148
  • Hunzerkampf
    Ezer köszönet! ;)
  • Dran
    Nah én is végig vittem! Tök jo volt=))
    Majd megnézem úgy milyen ha átállok az Erő Sötét Oldalára=)
    Nah csácsá!
  • Dran
    Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy van 1 olyan pálya amikor 1 szörnyike kerget végig 1 nagy terembe és a kiutat kell megtalálni miközben a sith-ekkel harcolok. Nah szal nem tok tovább menni onnan amikor végig mentem az egészen és 1 ilyen kapcsolót vagy mit felkapcsoltam ami 1 előbbi teremben vmi lámpát kapcsolt fel... Ebben kérnék segíccséget. Előre is tenx
  • zsolesz92
    bocs OLDALT
  • zsolesz92
    hunzerkampf sztem lusta vagy, én kapásbol tok 3 oldalat is ahol fenn van pedig csak a magyaritasok.hu n néztem utána. amugy ez a LEGNÉPSZERŰBB honosítási "műhely":D ami létezik. ugyhogy csak azt tudom mondani: "ha a lustaság fájna, te már ordítanál" :) nekem meg az a kérdéasem hogy multiban vannak "szavak" amit a konzolba kell beirni és annak meglesz a hatása. pl: / disco : kilép a serverekhez. /q teljesen kilép /bind (numpad X)say gf akkor ha megnyomod azt a számot a numpadon amelyíiket irtad az X helyére el fogja küldeni a közösbe a gf szót. ilyet szeretnék vkitől kérni, vagy e-mailben vagy pedig linkben. előre thx
  • NEOreg3
    tessék
  • Hunzerkampf
    Hi all!

Egy kis helpet szeretnék kérni tölletek. Nemrégen kezdtem ismét bele ebbe a gamébe és örült nagy bajban vagyok azzal hogy honnan töltsem le a honosítását.
    Sok helyen kerestem már de még sehol sem találtam eredményét a dolognak. Hálás volnék ha valaki belinkelne egy letöltést vagy legalább tippet adna honnan tötikézzem le! Elöre is köszi all
  • thinice
    Köszi mindenkinek! :)
  • zegner
    hi all! nem tudjátok hogy lehetne a skinek méretét növelni vagy csökkenteni egy szerveren (yoda kéne kicsiben).
  • NEOreg3
    ha értesz jól angolul, akkor killtracker, de ha neked elég csupán annyi hogy good luck, akkor töltsd le a japlus (ja+) mod 2.3-at
  • NEOreg3
    nekem eddig iylen nem volt:|
  • African
    nem udjátok miert vna az csak 1-2 serveren hogy error
    vehicle extension(*.veh)are too large
    ?
  • t01balazs
    Ahhoz Kill Tracker kell tölsd le azzal lehet átirni a beszédeket
  • thinice
    bart, tölts le hozzá egy patchet, az megoldja.
  • thinice
    Halihó. Lenne egy kérdésem: hogy lehet multiban megcsinálni azt, hogy ha duelezek valakivel, akkor kiírja, hogy good luck, meg a nevét? Sok embernél láttam ilyet, de még kezdő vok, szal még nem nagyon ismerem. A választ előre is köszi! ;)
  • bartmark
    Heló! Lenne egy NAGYON fontos kérdésem! Már lejjebb kérdezték, meg valami választ is attak rá! A Multiban játszom egyedüli módban (Solo Play), de hol hamar, hol meg 10 perc után visszalép a főmenübe: "ERROR: CL_ParsePacketEntities". Újratettem a gamét, de semmííí! Hogy oldhatnám meg a problemát???????? Előre is kössszzz!!!
  • bese kbkon
    hol lehet letölteni
  • NEOreg3
    dc++
  • netuddki
    Fiuk
    Nem tudnátok megmondani honnan tölthetném le ezt a gémet??
  • soka
    e-mailem:[email protected]
  • soka
    Hello mindenkinek!!!
    Szeretném ha segítene nekem valaki!
    Jedi Academy Servert szeretnék csinálni de valahogy nem megy. Nem tudná nekem valaki részletesen leírni nekem hogy hogyan kell?
    Előre is köszi!
  • Darth Makesz
    Na mindegy, itt nézzétek meg.
  • Darth Makesz
    Bocs az előbbi sikertelen képbeszúrásokért. Ez talán sikerül:

• Darth Makesz
  • Darth Makesz
  • Darth Makesz
    ez pedig zöldben
  • Darth Makesz
    [green]Csináljunk szervert![/green]
  • fejko
    köszi!!
  • fejko
    Hi! tudna valaki segíteni mert nem tudom kinyirni azt a csávót aki állítólag a haverom!! a felnyírthajú kis köcsög az oldalán két muksóval
  • tigeroo
    IX. 24.
  • Patesz
    gonosz ez nekem szólt?????
    Ha igen akkor azt mondom hogy tudom milyen mert má játszottam vele és nekem bejött, csak az sajna nem az enyém és ezért akarom letölteni.
  • GGabika
    jajajajaj nkem is ez a bajom!
  • gonosz
    mesz es vagdosol, mindez 5-6 oran at tart. ennyi a jatek.
  • Patesz
    Honnét lehet letölteni a játékot??????????
  • NeoMaN
    Bazz, akkor mi lenne, ha benéznétek a Jedi Academy topicba. Én leírtam nálam hogyan oldódott meg és linket is adtam...
  • Aschil
    Csatlakozom Mautrion-hoz, miért lép ki a játék multiban?? Ha valaki tud rá megoldást jelentkezzen.
  • Skynet
    Semmi baja a multinak ( Tudom kirak hibaüzenettel), meglehet csinálni működőre és tökfrankó:)

Amúgy kissé mintha lelennétek maradva a cikkírogatással mert ez a játák már klassan több mint 1-1.5 hónapos....Vagymégtöbb....
  • tigeroo
    Jaja! Én oldalaz-ütés kombót szeretem!
  • Vialis
    lécci ezért ne nyiisatok új témát..
    már van egy ilyen Jedi Kinght 3: Jedi Academy néven
  • Higany
    Király da gama! De a multi kissé gáz!