Nem értem a tanagyagot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
human antimuveltseg rullz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Rá is vágta az épphogykettest...
Ja igen verselemzés suxx! 😄 De kurvára utálom hogy olyan emeletes marhaságokat kell belemagyarázni 2 sorba amit a költõ a büdös életben nem gondolt! És mégcsak nem is rímel az a két sor! 😛
F@szért erõszakolják rám a tanárok a hülye véleményüket, amikor nekem más a véleményem.
Én pl. szeretem Karinthyt, de amit "tanítanak" róla, az teljesenn negatív képet ad nekem. Persze tudom, nem igaz amit mondanak nekünk, de mégis azt kell elmondanom, hogy ötöst kapjak.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Irodalom a legvackabb
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Amúgy hétfõn-kedden-szerdán-csütörtökön-szombaton(?) felv. elõkészítõre fogok járni, ha elkezdõdik...szal nehéz évem lesz, nade leszarom...1x túl kell esni rajta azt kész...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
szóval akinek van egy csöpp esze, az kihasználja ezt, nem pedig végigvegetálja
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ellenben annyit szophatsz, hogy a füled is kettéáll
a seggedrõl már nem is beszélve
ha az az életcélod, hogy a románokkal, cigányokkal versenyezzél alkalmi munkákért...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Odafigyeltem órán. Ez általában már egy 3-as - 4-esre elég is volt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Eddig ha tanultam mindent megértettem de nemtom most mi lesz...

War. War never changes.