Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
egyetértek Soltennel!
UI: NEM MADZAG VEZETÉK!!!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Solten
A tap ketto darab 6 pin-eset hasznald. Lehet atalakitoval is bohockodni, de amelyik tapegysegnek van ketto darab (CF/SLI-hez lettek kitalalva anno) VGA csatija, akkor nyilvan celszerubb azokat radugdosni a VGA-ra.

Saor Alba

Chieftec 500ab-a.Ilyen tápom van.Eddig egy 8800GT volt a gépben.Annak ugye egy 6pines tápcsati kellett.most bekerült a helyére egy 5850-es ATI.Aminek kettõ 6pines kell a kalóriának.A tápból jön egy ág,azon van 2darab 6pines csatlakozó.Jön a madzag,1 6pines,megy tovább a madzag,még egy 6pines csati.Szóval a kérdésem:én alapból úgy intéztem az 5850 tápellátását,hogy egyik helyre megy az elõbb említett 6 pines madzag elsõ dugója,a másikba egy átalakítóval,amit a kártyához kaptam,egy szabad sima molex csatlakozós ágáról szedtem a videó kártyának a kalóriát.Jó ez így?Volt,aki azt mondta,arra a bizonyos 6pines ágra kell tisztán rakni a kártyát,mert arra van kitalálva.Volt,aki azt mondta,inkább így ahogy most leírtam.Akkor most hogy?<#fejvakaras><#conf><#help>

Solten
Hi, boven eleg bele egy 300W/350W-os FSP, Chieftec, Chicony Hipro, Gigabyte...

Stability Power, Codegen, HKC: hulladekok.

pl: link

Saor Alba

sb1
Talán ez lenne a legjobb oda..olcsó is, jó is...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Hali!

400W-os táp kellene, ami irodai gépbe kerül. Melyik a jobb a következõkbõl : Stability Power, Codegen, Chieftec, FSP, HKC, Gigabyte?

Szép szép. 😊 Ez nagyon ütõs táp. Az ára kicsi sok érte.
Mire jó a névleges teljesítmény ugye! 😄
Megnézhetnék hogy egy Q-tech 600 wattos táp mit kezdett volna a karikkal. 😄
Solten
Mire elég 600 watt?

Modu 87+ <#finom>

Saor Alba

Solten
Jó hát.

reax
Konkrétan a CX400-as az Seasonic beles és az jó táp?

All Points Bulletin\': R34X

Solten
A Seasonic beles Corsairok szuperek.

Saor Alba

reax
Mi a véleményetek a thermaltake és corsair tápokról?

All Points Bulletin\': R34X

Solten
<#eljen>

Saor Alba

akkor köszi inkább maradok akkor az erõsebb kártyánál szerintem többre megyek vele és egy gigabyte 460w-os superb-el😄
ezzel szerintem elleszek egy darabig😄

és köszi mindent Solten és SrAta

SrAta
A TV egy érdekes dolog én még nemtudtam összekötni normálisan😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

de szerintem az erõsebb kártya lesz nekem mert azt irják hogy átalakítón keresztül van hdmi támogatás és a monitorom amugy is sima vga csatlakozos de a tv-re azért jó lenne

Igazából nemtom, neked melyik a fontosabb a hdmi csatlakozo vagy egy erõsebb kártya?

Solten
Hehhe, tényleg, jó bót'...

#6259: neked fontos? 😊 A felhasznalo donti el hogy szamara melyik feature a fontos. DVI amugy is minden modern kartyan alap.

Saor Alba

solten te egy isten vagy itt még a tápegység is olcsóbb

szerinted fontos a hdmi csatlakozo( bár tudom hogy ez nem ide tartozik de itt legalább válaszolnak rá)?

mflex
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>ok

What about the forests?

Solten
Csakugyan: link

Saor Alba

Köszi de ahogy látom az a link már nem él.
A legolcsóbb 25000.

Solten
😄D mar ados vagy egy video-val es egy hangfelvetellel 😄DD <#worship>

(szerencsere a tapokban azert nem porog max.-on szinte soha a venti, nem is a leghangosabb aktiv hutesu alaktresz a gepben).

