6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Flyman
    Hát ezek az Oroszok.....legalább valami relase dátumot írnának...de nem föltesz két képet.....de jó!!!, biztos vodkaszezon van.
    De most komolyan az Orosz játékfejlesztők mindent szeretnek csak dolgozni nem lásd S.T.A.L.K.E.R
  • M@TriX
    nem csak írták, hogy workingöltek azon is, szóval nem csak a verdákat csinálták.
  • gumikacsa
    Naná :P ha már ott játszódik :)
  • M@TriX
    Californián dolgoztak ha jól látom...
  • M@TriX
    nem
  • bertino
    kihívás bátyja, kihívás
  • Bambbu
    Sziasztok srácok tudja vki h mikor lehet letölteni a játékot vagy mikor jön ki?!!
  • gumikacsa
    Az egy normális kisvárosi kereszteződés. A lehető legnagyobb ívben kell bevenni, és akkor biztos befordul.
  • Vviikkttoorr
    Nézzétek csak meg ezt a képet?
    Remélem azért nem ien kis utcák lesznek a játékba végig mert egy olyanba hogy lehet befordulni egy akkora póttal?
    Háát....lesodorsz mindent,mindenkit a járdáról!
  • gumikacsa
    +1 furgon. :) Szerintem lesz még más is, csak most frissül, de lehet hogy nem.
  • [HUN]FaTaL
    azért két hónap alatt egy 2 kamion meg 1 pót. szupergyors ütemben dolgoznak:D
  • gumikacsa
    Végre frissül az oldal (rignroll.ru)(eddig 2 kamion, 1 pót):
  • Csuhai G
    :DD
  • solle
    gumikacsa gyere már fel msn re lenne még 1 kérésem ha megcsinálod meg ha nem nem:D
  • bertino
    holnaptól nálam lehet rendelni is!
  • solle
    mikor lehet megveni a boltokban?
  • Magnumrolcsi
    Én rajtad mennék már legszivesebben keresztül!!
    Miért nem lehet azt kibírni, hogy valami qva értelmetlen szöveget be ne írj?
  • Vviikkttoorr
    Szerintem én kimegyek oroszországba és átmegyek egy kamionnal a készítőkön!
    Az engem teljesen megnyugtatna!!!
  • Csuhai G
    Azt nem értem, hogy ha már kész 1 (látszólag) jó játék, és befejezik a fejlesztést, akkor miért nem dobják föl a netre azt, ami már kész volt belőle? Azért hál' istennek ennél még nem ilyen durva a helyzet..
  • Kit--Kat
    hmm, ha már ennyit feccöltek bele, csak lesz valami, legrosszabb esetben is felvásárolja 1 másik fejlesztő vagy kiadó.
  • Slayerboy
    LRC legalább kijött... az egy dolog, hogy szar :D
  • M@TriX
    lehet Oroszországban informatikai puccs van csak nemtudunk róla ;)
    LRC is beszart ezzel is van már valami...
    hajh...
  • gumikacsa
    Épp a minap olvastam a truckpolon, az első riport topicjában (2003 eleje) siránkoznak, hogy csak 2004-ben jön... Én már tényleg kezdem azt hinni, hogy nem lesz ebből semmi... Az oldal sem frissül január óta.
  • M@TriX
    kissé gugliztam hátha találok valami infót erre a képeken kívül még ezt találtam:
    húú, miket merészeltem írni ;)
    Rig'n'Roll csak 2005-ben ;)))
  • M@TriX
    na nemtom ti láttátok már ezt a képet, én még nem...

• Vviikkttoorr
    .
  • Cream78
    Ok. Vettem, nem szeretitek a nyafogást! Akkor nevessünk!
  • gumikacsa
    jajj de várom már, jöhetne már.
  • Vviikkttoorr
    Ez nagyon megható történet volt!
    Most nem tok majd aludni!
  • Duddits
    Nézd, ha mindenki benyögné, hogy jajjj, jöjjön már, nem birom!!!!!!444, akkor menj be a NFS: MW topikba és keresd vissza a megjelenés elötti hercehurcát, hogy mi volt ott. Szerintem nem kéne mindenhol eljátszani. Már szinte mindenki beirta, hogy jöjjön már, meg ilyesmi. És szerintem senkit nem érdekel...

És elnézést ha megsértettelek.
  • Cream78
    Véleményem szerint nem írtam semmi megbotránkoztató, esetleg sértő dolgot! Ez egy fórum ami arra való, hogy írjanak bele! A game még a sok sok igérgetés ellenére eddig nem jött ki, úgy hogy miért baj az ha türelmetlenül várja valaki? Nem írtalam fél oldalas off hozzászólásokat, nem raktam be egész képernyős képeket. Nem értem az az 1 sor miért zavar valakit! Átlehet ám ugrani nem kell feltétlem elolvasni.... Ha valakinek zavarja a szemét az a kevés kis hozzászólás amit írtam, hát elnézést kérek érte!
  • Duddits
    Oké, nem leszek, ha nem akarják az itteniek. De valaki kéne már, az biztos.
  • Speedbreaker
    megvan az értelmi szint
  • Vviikkttoorr
    JAjjjjj!!!!!! Elnézést!!!
    uhhhhhhhhhh
  • gumikacsa
    én válalnám, de olvastam a feltételeket, és nincs kedvem a hercehurcához.
  • Truck Driver001
    ne legyél
  • Duddits
    Ha ez neked az életben tartás... Sajnállak...

Házigazdaságot vállalnám, de e-mailt nem fogok irni... Írtam 4-et, egyre se reagáltak. Persze más is lehet, gumikacsa, M@trix... Csak legyen már rend.
  • gumikacsa
    minek, majd defibrillájuk, ha megjelenik...
  • Cream78
    Csak életben tartjuk a topicot
  • bertino
    nyja kéne vmi házigazda za ilyeneket törölni :\