6979
Melyik tápot?
-
#1419 Ha ennyi info neked nem elég, akkor nem tudom mire vágysz. :)))) -
#1418 Coolink cp-4512 450W 12cm venti PPFC
valaki írja már le hogy milyen ez a táp 1 kicsit részletesen ilyet akarok venni Abit AN8-Ultra 2.0-hoz kell majd
enyenlőre az Abit NV8-ashoz használnám
azt tudom hogy halk meg hogy nem annyira jók de kéne még 1 kis info -
#1417 Az elozo hozzaszolast felejtsuk el!
A Zalmanrol irjatok valamit legyszives! -
#1416 Sziasztok!
Csak azt szeretnem kerdezni, hogy merjek-e Q-TEC vagy Sweex markaju tapot venni?
csa -
#1415 Elvben elég lehet, de én csak nagyon-nagyon vészhelyzetben tennék ilyet. Főleg azért, mert feltehetően az a 230W-os táp már nem éppen friss darab, ha pedig ráadásul valami ultragagyi gyártmány (Vargáné és Társa Kft. kiadás, elrettentésül), akkor csúnya dolog lehet a vége...
Tehát a válasz az, hogy elméletileg nem kellene, hogy szétbassza, de garanciát én nem vállalnék rá, és ha egy mód van rá más megoldást keresnék. -
tj1105 #1414 szerintetek egy 2.6os amd 512ram gf 6600hoz semmi dvdíró se 2vinyo elég 1-2hétig a 230as táp nembassza szét? -
#1413 Tudom, hogy a pénz nagy úr, de azért érdemes elgondolkozni, hogy miért kerül egy Codegen 480W-os táp fele annyiba, mint egy hasonló teljesítményű FSP, Chieftec vagy Tagan tápegység. Oké, hogy a márkás termékeknél egy bizonyos szintig a nevet kell megfizetni, de azért nem ennyivel többet.
Szerintem felejsd el... -
#1412 A Tagan is elég jó márka, van olyan jó, ha nem jobb, mint a Chieftec. Az FSP egy jó közepes gyártó (szerény véleményemről van szó, nem feltétlenül engem kell etalonnak tekinteni), rosszat nem hallottam róla. -
#1411 480wattal nincs gond :)
csak a Codegen-nel :DD -
acid15 #1410 Cső mindenkinek! azt szeretném megkérdezni hogy a codegen táp 480W-os az jó?
-
blancer #1409 Szega!
Köszi a gyors választ!
A taganról nem hallottam még, minőségben a chieftec-ekkel azonos?
és mi a véleményed az FSP-kről? -
#1408 Egy 300-360W-os tápnak is el kell bírnia egy ilyen gépet, ha előre látó vagy, azért legalább egy 400-420W-os tápban gondolkodsz (ez persze erősen pénzfüggő is). Gyártók terén én személy szerint a Chieftec, Tagan, Enermax tápokat ajánlom. -
blancer #1407 Sziasztok!
nekem van egy abit TH7II-raid lap 1.6 P4 procival, gf3 ti500 vid, egy samsung 120G CDrom (DVD írót ezután szerzem be:) esetleg mégegy vinyóval mekkora és milyen tápot nézzek magamnak mert le szeretném cserélni egy megbízhatóbbra és nem utolsósorban hallkabbra:)
Előre is köszi
by:White -
#1406 csá milyen 400W-os tápot vegyek ami jó halk és nem túl drága többet is írjatok pls -
#1405 Szerintem inkább memória gondok lehetnek. -
giovanni85 #1404 Van egy problémám!!!!!
Vettem egy gépet, és az a gond hogy hosszabb bekapcsolt idő, és megfelelő terhelősebb programook után, a gép újraindulgat (egy pillantra bejön egy kék képernyő, valami WHQL tudtam csak elolvasni rajta)
A TÁP csak 20 pines és van hozzá egy 20-->24 pin átalakító hogy passzoljon az alaplapba.
