6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    http://www.kamionszim.hu/page.php?51
  • [HUN]FaTaL
    Fogjátok már fel hogy nem az a főállásuk, mellékállásban csinálják, azért haladnak ilyen lassan.
  • DIESEL DOG #3886
    Lehet De akkor legalább kapunk egy nagyon igényes kidolgozásu játékot :)
  • DJKonya
    egy júniusi hszben van benne a gépigény, 10GB szabad vinyo:P
    nemtudom kajak mit lehet ennyit dolgozni ezen a játék, az igaz hogy nagyon szép lessz de akkor se értem. Minden egyes katica bogarat meg falevelet külön modelleznek?
  • DIESEL DOG #3884
    Hát ha nem is 25gigás méretű lesz de akkor is gépigényes gamehez lesz szerencsénk. 2009 Q1... hát én ebben sem merek bízni...
  • DJKonya
    hát nemtudom, a gumikacsa által utoljára belinkelt videóhoz az van irva az oldalukra hogy az expolátogatók MAJDNEM TELJES VERZIÓVAL játszhattak... Na most akkor csak azt kéne megfejteni hogy mennyit jelent az a MAJDNEM TELJES kifejezés 98%-ot vagy 45%-ot, nem lehet tudni, bár amilyen tempoba eddig csinálták lehet hogy azt a kimaradt 2%-ot is 2010-ig csinálnák. Bár én reménykedem benne hogy az éven, vagy 2009 első negyedévében kiadják, Lehet hogy karácsonyi ajándék ként kapunk egy Béta verziót vagy egy teljeset. Csak nehogy az legyen a vége hogy 25giga körül mozog a játék mérete:D
  • DIESEL DOG #3882
    Szívesen!
  • DJKonya
    kössz erre voltam kiváncsi.
  • gumikacsa
    Kamionos játék, elsősorban fuvarok leszállítása lesz a cél. Lesz egyfuvaros mód, bevállalod, leviszed. Illetve lesz sztori mód, ahol elkezded egy szakadt vassal, és ki kell építened egy céget. De nem úgy mint a 18wos-ban, hanem elvileg történet szerint fog menni a dolog. Elsősorban kamion vezetés, logisztika, meg cég vezetés lesz a dolgunk, ha egyszer hajlandóak lesznek kiadni. Ja, és majd szerelem is lesz a titkárnővel :D:P
  • DIESEL DOG #3879
    Na akkor hogy ne csak láma hsz-ek legyenek: Ez a játék egy kicsit Arcade kicsit szimulátor jellegű. Hasonló mint a King Of The Road. Ugyanilyen lesz csak sokkal jobb és szebb...
  • leho94
    honnan tudod hogy lesz? lehet hnap meghalsz :C
  • DJKonya
    nem értettétek a kérdést...
  • Solt
    Hülye kérdésre, hülye válasz!
  • DJKonya
    gondoltam hogy ilyen válasz fog érkezni kérdésemre, azt is tudtam kiktől....
  • bertino
    betűkirakó lesz.
  • DJKonya
    egyébként milyen játék lessz ez? küldetéseket kell csinálni?..
  • DJKonya
    remélem azér addigra kiadják a játékot hogy az unokám is tudjon vele játszani(50 év mulva)
  • CseNo
    Csak megvárják amíg megveszem az új gépet, hogy elinduljon a játék :P
  • leho94
    ok.
  • LeWyTy
    Rám irigykegyetek.
    má rég kijácottam :D
  • allock #3868
    csak irigykedsz
  • Máté94
    Hülye WAREZOS!
  • DIESEL DOG #3866
    Igazad van... de akkor legalább valós időben fogjuk tolni...:D
  • leho94
    már jön le :D
  • Slayerboy
    GTA IV hamarabb kijön mint ez? Vicc..
  • bertino
    én már nem remélek semmit igazából...
  • gumikacsa
    :D Lassan valós időben játszhatunk a játékkal... (2024)
  • DIESEL DOG #3861
    Reménykedjünk hogy 2009-ben valóban kiadják a játékot...
  • Irondog
    Megnéztem én is egy videót a játékról, ha tényleg olyan mint a videón, és majd elkészül, akkor nagyon jó lesz... Egyedül a kamion interior-ja nem tetszett, bár nem sokat mutatott belőle a videó, nkm nem tűnt túl jónak... Persze még fejlesztés alatt áll... Remélem a kamion fülke rugózását végre belerakját/belerakták... Az ugyanis nagyon hiányzott a 18 wheels of steel korábbi részeiből... Ha azt pótolták, már megérte a várakozást... Meg persze kissé realisztikusabb grafika... Meg az ingame videók (rendőrség, stb.) is jók voltak... Persze kérdés, hogy majd milyen gépigénye lesz, de inkább a vid.kártya támogatás a lényeges... Nkm elég tűrhető gépem van, laptop, 1.8ghz-es kétmagos procival, 2giga RAM-mal, és 256mb-os Intel 965-ös vid.kártyával, és a Euro Truck Simulator nem fut rendesen. Csak directX módban, max. 1024-es felbntásban tudok vele játszani...
  • Bucser
    nem kötelező várni.
  • Streetwarrior
    Csak mondom, hogy az 1C honlapján már csak 2009 van írva, még az sincs hogy melyik negyedévben.

Gratulálok hülye, orosz surmók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Neuman
    A játékélmény egész jónak tűnik, bár az nagyon nem fasza ha neki megyek az elvásztókőnek 60-al puff meg áll az autó, érdekes!?
    A grafika nem lett az igazi, igaz a belsejére adtak az autónak.
  • Streetwarrior
    Egy normálisabb videónak jobban örültem volna. Ezt biztos valami idióta játszotta...mellette meg g25-tel játszik a srác, azt jobban megnéztem volna.
    Ezek szerint az autópályán nem több, mint 45 km/óra lesz a forgalom sebessége...az jó lesz - és ahogy sávot váltanak..jujj!
    ...de legalább mostmár tudjuk, hogy tényleg lesz benne irányjelző :-)
  • gumikacsa
    jaja, szerintem most már dec vége, január, és jön...
  • M@TriX
    na már lassan olyan ronda lesz, hogy már kiadják...
  • Attila889
    mind1,mert tuti bejelentették ott hogy nem jelenik meg vagy még késik 5 évet
  • gumikacsa
    gameland.ru cikk

Igromir expo 2008 rignroll video
  • Kit--Kat
    Tök új motort fejlesztettek ki hozzá, RAGE a neve.

Mind 1, nem érdekel mit gondoltok ez a véleményem.
  • Carlos
    Szerinted nem ugyanazt a motort használja, mint az előző? (San Andreas). Mert de. Csak políroztak rajta kicsit.
    Nem vagy a toppon a játékok működését illetően ill. játékfejlesztés terén, úgyhogy inkább óvatosabban fogalmazz a jövőben, ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek.
  • gumikacsa
    Most azért jó nagy hülyeséget írtál. Kicsit járj utánna a dolgoknak, mielőtt baromságokat irogatsz.
    A GTA4 készítői ebből élnek, reggeltől estig a játékot heggeszti több tíz ember. A softlab Nsk NEM játék fejlesztő cég, a készítők kb, 20-25-en vannak, és jórészt szabadidejükben fejlesztik a játékot. Engem is idegesít, hogy tologatják, de ilyen baromságokat nem írok...