6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Magnumrolcsi
    Zoli, kép
    Biztos bug
  • Attila889
    túl nagy votl az UV index :D
  • leho94
    hajléktalan XD
  • zolo
    Biztos részeg , és lefeküdt pihenni (nálam nem jön be a kép, piros x)
  • Boconadi
    akkor miért fekszik egy ember az úton? :D
  • gumikacsa
    a készítők azt nyilatkozták, hogy nem lehet majd a játékban elütni gyalogost.
  • Boconadi
    iken, ilyent is lehet majd :D
  • Magnumrolcsi
    :O
  • SlaCker
    Ha nektek ez sokat számít én még egyiket sem láttam. :DDDDDDDD
  • Attila889
    én már láttam az első képet.A második is már régi :)
  • Truck Driver001
    Lehet látod..de legalább kép:/
  • Boconadi
    az első képet még én sem láttam :c
  • Attila889
    korszakkal vagy lemaradva :D
  • Truck Driver001

• kertesztrans
    A játékról sok minden le van írva a FAQban:http://rignroll.com/index.php?type=faq&page=5
    Állítólag lesz ben multiplayer,de a rossz hír,amit legalábbis én kihámoztam,hogy nem lehet bele kiegészítőket rakni/kamion stb.../
  • Boconadi
    ott van a chat
  • SlaCker
    Jaja a multinak naon örülnék énis. :DDD
    De részben igazad van.Lehet hogy már írták,de sajna szerintem ez tény hogy mindenki ijenre "vágyik".Meg tod így legalább beszélgetünk nem úgy mint sokszor,hogy felnézek és 4-5 napig semmi.Az kicsit rossz,de nehogy azzal jöjjön valaki hogy azért van a chat.A chat-on csupa kis b..i,kö...g,.... stb emberkék vannak.
  • Boconadi
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nem az idegesít hogy nincs még kint a játék, hanem az, hogy örökké olyan baromságokat írkáltok a fórumba amiket már 21000x leírtatok/leírta más.
    De hát lehet hogy ez csak az én problémám, és egyúttal elnézést is kérek.
  • Szabi84
    nah hát azt mindenki szeretne
  • Boconadi
    Én meg multit, na?
  • SlaCker
    Nem tom ti hogy vagytok vele,de én egyetlenegy dolgot szeretnék.Egy kibaszott valósághű szimulátort mind fizikai mind ai szempontjából.Nem érdekel a grafika csak hogy az a kamion úgy mennyen ahogy annak menni kell,szuszogjon,fütyüljön,billegjen szépen és kész.Nem naon vok híve ennek a versenyzésnek sem,nem mondom hogy rossz,de én szeretek nyugisan vezetni.A Haulinról nem mondok semmit mindenki látta szerintem.Minden esetre várom én is a játékot.Szó szó sokat kési de meglátjuk hogy mit produkálnak az Oroszok. :)))
  • Flyman
    Ha jobban belegondolunk, ez a "veszély" nem áll fönn, hacsak azért nem mert optimalizálatlan lesz.
    De ennyi év után nem igen hiszem, hogy akkora getverő gépigénye legyen, legalább is nem a grafika minősége miatt.

Itt amihez kell még a fejlesztési idő az maga az AI vagy ha úgy tetszik MI, no meg a fizika, és mint tudjuk és láttuk azon van még mit csiszolni. Csak aztán a csiszolgatással nehogy úgy járjanak, hogy grafikai szempontból elavult lesz mire megjelenik.
    Addig meg lehet "lefolyik" pár másik kamionszim a Dunán mire ezt kézhez kapjuk, aztán lehet, hogy azok is jók lesznek.
  • Magnumrolcsi
  • Attila889
    mi az hogy nem vártál még ennyit játékra?Emlékeztesselek pár játék késésre(jó pár év) Halo,Crashday,Crysis,S.T.A.L.K.E.R.,stb.....
  • Szabi84
    Leírtam, hogy tetszene a játék, és válaszoltam LeWyTy kérdésére! Nemis vágom milyen inget nem kéne magamra venni! És még én írogatok hülyeségeket!
  • Magnumrolcsi
    F*szért nincs jobb dolgotok annál, hogy ide írogatjátok a hülyeségeiteket!Akinek nem inge ne vegye magára.
  • Szabi84
    Honnan tudod hogy nem jártam amerikában? A valóság amerikában is ugyanaz mint itt! Közlekedésre, irányíthatóságra, időjárásra, ilyesmikre gondoltam.

nem jártam amerikában
  • LeWyTy
    Honnan tudod miben térnek el a valóságtól? nem jártál még amerikában.
  • LeWyTy
    Bocs a 8-at: 8.hónak néztem bocsi.
  • Szabi84
    Engem a grafika nem is érdekel! A Haulinnal is elvoltam! Csak hangulat, meg a valósághűség legyen, a többi nem érdekes!
  • pzolika978
    Már annyira fejlesztik a játékot,hogy már túl lesz fejlesztve. Inkább a kamionokat,és a pótokat kéne fejleszteni,mert ha a grafikát túlfejlesztik akkor ki fog tudni rajta játszani? Ennyit játékra még nem vártam soha
  • Flyman
    Gondolkozz el azon, hogy kik járnak erre a fórumra, gondolkozz el azon hogy amiről linkelted a képet az a Rig hivatalos oldala, 2007 Máj. 8. szerepel a Trailernél...
    Szerinted láttuk?
  • LeWyTy
    Pedig ez jó karácsonyi ajándék lenne.
    Amúgy ezt már láttátok?:
  • Flyman
    Ja amúgy meg valahol láttam az elmúlt napokban a az adatlapját a Rignek (asszem gamespoton) és szépen 2008 TBA virít ott.
    Bár személy szerint én is ezt valószínűsítettem, hogy idén nem igazán fog megjelenni, bár ne legyen igazam.
  • Raycal
    Egyébként elég muris visszanézni, hogy a 2003-as bejegyzéseknél, még az volt a legnagyobb probléma, hogy 2003 nyarán nem jött ki, és várni kellett a télre. Persze aztán a tél is elmúlt, meg a következő év is, és így tovább....Így mindenki megtanult türelmesen várni. Sztem már senki nem veri magát a földhöz, hogy azt mondták, hogy idén nyáron kijön, és sehol semmi. De legyünk optimisták, és mondjuk azt: Pár éven belül meg fog jelenni
  • Solt
    bárcsak én lennék fele ennyire optimista mint ti! isten bizony tisztelem a kitartásotokat!
  • LeWyTy
    Jah!Annyira lehangoló hogy nem hozzák már ki ez a ******* játékot!!
  • Boconadi
    annyira szarul vagyok hogy nincs kedvem reagálni az ilyenekre
  • Charly
    Hát ezen a nyáron se jött ki talán Télre kint lesz de nem bizok már benne sajnos :)
  • Raycal
    Hát tényleg, van még mit kijavítani. Az érdekes volt, mikor nekiment egy másik nyergesnek, és a levegőbe repült. Érdekes fizika.