Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá all vki pls írja le a multiplayer pályákat a jedi academy-hoz, de a pályanevüket mint pl ez: map kor2
Sziasztok! Segítenétek nekem? Szeretném a JKA-t Windows 7-en játszani, de nem akar elindulni, mert a cím képernyõnél összeomlik. Mit lehetne tenni? Már emulátort is próbáltam (XP), de ott meg nem tudom felrakni.
Heló!

Nekem már rég fel van rakva a Jedi Academy, egy ideje nem játszottam vele, most újra játszani akartam, és azt írja, hogy tegyem be a 1-es CD-t.
Beraktam a képfájlt, de ugyanezt írja mindig.

Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!

Üdv! Érdekelne valakit Jedi Academyben saját szerepjáték sztorik kidolgozása, ehhez egy csapat alakítása, majd késõbb ezen történet cselekményeinek irányítása adminként? Csatlakozásra kifejezett igényt vagy kérdést [email protected] címre tessék, köszönöm.<#vigyor3>
78.143.19.186:7003 star wars jedi academy szerver!
78.143.19.186:7003 erre gyertek ezen vannak sokan mindig!! meg rendesek!
Sziasztok Én mikor letöltöttem és el akartam indítani a multiját akkor ugyan aszt írta ki mint istvan65-nek hogy tegyem be a cd1 t de a játék a singli módme ment simán miért van ez????
hi mikor belépek egy szerverre ki ir valami ijet hogy system mesage mért van ez?
itt az email cimem ha van itt segítõkész ember dobjon nekem egy linket erre a cimre agonnan letom szedni az academy-t kössz::: [email protected]

letöltöttem a játékot és amikor elakartam indítani azt írta ki hogy please insert disk 1 de ahol letöltöttem nincs benni crack.valaki segítsen már ÉS AZ BAJ HOGYHA NINCS HANGKÁRTYA A GÉPEN????
XEMO
Ti amatõrök, hogy tudtok ilyen vackokat kérdezni, mint pl.:
Hogy kell tovább jutni a single-ben? Hol található a teljes játék? Hibakód, mert sz** a videókártyád, és nincs OpenGL-es gyorsítód.

Inkább adjatok tippet, hogy hol találhatok Szerver crash védelmi programot! (A Google-n kívûl, persze!)

Mr. XEMO alias Somogyi Zsombor továbbá AnarchyChampion

tommygiant
Figyelem!

Minden kedves olvasó, aki ebbe a fórumba akar írni, ne tegye! Azért, mert ez a topic a SW JK3 Jedi Academy c. játék megjelenéséröl szóló cikkhez tartozik. Mióta a játék megjelent, a játékkal kapcsolatos dolgokat *** EBBE ***
a fórumtopicba értelmes és érdemes írni, mert ott sokkal valószínu"bb, hogy válaszolnak is a hozzászólásokra!

/// adminoknak v. moderátoroknak: ///
/// az elözö üzenetemet kérem töröljétek ki, mert rosszul sikerült! (#136) ///

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

tommygiant
Figyelem!

Minden kedves olvasó, aki ebbe a fórumba akar írni, ne tegye! Azért, mert ez a topic a SW JK3 Jedi Academy c. játék megjelenéséröl szóló cikkhez tartozik. Mióta a játék megjelent, a játékkal kapcsolatos dolgokat EBBE a fórumtopicba értelmes és érdemes írni, mert ott sokkal valószínu"bb, hogy válaszolnak is a hozzászólásokra!

