Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Errõl mi a véleményetek?
Bár nem túl olcsó.

[NST]Cifu
Hát nem túl ismert nevek, legalábbis számomra. Ezek közül eddig csak LC Super Silent tápegységgel találkoztam, az mondjuk kívûlrõl elég bizalomgerszetõ szerkezet, egy 12 centis ventivel. A honlapjukat erre találod.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát erre elég pocsék a felhozatal.Ijenek vannak hogy: Q-Tec,ANS,LC,Accord. Ezek pocsákok mind ugye? De ha ezek közül kéne választanom, akkor melyiket?
Punker
nem tudjuk mi van és mennyiért nálatok, de ha felsorolsz pár lehetõséget megmondjuk melyik a legjobb választás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
úúú ott laksz ? 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akkor asztmondjátok meg, mijen tápot vegyek ami nemcseszi el a gépemet és mondjuk csak 30-35 Euróm van rá? (Azért írtam euróba, mert itt Szarbiába ezzel számolunk,de hasonlóak az árak mint Magyarországon.)
Ilyet lehet vajon kapni Mo.-n? Nem is drága. Simán adnék érte 28 ropit:
600W-os néma táp
csend rlz.
Narancs
Valamit kiegyenlít, és az aktív a jobb, de a passzív is jobb mint a semmi.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

bertino
mi az a aktív/passzív PFC ? <#rolleyes>

Szarért is lehet sokat kérni, ha van aki megfizeti.

Egyébként a Q-Tec és a QTechnology nem egy cég! Az elõbbi hulladékot gyárt, az utóbbi viszont minõségi tápokat.

bertino
jóaz jóaz <#eljen>

Punker
átfested amilyenre tetszik.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
és fekete!!! <#eplus2><#smile>

Guer
jah ennyi
nekem alaplapomhoz adtak egy marékkal pedig nincs is satás vinyom 😊

Narancs
Ezen aztán van sata csati rendesen <#eljen>
Amúgy az se zavarjon ha nincs rajta egyáltaklán, lehet kapni molex->sata átalakítót.

bertino
Chieftec CFPS500W

bár PH teszt van róla, ott irtak árakat

450es br. 14.400
lehet ez lesz

Punker
ja akkor felejtsd el Enermax valszeg nem jön ki ennyibõl.

bertino
az oké, de tipus szerint melyik ? fontos lenne ez az árfekvés, mert erre a részére a gépnek ennyi fog jutni 😞

Punker
enermax?

bertino
ja az M2es proci kétmagos lesz

bertino
segítségre lenne szükségem a jobban hozzáértõktõl, mert én annyira sajna nem vagyok témában

M2es laphoz/procihoz, 7600 GThez és kb 4 SATA vinyóhoz kellene valami jófajta tápot találni 15-18k árfekvésben <#vigyor3>
Chieftec-et gondoltam, de egyelõre csak olyat láttam, aminek 2 sata csatija van és az nekem kevés lesz a jövõre nézve :S

az öteleteket köszi elõre is

Saddalim
aha és én hogy találjak olyat, amit árulnak m.o.-n is? mert a bluefish és a mistrtl szuper oldalain csak a gyártót és a W-t írják, a cordines nem ír árat, szóval <#szomoru1>

Pedig itt Szarbiában megkérik az árát rendesen a Q-TEC-nek!
Narancs
Elég fika ahogy hallottam

És a Q-TEC tápokról mi a véleményetek??
MiloShee
Hááát ahogy az árát nézem én valószínûnek tartom hogy a táp azonos márkájú a házzal. Ez pedig erõsen beleesik a Codegen/Mercury kategóriába.Sajnos ezen tápok nem éppen a megbízhatóságukról híresek...Ha a konfigod izmosabb - sõt ha nem szerintem akkor is - szerezz be egy Chieftec/Sirtec/Enermax tápot!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Vennék egy JNC 4JA tipusú házat táppal, de nemtudom mijen fajta benne a táp. Szerintetek meglehet benne bízni?
mi az a TÉK?
már a toca fórumban is láttam
valaki a 7000. hozzászzzólást akarta csinálni de nem sikerült 😊 (Suna)

NeoMaN
TÉK!
😄

NeoMaN

NeoMaN
😊))))))))
kb ennyit számít: BKV, ORT, MTI, MTV stb...😊))

Nekem a tápomon eszt írja: Ce/TÜV/UL/CSA/CB Szerintetek ez minek a rövidítései?
Saddalim
coolink ap-400x

Punker
milyen az a 400-as, ha noname akkor simán okozhatja, mert azok még 300-at se adnak le rendesen.....

Saddalim
ASUS A7V600-X, ATI radeon 9600xt (128mb), amd 2000+ (húzva 2200-ra 😛), Leadtek TVXP (tvtuner), 2 CD/DVD combo (nec, lg), ata 120gb, sata 120gb, sunbeam panel
ehhez van egy 400W-os tápom és van pár gondja a gépemnek, más topikokban ezt a tápnak vélték...
felmentem az enermax kalkulátorára, és csak 333W-ot ír a gépre (?!?)
A hiba itt

lol 😄😄

Mike
bár fanta mondja, nem kell elszaladni tarts grillpartit 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hehe<#vigyor1>

Mike
amikor vörösen kezd izzani, az már nemjó!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A tápoknak mennyi a normális hõmérséklete, és mennyi a maximális? Tudom hogy a kevesebb hõfok a jobb, de olyan szerencsétlen a ház kialakítása hogy pont a procitól szívja a levegõt és tegnap 64-65 fokos is volt.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Gabesz amd64
micro

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Guer
mATX?
az milyen?

mini vagy mi?

Nem túl drága, de megbizható mATX tápot milyet, hol, mennyiért kapni? 😊
Találtam eBay-en Chiefmax nevûbõl nem túl drágát (350W, 380W), de szvsz itthon nem kapni.

A Coolink össze vissza vásárol tápbelet (mint a Gigabyte az ODD beleket), ezért a minõsége bizony meglehetõsen hullámzó. Vannak kitûnõ tápjaik is, de az AP szériát 450W alatt el kell felejteni (az APxxxDX széria esetén, az APxxxX szériát pedig úgy ahogy van). A 450W felettiekkel minimális számú probléma van.

[NST]Cifu
Visszaolvastam. Coolink nem ajánlott ezek alapján...

Punker
olvass vssza én hogy jártam.

[NST]Cifu
A Coolink középtályon helyeszkedik el, nem ajánlom tiszta szívvel (óvatosság), igaz horrortörténetett eddig nem hallottam Coolink tápról.

Más tápokról én nem tudok nyilatkozni, ami nekem van, az még egyszer sem hagyott cserben (szép is lenne :-))

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

a coolink jó minõségû tápokat gyárt? mert lehet hogy inkább azt vennék chieftec helyett

Ha már sli-s az alaplapod, és késöbb ezt ki is szeretnéd használni, akkor szerintem egy min. 500 wattos, MINÕSÉGI táp vásárlásán is elgondolkozhatsz...

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT