6107
-
#3243 Zoli, kép
Biztos bug -
#3242 túl nagy votl az UV index :D -
#3241 hajléktalan XD -
#3240 Biztos részeg , és lefeküdt pihenni (nálam nem jön be a kép, piros x) -
#3239 akkor miért fekszik egy ember az úton? :D -
#3238 a készítők azt nyilatkozták, hogy nem lehet majd a játékban elütni gyalogost. -
#3237 iken, ilyent is lehet majd :D -
#3236 :O
-
SlaCker #3235 Ha nektek ez sokat számít én még egyiket sem láttam. :DDDDDDDD
-
#3234 én már láttam az első képet.A második is már régi :) -
#3233 Lehet látod..de legalább kép:/ -
#3232 az első képet még én sem láttam :c -
#3231 korszakkal vagy lemaradva :D -
-
kertesztrans #3229 A játékról sok minden le van írva a FAQban:http://rignroll.com/index.php?type=faq&page=5
Állítólag lesz ben multiplayer,de a rossz hír,amit legalábbis én kihámoztam,hogy nem lehet bele kiegészítőket rakni/kamion stb.../ -
#3228 ott van a chat -
SlaCker #3227 Jaja a multinak naon örülnék énis. :DDD
De részben igazad van.Lehet hogy már írták,de sajna szerintem ez tény hogy mindenki ijenre "vágyik".Meg tod így legalább beszélgetünk nem úgy mint sokszor,hogy felnézek és 4-5 napig semmi.Az kicsit rossz,de nehogy azzal jöjjön valaki hogy azért van a chat.A chat-on csupa kis b..i,kö...g,.... stb emberkék vannak. -
#3226 Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nem az idegesít hogy nincs még kint a játék, hanem az, hogy örökké olyan baromságokat írkáltok a fórumba amiket már 21000x leírtatok/leírta más.
De hát lehet hogy ez csak az én problémám, és egyúttal elnézést is kérek. -
#3225 nah hát azt mindenki szeretne -
#3224 Én meg multit, na? -
SlaCker #3223 Nem tom ti hogy vagytok vele,de én egyetlenegy dolgot szeretnék.Egy kibaszott valósághű szimulátort mind fizikai mind ai szempontjából.Nem érdekel a grafika csak hogy az a kamion úgy mennyen ahogy annak menni kell,szuszogjon,fütyüljön,billegjen szépen és kész.Nem naon vok híve ennek a versenyzésnek sem,nem mondom hogy rossz,de én szeretek nyugisan vezetni.A Haulinról nem mondok semmit mindenki látta szerintem.Minden esetre várom én is a játékot.Szó szó sokat kési de meglátjuk hogy mit produkálnak az Oroszok. :))) -
Flyman #3222 Ha jobban belegondolunk, ez a "veszély" nem áll fönn, hacsak azért nem mert optimalizálatlan lesz.
De ennyi év után nem igen hiszem, hogy akkora getverő gépigénye legyen, legalább is nem a grafika minősége miatt.
Itt amihez kell még a fejlesztési idő az maga az AI vagy ha úgy tetszik MI, no meg a fizika, és mint tudjuk és láttuk azon van még mit csiszolni. Csak aztán a csiszolgatással nehogy úgy járjanak, hogy grafikai szempontból elavult lesz mire megjelenik.
Addig meg lehet "lefolyik" pár másik kamionszim a Dunán mire ezt kézhez kapjuk, aztán lehet, hogy azok is jók lesznek.
-
#3221 -
#3220 mi az hogy nem vártál még ennyit játékra?Emlékeztesselek pár játék késésre(jó pár év) Halo,Crashday,Crysis,S.T.A.L.K.E.R.,stb..... -
#3219 Leírtam, hogy tetszene a játék, és válaszoltam LeWyTy kérdésére! Nemis vágom milyen inget nem kéne magamra venni! És még én írogatok hülyeségeket! -
#3218 F*szért nincs jobb dolgotok annál, hogy ide írogatjátok a hülyeségeiteket!Akinek nem inge ne vegye magára. -
#3217 Honnan tudod hogy nem jártam amerikában? A valóság amerikában is ugyanaz mint itt! Közlekedésre, irányíthatóságra, időjárásra, ilyesmikre gondoltam.
nem jártam amerikában -
#3216 Honnan tudod miben térnek el a valóságtól? nem jártál még amerikában. -
#3215 Bocs a 8-at: 8.hónak néztem bocsi. -
#3214 Engem a grafika nem is érdekel! A Haulinnal is elvoltam! Csak hangulat, meg a valósághűség legyen, a többi nem érdekes! -
pzolika978 #3213 Már annyira fejlesztik a játékot,hogy már túl lesz fejlesztve. Inkább a kamionokat,és a pótokat kéne fejleszteni,mert ha a grafikát túlfejlesztik akkor ki fog tudni rajta játszani? Ennyit játékra még nem vártam soha -
Flyman #3212 Gondolkozz el azon, hogy kik járnak erre a fórumra, gondolkozz el azon hogy amiről linkelted a képet az a Rig hivatalos oldala, 2007 Máj. 8. szerepel a Trailernél...
Szerinted láttuk? -
#3211 Pedig ez jó karácsonyi ajándék lenne.
Amúgy ezt már láttátok?:
-
Flyman #3210 Ja amúgy meg valahol láttam az elmúlt napokban a az adatlapját a Rignek (asszem gamespoton) és szépen 2008 TBA virít ott.
Bár személy szerint én is ezt valószínűsítettem, hogy idén nem igazán fog megjelenni, bár ne legyen igazam. -
Raycal #3209 Egyébként elég muris visszanézni, hogy a 2003-as bejegyzéseknél, még az volt a legnagyobb probléma, hogy 2003 nyarán nem jött ki, és várni kellett a télre. Persze aztán a tél is elmúlt, meg a következő év is, és így tovább....Így mindenki megtanult türelmesen várni. Sztem már senki nem veri magát a földhöz, hogy azt mondták, hogy idén nyáron kijön, és sehol semmi. De legyünk optimisták, és mondjuk azt: Pár éven belül meg fog jelenni -
Solt #3208 bárcsak én lennék fele ennyire optimista mint ti! isten bizony tisztelem a kitartásotokat! -
#3207 Jah!Annyira lehangoló hogy nem hozzák már ki ez a ******* játékot!! -
#3206 annyira szarul vagyok hogy nincs kedvem reagálni az ilyenekre -
#3205 Hát ezen a nyáron se jött ki talán Télre kint lesz de nem bizok már benne sajnos :) -
Raycal #3204 Hát tényleg, van még mit kijavítani. Az érdekes volt, mikor nekiment egy másik nyergesnek, és a levegőbe repült. Érdekes fizika.