elvileg nem kéne hogy ez problémát okozzon
a TÁPOM chieftek 420w
lehet hogy a táp miatt indulna újra a gép??????? -
#1403 Akkor most már csak egy kérdés maradt: a chieftech táp oldalán ~27dB-t írnak hangszintre a Thermaltake-nél pedig ~19dB körüli értéket. Egyiknél a maximumot másiknál a minimumot tűntették fel? Vagy honnan ez a nagy különbség? -
#1402 ez magától méri a hőmérsékletet.És úgy fog a venti fordulatszáma változni. -
#1401 Szűkült a kör:
Thermaltake W0008R 420W, ATX 12V + ACTIVE PFC + DUAL FAN 15 625Ft
illetve
[URL=http://www.extremedigital.hu/product.php?productid=17501&cat=405&page=1]Chieftech 420W "2 ventis" P4 ATX2[/URL] 14 625Ft
Ahogy néztem a Chieftec oldalán a tápnak van egy fanspeed control nevű csatlakozója amit gondolom az alaplapra lehet dugni és szabályozni vele a venti fordulatszámot? Ez hogyan működik? Támogatnia kell valahogy ezt az alaplapnak is? -
#1400 elméletileg kirúgták azt a beszállítót még nyáron. -
#1399 Mondjatok valami jó 420, 450w-os aktív pfc-s halk tápot. Árban 12-16k körül.
Chieftec-eket néztem de írták hogy volt egy nagyon gyenge 420-as 12cm-es ventis sorozat ebbe már nem lehet belefutni ugye? -
#1398 Szerintem olvasd el a kézikönyvéT! -
#1397 na mivan ember!?
mennyibe fájt ez a táp?
Gondolom az alaplapra kéne dugnod ahova a procihűtő"kábelt" kell.
Ez tudja szabályozni milyen gyorsan forogjon a venti a tápba.
-
powerdozer #1396 Hali!
Kellene egy pici Help!
Van nekem egy Chieftec ENH-0746GB-s tápegységem, és ezen egy fanspeed control wire, na most a kérdés csak annyi hogy akkor ezt most hova dugjam, valami ötlet??????
-
#1395 Az alaplapfüggő. Valszeg a srácnak a lapján volt vmi olyan cucc aminek kellett. Hangkártyának elöfordul, hogy kellm de hogy a procinak semmi köze hozzá az biztos. -
#1394 Padig 1 srác leírta hogy kell az a fehér - 5V
Athlon64-e volt valami Asus alaplappal
amelyi trafón nem volt ilyen azzal nem müködött az alaplapi hangkártya
több ember is irt erről
ezért nem kockáztatok kell a -5V -
#1393 Ez a Q-Tec elég érdekes cucc...
A honlapjukon ki sincs írva, hány ampert bír leadni a tápjuk.
Ez az 550W is kb. ugy néz ki, hogy mondjuk lead 250-300W-ot és felvesz 1000-et... -
#1392 #1356 -
krisz21td #1391 pfc mit jelent? -
izb #1390 jó táp,de nem egy enermax.
Minőségi alapanyagokból van összerakva,de mint az árán is lehet látni,nem egy felsőkategória.
Egy jó erős középmezőnybe tartozik.
Ajánlott.Ebben az árszegmensben ez a legjobb versenyző.
-
#1389 10k alatt nem kapsz rendes tápot (min 400W) -
Campus #1388 Császtok!!
Szerintetek milyen tápot vegyek?? Azt hallottam h Q-tec nem rossz és 550Wosat veszek kb 7-8 rongyé!! Kb ennyit is szánok rá! -
#1387 AMD64-hez nem kell -5V. Az jóformán semmihez nem kell. Régen a negatív TTL logika miatt, meg pár egyéb cucchoz kellett. Most már semmi jelentősége.
A -12V-os ágat használja még a COM port. -
#1386 na most melyik szériahibás? :) -
Vegas #1385 Hi!
Mit tudtok a "Q-tec psu 650 triple fan" (lehet szarul irtam le) tápról?
Megéri 8k-ért?
-
#1384 ezt nem szabad megvenni, szériahibás...
-
#1383 így jobban jártam :) kicsit ráfizettem hogy 495-ös enermax legyen, azt meg ingyen kicseréltem 565-ösre :) -
#1382 jah ezt írtad régebben,hogy nem kaptad meg és vissza is küldted :) -
#1381 nekem 550-es volt nem volt benne + 3-ból 3 gyárihibás volt. -
#1380 Hát nem is tudom.
inkább #1339