Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem kijött 358w
ehhez képest 300w os táppal vígan szaladgál, durva lenne ha 360w körül fogyasztana a gép
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ugyanis nem veszi figyelembe, hogy az eszközök 5V-ot, vagy 12V-ot igényelnek, és a tápok mindkét ágon más más terhelést tudnak elviselni.
A 3xx watt összfelvétel akkor lenne igaz, ha minden 12V-ról menne mondjuk, és a táp 12V-on tudna 3xx Wattot, de mint tudjuk ez a gyakorlatban totál máshogy néz ki.
Szóval ilyen formában semmit nem ér (de még csak megközelitõleg sem) ez a számítás

Ami nincs felirva
Pio DVD, Pio DVD-RW, Digikaresz
és amint látod 3 vinyo
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
De akkor nem filózok rajta.😊 Thankx.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Sorolja:
gyerek -Coolink
ocsem -jo
gyerek -Codegen
ocsem -az jo
gyerek -DTK
ocsem -az is jo
gyerek -Enermax
ocsem -Na az a legjobb, a batyamnak is ilyen van.
gyerek -aha, latom az aran is...
😊
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Amd athlon 2200+ +Sapphire Radeon 9600 128ram+512DDRam (266)+Maxtor 40+Cd iro+dvd olvaso.
Két kérdésem lenne:
1.Erre a konfigra mekkora tápot ajánlotok és milyet?(ener+chief-tõl olcsobbat mondjatok pls)
2.Az AZONA milyen márka?
Elõre is köszi!
NEM bantam meg...

LYONESS - Your Cashback Company
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
Egyébként velem is volt már olyan, hogy üres cd-t vettem az Electro Worldben és visszavittem 4 nap múlva és azt mondták, hogy csak 3 napig garanciális. Ez érdekes, gondoltam, mivel én 3 nap alatt nem írok meg 10 cd-t.
Aztán hagytam a fenébe. Késõbb viszont megtudtam, hogy mindenre 2 év garancia van Magyarországon, asszem ezt a Juszt mûsorában mondta valami fogyasztóvédelmis ember.
Behozzák külföldrõl a 3 hónap jótállású terméket, de nálunk
erre is kötelezõ megadni az 1 évet. Ha 3 hónap utáni a meg-
hibásodás, az már a cég vesztesége.
Azért van sok szuper cég is, példa az alaplapomat garielött
pár nappal, garanciajegy és blokk nélkül kicserélték, mond-
ván a címke rajtavan.
Szerkesztés reagálására: A csatához rengeteg idõ kell!
Kermi, Fogy.Védelmi FF és a vége mindig a bolt ahol a f*s
terméket kapod. Nem szívesen kockáztatnék meg mégegy 35 GB adatvesztést.
vesztést
Egyszer a táp miatt elromlott a régi 900 - as cerkám, de sajnos csak 1000 - res volt helyette. 😊)) Szerintem a boltnak semmibe nem kerül kicserélni az elromlott alkatrészeket, a nagykerbõl ingyen kap újat, az meg az importõrtõl blalbalblablalbla... Ezt onnét tudom hogy megkérdeztem.
Szóval nem tudom mit szívóztak veled, de nem túl szerencsés megmondani, hogy a vinyó a táp miatt ment tönkre. Azt kell hazudni, hogy egyszer csak elbaszódott, sosem fogják megmondani, hogy mi történt valójában...
Eddig a történet ugyan az:
Vettem egy Chieftec tápot nagyon zsír!!!
Eddig egy gagyi Acorp volt, mely tönkretette a 40 GB-os
winyómat. Garanciát(5 hónapos volt)érvényesíteni nem tud-
tam, mert "látszott az elfüstölt IC" mondván a táp a hibás.
De mondom én erre, hogy a tápot is itt vettem és az is garanciás. Szervízes vált, akkor mobilfiókban használom és
biztosan leesett, melytõl leszakadt a fej és azért égett le
a motorvezérlõ IC. Amit ezután mondtam az igazán
"Választékos magyar beszéd" volt.
Eddig egy gagyi Acorp volt, hát kicsit dúrva milyen különbségek vannak.
Az új táp kb. olyan nehéz mint 3 db Acorp és semmi hangja nincs. Alig bírtam hazahozni 😊))
Belenézek a régibe a ventinél, hát bazdmeg van banne két kondi, pár hûtõborda..áááá de szar. El se merem adni senkinek, a végén már olyan fos hangja volt pedig nem ment két hónapot... LOL
A fejéhez kéne baszni annak aki az ilyet kitalálja...
........áááááááááááááááááááá
Ui: Eladó 1 acorp táp

football without ultras is nothing
Talan megvan az elso elegedett Vargane tap tulajdonos!?

a kellytech-nel 1000ft van a 360W (nem tudom milyen PFCs) es a 420W-os passiv Pfc kozott!
sztem 360as chieftec lessz
csak nem fogok akkor mellé énse 😛
Borg: imádom a segítõkészségedet! 😛
ilyen gépbe kéne táp...
meg ház sem ártana! 😛
amd 2500+ barton, abit nf7-s,2*512 ddr samsung,dvd-r,cd-rw,1db 120as, 8megás seagate winyó, ati 9600xt
mit ajánlotok???
(nekem boltba nagyon ajánlották a 420as codegent, daháát....)
Ezt néztem, van vknek ilyen?
Végülis csak arra kell, hogy ha elmegy az áram, aztán meg hirtelen visszajön, a gép menjen tovább, arra meg jó, nem?
szünetmentes tápot vennék, ajánlanátok vmilyet, mert renderelésre fogtam az egyik gépem, és megy egygolytában, de sok az áramkimaradás és elcseszi az egészet!!!
Szal Köszi!