Nem értem a tanagyagot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
nekem egy nap alatt adták le a szakmám anyagát,6 órában,ami egy órába bõven belefért volna.A többi óra azzal ment el,hogy fûztük a tanárt hadd menjünk haza.És ez ment 3 évig!Most negyedikben talán kezdik komolyan venni.
War. War never changes.
Nameg a számtech tanár dolog...Én pl avval szoktam szórakozni ,hogy belekötök és szakmailag jól lealázom.Pedig csak egy szaros 14éves vagyok.Legalább nekik meg kéne szavazni valami normális fizetést mert ennyiért ne várja senki ,hogy egy normális informatikus elmenjen a sok hülye közé(nálunk egy átképzett alsós matektanár tanítja)...
\"Life is around you and in you.\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
azt a megkönnyebbülést 😊War. War never changes.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
mellesleg linuxot használunk, és xtermen szarakszunk 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A billentyûzet sem a kakaót, sem akólát nem szereti.
vegig a katonelmenyeirol meselt, meg egyebrol pofaztunk
aztan, egy nap:
najo mindenkinek tojt egy otost a telapo
ez a szuper tanar!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
aki ezt kitallata, eleteben nem levelezett (nyomtatva, klasszikus modon)
illetve nem irt cikket vmelyik ujsagba (megb*sznak a ha formazgatni mersz)
(Jó példa, egy 2002-es érettségi feladatsorban még a floppy lemezen terjedõ vírusokat tartják a legveszélyesebbnek, míg az e-mail társaik még egy mondat erejéig sem említõdnek meg!!!)
Vannak persze kivételek. Mint az európai statisztika is mutatja, a számítástechnika-oktatás Mo-n a béka segge alatt van.
Ezt érzitek ti is. Addíg lesz ez így, míg egy földrajzszakos tanár egy átképzéssel taníthat informatikát Magyarországon.
megtanuljuk használni az internet explorert, meg mindenki csinál magának e-mail címet stb...
élvezetes órák lesznek😊
๏̯͡๏﴿
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ezt rohadt jól leírtad!!!!
Gondolom röhögtetek mint állat.
Nah gyerekek... akkor... hmm
(leül turja a haját)
Nos írjunk 1 dogát.... ööö.... mindenki csinál 1 honlapot...
ha készenvan szól és kap egy ötöst.
(megint nézelõdik)
Ha készvan szóljatok.
(ezzel kimegy a büfébe)
ENNYI a számtechóra 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Otthon egy nap alatt be lehet ezt "magolni".
War. War never changes.
Hülye az a pali.
War. War never changes.

Szószerint így írtuk le:
"A cím istennel történõ találkozás helyére utal.Mózes nem a Sion hanem a Sínai hegynél találkozott istennel.A költõ azt jelzi, hogy az életnek bárhol lehet olyan helye, amelyet az istennel való találkozás tesz szenté."
Szerintem meg Ady egyszerûen eltévsztette(biztos a sok bor volt az oka amirõl egy szót nem tanultunk)csak ezt nehéz lett volna beismerni,hogy még egy költõ is tud hibázni.
De még ha direkt írta rosszul akkor sem tudhatja az a rohadt mûelemzõ, hogy miért így írta!!!
nem kell mindenkinek csak matematikával foglalkoznia
ill. semmivel sem kevesebb az irodalom vagy a történelem a reál tárgyaknál, csak azért mert vki nem kedveli
más meg igen
és ez a normális
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az irodalmat 2. vége felé kezdtem kedvelni.
A romantika, meg a reneszánsz szerintem jó.
Adynál kissé megutáltam a tanárt.