosszú távra terveznék vele.
Köszönöm (ismét) elõre a válaszotok! :-)
FSP FSP500-60GLN 500W: 14.863 Ft
Szumma: 42.426 Ft
POWERCOLOR HD4870 512MB DDR5 MD5-G PCIE: 32.588 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.041 Ft
Szumma: 41.629 Ft 😉
Amugy szerintem a tapegyseg miatt ne aggodj, egy darab 5870 pl kevesebbet fogyaszt mint egy 4870, kozben a teljesitmenye a 4870X2-vel vetekszik. Szoval ahogy csokken a csikszelesseg, annal kevesebbet fognak fogyasztani a cuccok, nagyobb tapot csak ketkartyas rendszerhez erdemes vasarolni szerintem.
Saor Alba
Saor Alba
Off.: Amúgy elsõsorban már csak az ára miatt is lenne ez a 3870x2 a választás, s ip*n szerint legalább is ár/teljesítmény bajnok a maga kategóriájában/korával együtt. Sajnos nemrég elhalálozott a 8800Gts-em, mely már megvolt egy jó ideje, igencsak sajnálom is, de azzal meg tisztában vagyok, hogy most az ATI/AMD Vga-k komolyabb teljesítményt képviselnek, s persze általánosan alacsonyabb áron. S igen, én is nézegettem a 4870-est is, de az már drágább, s nálam ez is fontos szempont. Egyedül a fogyasztásával nem vagyok ennél megbarátkozva, s hogy minden jel arra utal, hogy ha a GigaSuperb460W-s nem elég neki, akkor onnantól már csak jóval drágább tápok jöhetnek szóba. Igaz, hogy a jövõben gépfejlesztést is terveznék, s ahhoz is mindenképpen egy komoly tápegységre lenne szükségem. Tehát ördögi kör, olcsón nem nagyon tudok kijönni ebbõl az egészbõl, olybá tûnik sajnos. Persze még folytatom tovább a nézelõdést, na meg persze szívesen venném a tanácsaitokat is! :-) (Sry ha kicsit zavaros, de csak ismételni tudom magamat --> ez a fáradtság! :-)) )
Tenyleg, miert nem 4870 pl?
Saor Alba
http://goo.gl/gd6Zi5