6979
Melyik tápot?
-
iambg #1739 #1733 hasznosnak tűnik, de lehet, csak szerdán vagy csütörtökön jutok el ilyen boltba (midig csak a gálya). Az érdekelt leginkább, hogy amíg be nem szerzem a ketyerét, merjem-e működtetni rendesen a vasat, vagy fogjam vissza.
Ha jól értelmezem, ha nincs össze-vissza húzva minden, még bármilyen károsodás előtt fogja jelezni, hogy kevés a hami... -
#1738 #1733
nem indukl a gép
kikapcsol, ilyenek -
iambg #1737 Üdvözlet!
Ehhez a részéhez nemigen értek, úgyhogy nagyon egyszerű kérdéssel zaklatnék mindenkit, hátha megértem a választ. Honnan tudhatom meg, hogy a jelenlegi konfighoz gyenge a tápom és valami izmosabbat kéne beszereznem?
Találtam egy site-ot, ami kiszámolja, de hát abban azért annyira nem bízom...
Nem tapasztalok semmi problémát, minden fut, ahogy kell. Vannak általános jelek a problémára?
Előre is köszönöm -
#1736 kircsi -
#1735 vettem egy coolink-et mert PH cikken tesztgyőztes volt, 3-ból 3 gyárihibás volt, lett helyette 495-ös enermax, azt meg ingyen kicseréltem a boltban egy 565-ösre amihez adtak ajándékba még 1 enermax táskt is szal ennyi a történet :) -
#1734 Az okosok ajánlották a boltban ...... Szóval vissza is viszem és elhozom a másikat .
Ez addig nem is derűlt ki ameddig a FEAR nem került a gépre . -
#1733 2000 forint körül bármelyik ilyen nagyobb barkácsboltban kapsz fogyasztásmérőt
érdekes számok jönnek ki, legalábbis nekem azt mondták, akiknek van (nekem még nincs) -
#1732 uh, és akkor az én házam a drága :) -
#1731 -
#1730 hogy hogy nem tudja? ott a lista és szépen kiválasztod miből hány darab van bent, meg se nézted? -
#1729 A számláló az éppen aktuálist mutatja / szerintem / mert nem tudja mit teszel a gépbe . A te 6600GT-d felvesz 91W-ot addig az én 2 db. 6800GT-m akár 220W-t is terhelés alatt . Tehát ha egy 420W tápot lecseréltem egy 460W tápra / 40W-t különbség , teljesítményben lehet egy kicsit több / addig a kivánt teljesítmény többlet 85-110W-ig terjed . Ezét van az , hogy ha oda csap neki valamelyik játék lsd. FEAR akkor már nem tudja leadni a megfelelő teljesítményt a gép müködéséhez ezért leáll . -
#1728 1db 6600GT, és szerintem a számláló a maximális felvétellel számol. -
#1727 Nem olyan rossz az a HIPER Type R . -
#1726 Milyen kártya van a gépben ???? És terhelés alatt írja ezt az értéket ??? -
#1725 Hi
A táppal együtt került bele + egy 6800GT 256MB VGA / előtte 420W Chieftec /, és azóta a gép nagyobb terhelésnél kikapcsol , nem újraindúl !!!!! Pl: FEAR ..... csak ennél a játéknál , a BF 2 fullon probléma nélül fut .
-
#1724 amúgy az enermax-os számláló 318 watt-ot ír a gépemre :) -
#1723 nekem ez bevált. -
#1722 akkor miért nem veszel kisebbet, de biztos jót? az én 565-ös (535Watt) enermaxom 30 alatt van árban már. -
izb #1721 Egyébként mire hivatkozva tudod kicseréltetni egy másikra?
-
#1720 Igaz ..... pont ez a probléma ... nincs 40.000- egy tápra . -
izb #1719 ha megvan,kiváncsi leszek arra,hogy hogyan is teljesít.
Majd írd le ide a fórumba.
A külcsín kiváló,viszont az teljesítmény és az ár nagyon érdekes egyvelegét mutatja.Ugyanilyen táp mondjuk enermaxból 40000.-ft -
#1718 Az a baj , hogy már e fölött arany áron vannak az ilyen teljesítményű tápok.
Ez 24.990- de csak 6.000-be lesz mert a thermaltake 460W-ast vissza veszik a vásárlási áron. -
izb #1717 Nem rossz,de nem egy csöndes jószág. -
#1716 Antec Neopower .... ez is valami top . -
#1715 Nem ismerem , de találtam egy jobbat :
HIPER Type R 580W
http://www.vtr-hardware.com/articles/a6378_0.html
Már ma benne is lesz a gépben , két új VGA hűtővel együtt . -
#1714 es a Neopower milyen? -
#1713 -
#1712 Enermax-ot veszek , sajnos le kell cserélnem a thermaltake 460W-as tápom .
Még mindig problémám van vele amióta 2db. 6800GT van a gépben . Egyszerűen kikapcsol a gép .
-
#1711 Jól beszélsz. Nálam is valahol az Enermax szintjén van a márka... -
izb #1710 nálam a márka thermaltake-nél kezdődik,és az Antec Phantom passzív tápja környékén fejeződik be.
De most nem rólam van szó,igy a te döntésed.
Én a te helyedben még rádobnék űgy 6 ezer forintot,és vennék egy thermalt. -
#1709 Cooler Master számodra nem márkás? -
#1708 Olyan táp, ami 400W fölötti teljesítméányű és 14-15k alatt van, az úgymond gyanusan olcsó. Pl. egy 420-as gagyi tápot kapsz 9k-ért mondjuk, de az olyan is. Itt a minőségre a név, és a kicsit (pár ezressel) magasabb árfekvés a garancia... -
izb #1707 hát én a te helyedbe még egy kicsit spórolnék,és vennék valami mást,valami márkásat. -
savior #1706 megeri ilyen tapot venni egy uj konfighoz: COOLER MASTER eXTREME POWER 430W V2.0 PASSZÍV PFC? 9k-ba kerul -
#1705 Vilag eletemben noname tapjaim voltak, de az elso ami tonkrement az egy 100 euros darab volt!
Tudom, tudom, a tapon nem szabad sporolni! Talan ennek is koszonheto, hogy az Enermax nem vitte magaval az egesz gepet, csak onmagat! -
#1704 Hat en elegge csalodtam az Enermax-ban mikor 3 het utan meghalt az elso Liberty-m, aztan gariban kaptam masikat, nah ez mar 2 honapja birja!:)
Remelem csak kifogtam egy hibas darabot.:) -
#1703 mert tényleg jó, az enermax meg qrvajó :) -
izb #1702 Fura itt mindenkinek enermax tápja van,de a Chieftec az jó kis táp.
Fene se, érti. -
Zenty #1701 Erről vélemény?
Nexus NX-4090
Itt szépeket írnak róla ,legalábis hang terén.
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html -
#1700 okay,thx