Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
VGA-hoz elég biztos hacsak nincs mellette 5 winyó stb....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Imremagdi
chieftec 420-as táppal menne a 6800-as Ultra kártya ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

olyan 6-7 ezer körüéi áron milyen tápot vegyek?

q-tech low noise pfc 350W ???
ATX táp 350W Coolink AP400X ???

52W -> 520W, sorry.

"650W-os Triple Fan érdekelne"...Le akarod égetni a villanyórát?

Nekem 52W-os Vantec Stealth van a gépemben (készültem a 6800 Ultra-ra), de már ez is enyhén szólva túlzás.

Vegyél egy Enermax Noisetaker 475W-ost. Két független 12V-os ága van (16A+15A), a 3,3V és 5V-os ága pedig min. 30A-ra terhelhetõ. Ennél többre egy ideig nem lesz szükséged.

Van valakinek Q-Tec tápról tapasztalata????
Vagy egy 500W-os Big Fan Low Noise vagy egy 650W-os Triple Fan érdekelne, illetve férne bele a keretbe....Kérdés hogy jók-e?
Punker
400-ast minimum, márka pedig a pénztárcádtól függ, de ne gagyiban gondolkodj, 10k alatt nem kapsz rendes 400-ast.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!

Most szeretnék egy gépet összerakatni, de nemtudom hogy milyen tápot vegyek bele(mekkora+márka)

Asus a7n8x-e deluxe
Amd xp 2800+
1024 mb ddr ram
Sapphire radeon 9800 pro ultimate
cd-rom
dvd-író
2 hdd
Aerocool aeroengine ház

egy magántipp:
nyugodtan rendeljetek Levicom-tápokat, az én 420-as, dupla ventis, PFC-s tápom Br.13000,-pénz volt, 2 vinyó, 2500+,dvd-író, cd-író,6800GT, és egyéb "apróságok" meg sem kottyannak neki.
szal ajánlott, nna.

LoCk
Ha sok gyujtott penzed van, vagy szeretsz es tudsz is rabolni..😊 ezt vedd meg!!!

Draga, de nem olcso! Viszont csendes..😊

http://www.silentmaxx.de/nt_semifanless.php

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Met
nemtudom😊
jön a hosszabító a falból (a gép és a fontosabb dolgok ebbe vannak dugva), de mivel kevés a luk, a hosszabítóba van dugva egy hosszabító (ebbe meg a sallangok😊
most nem csinálta egy ideje, lehet központi áramingadozás volt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CoolStuff
ja, sztem igen...
dugd külön konnektorba!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Met
Megvettem a tápot, Chieftech 420 Aktív PFC dupla ventis.
Van egy kis lámpa az asztalon és most néha bevillan, a táp miatt lehet? Egy hosszabítóba vannak dugva.

Met

A Zalman táp engem is érdekelne...Hol lehet annyiért kapni? Köszi
Metwork
Én is ilyesmire gondoltam, azért mégis csak márka. Remélem ha meghal akkor nem visz magával semmit.
Kicsit rájuk kellett ilyeszteni, hogy rászánják magukat a tápcserére, ciki lenne ha ettõl halna meg😊

I will use google before asking stupid questions.

Hát mivel a chieftech tápokra életartam gaancia van a codegen táphoz meg szerencse kell hogy kifogd a jót, szerintem a chieftech.

Metwork
Van egy kb 2 éves 300-as Chieftech tápom. Oda merjem adni ismerõsnek? Én vennék egy 400-asat, neki meg Vargánéja van.
Vagy inkább vegyek neki egy Codegen-t 4200 ért?

Sir Quno Jedi
Sazlé ! Szívtam egy hulladék codegen táppal (hülye voltam, mert a jó tápjaimat elõtte mind barátoknak adtam). AZtán a héten vettem egy Chieftek 420-ast, azóta királyul mennek a dolgok. Élettartam garis, aranyozott minden benne stb. Dupla szabályozathtó venti alul/hátul stb. ! Igaz a házam dupla nehéz lett, dehát...

Midnneki vegyen nagy és megbízható tápot, sok kellemetlenségtõl kíméljük meg magunkat !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CoolStuff
Az nem rossz!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
18-ért tudok a PH!-ról...
Keresd tReborn-t a Prohardveren!

seAke
Enermax?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Metwork
Nézegettem a Zalman-t is kb. 3x annyiba kerül😊)

CoolStuff
Chieftecnél már csak a Zalman a jobb!
A többi szar!😛

Met
Most Chieftech tápom van, jobb a DTK vagy a Codegen ?