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Lehett hogy ez a feldarabolási kód: g_saberrealisticcombat 1
Ben007
heló letöltöttem a gamát a wanadoo rol de nem tom fölrakni plíz heeeeeeeelp

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

jadika
http://trabinevelde.hu/latog.php?id=955558

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

tommygiant
<#taps> XD Lol! Talán a ****** lehetett <#vigyor>

és mi volt a cRACK ELVE??
536134
Császtok!
Nem indult el elõször a SP és az MP de meg lett crack-elve
azt most csak olyan gondom van hogy nem mutatja az embereket
meg PL az elsõ pályán nem látom az embert és azt a fát amit ki kell vágni...vagyis a fa egy részét nem látom...meg ahol van az az ajto ott siman nyitva van de nem mehetek át ott....
SZOVAL HELP!!!!
Mi kéne?!!!
DIRECTX??
VAGY MI A ******!!!
Na mindegy de ha lehet help....

tommygiant
Amúgy ha a Jedi Academy-vel kapcsolatban van problémád, akkor a Jedi Knight 3: Jedi Academy címû fórumba írj, ne ide, mert ez csak egy cikkhez kapcsolódó fórum.

tommygiant
ITT van egy magyar oldal, ami leírja a legfontosabb cheateket és használatukat.

shevsenko7
HOGY KELL EZT A KU**A CHEAT-EKET AKTIVÁLNI MERT VMI SHIFT MEG A MÁSIKAT NEM Tudom ja és még az hogy van egy oszlop egy nagy ahol ilyen gömbök lövöltdöznek na mindegy valahol még naon elöl van na bemegyek egy ajton meg még 1en és ott lenne a kijárat de ott csak nagy kövek vannak szoval<#szomoru1><#confused><#help><#gun><#gun><#gun>segitsetek mert megörülök!!!!!

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

tommygiant
Ja, és itt van a játék honlapja azoknak, akik még nem ismerik:
Star Wars: The Force Unleashed

tommygiant
Figyelem minden Star Wars és Jedi Knight rajongónak! Mint tudjátok, a Star Wars The Force Unleashed címû játékot a Lucasarts nem tervezi PC-re kiadni. De mi tehetünk ez ellen, mégpedig PETÍCIÓVAL!
Úgyhogy kérek mindenkit aki akarja, hogy megjelenjen PC-re, kattintson erre a linkre és írja alá a petíciót!
Köszönöm!

tommygiant
Baroncs, ilyen nekem is volt, de csak egyszer, és nem tudom miért. Ha fölteszed a legújabb drivert a videókárytádhoz, szerintem az segíteni fog.

'sup dudes!
a haverom gépére feltettük, de nem ment. lenyomtam egy analizist aszondja, jó. amikor elindul, elsötétül kép majd kikapcsolja a jatékot, bejön a konzol és ír valami hobakódot, nem emlékszem mit, csak arra, hogy az OpenGL-t fikázta.
Help me Plz

Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"

tommygiant
Torrenttel például.

Hol lehet letölteni a teljes verziót??????????????????????????<#banplz>
{TSP}Klának beindult az RPG szervere Érdeklödni lehet:[email protected]
msn-en is!Várjuk a jelenkezõket.
Oldalunk:
http://www.tsprp.extra.hu/
adios
itt nincs semmi különösebb taktika,mert csak menni kell és osztani a népet[#vigyor3

Izé, mármint, hogy ott vok a pályán de ott akadok el az elején...
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy miket kell csinálni ahhoz h sith legyek ? Tudom, hogy melyik pályán lehet azzá válni de nem tok odáig eljutni. Már az elején elakadok. Mit csináljak ?
Csá!

Szerintem ez azt jelenti, hogy a videókártyádon nincs rajta az OpenGl. Nekem is ezt írta ki elõször. Akkor leszedtük a videókártyának a driverét.Akkor mûködött. Próbáld ki te is. (egyáltalán nem biztos, hogy a drivertõl jobb lesz a helyzet de azért reménykedj)
Hali!

Segítséget szeretnék kérni. Elindítom a játékot és egy ilyet ír ki:

CLW_StartOpenGL () - could not load OpenGL subsystem

Mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszi a segítséget.
help my!
Ha a JK3 ban csinálok egy servert akkor mért nem látja senkinek ill. az ASE azt irja unscanned (csak nálam látja) de multkor meg egy gyerek csatlakozott rá (de külföldi) de magyarországon meg senkinek sem látja egyik haveromnak se és nálam is amerikainak látja nem magyar servernek. mi ennek az oka? mi a megoldás erre? ja és valaki aztmonta nyissak egy portot.. azt hogy kell?

