Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
nekem eddig iylen nem volt:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

African
nem udjátok miert vna az csak 1-2 serveren hogy error
vehicle extension(*.veh)are too large
?

Ahhoz Kill Tracker kell tölsd le azzal lehet átirni a beszédeket
bart, tölts le hozzá egy patchet, az megoldja.
Halihó. Lenne egy kérdésem: hogy lehet multiban megcsinálni azt, hogy ha duelezek valakivel, akkor kiírja, hogy good luck, meg a nevét? Sok embernél láttam ilyet, de még kezdõ vok, szal még nem nagyon ismerem. A választ elõre is köszi! 😉
Heló! Lenne egy NAGYON fontos kérdésem! Már lejjebb kérdezték, meg valami választ is attak rá! A Multiban játszom egyedüli módban (Solo Play), de hol hamar, hol meg 10 perc után visszalép a fõmenübe: "ERROR: CL_ParsePacketEntities". Újratettem a gamét, de semmííí! Hogy oldhatnám meg a problemát???????? Elõre is kössszzz!!!
hol lehet letölteni
NEOreg3
dc++

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fiuk
Nem tudnátok megmondani honnan tölthetném le ezt a gémet??

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Hello mindenkinek!!!
Szeretném ha segítene nekem valaki!
Jedi Academy Servert szeretnék csinálni de valahogy nem megy. Nem tudná nekem valaki részletesen leírni nekem hogy hogyan kell?
Elõre is köszi!
Darth Makesz
Na mindegy, itt nézzétek meg.

Darth Makesz
Bocs az elõbbi sikertelen képbeszúrásokért. Ez talán sikerül:

Darth Makesz

Darth Makesz

Darth Makesz
ez pedig zöldben

Darth Makesz
Csináljunk szervert!

köszi!!
Hi! tudna valaki segíteni mert nem tudom kinyirni azt a csávót aki állítólag a haverom!! a felnyírthajú kis köcsög az oldalán két muksóval
tigeroo
IX. 24.
Patesz
gonosz ez nekem szólt?????
Ha igen akkor azt mondom hogy tudom milyen mert má játszottam vele és nekem bejött, csak az sajna nem az enyém és ezért akarom letölteni.

jajajajaj nkem is ez a bajom!

haha

mesz es vagdosol, mindez 5-6 oran at tart. ennyi a jatek.
Patesz
Honnét lehet letölteni a játékot??????????

NeoMaN
Bazz, akkor mi lenne, ha benéznétek a Jedi Academy topicba. Én leírtam nálam hogyan oldódott meg és linket is adtam...

Aschil
Csatlakozom Mautrion-hoz, miért lép ki a játék multiban?? Ha valaki tud rá megoldást jelentkezzen.

.:asChil:.

Skynet
Semmi baja a multinak ( Tudom kirak hibaüzenettel), meglehet csinálni mûködõre és tökfrankó😊

Amúgy kissé mintha lelennétek maradva a cikkírogatással mert ez a játák már klassan több mint 1-1.5 hónapos....Vagymégtöbb....
tigeroo
Jaja! Én oldalaz-ütés kombót szeretem!
lécci ezért ne nyiisatok új témát..
már van egy ilyen Jedi Kinght 3: Jedi Academy néven
Higany
Király da gama! De a multi kissé gáz!

Igen azoknak a grafikája valóban szebb lesz, csak hogy egy azonos konfigon ezt sokkal magasabb felbontásban nyomhatod max grafikán esetleg élsimítással, míg a HF2 vagy a Doom3 még sokáig kompromisszumokat követel a grafikai beállítások tekintetében és ráadásul még meg sem jelentek.
Ez az én gépemen simán megy 1600x1200-ban, míg a Doom jó ha megy majd 640-ben lebutítva és akkor már nem is lesz annyival szebb.
Lehet, hogy én vagyok csak elfogult a Quake3-mal, de nem érzem azt a nagy elõrelépést az új játékok grafikáját illetõen mint amirõl egyesek beszélnek, én speciel az Unreal2-t sem látom annyira szépnek ami indokolná azt a kurva nagy gépigényt.
tigeroo
Petike, az az en nevem 😊 attol hogy tesok vagyunk nem kell kemenykedni...
tigeroo
Figyelj mar: A ket gamma kozt eltelt masfel-ket ev... de a speeder is kemény és nem lineáris(mint a JK2) A fejlesztök sok fannak kedveztek, igy az elejetol van lezerkard...csak egyszer ellopjak es FPS a TPS ben 😊
azért csak eltelt azóta MÉG EGY év a kvék motor felett
egy hónapon belül olyan korszakalkotó FPSek jönnek ki mint a half life 2, stalker vagy a doom III - ilyen mezõnyben ilyen grafikával szvsz esélytelen, szóval nagyon jól tették hogy az egyedi képességekre, a jedi erõkre tették a hangsulyt
szerintem egy játék ne olyan feladványokrol szoljon, hogy huzd meg ezt a kart, rohanj a pálya másik végébe, huzd meg ott is, és akkor visszarohanva kinyitod az ajtót...

Szerintem egyáltalán nem rossza a grafika, határozottan szebb mint az elõzõ pedig ugyan azt a motort használja. Ezen a téren nem értem a fanyalgást.
Szerintem a játék nagyon jó, ami nekem nem tetszik igazán -és már az elõzõben sem tetszett- az az, hogy a fénykard egy idõ után már szinte kötelezõ és ez egy kicsit egysíkúvá teszi a játékot, viszont az erõk nagyon jól használhatóak és nagyon élvezetes is a használatuk, fõleg a sötét erõké. Az öngyógyítás viszont nem tetszik igazán, nincs rákényszerítve az ember, hogy spóroljon az életével.
Valamint a feladványokat sem tartom elég nehéznek, és a játékmenet is lineárisabbnak tûnik mint az elõzõ részé.
Mindezek ellenére szerintem ez a valaha is kiadott egyik legszórakoztatóbb FPS, ahogy már az elõzõ rész is az volt. Egyszerûen kurvajó, fõleg amíg van értelme használni mást is a fénykardon kívül.
Nem csoda, hogy csak god modeban tudtad megolni, ha megalltal elotte es leregasztottad az egergombot. Egy igazi jedit nem talalnak el ketszer 😊 Vagy ha megis, a ket utes kozott meggogyitja magat.

Ezt majd kipróbálom jól.