Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uj tap vetelen gondolkozom mert a gepemet is folbovitenem egy kicsit.
Szoval ilyen lesz:
Abit IS7-E, P4 [email protected] (fesz. emelessel), 1024DDR400, Geforce 6600GT, 2 vinyo es 2 optikai ezkoz.
Ehhez milyen tapot ajanlotok olyan 18-20ezer FT-bol?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Dvd tömörítés közben a proci 80-90%-on dolgozik 2 órán át és a táp höfoka felmegy 80 fok fölé. Beraktam még egy ventit a házba de így is 70-73 fokos a táp. Lehetséges, hogy kevés a 300W? A 400-assal megoldódna a gondom? Milyet vegyek ha új táp kell bele? Ha valaki tud, kérem segítsen!Köszi.
(padlófûtés van, fekete az egész rendszer, fal mellett)
😞
F.K.T.
ez mit jelent?
Amúgy ha a lapátot cserélem és mégsem neked volt igazad és úgy megy el a táp akkor meg cseszhetem a garanciát.
F.K.T.
akkor csere.
Bár elég bosszantó egy fél éves gépnél ezáltal fél éves tápnál hogy máris csapágy hiba nem?
F.K.T.
a boltok 99%a meg leszarja hogy búg a tápod 3 óra használat után, elötted bekapcsolják jó és elküldenek
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De ha most is búgni kezd, és tutira a tápból jön a hang, akkor inkább cseréld ki.
Én nem buherálnám a ventit, mert ha egyszre mégiscsak beáll, akkor ott komolyabb gondok is jönnek.
most még várok 1-2 órát hogy kifújtam, de mivel négycsillagosak vagytok ezért hallgatok rátok és lapát csere lesz még ha így a portalanítással jó is lesz (mert hát azért elég dúrva hang volt)
F.K.T.
Bérbe vehet? reklámfelület...
F.K.T.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
kb 3 óra géphasználat után a tápból (vagy annak a ventilátorából) rettentõ hangos pörgést hallani (nagyon hangos)
Nagyon poros vagy meg fog halni a táp?
Most ugyan kifújtam és egyenlõre jó de még csak 2 óra bekapcsolásnál tartok.
Van különbség az között hogy poros vagy hogy valami nagy baja van? Mármint hangban vagy hiba jelben?
F.K.T.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Csendes és esztétikus ;-)
De legalább valami márkás legyen, Zalman, Enermax, Chieftech (én csak ezt venném).
I will use google before asking stupid questions.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
ASUS P4C800 P4 Socket478 vagy Abit IC7-Max3
Intel Pentium 4 540 3,2GHz
Ram 1024Mb 400MHz PC-3200
ATI Radeon RX800Pro 256Mb
40Gb Maxtor IDE 7200rpm Cache: 2MB ATA/133;
120Gb Seagate 7200rpm Cache: 2MB; ATA/100;
80Gb Maxtor IDE 7200rpm Cache: 2MB ATA/133;
LG 32x CD-író, + LG DVD Olvasó
Egy ilyet néztem már ki de nem tudom, hogy megfelelõ-e hozzá? ==>
TÁPEGYSÉG P4 500W PC Táp COOLINK
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
I will use google before asking stupid questions.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!