Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
q-tech low noise pfc 350W ???
ATX táp 350W Coolink AP400X ???
Nekem 52W-os Vantec Stealth van a gépemben (készültem a 6800 Ultra-ra), de már ez is enyhén szólva túlzás.
Vegyél egy Enermax Noisetaker 475W-ost. Két független 12V-os ága van (16A+15A), a 3,3V és 5V-os ága pedig min. 30A-ra terhelhetõ. Ennél többre egy ideig nem lesz szükséged.
Vagy egy 500W-os Big Fan Low Noise vagy egy 650W-os Triple Fan érdekelne, illetve férne bele a keretbe....Kérdés hogy jók-e?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most szeretnék egy gépet összerakatni, de nemtudom hogy milyen tápot vegyek bele(mekkora+márka)
Asus a7n8x-e deluxe
Amd xp 2800+
1024 mb ddr ram
Sapphire radeon 9800 pro ultimate
cd-rom
dvd-író
2 hdd
Aerocool aeroengine ház
nyugodtan rendeljetek Levicom-tápokat, az én 420-as, dupla ventis, PFC-s tápom Br.13000,-pénz volt, 2 vinyó, 2500+,dvd-író, cd-író,6800GT, és egyéb "apróságok" meg sem kottyannak neki.
szal ajánlott, nna.
Draga, de nem olcso! Viszont csendes..😊
http://www.silentmaxx.de/nt_semifanless.php
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
jön a hosszabító a falból (a gép és a fontosabb dolgok ebbe vannak dugva), de mivel kevés a luk, a hosszabítóba van dugva egy hosszabító (ebbe meg a sallangok😊
most nem csinálta egy ideje, lehet központi áramingadozás volt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
dugd külön konnektorba!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Van egy kis lámpa az asztalon és most néha bevillan, a táp miatt lehet? Egy hosszabítóba vannak dugva.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kicsit rájuk kellett ilyeszteni, hogy rászánják magukat a tápcserére, ciki lenne ha ettõl halna meg😊
I will use google before asking stupid questions.
Vagy inkább vegyek neki egy Codegen-t 4200 ért?
Midnneki vegyen nagy és megbízható tápot, sok kellemetlenségtõl kíméljük meg magunkat !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Keresd tReborn-t a Prohardveren!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A többi szar!😛
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Bérbe vehet? reklámfelület...
18-ért tudok neked Zalman 400W-os ultra halk tápot garral...
Zsír új, csak nincs doboza, és nem 35k, mint bótban!😊)
vettem egy új tápot(codegen 400W) mert a régi kimurdált(codegen 300W) két gondom van csak :
1)
6ból csak egyszer tud újraindulni, de egyébként csak egyszerûen leáll újraindításnál
2)
3ból egyszer nem kapcsol be a gépem, csak egy pillanatra felpörög aztán le is áll
ez lehet a táp miatt? mit gondoltok?
konfigom:
Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Prescott,200,1024K)
Zalman CNPS 7000A-CU / Socket478 /
Abit IS7 (Socket 478, i865PE)
Sapphire Radeon 9600 XT 128 Mb, Fireblade
3 vinyó
kismeghajtó
cdolvasó
rack
1Gb ram
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Csak sípol egyfolytában az a qrva gép. Néha elindul, néha nem. Ramokat ki-be rakosgattam néha jó eredménnyel. Mi lehet a rákja?
Repatarurgyán
400w 0 dBA Luxurae PSU
http://www.silenx.com/productcart/pc/viewCat_Z.asp?idCategory=20
Kizárólag csak fanoknak ajánlom az ára miatt.
Ugyan nekem nem ilyen van, de az egyik ismerõsöm nagyon dícséri.
Milyen tápot javasoltok? Én ezekre gondoltam:
-TÁPEGYSÉG ATX12V 370W VANTEC VAN-370B 13.000 bruttó
-TÁPEGYSÉG ATX12V 360W SIRTEC (CHIEFTEC) HPC-360 11.bruttó
Repatarurgyán