6107
-
#1306 jujj te. Azt sem tudjuk mikor jön ki. Nem hogy az árát :D -
rinyavas #1305 Lehet volt már róla szó de azért megkérdem, hogy menyi lesz a játék? Tehát menyi ropi kell rá? -
#1304 -
#1303 yeee -
#1302 -
#1301 Ki mondta?
Sok játékra ezt mondták elöszőr, és most... -
#1300 majd megoldjuk :] -
#1299 de nemlehetlesz modolni, ez az egyetlen bajom lesz vele :( -
#1298 legalább normális, BUGmentes game lesz... (reméljük) -
#1297 max nyár vége, ősz eleje a megjelenés akkor..., de inkább később... -
#1296 jobbnál jobb megoldások :D -
#1295 ja télleg -
#1294 Az én angol tudásomnak nem sok, bár nem használom beszéd közben az angol mind a 12 igeidejét. :) Tehát az utolsó mondat fordítása: A játék-teszter csapatunk már keményen dolgozik, és minden héten rengeteg bugot javítanak.
Üdv: Bepe -
#1293 utolsó mondat: De keményen teszteljük a csapatot, és minden héten javítjuk a rengeteg bug-ot -
#1292 Ucsó mondat szerintem:
~ A csapat tesztel és keményen dolgozik, minden héten fixálják(??) a bugokat.
-
#1291 I have got email from Igor Belago about Rig'n'Roll production state. Please read below:
We are completing now design of territory. We continue development of economical system, ai, and special effects.
Hope to start full game testing on summer. But our testing team already work hard and we are fixing a lot of bugs every week
Hatalmas angol tudásommal annyit tudtam kihámozni, hogy: kész a térkép, még dolgoznak az elektronikán, az ai-n, és a speciális efekteken. Nyáron kezdik a teljes játék tesztelését. az utolsó mondat már sok az angol (nem)tudásomnak
-
#1290 fú bákker, mostmár vennem kellesz másik kártyát, ezt a gémet nem 20 FPSel akarom má nyomni -
tök jó kép :) -
#1288 Ej ezt a körbeforgó kotrót azé nem felemelt gémmel kéne vinni! Elég sok kábelt fog osszeszedni, meg egy két hidat is lekoccol!
-
#1287 majdnem, Los Angeles 80 % -
#1286 Ha a térképen jól láttam már minden város 100%-osan készen van. ;) -
#1285 Kacsa most nagyot nőttél a szememben! (Aljas Kúszóbab jeee!)
Az aláírásom nem rémlik valahonnan?
-
rinyavas #1284 Hát öhm, meg is értem a mi kis sofőrünket. -
#1283 Játékban nem sok értelmét látom az ilyesminek. -
#1282 GTA San Andreas Hot coffe mod kell neked :D -
#1281 év vége felé -
#1280 Jaja csak nehogy az a pár hónap vagy fél év legyen.:( -
#1279 melyik férfi nem az
sőt, hogy egy nagyon tanulságos zeneszámot idézzek:
"mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi, csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni, de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek, soha többet nem mondanád magad perverznek..." -
#1278 szexmániás :DD -
#1277 Én most ezután a riport utánn eléggé elkezdtem bizakodni... -
#1276 Hát már egyre jobban kíváncsi vok erre a gémre nagyon várom hogy milesz belőle. -
#1275 Jáááá... Nem 18-as karikás játék lesz... :P -
#1274 de ha beleszeret meglehet majd rakni nem?:DD O'Leary-wel és a karakteremel meginogtatjuk majd a fülkét -
#1273 Nem, az nem kurva, az egy másik kamionos.
(az egyik riportban mondta Igor Belago, hogy lesz szerelmi szál is a sztoriban, gondolom ebbe a hölgybe szerelmesedik bele majd karakterünk)
-
#1272 :D:D:DD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1271 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1270 most nézem,yól látom hogy mellette 1 csaj ül?akkor lehet majd kurwázni is?zsír -
#1269 végre megtaláltad a szótárat? -
#1268 -
#1267 Reméljük nem lesz LRC-s beütése.