Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Sõtt mi több, ez a játék és az euro truck simulator is meg fog bukni, én így érzem...

Tehát a kamionszimulátor scene ismét egy "idióta" jatékkal lesz gazdagabb.

Minden esetre az oroszok okoztak már meglepetést, és ha tehetem kipróbálom azért a játékot.
King of Roads
szerintem azért csalódtatok, mert túl sokat vártatok... bár nem csodálkozom, képek aztán voltak mindenhol, azok télleg nagyon ígéretesnek bizonyultak, mondjuk a videón felét se látom annak amirõl szó volt. attól függetlenül nekem tetszik a videó és ugyanannyira várom a játékot mind 3 éve <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
A videót nézve én is nagyot csalódtam. A külsõ kamerából nézve a pót nagyon durván mozgott a vontató után, az a mozgás minden csak nem realisztikus. Meg a pár apróság, amit itt már leírtak.

A multit kihagyják, a legtöbben ez miatt várták.

Ez a játék tarolt volna, 2004-ben, talán még 2005-ben is. De 2008-ban már nem hiszem, hogy sok embert meg fog fogni. Aztán ne legyen igazam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

akkor lennék boldog, ha a végén neked lenne igazad!! 😊)

www.smart-bus.hu

A videó alapján ebben még annyi fizika sem lesz, mint a 18WOS játékokban. A kamion mozgása leginkább a San Andreas kamionjaira hasonlít. Elég gáz...

Boconadi
Én ilyet nem láttam hogy lepattant volna 😊

legyen igazad...
mivan veled? egy szimulátor lényege, hogy szimulálja a valóságot... szerinted azok az ütközések, azok a fordulások hasonlítanak a valósághoz? nem az a lényeg, hogy szétzúzzam, de egy rendõrautóról ne pattanonj már le 40 tonna... fõleg ne ennyi várakozás után... azt, hogy milyenek a fák azt meg magasról...

www.smart-bus.hu

LeWyTy
Hát azé szntem ez picit normálisab...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bucser
hát kb hasonló szar volt mint ez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
neked egy "szimulátor" -ban az a lényeg, hogy szétzúzd a gépet?

Fizikával nem tudom mi bajod
LeWyTy
Azé szntem a Haulin ehez képest csak nagyon volt "szar"<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bucser
Miután kb semmi nem telojesül abból amiért várták z emberek ez a játék nem kevesebbet fog élni, hanem ízekre fogják szedni a kamionos játékok rajongói...

Semmivel sem tûnik többnek mint a Haulin volt... csak kapott pár cutscene-t...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

amiket felsoroltál az nem elég, hogy köpködjük?? pont a lényeg... törés model, fizika, forgalom...

www.smart-bus.hu

Boconadi
Gyerekek, ez a "szar" felvétel semmit sem ad vissza szvsz.

Még nem is játszottatok vele, nem is éreztétek, de már köpköditek.

Ellenben ami nagyon tetszett benne:
-Kameramozgás
-Az utak
-A táj nagyon jó!
-A belsõ nézet nagyon tetszik

Azonban, amit kicsit furcsáltam:
-Amikor felvette a pótot, kicsit érdekesen csinálta azt
-Törésmodellt nem látok
-Ahogy eléd jött a rendõr, egybõl bevillant a letartóztatós ablak az engem nagyon megzavart
-A kamion kicsit furcsán mozog
-kevés a forgalom (mintha nem ezt ígérték volna)

Fránya multiplayer hiánya miatt úgy érzem ez a játék kicsit kevesebb ideig fog élni, mintha lett volna. Összefoglalva, csak azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk milyen lesz ha játszok vele...
Boconadi
gyá a belsõ nézet marha jó!