Pink Tiger
na most kicsit beleástam magam a táp kérdésbem szóval ez szerintem nem a legjobb vétel mert hangos, a minõség biztos jó, de ha már ct akkor 420as, az halk

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Mi a véleményetek errõl?
Bullet
Én is úgy vettem észre. Volt egy 300 W-os Codegen tápom, amit most kicseréltem 400 W-os Coolink-re. Ezzel meg a Far Cry, UT2004 egyszerûen lefagy, de a régi gémek nem. Ki érti ezt? Én nem.

Punkerwork
igen

Bullet
Valaki mondja meg nekem, hogy a táp miatt fagyhat-e a gép?

Pink Tiger
priv ment

barret
Szedd szét,és nézz bele a belsejébe! Egész jól össze vannak azok a tápok rakva! Gravírozott hûtõborda stb.És nincs róluk a hálózati kapcsoló sem lesajnálva,mint a legtöbb hulladékról!Szándékosan nem írok márkár,mert az én tápom is közéjük tartozik...Ehhh.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Elmegy, ha nagyon muszáj!

Punkerwork
Vargáné és Tsa szarabb 😊

Punkerwork
hulladék 😊

Mercury 400W-os az nagyon szar?
CoolStuff
Sztem teljesen biztos!

Pink Tiger
thx megfontolom, de mit gondolsz a táp okozza a hibát?

CoolStuff
Kódgány táp a legxarabb... na jó, a no name után csak!😛PP
18-ért tudok neked Zalman 400W-os ultra halk tápot garral...
Zsír új, csak nincs doboza, és nem 35k, mint bótban!😊)

Pink Tiger
hello srácok

vettem egy új tápot(codegen 400W) mert a régi kimurdált(codegen 300W) két gondom van csak :

1)
6ból csak egyszer tud újraindulni, de egyébként csak egyszerûen leáll újraindításnál
2)
3ból egyszer nem kapcsol be a gépem, csak egy pillanatra felpörög aztán le is áll

ez lehet a táp miatt? mit gondoltok?

konfigom:
Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Prescott,200,1024K)
Zalman CNPS 7000A-CU / Socket478 /
Abit IS7 (Socket 478, i865PE)
Sapphire Radeon 9600 XT 128 Mb, Fireblade
3 vinyó
kismeghajtó
cdolvasó
rack
1Gb ram

Crokin
360W

Repatarurgyán

LoCk
Hány W-os?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Crokin
Na megvettem a vantecet, a ledes 12cm-es ventiset 😊
Csak sípol egyfolytában az a qrva gép. Néha elindul, néha nem. Ramokat ki-be rakosgattam néha jó eredménnyel. Mi lehet a rákja?

Repatarurgyán

LoCk
Amennyiben halk tápot akartok és van sok gyûjtött pénzetek, valamint nem isszátok el, akkor ezt ajánlanám.

400w 0 dBA Luxurae PSU

http://www.silenx.com/productcart/pc/viewCat_Z.asp?idCategory=20

Kizárólag csak fanoknak ajánlom az ára miatt.
Ugyan nekem nem ilyen van, de az egyik ismerõsöm nagyon dícséri.

Laalee
szerintem az olcsobbat 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Crokin
Mer' gondolom egy 300W-os Acorp-al mûködtetni kicsit kocki

Repatarurgyán

Crokin
Chaintech Apogee 7NJL1 alaplap + 1800AthlonXP + Sapphire Radeon 9800Pro + 768mb ram + 40gb seagate + 60gb maxtor + dvd olvasó + cd író.

Milyen tápot javasoltok? Én ezekre gondoltam:

-TÁPEGYSÉG ATX12V 370W VANTEC VAN-370B 13.000 bruttó

-TÁPEGYSÉG ATX12V 360W SIRTEC (CHIEFTEC) HPC-360 11.bruttó

Repatarurgyán

Punkerwork
INC=JNC

Laalee
vas? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punkerwork
INC volt mindkettõ, amúgy találkoztam Vargáné táppal nem is olyan rég megkóstolta 1 villám 😊