6979
Melyik tápot?
  • bertino
    jóaz jóaz
  • Punker
    átfested amilyenre tetszik.....
  • bertino
    és fekete!!!
  • Guer
    jah ennyi
    nekem alaplapomhoz adtak egy marékkal pedig nincs is satás vinyom :)
  • Narancs
    Ezen aztán van sata csati rendesen
    Amúgy az se zavarjon ha nincs rajta egyáltaklán, lehet kapni molex->sata átalakítót.
  • bertino
    Chieftec CFPS500W

bár PH teszt van róla, ott irtak árakat

450es br. 14.400
    lehet ez lesz
  • Punker
    ja akkor felejtsd el Enermax valszeg nem jön ki ennyiből.
  • bertino
    az oké, de tipus szerint melyik ? fontos lenne ez az árfekvés, mert erre a részére a gépnek ennyi fog jutni :(
  • Punker
    enermax?
  • bertino
    ja az M2es proci kétmagos lesz
  • bertino
    segítségre lenne szükségem a jobban hozzáértőktől, mert én annyira sajna nem vagyok témában

M2es laphoz/procihoz, 7600 GThez és kb 4 SATA vinyóhoz kellene valami jófajta tápot találni 15-18k árfekvésben
    Chieftec-et gondoltam, de egyelőre csak olyat láttam, aminek 2 sata csatija van és az nekem kevés lesz a jövőre nézve :S

az öteleteket köszi előre is
  • Saddalim #2008
    aha és én hogy találjak olyat, amit árulnak m.o.-n is? mert a bluefish és a mistrtl szuper oldalain csak a gyártót és a W-t írják, a cordines nem ír árat, szóval
  • Robie
    Pedig itt Szarbiában megkérik az árát rendesen a Q-TEC-nek!
  • Narancs
    Elég fika ahogy hallottam
  • Robie
    És a Q-TEC tápokról mi a véleményetek??
  • MiloShee
    Hááát ahogy az árát nézem én valószínűnek tartom hogy a táp azonos márkájú a házzal. Ez pedig erősen beleesik a Codegen/Mercury kategóriába.Sajnos ezen tápok nem éppen a megbízhatóságukról híresek...Ha a konfigod izmosabb - sőt ha nem szerintem akkor is - szerezz be egy Chieftec/Sirtec/Enermax tápot!
  • Robie
    Vennék egy JNC 4JA tipusú házat táppal, de nemtudom mijen fajta benne a táp. Szerintetek meglehet benne bízni?
  • Richard90
    mi az a TÉK?
    már a toca fórumban is láttam
    valaki a 7000. hozzászzzólást akarta csinálni de nem sikerült :) (Suna)
  • NeoMaN
    TÉK!
    :D
  • NeoMaN
  • NeoMaN
    :)))))))))
    kb ennyit számít: BKV, ORT, MTI, MTV stb...:)))
  • Robie
    Nekem a tápomon eszt írja: Ce/TÜV/UL/CSA/CB Szerintetek ez minek a rövidítései?
  • Saddalim #1997
    coolink ap-400x
  • Punker
    milyen az a 400-as, ha noname akkor simán okozhatja, mert azok még 300-at se adnak le rendesen.....
  • Saddalim #1995
    ASUS A7V600-X, ATI radeon 9600xt (128mb), amd 2000+ (húzva 2200-ra :P), Leadtek TVXP (tvtuner), 2 CD/DVD combo (nec, lg), ata 120gb, sata 120gb, sunbeam panel
    ehhez van egy 400W-os tápom és van pár gondja a gépemnek, más topikokban ezt a tápnak vélték...
    felmentem az enermax kalkulátorára, és csak 333W-ot ír a gépre (?!?)
    A hiba itt
  • Richard90
    lol :D:D
  • Mike
    bár fanta mondja, nem kell elszaladni tarts grillpartit :))
  • izb
    hehe
  • Mike
    amikor vörösen kezd izzani, az már nemjó!
  • TomBond
    A tápoknak mennyi a normális hőmérséklete, és mennyi a maximális? Tudom hogy a kevesebb hőfok a jobb, de olyan szerencsétlen a ház kialakítása hogy pont a procitól szívja a levegőt és tegnap 64-65 fokos is volt.
  • Gabesz amd64
    micro
  • Guer
    mATX?
    az milyen?

mini vagy mi?
  • Inquisitor
    Nem túl drága, de megbizható mATX tápot milyet, hol, mennyiért kapni? :)
    Találtam eBay-en Chiefmax nevűből nem túl drágát (350W, 380W), de szvsz itthon nem kapni.
  • dara
    A Coolink össze vissza vásárol tápbelet (mint a Gigabyte az ODD beleket), ezért a minősége bizony meglehetősen hullámzó. Vannak kitűnő tápjaik is, de az AP szériát 450W alatt el kell felejteni (az APxxxDX széria esetén, az APxxxX szériát pedig úgy ahogy van). A 450W felettiekkel minimális számú probléma van.
  • [NST]Cifu
    Visszaolvastam. Coolink nem ajánlott ezek alapján...
  • Punker
    olvass vssza én hogy jártam.
  • [NST]Cifu
    A Coolink középtályon helyeszkedik el, nem ajánlom tiszta szívvel (óvatosság), igaz horrortörténetett eddig nem hallottam Coolink tápról.
  • balu666
    Más tápokról én nem tudok nyilatkozni, ami nekem van, az még egyszer sem hagyott cserben (szép is lenne :-))
  • Richard90
    a coolink jó minőségű tápokat gyárt? mert lehet hogy inkább azt vennék chieftec helyett
  • balu666
    Ha már sli-s az alaplapod, és késöbb ezt ki is szeretnéd használni, akkor szerintem egy min. 500 wattos, MINŐSÉGI táp vásárlásán is elgondolkozhatsz...