Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már rég fel van rakva a Jedi Academy, egy ideje nem játszottam vele, most újra játszani akartam, és azt írja, hogy tegyem be a 1-es CD-t.
Beraktam a képfájlt, de ugyanezt írja mindig.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Hogy kell tovább jutni a single-ben? Hol található a teljes játék? Hibakód, mert sz** a videókártyád, és nincs OpenGL-es gyorsítód.
Mr. XEMO alias Somogyi Zsombor továbbá AnarchyChampion
Minden kedves olvasó, aki ebbe a fórumba akar írni, ne tegye! Azért, mert ez a topic a SW JK3 Jedi Academy c. játék megjelenéséröl szóló cikkhez tartozik. Mióta a játék megjelent, a játékkal kapcsolatos dolgokat
/// adminoknak v. moderátoroknak: ///
/// az elözö üzenetemet kérem töröljétek ki, mert rosszul sikerült! (#136) ///
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Minden kedves olvasó, aki ebbe a fórumba akar írni, ne tegye! Azért, mert ez a topic a SW JK3 Jedi Academy c. játék megjelenéséröl szóló cikkhez tartozik. Mióta a játék megjelent, a játékkal kapcsolatos dolgokat EBBE a fórumtopicba értelmes és érdemes írni, mert ott sokkal valószínu"bb, hogy válaszolnak is a hozzászólásokra!
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Nem indult el elõször a SP és az MP de meg lett crack-elve
azt most csak olyan gondom van hogy nem mutatja az embereket
meg PL az elsõ pályán nem látom az embert és azt a fát amit ki kell vágni...vagyis a fa egy részét nem látom...meg ahol van az az ajto ott siman nyitva van de nem mehetek át ott....
SZOVAL HELP!!!!
Mi kéne?!!!
DIRECTX??
VAGY MI A ******!!!
Na mindegy de ha lehet help....
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Star Wars: The Force Unleashed
Úgyhogy kérek mindenkit aki akarja, hogy megjelenjen PC-re, kattintson erre a linkre és írja alá a petíciót!
Köszönöm!
a haverom gépére feltettük, de nem ment. lenyomtam egy analizist aszondja, jó. amikor elindul, elsötétül kép majd kikapcsolja a jatékot, bejön a konzol és ír valami hobakódot, nem emlékszem mit, csak arra, hogy az OpenGL-t fikázta.
Help me Plz
Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"
msn-en is!Várjuk a jelenkezõket.
Oldalunk:
http://www.tsprp.extra.hu/
Szerintem ez azt jelenti, hogy a videókártyádon nincs rajta az OpenGl. Nekem is ezt írta ki elõször. Akkor leszedtük a videókártyának a driverét.Akkor mûködött. Próbáld ki te is. (egyáltalán nem biztos, hogy a drivertõl jobb lesz a helyzet de azért reménykedj)
Segítséget szeretnék kérni. Elindítom a játékot és egy ilyet ír ki:
CLW_StartOpenGL () - could not load OpenGL subsystem
Mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszi a segítséget.
Ha a JK3 ban csinálok egy servert akkor mért nem látja senkinek ill. az ASE azt irja unscanned (csak nálam látja) de multkor meg egy gyerek csatlakozott rá (de külföldi) de magyarországon meg senkinek sem látja egyik haveromnak se és nálam is amerikainak látja nem magyar servernek. mi ennek az oka? mi a megoldás erre? ja és valaki aztmonta nyissak egy portot.. azt hogy kell?
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
nem tudnátok nekem lyan oldalt mutatni ahol megtalálom a Star Wars JK Jedi Academy-hoz a le irást
elõre is kõszõnõm+
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Hiba: 1 mission sound sets (see above vagy mi)
ez miért van???
Elõre is köszönöm.
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Majd megnézem úgy milyen ha átállok az Erõ Sötét Oldalára=)
Nah csácsá!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy kis helpet szeretnék kérni tölletek. Nemrégen kezdtem ismét bele ebbe a gamébe és örült nagy bajban vagyok azzal hogy honnan töltsem le a honosítását.
Sok helyen kerestem már de még sehol sem találtam eredményét a dolognak. Hálás volnék ha valaki belinkelne egy letöltést vagy legalább tippet adna honnan tötikézzem le! Elöre is köszi all<#kocsog>#kocsog><#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.