A csávó meg idiótán vezet, ennyi.
ennek egy elavult grafkója lesz mióta fejlesztik áááááááááá

aztakurvaéletbe... tényleg ezt várjuk évek óta??? nem is bírtam végignézni...:S

www.smart-bus.hu

LeWyTy
Hirtelen nem is tûnik ojan jónak<#szomoru1>

leho94
szent szar😮 ez nekem nagyon nem jön be😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Colos111
Az elözö link nem jó!!!
ez a jo link

Scania V8

Colos111
IgroMir expo is largest Russian game show. A new 33 Min low res Rig'n'Roll gameplay capture
demo from IgroMir–2007 has been posted at video.google.com

Scania V8

Boconadi
hagyjuk.. 😄
Saddalim
😄 jaj bocsánat <#vigyor2>
befejeztem...

bertino
jovan, elég lesz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Saddalim
:C

LeWyTy
:B

Saddalim
😄

Magnumrolcsi
Nem fordítva? ( Csak Vista-n induljon a Rig'N'Roll )

leho94
<#beka2>

Boconadi
azt merjék meg hogy csak rignroll-on menjen a viszta.
bertino
jaja, bummheccsát lesz nekik egybõl...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Saddalim
azt merjék meg hogy csak visztán menjen

lehet directx 10 megcsinálják azé kséik hehe

Saddalim
történt

leho94
---TÉK---

leho94
jah...

LeWyTy
Történjem má valami!<#felkialtas><#guluszem1>

streeter
Mire kiadják a játékot pont aktuális is lesz. MIntha a jelenbe játszanál vagyis 2024ig kell várni 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Boconadi
Ne Te oktass már ki mi az a pletyka <#idiota>

Rengeteg még kiadatlan játékokról lehet hallani olyan érdekes dolgokat, hogy ekkor meg akkor jön. Én is írkálhatnék az rnr fórumra hogy december 3-án ki fogáják adni, meg 2008 febuárjában jön, mert tudom fejlesztõ vagyok, király vagyok, és satöbbi... Néha már azt sem lehet tudni hogy az infók eredetiek-e vagy sem, és sokszor már össze vissza beszél minden ember a nagy várakozás miatt...

Remélem érted mire gondolok, ha nem fuss neki mégegyszer!
Íme egy a hatalmas röptû hozzászólásaidból.
Szerinted, ha a fejlesztõk lenyilatkoznak valamit,aztán épp az ellenkezõjét az pletyka?
Tod mi a pletyka? amikor hazaviszel egy szõke ribancot, és helybenhagyod, de valaki látja és erre azt mondja, hogy mondjuk Paris Hilton volt, na az lehet pletyka....
Basszus, nyugodjatok már le! Úgy sírtok itt, mint valami óvodás kislányok. Enyhén szánalmas amit mûveltek...

Boconadi
pletykákról hallottál már?
LeWyTy
Ezt hívják úgy hogy "megtévesztõ reklám", és nem kis büntetés jár érte<#vigyor3>

Végül is semmi gond, egy normális fejlesztó csapat ez azalatt az idõ alatt a második részt fejeznék ben. Lassan már olyan érzésem van, hogy direkt szopatják az embereket. Majd ekkor, majd akkor... kicsit lejárt lemez, hogy hazudnak kereszbe hosszába.
Egyszer azt mondják, hogy kész a játék, és csak pár teszt van hátra, aztán még fejlesztik, akkor most mivan? Talán kevesebb vodkát kellene nyakalni, és akkor látnák mit mûvelnek.
It szivatják szerte széljel a népet, aztán meg lehet ki sem adják, ha mégis akkor meg annyi bug lesz benne, hogy külön kamion kell, hogy az vigye utánunk...
Azért marha nagyot csalódtam bennük, de tanultam is egy fontos dolgot.
Sohase várj ruszki fejlesztõktõl jót...
<#wilting>
Nem probléma. Végül is csak 2004 óta várom ezt játékot.

Magnumrolcsi
<#szomoru2>

Balaka
Hát ja

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

allock
2008 egy ismeretlen pontja, de lehet a fiúk vicces kedvükben lesznek ,aztán gondolnak egyet...hamár ennyit vártak a 'rajongók' toljunk még 1 évet <#gonosz1>

bexarás ez a fejlesztõcsoport

#hhwnd

gumikacsa
Hivatalos oldalon:

Release date: 2008

http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/

Renault magnum http://kamionszim.hu

Balaka
Azért szebben irtam a kérdést xD
hogy ha nem akkor igy jártam<#conf>

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;