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

HiPPoNaX
Nem kell neki crack, anelkul is siman elfut nalam (csak bemountolom alcoholba es kesz)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ûdv mindenkinek<#wave>
nem tudnátok nekem lyan oldalt mutatni ahol megtalálom a Star Wars JK Jedi Academy-hoz a le irást
elõre is kõszõnõm+
InfectedMann
mert nem eredeti vezióval nyomod és nincs hozzá megfelelõ crack-ed... és az a crack sem mûxik együtt minden verzióval...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

tpisti24
Hi all! SOk idõ után megint kipróbálnám a JK-t erre nem tudok felmenni 1 serverre sem mert ezt írja ki:
Hiba: 1 mission sound sets (see above vagy mi)
ez miért van???

Kérhetnék vkitõl egy linket, ahonnan letölthetnék 1 NORMÁLISAN mûködõ KillTrackert? Mert letöltöttem vmi régebbi verziót, és tulképpen csak számlejátszásra tudom használni, a score-okat nem tartja számon, az autoreply-ok pedig nem mûködnek, a JA+-osokat adja ki. Már 25 különbözõ mappába bemásoltam, de semmi. Minden beállítás jó. Próbáltam jamtracker.tk-t, de ott downloadnál 404 hibaüzenet jön.
Elõre is köszönöm.
Ezer köszönet! 😉<#worship>

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Nah én is végig vittem! Tök jo volt=))
Majd megnézem úgy milyen ha átállok az Erõ Sötét Oldalára=)
Nah csácsá!
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy van 1 olyan pálya amikor 1 szörnyike kerget végig 1 nagy terembe és a kiutat kell megtalálni miközben a sith-ekkel harcolok. Nah szal nem tok tovább menni onnan amikor végig mentem az egészen és 1 ilyen kapcsolót vagy mit felkapcsoltam ami 1 elõbbi teremben vmi lámpát kapcsolt fel... Ebben kérnék segíccséget. Elõre is tenx
zsolesz92
bocs OLDALT

zsolesz92
hunzerkampf sztem lusta vagy, én kapásbol tok 3 oldalat is ahol fenn van pedig csak a magyaritasok.hu n néztem utána. amugy ez a LEGNÉPSZERÛBB honosítási "mûhely"😄 ami létezik. ugyhogy csak azt tudom mondani: "ha a lustaság fájna, te már ordítanál" 😊 nekem meg az a kérdéasem hogy multiban vannak "szavak" amit a konzolba kell beirni és annak meglesz a hatása. pl: / disco : kilép a serverekhez. /q teljesen kilép /bind (numpad X)say gf akkor ha megnyomod azt a számot a numpadon amelyíiket irtad az X helyére el fogja küldeni a közösbe a gf szót. ilyet szeretnék vkitõl kérni, vagy e-mailben vagy pedig linkben. elõre thx

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hi all!

Egy kis helpet szeretnék kérni tölletek. Nemrégen kezdtem ismét bele ebbe a gamébe és örült nagy bajban vagyok azzal hogy honnan töltsem le a honosítását.
Sok helyen kerestem már de még sehol sem találtam eredményét a dolognak. Hálás volnék ha valaki belinkelne egy letöltést vagy legalább tippet adna honnan tötikézzem le! Elöre is köszi all<#kocsog><#fejvakaras>

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Köszi mindenkinek! 😊
hi all! nem tudjátok hogy lehetne a skinek méretét növelni vagy csökkenteni egy szerveren (yoda kéne kicsiben).
NEOreg3
ha értesz jól angolul, akkor killtracker, de ha neked elég csupán annyi hogy good luck, akkor töltsd le a japlus (ja+) mod 2.3-at

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oldal 1 / 3Következő →