6979
Melyik tápot?
-
#6379 Mondom mindent kínában gyártanak. Nem hamisítványt, MINDENT. Capische? Talán a Canon az egyetlen gyártó, aki még japánban gyártat, de szerintem ő sem mindent. -
6teen #6378 Tudom én.
De akkor is hazudósak!!!
Vettem Panasonic kamot. Hát az azért japán. Nem?
Nem rajta: China.
Haver: köcsög, eredeti japcsi az igazi. Nekem Sony kamom van.
El hozzá: China. És ő Sony márkaboltban vette.
És ehhez jön még a : frenchise.
Volvo: China. Hummer: China stb, stb
Tudod miről lehet megismerni a hamisítványt? Hát arról, hogy nem az ráírva: Made in China.
Úgy, hogy tudom én. De akkor is hazudósak.
-
#6377 Mindent kínában meg taiwanon gyártanak már, nem értem a problémát. -
6teen #6376 Még ez is hozzátartozik:
"Im Oktober 1994 wurde die Arena Electronic GmbH in Düsseldorf gegründet. „Damit wurden durch CHIEFTEC schon frühzeitig die Weichen für eine erfolgversprechende Expansion im so wichtigen europäischen Markt gestellt“, bemerkt Eddy Shih, Geschäftsführer der Arena Electronic GmbH."
Hazudós Eddy!!
Kapja be valakiét!
-
6teen #6375 Na megkaptam a tápot:"Chieftec CTG-450-80P"
Választottam, mert a cég német: "Seit über 19 Jahren ist die CHIEFTEC Industrial Co. Ltd. ein in der Computerindustrie weltweit anerkannter und geschätzter Partner und findet sich seither kontinuierlich unter den Top Five der Branche."
A tápon "Made in China"
Hazudósak!!!!
-
6teen #6374 A jó tápok /drágábbak/ jellemzője az állandó teljesítmény szolgáltatás. Akkor van baj, ha ingadozik, hiába van rányomatva 700Watt. -
6teen #6373 Pontosan.
A fogyasztás meg a max terheltséget jelenti, s persze azt is milyen procid van.
És mindezek maxon. -
Szabi020 #6372 jaja tudom a dobozán is rajta van! de azt mondták,hogy ezzel bőven el kell mennie! -
6teen #6371 Egyébként most az FSP tápok vannak toppon.
Amúgy meg tudja a kukac. -
6teen #6370 470-hez hivatalosan "Minimum Recommended System Power: 550W"-t ajánlanak.
De ez az átlagos tápokra igaz. -
Puhos #6369 De csak elírtam.
-
Szabi020 #6368 Pontosan nem tudom az milyen!
De a Chieftec egyáltalán nem gagyi!
Azzal a mondatommal nem mondtam,hogy szar a chieftec mert a chieftec nagyon jó! csak azt hogy ez hiper még drágább! -
6teen #6367 Helyesen nem: suck ???? -
6teen #6366 Huh! Én meg pont "Chieftec CTG-450-80P" tápot rendeltem.
Akkor az nagy kaki??
Ja amúgy 80+os
Eddig nekem gaba 460-as tápom volt (3 éves), s csak azért csrélem le, mert nem védett. Amúgy meg OK-s. -
Puhos #6365 Sock my cock fucking idiot! -
Szabi020 #6364 Mint mondtam csak akkor vagy hülye ha írsz! De írtál úgyhogy...:D -
Puhos #6363 Te kis köcsög ne hülyézzél senkit. -
Szabi020 #6362 mit old meg, nemtudok mit csinálni kipróbáltam így-úgy nem lett jó!
Ezért kértem segítséget!DE TE MÉG SEMMI HASZNÁLHATÓT NEM MONDTÁL!
NE ÍRJ TÖBBET MEGKÉRLEK
Ha mégis írsz azt úgy veszem,hogy a felfogásod 0 és nagyon hülye vagy!
-
Puhos #6361 Tipikus magyar viselkedés, majd valaki megoldja helyetted a gondot! -
Puhos #6360 Figyelj csak kisgyerek, nem pofázok, válaszolok a te hülye kérdéseidre, és lehet normálisan is válaszolni. Csináld amit írtak, vagy menjél egy másik fórumba írogatni.
Garancia!!! A másik nem az ára számít, hanem a teljesítménye!!! -
Szabi020 #6359 Mit teszteljek 8 milliószor teszteltem és szar!
Nem tesztelni kell hanem valamit csinálni! -
Szabi020 #6358 17k ez a hiper táp ez nem fos chiftec nél drágább kezdjük itt! -
Szabi020 #6357 1 ne pofáz be!
2 lecseréltem a tápom!
3 mindjárt telepítem rendszer!
NAAA -
Puhos #6356 Tegyél új rendszer, teszteld le a vga-t, cseréld le a fos tápodat valami normálisra! Ezeket javasolták neked, ezek közül melyiket csináltad már meg. Mert írogatsz mindenhova és sírsz mint egy szaros gyerek! -
Szabi020 #6355 Szóval mit csináljak? -
Puhos #6354 Szőrös fánk! -
Szabi020 #6353 bocs! De mit tegyek vele? lehet hibás de ezt hogy tudhatom meg? -
Szabi020 #6352 Most vettem 1 hete 90 ezerért és kurva ideges vagyok hogy nem megy úgyhogy kérlek! -
Puhos #6351 Komolyan. -
Szabi020 #6350 Nem most komolyan! nem egy normálisan Mit csináljak vele? -
Puhos #6349 Lecserélni -
Szabi020 #6348 köszi! Ez megnyugtat! Akkor miért nem megy jól? mit kéne vele csinálni? -
#6347 Bőven elég, mégha egy brutkón felhúzott 4 magos is tevénykededik mellette, akkor is..bőven.. -
Szabi020 #6346 hi! GTX 470 hez HIPER 530W-os táp elég? -
#6345 Kosz, majd ha latok valahol ilyet megveszem, addig meg marad ez a hangos :D -
#6344 Csendes,megbízható! -
#6343 Hi, nekem valami jo 400-450 wattos tap kellene ami csendes , elromlott a tapom bevittem egy boltba hogy javitsak meg, raktak nekem egy olyan hangos tapot hogy mar a fejem is faj tole :D valami Aline 450 wattos tap:| szoval nekem nagyon nem jon be :D -
#6342 Hatásfokkirály tápot villantott az FSP
-
#6341 Köszi a gyors választ. -
#6340 Hi. Jo cucc. Esetleg: link. Vagy: link. Vagy: link.