6107
-
#1357 Ezt már én is kérdeztem, akkor kacsa azt írta lesz Angol verzió is.... -
#1356 És vajh' echte orosz nyelven fog csak kijönni, mint a Lada Racing... , vagy pedig lesz angol változata is? -
#1355 a gépigénye mi is lesz? :D -
#1354 Szép lesz! -
#1353 Csigalom-nyugavér... türelem rignroll-t terem -
#1352 jójó ez mind nagyon szép meg király, de egy éve ezekkel jönnek. mikor jelenik má' meg. eredetileg nem 2005-re terveztéK, azóta lett belőle 2006, most meg 2006 második fele... minnyá 2007 lesz -
#1351 szerintem az szöges fekvőrendőr féleség, amit amcsiban előszeretettel használnak. -
#1350 hopp-hopp, szögesdrót rulz ;) -
#1349 -
#1348 Az ucccsó képen mi a fene az a csiga? -
#1347 Na, ezek még tuti nem voltak, mivel frissek:
-
#1346 de lol az sg hírek között az van, hogy "csak 2005-ben jelenig meg"... -
#1345 hu ha megjelenik a kúl lesz amiket látok róla. földbe tapossa a 18wos-okat :P -
#1344 NEM -.- -
#1343 Ez a game megjelent már? -
#1331 Van a játéknak saját topicja -
#1330 És? Asszem egy hülye videó elfér egy tök jó kamionos "játékról"... De ha nem igy gondolod, töröltesd nyugodtan! -
exodu020 #1329 még jo hogy ez rignroll topic -
#1328 a busz az naon powa! -
#1327 http://video.google.com/videoplay?docid=7630038476290159068 -
#1326 Elöszőr Convoy-ra is ezt mondták és most hol tart... -
#1325 Engem először is az érdekel, hogy kijöjjön és jó legyen... utána lehet variálni -
#1324 Figyeljétek meg, tuti lehet majd variálni! A magyarok azok mindent megoldanak!
Addig kínlódnak míg össze nem jön! (optimista smile) -
#1323 Kicsit pontosabban:
Lehetséges lesz felhasználó által készített kamionokat betenni a játékba és szerkeszteni a térképet?
Ez az újítás nagyon valószínűtlen, hogy benne lesz a végleges verzióban. -
exodu020 #1322 ezek szerint lehetetlen a kapott felhasznált-készitett kamionok és trailerek berakása a játékba és szerkesztett térkép?
Ez a tulajdonság nem lesz benne a végső verzióban .
lehet kicsi hiba van benne
üdv -
#1321 Will there be a possibility to import user-created trucks and trailers into the game and edit the map?
This feature is extremely unlikely to appear in the final release of the game. -
#1320 Azért a kép nem minden. -
rinyavas #1319 Azért az mégse.
Mivel a képek és az az információk alapján jónak ígérkezik. -
#1318 Honnan tudod, hogy jó? A Godfatherről is azt hittük, hogy jó lesz... hát nem lett az. -
#1317 akkor adhatjátok el a házat -
rinyavas #1316 a jó játékok általában sokba kerülnek, de ez nem szimplán jó hanem bazott jóóóóó. :DDDDD :]
De csak azért kérdeztem, hogy menyit spóroljak. :) :DDD -
#1315 bizony, hogy idegesített engem, hogy mindég kilép :( -
#1314 Igen, bár ez már kb másfél-két éves kép. Amint már a #1291-ben olvashattátok, már most is tesztelik a játékot, és javítgatják az ehhez hasonló hibákat. Szerintem nem akarják elkövetni azt a hibát, mint a hard truck 2-nél, hogy a játék hibásan került a boltokba, állandóan kilépett a windows-ba. Szerintem minden hibát ki akarnak zárni, és teljes játékot akarnak kiadni, nem egy összedobott valamit, azért húzódik ennyit. Én még inkább várok rá fél, vagy egy évet, min olyan legyen, mint a Convoy... -
#1313 LOL Hát ezzel szereztetek pár örömteli pillanatot nekem. Tényleg kilóg a sofőr feje a felső lemezen túlra, jól látom?! -
#1312 túl nagy a csávó :D -
#1311 én nem láttam:P..wiszont az a fej kilógás:DDDDDDDDDDDD -
#1310 de volt, sőt a kamion tetején kikandikáló fejet is kitárgyaltuk... Ha harckocsi lenne, akkor jó lenne, de nem az. -
#1309 ez a kép még nem wolt:P,asszem -
#1308 azért ne hidd azt, hogy ez olyan egyszerű. napi több órányi videó meg 3000 fotó, ezt valakinek fel is kell dolgozni, rendszerezni, beépíteni a játékba, videó alapján megtervezni az utat, szóval van vele munka bőven -
#1307 AZért irigylem a kis orosz barátunk munkáját!
Utazgat amerikába és fotozgat,figyelget!
Közbe csinájja a játékot!
Sztem egész jó meló!
Nemhiszem hogy olyan rosszul keres, de ez csakis rajtuk múlik mit dobnak piacra....