Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
Nemrég vettem egy Q-Tec 550 W-os tápot.6 nagy 2 kicsi tápcsati.Dupla venti, designes stb. Nagyon megvagyok elégedve vele csak ajánlani tudom és jó az ára is : Br. 16500 a PC OptiMOM-ba vettem.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Ombika
HAsznaltan veszem par honapos!!! 2006-ig garis 😊

ollie
Köszi, de ez rajtam nem segít. Esetleg ha megmondod hol veszed és hogy én is tudok e ennyiért ott venni, az talán...

Ombika
En most veszek 420 vagy 450-es nemtom 22 ert ,boltban 28 netto!!!!!! 😄

ollie
Hali!

Új tápot szeretnék venni, és ugye a P4-hez az Enermax a nyerõ... Na most hol lehet jó árban kapni?

ZaJanga
A fu@king mistráléknaál van 6500-7000 pénzért.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Akkor ok ! THX

Emery
Hangos 😊

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

NeoMaN
Szvsz Azona jó táp. Van benne zavarszûrõ vagy mifene, pfc, és súlyra is egy kategoriában van a Chieftek-el. Mérni nem mérten a feszingadozásait, de csak jót hallottam róla.
Codegen meg lutri.....

Hát ja, de azoknál nem nehéz jobbnak lenni😊
fm
milyen árban van egy ilyen?

NeoMaN
Jobb mint codegen, és aztmondják kicsit jobb az Azonánál is.
Szvsz jó lesz.

ZaJanga
Sziasztok!

Huntkey 400w os tápról mi a véleményetek? AMD konfigba.

fm
nincsmit😊

Taranov
Jó, akkor nem fogom, köszi a helpet 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Emery
En biztos nem a gep tapjarol hasznalnam a monitort

Taranov
Köszi a segítséget, én arra gondoltam, hogy mivel lehet megoldani, hogy a gép tápjáról szedje az áramot.
És hogy ezt célszerû-e megvalósítani.

A kábel az az lehet, amit Emery mutatott, de ezekszerint akkor nem a legjobb megoldás.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fm
jaja

fm
jah..én tévedtem. azt hittem elsõ olvasásra,hogy meg akarja oldani,hogy NE a gép tápjából nyúlja a monitor az áramot. mert az nem a legjobb megoldás. én vettem egy ilyen kábelt,amivel ez elkerülhetõ. sry

Emery

Emery
Szerinted akkor milyenre?
En mast nem tudom amivel moncsit a gep tapjarol hajtod, de lehet hogy tevedek

fm
ez sztem nem pont az,amire Taranov gondolt..

fm
nem célszerû a monitort is a tápról etetni,lehet kapni bárhol olyan kábelt,amit a moncsi tápkábelére dugsz,azt meg a konnektorba. ~200Ft,15cm..

Emery
Az egyik vege olyan mint ami a tap-konnektor kabel vegen van, amasik vege meg olyan mint a tap csatlakozoja (3 tus)
Magyarul az egyik veget bele tudod dugni a masik vegebe(nha jol meg mondtam)
Ez talan segit

Taranov
Mit gondoltok arról, hogy a monitort a gép tápjáról "táplálni"? Nem terheli le nagyon a 300W-os tápot?
Milyen kábel kell hozzá, aminek mindkét vége ugyanolyan?

Persze, van hozzá.
Meg átalakitó kábel is, ha nincs már 3 tûs csatlakozód.
Emery
OFF
Borg: CFY012B ventihez jar alapbol vedoracs vagy azt kulon kell venni?
ON

mustar: Tapon ne sporolj
Ajanlatom :Chieftec (en is mistralba vettem brutto 13 ert a 360ast)vagy Enermax (de ez dragabb, de valamit valamiert)

Taranov
Hát én is csak a Codegent tudom, bár nem is túl csöndes megfigyeléseim szerint, meg kicsit olyan, mint videókártyából a GeForce 2.

Gyenge.
Egyébként a gépet elviszi végülis.
Bár én nem vagyok annyira otthon a témában.

10eft alatt akarsz olyan rendszerhez?
És még ajánljunk is? Lehetetlen.
Bár nem mondtad, hogy jó tápot akarsz... vegyél codegent...
Taranov
szvsz ha nem a mistralban kapod azzal csak jól jársz 😊)
Bár én is a mistralban nézek mindent, mert annak egyedül jó az árlistája.

Milyen tápot ajánlotok 10e Ft alatt? amd 2500+, 3db 12cm-s ventillátor, cd-rw, dvd, 1 winyó. Lehetõleg mistralba lehessen kapni.
Taranov
lol 😊)))

Emery
Az en gepembe is ilyen tap van. (Pill minja meghallgatom hogy megy-e )

Gerry
Bizony, én is alátámasztom, hogy jó az a táp, abban a házban. Raktam ár össze pár gépet olyan házzal, és a tápom nekem is olyan.

Taranov
Köszi, akkor ilyen ezekszerint bátran lehet venni.

Olyan van benne, mint az enyém.
Ez csendes abszolút. Hõfokszabályzott venti van benne, hidegen 1200ról indul, és a legmelegebb szituban is 1900 körül megy, hangtalanul.
Taranov

Taranov
szép, és out of stock, nagy a kereslet rá. 😊)

barret
olyan szép,mint az ára...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Emery

meg az FSP 😊 (Fortron Source Power)
Emery
Enermax,Chieftec, Thermaltake TT(ugyanaz mint Chieftec csak atcimkezve), Zalman(ara egy kicsit magas, de garantaltan zajtalan)

Taranov
Hát nem vagyok nagyon benne a témában, de ami csendes és jó, az az Enermax meg Chieftec, kb. a többit nem is ismerem, mert azért a Codegenrõl megoszlanak a vélemények.

fm
nem árt,ha csendes is

fm
mennyi az annyi,amennyiér már érdemes tápot venni? (alsó határ)
melyik márka jó,viszonylag olcsón? thx..

Gerry
Kipróbálni ki lehet, csak figyeld a feszültségeket, hogy mennyire ingadoznak, ha ráteszed a plusz cuccokat. Ha nem változik sehol sem jelentõsen az ingadozás, és nem tér el jelentõsen (max 10%) feszültség a névlegeshez képest, akkor nem lesz gond. Ha viszont nagyon ingadozna vagy nagyon eltérnének ez értékek az elvárttól, akkor ne kockáztass, vedd ki az extra cuccokat, vagy vegyél nagyobb tápot!

Az a baj mondom, hopgy lévén P4, az is a 12V-ot szivja, meg az összes winyo, cdrw meg minden.
360-as chieftec meg 18A-t tud 12Von ha jol emléxek, az enermax eg365axve meg valami 26A-t...
Szal ha 12V akkor nem a chieftec a nyerõ, az az 5V alaplapokhoz kell.

A helyedben legalábbis nem terhelném tovább azt az ágát.

Most milyen feszeket ad le amúgy?
Akkor aszondod ne probáljam meg?a vinyo amit bele akarok rakni csak egy 4gbos
Hát,elég luftos lesz fõleg a 12V miatt. chieftec nem arra való...
Lenne egy kérdésem szerintetek a tápom birná hogy ha ráraknék még egy vincsit meg két ventit hogyha egy Chieftec 360Wos tápom van és van benne egy p43.00ghz, 9800pro,két db Maxtor 120gb vincsi,egy cd meg egy dvdiró,hálokártya digikártya hangkártya meg 3venti bekötve.Az alaplap meg egy gigabyte 8knxp.Tudom a puding próbája az evés de most inkább biztosra mennék😊