Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltését akkor a monitort kikapcsolom, de a vid.kártya ramjai (meg az egész kártya) miért melegszik mikor semmi dolga nincs elméletileg, van ennek valami oka ?
Elvileg kikapcsolt állapotban csak néhány Wattot vesz fel a gép (5-15W között), suspend állapotban értelemszerûen többet, mivel az alaplap és a memóriák áram alatt vannak (ahol én néztem, ott 20-40W-ot írtak)
Kikapcsolt állapotban a meghajtók (elvileg) nem vesznek fel áramot.
ha nem használom a gépet, azaz nem számol a processzor, videokártya, a vincsik leállnak, a cdk nem forognak, sötét a képernyõ, mennyivel kevesebb a fogyasztás ? és valyon a wincseszter és a cd felvesz e áramot egyáltalán ha nem mûködik?
Ez a teszt ugyanis nem veszi figyelembe, hogy az adott cucc melyik ágon veszi fel az adott teljesítményt (3.3,5 vagy 12V) ugyanis a tápok mindegyiken más ampert tudnak leadni.
Szal érdekes az egész, csak a valósághoz sok köze nincs.

1 nem is ott vettem
2 gari is lejárt rajta.
3 ez szavatossági probléma, mehetnék mindenfelé bizonygatni hogy a táp volt rossz és azért ment tönkre
olcsobb volt venni egy ujat, mivel a tulhajtás sosem érdekelt, igy egy hót mezei asrock alaplap is megfelel az meg brutto 8K.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
szal kifogtam az egyetlen szar csifteket az országban 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nálunk az egész városban nem látok vezetéket, kivéve az ujonnan csatlakozott részekn van még néhol.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
ATX 12V
360W
Fõkapcsoló
Aktív PCF
Dual ventillátor
Mit jelent az ATX 12V szabvány?
10ezer körül kelllene nekem egy csendes táp, coolink350-est néztem, akinek ilyen van, mit tud rola mondani? csendes?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Van valamilyen honlapja ahol utána tudnék nézni?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Egyik ismerõsömnek is besült de õ megoldotta a bztosítóval valahogy....!
Szvsz vagy egy hibás darabról lehet itt szó, vagy valami miatt zárlat keletkezett...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!