148
-
Hunzerkampf #108 Ezer köszönet! ;) -
Dran #107 Nah én is végig vittem! Tök jo volt=))
Majd megnézem úgy milyen ha átállok az Erő Sötét Oldalára=)
Nah csácsá! -
Dran #106 Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy van 1 olyan pálya amikor 1 szörnyike kerget végig 1 nagy terembe és a kiutat kell megtalálni miközben a sith-ekkel harcolok. Nah szal nem tok tovább menni onnan amikor végig mentem az egészen és 1 ilyen kapcsolót vagy mit felkapcsoltam ami 1 előbbi teremben vmi lámpát kapcsolt fel... Ebben kérnék segíccséget. Előre is tenx -
#105 bocs OLDALT -
#104 hunzerkampf sztem lusta vagy, én kapásbol tok 3 oldalat is ahol fenn van pedig csak a magyaritasok.hu n néztem utána. amugy ez a LEGNÉPSZERŰBB honosítási "műhely":D ami létezik. ugyhogy csak azt tudom mondani: "ha a lustaság fájna, te már ordítanál" :) nekem meg az a kérdéasem hogy multiban vannak "szavak" amit a konzolba kell beirni és annak meglesz a hatása. pl: / disco : kilép a serverekhez. /q teljesen kilép /bind (numpad X)say gf akkor ha megnyomod azt a számot a numpadon amelyíiket irtad az X helyére el fogja küldeni a közösbe a gf szót. ilyet szeretnék vkitől kérni, vagy e-mailben vagy pedig linkben. előre thx -
#103 tessék -
Hunzerkampf #102 Hi all!
Egy kis helpet szeretnék kérni tölletek. Nemrégen kezdtem ismét bele ebbe a gamébe és örült nagy bajban vagyok azzal hogy honnan töltsem le a honosítását.
Sok helyen kerestem már de még sehol sem találtam eredményét a dolognak. Hálás volnék ha valaki belinkelne egy letöltést vagy legalább tippet adna honnan tötikézzem le! Elöre is köszi all -
thinice #101 Köszi mindenkinek! :) -
zegner #100 hi all! nem tudjátok hogy lehetne a skinek méretét növelni vagy csökkenteni egy szerveren (yoda kéne kicsiben). -
#99 ha értesz jól angolul, akkor killtracker, de ha neked elég csupán annyi hogy good luck, akkor töltsd le a japlus (ja+) mod 2.3-at -
#98 nekem eddig iylen nem volt:| -
#97 nem udjátok miert vna az csak 1-2 serveren hogy error
vehicle extension(*.veh)are too large
? -
t01balazs #96 Ahhoz Kill Tracker kell tölsd le azzal lehet átirni a beszédeket -
thinice #95 bart, tölts le hozzá egy patchet, az megoldja. -
thinice #94 Halihó. Lenne egy kérdésem: hogy lehet multiban megcsinálni azt, hogy ha duelezek valakivel, akkor kiírja, hogy good luck, meg a nevét? Sok embernél láttam ilyet, de még kezdő vok, szal még nem nagyon ismerem. A választ előre is köszi! ;) -
bartmark #93 Heló! Lenne egy NAGYON fontos kérdésem! Már lejjebb kérdezték, meg valami választ is attak rá! A Multiban játszom egyedüli módban (Solo Play), de hol hamar, hol meg 10 perc után visszalép a főmenübe: "ERROR: CL_ParsePacketEntities". Újratettem a gamét, de semmííí! Hogy oldhatnám meg a problemát???????? Előre is kössszzz!!! -
bese kbkon #92 hol lehet letölteni
-
#91 dc++ -
netuddki #90 Fiuk
Nem tudnátok megmondani honnan tölthetném le ezt a gémet?? -
soka #89 e-mailem:[email protected] -
soka #88 Hello mindenkinek!!!
Szeretném ha segítene nekem valaki!
Jedi Academy Servert szeretnék csinálni de valahogy nem megy. Nem tudná nekem valaki részletesen leírni nekem hogy hogyan kell?
Előre is köszi! -
#84 Na mindegy, itt nézzétek meg. -
#83 Bocs az előbbi sikertelen képbeszúrásokért. Ez talán sikerül:
-
#82 -
#81 -
#75 ez pedig zöldben -
#74 [green]Csináljunk szervert![/green] -
fejko #72 köszi!! -
fejko #70 Hi! tudna valaki segíteni mert nem tudom kinyirni azt a csávót aki állítólag a haverom!! a felnyírthajú kis köcsög az oldalán két muksóval -
#49 IX. 24. -
#42 gonosz ez nekem szólt?????
Ha igen akkor azt mondom hogy tudom milyen mert má játszottam vele és nekem bejött, csak az sajna nem az enyém és ezért akarom letölteni. -
GGabika #40 jajajajaj nkem is ez a bajom! -
gonosz #37 mesz es vagdosol, mindez 5-6 oran at tart. ennyi a jatek. -
#36 Honnét lehet letölteni a játékot?????????? -
#35 Bazz, akkor mi lenne, ha benéznétek a Jedi Academy topicba. Én leírtam nálam hogyan oldódott meg és linket is adtam... -
#31 Csatlakozom Mautrion-hoz, miért lép ki a játék multiban?? Ha valaki tud rá megoldást jelentkezzen. -
#21 Semmi baja a multinak ( Tudom kirak hibaüzenettel), meglehet csinálni működőre és tökfrankó:)
Amúgy kissé mintha lelennétek maradva a cikkírogatással mert ez a játák már klassan több mint 1-1.5 hónapos....Vagymégtöbb.... -
#20 Jaja! Én oldalaz-ütés kombót szeretem! -
Vialis #18 lécci ezért ne nyiisatok új témát..
már van egy ilyen Jedi Kinght 3: Jedi Academy néven -
#16 Király da gama! De a multi kissé gáz!