Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben az évben tuti nem jön ki!!!fejlesztik vagy 3 éve kb 2010 kijön mint a Stalker meg nagyobb gameke is több évig fejlesztenek.

Boconadi
errõl volt már szó. Asszem gumikacsa lõtt el hasonló poént <#buck>
bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Balaka
Mikor jön ki a játék?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Cream78
Asszem egy darabig még eltart nekik....<#shakehead>

Attila56
nah,nah....a grafika ismét fejlödött.Mert még tavaly ilyen csúnya pixel háború volt <#vigyor>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

King of Roads
hát már a kurva annyukat! <#violent>
és ha nem lesz kész akkor a következõ hír jövõ januárba lesz, hogy már a küldetések közepénél tartanak, de remélik, hogy még ebbe az évtizedbe kijön?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

[HUN]FaTaL
Jogos de azt nem írja😄D Mikor is fog játszódni a játék? 2030 ha jól olvastam még régebben. Hát lehet hogy akkor fogják kiadni😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

M@TriX
melyik tavasszal? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Boconadi
Fáradt vagyok 😞
allock
ez a pék

#hhwnd

Boconadi
Remélem most nem haragszotok, de TÉK <#hehe>
Boconadi
jajj nem néztem a #2595-öt, boccs!
Boconadi
itt egy rövidke ímél Igor Belago -tól, a rig'n'roll fejlesztési státuszáról:

... Most java részt a játék forgatókönyvével foglalkozunk. Sok fejlesztés van még.. Reméli ezen a tavaszon elkészül... Hozzácsatoltam az e-mailhez egy-két képet nektek.
gumikacsa
Hehe, a Bus Driver topicban sír a szájuk, mert kicsit késik... Akkor itt már mit szóljunk???

Renault magnum http://kamionszim.hu

[HUN]FaTaL
A küldetéseket csinálják. Sok fejlesztés, reméli hogy tavasszal befejezik. Mellékel néhány képet

http://goo.gl/gd6Zi5

gumikacsa
Here is a short email from Igor Belago about Rig'n'Roll update status:
...We are mostly working on economical and scenario parts of the game now. A lot of development yet... Hope to complete this spring nevertheless... I have attached some new screens for you.

ZsZso
"Megpróbálok mindent megtenni azért, hogy újabb híreket kapjak a játékról." ...

valahogy így fordítanám az utsó mondatot:

"Tudom, hogy mostanában elég nagy csönd volt a játékkal kapcsolatban."

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Boconadi
jah, csak unatkoztam.
King of Roads
lényegében ugyanezt irtam csak nem fordítottam<#nyes>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Boconadi
Egy kevés Rig'n'Roll fejlesztésérõl szóló híreket kértem érvényes forrásból. Úgy néz ki kérdéseimre nemsokára választ fogok kapni. Ennél többet nem tudok mondani.

Megpróbálok mindent megtenni azért, hogy újabb híreket kapjak a játékról.

Az utolsó mondtad számomra értelmezhetetlen. ("A fejlesztés csendesen folyik, ezt most már tudom" )
King of Roads
a lényeg, hogy valaki föltett pár kérdést a játék fejlesztésével kapcsolatban és úgy néz ki, hamarosan választ is kap rájuk, de többet nem tud v nem akar mondani, de mindent megtesz, h új híreket szerezzen.

gumikacsa
I have asked for some news about the development of RnR from a valid source. It looks very promising that my questions will be answered pretty soon. I cannot say anything more than that.

Just letting you guys know that I'm trying all I can to get some news about the game. It has been pretty quiet for a while now I know.

King of Roads
fakkom! ennek a sok 100 megás rig n roll videónak csak nekem szar akadozós (idegesítõs) a hangja??

King of Roads
mellesleg sikerült összehozni a usenextet, természetesen semmi 😄

gumikacsa
hidd el, ha kijön, elõbb fogjuk tudni, minthogy bárhonnan is le tudnád tölteni. Csak a TRUCKPOL oldalt és fórumot kell figyelni.

King of Roads
nem igazán... tapasztalatból nem kezdtem el örülni, csak kiváncsi voltam mivel basszák át a fejünket...

okéés!!!azért gondolom megörültél neki😊...már csak azért mert én is megörültem neki😊 ideje lenne már kiadni...
King of Roads
1. csak pézér lehet regelni, már ezerszer próbáltam elõtte
2. tuti h kamu az egész, v max videó. kizárt, h lehessen tölteni.

mi ez a fej??😄 nem japánul irtam😛 azért nem töltöttem le mert regelni a kell a usenext-en... de amugy lehet kamu az egész😞😞
King of Roads
<#szomoru1>

😄😄
keress rá google-n😛 "rig'n'roll download". és ott a hatodik link😉
King of Roads
na mondd az oldalt.

leho94
nem adták még ki<#szomoru1><#szomoru1><#gun><#idiota><#shakehead><#boxer>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

amugy éreztem h ez fog következni...😄😄😄 nem haraxok, megérdemlem😛
nah komolyra forditva a szót, rákerestem google-n és hát én találtam egy oldalt ahonnan lelehet tölteni... de persze én eredetibe akarom megvenni😄😄:😄
Cream78
1 oldalt legalább illene visszaolvasni! <#wilting>

King of Roads
tenagyonbaromidiótahülyeállatseggfej<#lama><#lama><#lama>

leho94
te normális vagy????<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

nah ki játszott már vele??vélemyények??
King of Roads
egyébként nem az volt, h elvileg 2006-ba kijön vmi verzió? v az nem publikuss?

Boconadi
kezdjük ott hogy nálam az nem is mûködött <#gonosz1>
Tigristank
Csak ne olyan multi legyen benne, mint a King of the Roadban, mert az nem sokat ér.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

King of Roads
biztos érdekes lenne, de én nem vágom fel az ereimet ha mégis kimaradna

bertino
azért engem már most foglalkoztat elõre

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

King of Roads
a kotr az elõdje ennek.
#2564: szerintem ha megjelenik a game, nem sok mindenkit foglalkoztat majd a multi (legalábbis nem egybõl)

Attila56
kicsit King Of The Road-os feeling... 😊
Tudom hogy hülye kérdés ez de nem õk csinálták a King of The Road-ot?Mert tisztára ugyanaz ez az egész...olyan mintha felakarnák újjitani a King Of The Road-ot 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Boconadi
A zene attól is függ majd, hogy a sofõr épp melyik városon hajt keresztül. Kisebb városokban country szól majd, míg LA-ben a rap dominál.[/apró]

Nagyon állat lesz majd hogy így kapcsolgatni kell a rádiókat. Persze ha így lesz.

Amúgy a multiplayerrõl elég elenyészû írások vannak. Szerintem felmerülhet a kérdés hogy egyáltalán lesz-e.
SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

Slayerboy
<#vomit>

Voltam zárás előtt. _______________

King of Roads
<#csodalk>