Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
mi az a TC funkció?
* George Benson : White Rabbit *
most akoarok gépet feleújitani és az lenne a kérdésem hogy az alábbi konfighoz elég-e 300W
Abit an7,amd 2800+,Club3d radeon 9600pro,samsung 7200prm 120 Gb vinyó
most a gépemben egy 300w-os kb.3 éves tápegység van valami Max Power márkájú
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
1. Az aktív PFC egy parasztvakítás, max sokgépes, nagycéges környezetben lehet jelentõsége, akkor is csak a villanyszámlára van hatással.
2. A Chieftec 360W-ben is ford. szabályozós a venti, csak éppen nem te tekergeteg (minek?) hanem magától állítja, a hõfok függvényében.
3. A kábelösszefogó meg legtöbbször inkább hátrány. A gépházak nagyrészében annyi felé megy kábel, hogy nem mindig jó, ha 1 kötegbe van fogva az egész. Pár mûanyag bilinccsel még kultúráltabbra meg lehet oldani.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de gondolom ezzel se lesz sose gond. 

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Majd elválik... írok...Aztán lehet kivágni az alaplapot is...😊
konfig:
ASUS A7V8X-X
XP2200+ Thermaltake Volcano9 hûtõvel
2x 512MB DDR400 hynix
Sapphire Radeon9600 Pro 128MB
1db 40GB maxtor 7200rpm
1db 8,4GB Quantum 5400rpm 😊
1db 32x10x40 LG
SB Live! Value
USB optikai egér, PS/2 bill, semmi egyéb hûtõventi
Mindez egy 300W-os Codegen :\ táppal hajtva. ASUS probe szerint 12V és 3.3V eléggé ugrál (proci 100%-os kihasználtságon):
12V: 12,1-12,5 között 3.3 meg inkább 3.2 körül stagnál
Namármost a jelenség az, hogy játék indít, s nagyon hamar szétfagy az egész. Ati VPU recover és egyéb finomságok. Vagy csak egész 1xerûen csonttá fagy. FastWrite off, 8X AGP mellett. Próbáltam drivert: catalyst 3.7-4.4-ig, semmi eredmény. Alternatív ati driverekkel is (Omega)
Viszont ha leveszem 4X AGP-re, akkor csak néha fagynak meg a játékok, s általában vissza is jönnek VPU recover után. (Ha kikapcsolom VPU recovert, akkor csak a reset segít)
Ráeresztettem a RAM -okra a memtest86-ot. Full teszt. Na nem volt türelmem kivárni, mert a már 11 órája nyomta 😊 De a 12 tesztbõl 11 átment hiba nélkül, szal valszeg nem hibásak.
Ma kipróbáltam, hogy csak videókari meg a 2 vinyó van bent. AGP-t felnyomtam 8X-ra, oszt mivel más nem volt fent, fél órát ViceCity -ztem. Egyetlen 1x akadt meg egy pillanatra, de utána magához tért. Jó, minden vissza, AGP marad. 15 perc alatt 3x fagyott meg a game.
Ahogy így számolgattam valahol 300W körül lehet a gép fogyasztása maximális terhelés esetén. Vagy nem? Lehet nem ártana egy márkás 350+ W -os cucc?
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
TÁPEGYSÉG ATX12V 360W SIRTEC (CHIEFTEC) HPC-360 10615
TÁPEGYSÉG ATX12V 360W SIRTEC (CHIEFTEC) HPC-360-DF 16240
TÁPEGYSÉG ATX12V 420W SIRTEC (CHIEFTEC) HPC-420 17490
E közül a 3közül kéne vmelyiket választanom a láblécben való konfighoz. Vélemények? Köszi
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Mely tápoknak alacsony a zajszintje? Intel P4 2.8-as procihoz kéne. Ár 10-15 között. Olvastam, hogy a Coolinket ajánljátok sok helyen. Elsõdleges szempont lenne a megbízhatóság, de nem szeretném, ha úgy zúgna mint a mostani, mert emellett lassan egy MIG-29-est nem lehet meghallani. :-)
Vanak 3 és 4 (8 cm-es) ventis kiszerelésûek is, ilyet még nem halottam/láttam mûködés közben, de valószínûleg hangosabb az 1 ventis verziónál. Sajnos a színes burkolatú (fekete, piros, kék stb) verziók pont a 4 ventis változatok közül kerülnek ki. A fesz kellõen stabil, jó AMD-s tuning alap. Ettõl függetlenül nálam marad a gépben az 520W-os Vantec Stealth (nem akarok downgradelni 400W-os tápra 😉 ).
Itthon a Varázspálca forgalmazza õket. A 400W-os kb. 15.000, ehhze képest a terhelhetõsége (3,3V: 30A, 5V: 38A, 12V: 25A), szerintem igen jó. Kaphjató 12 és 14 cm-es ventivel szerelve is (terhelhetõségben nincs különbség).
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
milyen tápot ajánlotok a következõ confighoz:
2,5 Barton proci, Radeon 9600XT Fireblade, Abit NF-7 alaplap, Pioneer DVR-107, 5 db 120 GB Maxtor vinyo, UV neon világítás, + 2 db 8 cm-es venti.
Jelenleg egy codegen 400 W-os táp hajtja, csak túl hangos.
Kérdés milyen tápot érdemes beszerezni (fõ cél a csendesség, és tartósság).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok