6107
-
#1185 Fejezzétek már be! Minek kell minden benyávogni?? Nem jön elöbb a játék, senkit nem érdekel, hogy nyávogtok! A fél topik csak ezzel van teli! -
#1184 biztos hogy fog jönni...egypk is..miwan ha nem jön,torrentz powa^^,meg ígyis ugyisXDDDD -
Ez olyan borzasztó nem gondoljátok??
Pedig már párszor beleéltem magam mien jó lesz a multi meg minden de.....sztem el kéne felejteni!
mert még az is meglehet hogy Európába nem jön a game!!! -
#1182 -
#1181 Március 13.a van! Rig n'Rollt akarok! -
#1180 úristen :D -
#1179 LOL:D -
#1178 lehet, de azért hátha :) -
#1177 Azok leszarják ezt a játékot, múltkor írtak róla, hogy a pedal to the metal folytatása lesz, az a banda annyira semmi, hogy na. -
#1176 A Gamestarosok biztos mennek, hátha lesz majd vmi infó -
#1175 Aha, Electronic Entertainment Expo ---> Los Angeles Convention Center 2006 május 10-12
Asszem a legnagyobb játékkiálítás egész évben
-
#1174 E3? -
#1173 -
#1172 Lassan E3, addig szerintem nem lesz game. -
rinyavas #1171 Én mielött ide kattintottan volna a fórumra néztem az oldalt és semmi még mindig. :( -
#1170 kattanj a bannerre ha megjelnik ott csak ki lesz írva... -
#1169 Lassan egy hete nem írt senki a topicba! Nah jah, nincs miről, mert nincs game!
Új infó valaki? Hmm...? -
#1168 Na jah a Convoy tényleg nem lett valami sikeres....
Én 3-4 fuvar után hagytam..... -
#1167 Milyen szinten bukott meg? -
#1166 -
#1165 nekem nem jönnek be a képek -
#1164 Nem biztos, hogy a convoy sikertelensége után a kiadó kérne a folytatásból (remélem tévedek) -
#1163 nyugi,addigra még 2 wos rész megjelenik:DD,lehet jobb lesz mint az RnR -
#1162 SZerintem azért is olyan kurva nyugodtak, mert tudják, hogy nincs konkurencia, főleg, hogy a convoy gyakorlatilag "megbukott" -
#1161 jó poén lenne ;) -
#1160 Akkor koppannának nagyot a fiúk a SoftLab-nál, ha egy másik fejlesztőcsapat, még a Rig'n'Roll előtt kidobna valami jó kis kamionos game-t! De erre szerintem nem sok esély van......
Ja holnap már Március! (2006) -
#1159 Honlapon nincs semmi változás? -
#1158 én csak azt mondom, hogy a cikk decemberi, és abban azt mondták, hogy... amit akkor leírtam ;)
ha ez változik az lehet csak mondom, hogy akkor azt mondták.
de előbb úgyse jelenik meg, mielőtt megjelenik, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz. -
#1157 egy kettő akkora mint a szobám volt a panelben:D -
#1156 Unalmamban, meg hogy már rég nincs info, gondoltam, megnézem, a kamionok közül melyiknek van már kész a fülkéje. 18 kamionból 13 fülke van kész (legalábbis az oldalra ennyi van felrakva). A kamionok száma nem sok, de mindnek saját belsőtere lesz (bocs a sok képér):
-
#1155 Nálad a pont :) Menjetek már a f@xomba a grafikával...
MÁTRIX: fogadunk? -
#1154 Jól játszható legyen ez a lényeg! + a multi rész remélem jól sikerül! -
#1153 mondjuk ezek a képek még nagyon a kezdő stádiumban vannak -
#1152 hát igen. 2 éve megjelenhetett volna, akkor jó lett volna, de mostmár... -
#1151 Szerintem elég gáz a grafikája ahhoz képest hogy 2006-ba járunk!
Nem? -
loserman #1150 váruuunk rád.... sálálá -
#1149 Na végre él egy kicsit a topic, de nem lettünk okosabbak....
Hát várunk tovább!
-
#1148 most megint fárasztasz ez egyszer már eljátszottad. akkor is belinkeltem az eredeti orosz nyelvű riportot.
az decemberben jelent meg. -
#1147 hát, nem vagyok elszállva a képektől, főleg a 2.-tól... -
#1146 mikor is játszódik a játék?