Budapesti közlekedés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
viszont a buszsávból leválaszthatnának egy kis részt a bringások számára

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lteebee
Örülök, hogy így le tudod egyszerûsíteni a dolgot.
Ha én is csak egy villamost, vagy esetleg egyéb kötöttpályást vennék igénybe, tömegközlekednék és szagolnám a többi valszeg hasonlóan rosszindulatút.

De 60-70km-nyi mászkálást tömegközlekedéssel ma 5 óránál kevesebb idõ alatt nem lehet megoldani.

Nekem ennyi nincs.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

szopjanak csak az autosok, én mindig röhögök amikor a 4-6oson ülök, és 10 perc alatt akkora utat teszek meg mint az autosok félora alatt
örülök, hogy lezárják hétvégenként az andrássy utat a hõsõk terétõl, és a jövõben a lánchidat is le fogják zárni
egyre több buszsávot alakítanak ki, és egyre több helyre kerül a járdán parkolást akadályozó korlát - igy legalább lehet rendesen közlekedni a járdán
emeljék csak a parkolási dijakat is, igy legalább rádöbbennek az autosok hogy az 5ik kerületbe nem autoval kell bejönni...

mikike
ingyen smartot mindenkinek!

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Crokin
Szerintem így is eléggé zsúfolt a bkv, mi lenne ha még az autósok is azzal járnának? Katasztrófa.
Egyébként meg amin sokan kiakadnak az az, hogy minden autóban csak 1 ember ül.

Repatarurgyán

Lteebee
Indokokat én is tudok:

-Igénytelen, mocskos és tömött járatok.
-Idõ hiánya

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Galy
SUXXX!

Dzsini
amint lesz 1 millió autós aki otthon hajlandó hagyni a kocsiját hogy legálisan, fizetve tömegközlekedjen, meg van oldva a helyzet. addig max morogni lehet, azt meg minek? :))
(indokot mindenki könnyen talál hogy Õ pont miért száll kocsiba)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

seAke
Homok a gépezetben?
Megbénult a város?
Miért nme tesznek ellene semmit?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

← ElőzőOldal 2 / 2