6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • bulba
    Most egy olyan fázisban vagyunk amit nem igazán lehet leírni/bemutatni
    Úgysem mondan az semmit hogy "x" számu bugot találtunk, nincs is rá időnk.
    Azért hadd válaszoljunk egy-két kérdésre:
    Milyen stádiumban van a játék?
    A játékvilág már kész van és átment egy technikai tesztelésen, most a karakterek vannak soron
    A játékban található összes járművet és a hozzá kapcsolódó
    "tuninglehetőőségeket" teszteljük
    A küldetések fejlesztése is kész, most a bugokat javítjuk
    Az installer is kész van most különféle konfigurációkon teszteljük
    Magának a játéknak az optimalizációját befejeztük
    Az emberek és a rájuk vetődő fények viszonyát fejezzük be, és a "scenariokat"(küldetéseket?) véglegesítjük
    2. A megjelenési dátum 2008-ra fog csúszni?
    Reméljük nem és még 2007-ben kiadhatjuk

Naygjából ez a lényeg, szerintem nincsenek benne pontatlanságok ha igen elnézést és javítson ki valaki
  • Flyman
    Ok rendben, de ha idén mégis megjelenne, akkor te ne játsz vele csak majd jövőre.
  • gumikacsa
    azért valami ügyes lefordíthatná az egész cuccot is...
  • Cream78
    "Reméljük" ehh... aki reményből él éhen hal...
    Nem lesz az idén ebből semmi....
  • Flyman
    Utolsó mondat: Reméljük még 2007-ben megjelenik.

Mi is.
  • gumikacsa
    Answer to letter sent by Forum 1C members for Igor Belago on September 3, 2007

Link to original letter in Russian. http://forums.games.1c.ru/?type=thread&msgid=1921943

Good Day!

Thank you for the letter. We are sorry that we do not inform the fans of Rig’n’Roll enough about the development of the game. The main reason for this is that all our resources are put into finishing the game. Also right now is that stage of the game development which we cannot describe with detail. I am sure it would not help you if we wrote things like “We found x number of bugs today, and fixed z number of bugs” and other similar details. It is pointless to describe such things in detail, and we don’t have time for it. But at the same time we know that we owe you some information and will try to give updates more often. Let the answers to your questions be our first attempt at this.

1. In what stage is Rig’n’Roll right now? In the stage of testing or in the stage of development?

Answer: The game world has gone through technical testing (testing on the consistency of the objects in the game world), right now we are testing the characters of the game world.

We are testing all the vehicles in the game and at the same time we are adding the final touches on the system of upgrades that you will be able to perform on your truck and the garages where you will be able to do this.

The development of missions is complete. We are testing it, and fixing all the bugs.

The development of the game installer is complete. We are testing it on different operating systems and computer types.

We are developing the system of automatic error checks for the game.

We have finished optimizing the game to work with different processors and computer types.

We are putting the finishing touches on different lighting for the characters. We are also finishing the different scenarios that will be possible in the game.

2. Will the release date be moved to 2008 again? This happens every year and we the fans of the game begin to think that this game will never come out.

Answer: We hope to release in 2007 still.

Respectfully yours,

Igor Belago
  • CseNo
    Javítok, ".., úgyhogy Steve adja át az autóidat." :D
  • CseNo
    Rig 'n' Roll Kép móka
    Igor készítette, és küldte az utolsó levelében. Nézd a szöveget a kép alján:
    "Sajnálom Dave. Válaszolnom kellene Jarek(nek), tehát lehet hogy Steve adja át az autóidat?"
    Valami ilyesmi :D Nem vagyok jó angolos :D
  • gumikacsa
    Nem tom, mitől olyan nagy szám a kép, mert nem értem a szöveget (talán multiban készült):

Rig'n'Roll Picture Joke

There is a Rig'n'Roll picture joke created by Igor, sent me in his last email. Look at the text in the bottom of the picture ;-)

• gumikacsa
    Nem igazán félek a gépígénytől, hisz a játékot 2002-ben kezdték fejleszteni, akkor még a gépek teljesítménye igen csak kissebb volt.. Szerintem egy mostaniközepes gépen full grafon el fog menni (2600-as proci, 1 giga memoár)
  • CseNo
    Jaja, jó lenne ha gond nélkül menne a mostani gépemen :S
  • norbi56
    de azé remélem hogy nemkell majd olyan erőmű al mint a stalker alá
  • Cream78
    Ha ez is fog annyira tetszeni, mint a stalker, akkor nem baj ha sokáig fejlesztik.....
  • LeWyTy
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    Mér ien lassúak!?
  • norbi56
    aha így már értem
  • Bucser
    Kezd Stalker érzésem lenni:D
  • leho94
    mé ne:D akkor még várunk 2-3 évet azt kapunk 4 gamet ajándékba.
  • Boconadi
    "úgy néz ki, hogy az RnR alapjaira akár három játékot is kifejleszthetünk, nem csak egyet."