Saor Alba

mflex
Semmi hangja nincs bakker, úgy látszik ma mindent szart bizonygatnom kell neked, 😄DD ha az enermax után ezt az 1000w-os szart tartottam meg, akkor pont azért, mert nem szeretném a vízhûtés mellett bármilyen venti hangját hallani.

What about the forests?

Solten
Hi, hehh, dugd ra a lapra akkor szabalyozodik a venti... 😊

Saor Alba

UltraZord
hello újra
szóval, van egy enermax 525 ös modu tápom, de elég hangos, és olyan mintha mintha maxon pörögne, persze viszonylag meleg is hátul.
Ez mitõl lehet? Mert "csak" egy 4 magos amd-t kell meghajtania, egy merevlemezzel.
Továbbá van egy 3 lyukas kábele, amit gondolom rá lehet dugni az alaplapra... azt rákell? vagy nem szükséges. sys fan 3 "tûs" dologra lehet gondolom.

Solten
Ez tenyleg komoly cucc, bronze, jo eros a 12V-os agakon, modularis. Kellemes. 😊 Nekem ket "gondom" van vele:

- 1900 rpm golyoscsapagyas (!) venti, szep hangja lehet.

- az ugyanilyen CWT beles (80+ bronze), modularis Antec Truepower 550 valamivel olcsobb (es kellemesebb pwm ventivel szallitjak)

- kb hasonlo arban kaphato a szinten modularis Seasonic M12II-520 Bronze, az meg azert megiscsak komolyabb minoseg 😊 (persze az "csak" 520-as, a 620 az 575 es 675 Toughpower kozott helyezkedik el kb arban)..

Saor Alba

Solten
Nm, meg annyit hogy 19k-ert tudsz vasarolni 4830-at: link.

Saor Alba

köszi a segítséget akkor ennél maradok
kösz mindent (neked is solten)

mflex
mflex
Elég sok tápot árulok, de a toughpower széria magasan az egyik legjobb, csak meg kell nézni egy hasonló táp 12v kimeneti teljesítményét, elõtte chieftech volt, aztán enermax, most thermaltake és marad is ez. A késleltetett leállással (15 vagy 30 sec), pedig halkan lehûti a rendszert, ezzel is csökkentve a túlmelegedett alkatrészek rövidebb élettartamát, mert durva használat utáni leállítás után, még melegedik egy nagyot az alkatrészek, a venti meg ilyenkor már nem megy.

A csomagolásról nem is beszélve.

What about the forests?

SrAta
ez így jó is lesz a videokari egész jó
a táppal semmi bajod nem lesz😊

Akkor szerintem maradok ennél a párosításnál:
HD 4670
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=857
GIGABYTE 460 WATT (mégis van garancia meg minden)
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=937

SrAta
Amelyikre a válasz ment😊
Gigabyte SuperB 460W az egy nagyon jó táp.

melyik?

Solten
Vegre egy ertelmes is.

Saor Alba

szerintetek az elõbb linkelt tápot vagy ezt vegyem meg:
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=937

bocs ezt kihagytam:
http://www.qtec.info/products/product.htm.924.html

de lehet hogy elrontottam a linket mert a csávó igy irta hogy q-tec
ez változtat valamin?
http://forum.hwsw.hu/topic/120329-q-tec-500w-big-fan-psu/

azt irja az egyik csávó hogy fél éven belül lefüstölt neki

garancia nélkül?
tuti hogy megéri?

Solten
Hat persze. Vegyel belole kettot... <#hehe>

Saor Alba

szerintetek ez a táp megéri garancia nélkül 5000-ért? :
http://www.hardwarebolt.hu/termekek/tapegyseg/q-tech-psu-500w-big-fan.html

Az árgép az nem bolt. 😊
Ha bolt, akkor IPON. <#smile>

ok
köszi a segítséget

Solten
argep.hu... 😉

Saor Alba

esetleg tudnál ajánlani egy boltot ahogy olcsón lehet kapni a tápot meg vga-t?

ok köszi

Solten
Uhum. A kesobbi fejleszthetoseg erdekeben azert vehetsz inkabb egy 400-as APN-t vagy Gigabyte Superb 460-at (a jelenlegi konfigod miatt meg a "szukos anyagiak" alapjan ajanlottam a 350-est).

Saor Alba