Szerintem kezdjenek bele még 3 játékba
  • CseNo
    #OFF
    Tényleg, igazad van :D
    #ON

Megértem, hogy sok idő és türelem kell egy ilyen munkához, na de 4 év?! :S Jó lenne ha minél előbb kijönne már, de én várok azért türelemmel. Bárcsak megvásárolható lenne itt is :) Miért van olyan érzésem, hogy csúszni fog 2008-ra? :( :S
  • gumikacsa
    hát, azért ennyire csak nem szar a helyzet.... Bár a kiadó lapján eddig 2007tbc volt kiírva, de egy ideje csak tbc van kiírva....
  • Flyman
    "A fejlesztés következő - és remélhetőleg utolsó - állomása a forgatókönyv implemetálásának befejezése lesz"

Na erre kíváncsi vagyok, hogy vodkafüggőék ezt hogyan értelmezik,mert ha ebben a tempóban mint eddig, akkor még jócskán várni kell.
    Nem akarok baljós lenni, de azt mondták a szabad idejükben fejlesztik, most volt szabadidejük, és láttuk, hogy haladnak, mi lesz ha megint dolgozni fognak. Mire megjelenik, már a mézgacsaládból ismert Köbüki módjára fogják közlekedtetni az árukat, és nem lesznek kamionok, és retrokénk kell majd eladniuk, de ahhoz meg elavult lesz.
  • leho94
    ááá..mi agresszívak???
  • dav
    Hú, milyen agresszív itt mindenki
  • leho94
    telelnek azok te:D
  • CseNo
    Hát ez az... Nyaralnak szerintem most is :P
  • leho94
    :D
  • gumikacsa
    apja f@**át nyaralni... Több mint 4 éve várjuk a gammát...
  • allock #3256
    volt pár évük nyaralni :)
  • ricsa008
    á kössz így már világosabb
  • dav
    "Befejeztük a gazdasági szimuláció fejlesztését, és most én vagyok a leggazdagabb szállítmányozó Kaliforniában. Sajnos az ellenfeleim egyre mérgesebb rám, és úgy érzem, hogy ki fognak dobni, amikor legközelebb tesztelem a játékot (a mentés/betöltés még nem működik megfelelően). Mostanában fejezzük be a küldetéskezelő rész fejlesztését és ellenőrzését. Nekem tetszik, és úgy néz ki, hogy az RnR alapjaira akár három játékot is kifejleszthetünk, nem csak egyet. Csak le kell ülnünk, kitalálni pár történetet, és a motor majd szépen megvalósítja őket a játékban. A fejlesztés következő - és remélhetőleg utolsó - állomása a forgatókönyv implemetálásának befejezése lesz. Amint láthatod, nyaralásra idén esélyünk sem volt."
    Igor
  • leho94
    egy szöveg:P
  • ricsa008
    és ez mi is? az angol tudásom hiányos
  • gumikacsa
    I got a new email from Igor Belago about Rig'n'Roll game 3 weeks ago. I am sorry for delay in post it.
    Hi Jarek!
    I am sorry for delay. We have completed an economics of the game world and now I am a richest shipper in California. Unfortunately my competitors become more and more angry and I feel they eject me next time I test the game (save/load does not work good yet). We are completing now the development and verification of our mission engine for RnR. I like it and it looks like we are able to create three games instead of one on the base of RnR. Just sit and invent different stories and the engine will animate them in the game. The next and I hope the last stage will be a completion of scenario implementation. So as you see we did not have any chance for vacations.
    Best regards
    Igor.

• [HUN]FaTaL
    :DDD
  • Magnumrolcsi
    Vagy egyszerüen kivetette magát a kamion elé mert idén se adják ki a játékot.

nem offolok tovább
  • SlaCker
    Gumikacsával eggyet értek mert a készítők monták hogy nem Carmageddon stílus lesz. :DDDD
    bár jó kis gamma volt az biztos. ! :DDD
    Szerintem csak pillanatkép mikor a gyalogos elugrik a kamion elől és hasraesik.
    De nekem is van két ötletem 1.szerintem öngyilkosjelölt (várja hogy mikor megy arra a 4 villamos):DDDDDDD
    2.megnézi a kamion alvázszerkezetét hogy minden rendben van-e (azért ijen messziről ne hogy átmennyen a nyakán) :DDDDDDDDD
  • norbi56
    nálam se
  • LeWyTy
    Szerintem a hangyákkal játszik.
  • Magnumrolcsi
    Elnézést! Zolo :)
  • Cream78
    Nekem se látta, de jobb klikk, kép megjelenítése és már néztem is...
    Most meg már újra linkelve van....

Nekem úgy tűnik fekvőtámaszt nyom...